![]() |
BMW 318is ...
7 Attachment(s)
Salut azi am achizitionat un bmw 318is din 92 tip motor M 42 B 18 ca dotari dispune de Ac..OBC 7butoare parca ..pun cateva poze de la bazar cu el mai am de schimbat la el ulei filtre un pivot pe partea stanga "cn are il pot cumpara eu daca e bun" flansa amortizor spate si sa ii fac unghiul de fuga si dupa ne apucam de exterior..o sa fie ceva de munca dar in timp se rezolva toate...
O seara buna |
Re: BMW 318is ...
frumos 318-ul... ce planuri ai cu el 8)
|
frumos exemplar, am unul identic :)
la motorul m42 ai grija la garniturile capace distributie (sunt "recunoscute" ca scapa ulei) drive safe |
Quote:
|
Quote:
|
din moment ce l-am desfacut bucati, schimbat de la segmenti pana la supape, tacheti, lant, intinzator lant etc...cred ca cunosc mai mult decat majoritatea care doar dau cheie la masina si au plecat
eu am dat doar un sfat prietenesc sunt la al 2-lea is m42 dar na...poate am avut eu ghinionul asta las cunoscatorii sa comenteze mai departe |
Quote:
ON... arata ok masina ai o "baza" buna... |
azi am mai prins din suruburi ...ca avea lipsa la greu la interior ...o sa vin cu poze mai noi diseara...
|
6 Attachment(s)
Cateva poze cu masina ...Am comandat si flansa de la amortizorul de pe spate ca a mea e dusa...
|
sal.am si eu o intrebare.vreau sa imi iau un bmw 318i din 2006 si nu stiu ce consum are.eu circul cu el mai mult in oras.daca are cineva sau stie,astept un raspuns.mersi
|
Salut eu stau la tara..consumul la mn nu e o problema ..dar are undeva pe la 6.5-7 afara si cred ca in oras in jur de 8.5-9 (in focsani)
|
Quote:
|
Quote:
|
:))
ce consumuri aveti ..ma bucur pentru voi.. eu tocmai mi-am facut motorul, schimbat ceva piese printre care si sonda lambda problema e ca mie nu mi se alimenteaza sonda , in felul acesta nu ajunge la 300grade si nu poate trimite semnal corect la ecu...din acest motiv eu am consum de 17l/100km in oras si vreo 10-11 afara mers lejer cu 110-120 de vreo 2 zile ma tot chinui sa rezolv alimentarea ei si trebuie sa o fac neaparat ca m-am saturat de peco :)) |
Quote:
|
Quote:
la tine nu e problema de alimentarea sondei lambda |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Dupa ceva timp mai postez cateva poze din operatiunea curatenie totala ...am inceput cu porpagajul si bancile spate ....credeam ca o sa gasesc mari surprize...app in poza 6 am gasit 2 fire mai groase si nush care e treaba cu ele ...daca stie cn sa ma lamureasca si pe mn...
O seara buna ... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:32. |
- Copyright 2026 4Tuning