![]() |
Maşina mea: Opel Astra G Caravan
5 Attachment(s)
M-am decis sa imi prezint si eu masina din dotare, desi o am de mai mult timp acum arata cat de cat ok zic eu ca sa o pot prezenta :D
|
Re: Maşina mea: Opel Astra G Caravan
Bine ai venit !
Arată foarte bine maşinuţa! ceva detalii despre ea nu ne dai ? Planuri de viitor , etc! Şi mai arată-ne poze! Numa' bine! |
Foarte bine arata masina:-)
|
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Ce am schimbat pana acum sunt jantele am pus Keskin KT8 pe 17", suspensii reglabile KW inox line, folii pe geamuri, si am adaugat ceva la sistemul audio vedeti in poza :D. Ca si planuri de viitor inca nu stiu, poate alta grila fara semn dar inca nu sunt hotarat care sa o pun, o evacuare dar mai mult sa fie estetic nu am chef sa imi urle in cap. Mai astept sugestii de la voi, puteti sa si bagati de vina :lol: |
:shock: masina arata intr-un mare fel!jantele i se potrivesc perfect si imi place ca nu ai facut rabat la suspensie!s-o stapanesti sanatos si sa te bucuri la maxxxim de ea!
|
Carligul da-l jos daca nu-l folosesti:rolleyes2 .
Ai p.m. |
Arata foarte bine masina :shock:
|
Masina arata foarte bine, ar merge o bara fata de opc:D
|
Foarte bine arata masina . o intrebare am si eu motorul de 1.6 8v de 84 cp nu ai avut probleme cu el ? ma refer la un tacanit de tachet? ca al meu ma exaspereaza :shock:
|
Quote:
O sa revin cu o mica schimbare la exterior dar de efect zic eu :D |
arata foarte bine masina .;)
|
2 Attachment(s)
Scuzati calitatea pozelor :sad:
|
Arata foarte bine,vopsirea elementelor negre in culoarea masinii a schimbat radical aspectul
|
Quote:
|
SUUUUPer :) bara fata OPC renunta la carlig si e de 10+
|
Daca tot ma bateti la cap cu carligu' poate il dau jos :lol: desi e bine sa fie acolo pt unii indivizi din spatele meu care nu sunt atenti :rolleyes2
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Nu am mai postat pe aici de ceva vreme :-P. Ceva poze mai noi.
Suspensia fata a avut nevoie de o mica revizie pentru ca celelalte inele de reglaj au intepenit. De cand am facut pozele astea am dat carligul jos si am pus o toba de inox cu 2 iesiri. |
Triplele facute full red cred ca ar da mult mai bine:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut! poti sa pui niste poze cu toba montata? Si sa imi spui de unde ai achizitionat-o si cam cat tea costat? Multumesc! Vreau sa imi iau si eu una tot pentru caravan
|
Foarte foarte bine arata masina,felicitari!
Si eu sunt tot pentru stopuri full red:> Si interiorul la far,daca il faci negru,fa'i si parte de jos a oglinzii,aia cu striatii.da mult mai bine decat cum sunt majoritatea.poti sa intri la mine sa vezi cum am facut. hai cu pozele cu toba montata... spor la treaba in continuare! |
Foarte frumoasa si ingrijita masina:D Sa o stapanesti sanatos arata bestial cu jantele acelea:lol::lol:
|
Toba de aici am luat-o: http://www.tuningcox.ro/index.php?ro...product_id=177
Maine revin cu niste poze cu toba montata dar cu masina in winter mode :D iar e sus cocotata in copac :lol: |
astept poza sa vad cum da pe masina:D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Scuzati si voi calitatea pozelor si mizeria de pe masina dar nu am mai apucat sa o spal inainte sa ii fac poza.:-P
|
Quote:
|
Multumesc pentru site si poze! Sunetul cum este? Unele tobe sport scot un sunet exagerat..
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Nu m-am putut abtine si am pus jantele pana la prima zapada :D. Suspensile la primavara :cry:.
|
Quote:
|
Super super:D
|
Quote:
|
sal,super misto caravanu'si sa-l stapanesti sanatos in continuare.ma gandeam daca ai vopsi si buza de jos a barii fata tot gri oare ar da bine? ca acum pare pragu mai jos ca bara la nivel orizontal ma refer.oricum e frumoasa si asa.
am si eu o intrebare la tine cat iti consuma oras-afara mers normal sau mai ales sportiv asa tras de ea. |
Quote:
M-am gandit sa vopsesc si buza din fata numai ca ating destul de des cu buza aia bordurile mai ales cand am suspensia sport si decat sa se zgarie si sa nu arate nicicum mai bine o las asa. In oras la un mers normal schimbat vitezele intre 2500-3000 rpm consuma cam 10l, in afara nu am facut consumul pentru ca ies destul de rar in afara orasului, asa aproximativ eu zic ca undeva 6.5 litri. La mersul sportiv daca se poate numi asa la masina si motorul asta nu pot sa zic cat consuma ca nu l-am calculat niciodata. |
Arata foarte bine opelul tau,nu era bine sa fi incercat o toba sport cu 2 iesiri mai micute si drepte?E doar o parere de a mea.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:09. |
- Copyright 2026 4Tuning