![]() |
E36 - :P bg...
4 Attachment(s)
Salut , am cumparat de curand un bmw e36 1.8 benzina , inscris bg la care am mai pus cate ceva .... faruri angel ayes , bi-xenon , interior schimbat complet , am pus ceva jante mai mari....
|
Re: bmw e36 :P bg...
Imi place grila dintre faruri :shock:
|
da asa am luat-o maine am de gand sa o schimb... mai suferise ceva tuninguri si pe interior de genul asta + sigla aia ///M depe spate trebuie date jos nu au loc acolo...
|
revenim la proiect , am schimbat tot ce inseamna bucse spate, merge impecabil acum dupa unele probleme, interiorul este recaro semi piele, o sa revin maine cu mai multe poze , azi am mai cumparat inca una de franta 2.0 benzina.
|
4 Attachment(s)
poze cu 320 vanos
|
wtf ? prezinti masina sau ?
|
da maine o sa fac poze, lucrez la cea argintie, acum m am oprit maine o sa postez poze si restul ce sa mai montat pe masina , scuze
|
11 Attachment(s)
am revenit poze noi de azi
|
Din doua poate reusesti sa faci una normala............
|
cam asta ar fi si ideea mea, nu gasesc bari de m la un pret rezonabil... motorul de 2.0 pus pe cea argintie ar urma saptamana viitoare
|
am revenit, s au cumparat brate noi , ulei , filtre , un is 1.8 complet pentru schimbare motor.
|
intrebarea este urmatoare motorul impreuna cu ce trebuie schimbat ?
|
Quote:
|
:) mai multe detalii inafara de stopuri spate , farurile raman acelashi.
|
o intrebare pentru cine doreste sa ma ajute, la schimbare motor de la 1.8i obosit la 1.8 de is trebuie schimbat si grupul,cardanul sau altceva?Si inca o parere despre suspensiile sport ta technix. ms
|
Quote:
|
mersi pentru raspuns, am dat jos motoarele dupa ambele masini , am inlocuit la cel de la is , axele cu came , tacheti si kitul de la distributie, bujii ngk noi (asa a zis baiatu de la piese ca a iesit masina din fabrica), am vopsit cate ceva pe la el , curatat clapetele , filtru de aer nou , ulei castrol 10 w 40 , filtru nou maine astept sa il pun sus . o sa revin cu poze !
|
9 Attachment(s)
poze...
|
imi poate zice cineva cum sta treaba cu imobilizatorul, motorul avea doar o mufa restul nu duce nimic inauntru, mufa intra in spatele bateriei in calculator.
|
revenim la proiect, am luat difuzor spate de m , spoiler fata inele chrom pt bord, maine revin cu poze ;) de dimineata are programare la service . 2000 de km masina a mers impecabil cu noul motor .
|
6 Attachment(s)
:) intre timp...
|
e bn ca ai scapat de acele stopuri.farurile le-ai vopsit la interior sau ai cumparat altele?era bn daca la bara fata de M faceai grila de radiator neagra si buza la fel.
|
grila acum e neagra, farurile sunt stock , fara sticla cu striati care vine peste fiecare lupa, :) as dorii si eu sfaturi pentru o suspensie
|
cine imi poate zice o parere despre suspensia de la ta-technix reglabila? multumesc
|
Frumoasa masina, imi plac modificarile aduse.... bafta in continuare cu planurile de viitor!
|
mersi, bafta si tie cu masina, asteptam motor 2.8 , 1.8 sa dus azi, ramane de vazut ce s-a intamplat.
|
Re: E36 - :P bg...
1 Attachment(s)
2013 - :) urmeaza numere rosii !!! care imi poate da ceva detalii despre inmatriculat !?1
|
3 Attachment(s)
ceva mai nou :) plus 2 in stare in care am cumparat masina ! Scuze pentru calitatea pozelor .
|
Quote:
|
:) stiu asta , dar ce culoare!?! Oricum nu cred ca or sa ramana jantele astea mult timp.
|
Quote:
|
nu prea inteleg , sa fac doar spitele negre si restu argintiu sau ?
|
2 Attachment(s)
mai pun si eu 2 poze , poate imi zice cineva si o culoare pt jante :) nu-i perfecta dar asta e !
|
3 Attachment(s)
Un an nou fericit pentru toti alaturi de cei dragi !
|
8 Attachment(s)
intre timp am vandut masina am ramas cu pozele si cu o amintire frumoasa :) . O sa revin cu alt e36 speram cabrio la primavara.
|
felicitari pentru munca depusa! Arata foarte bine cu noile schimbari! Abia astept sa ajung si eu la stadiul asta:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:18. |
- Copyright 2026 4Tuning