![]() |
VW Scirocco ? Ce mașină să iau de 15,000€ ?
Salut ! Vreau sa imi iau si eu masina, insa nu stiu ce alegere sa fac... Ma intereseaza o masina cu aspect sportiv, agresiv, nu neaparat motor cu 300cp ca nu am banii necesar sa-i dau pe combustibil, si nici nu sunt vitezoman, insa apreciez stabilitatea si siguranta la o masina. Vreau sa fie aratoasa, eventual un coupe, 2 usi.
Initial ma uitasem la noul Opel Astra J GTC, dar este prea scump pentru buzunarul meu >20,000€ ... Tot cautand, mi-am amintit de VW Scirocco, si chiar am gasit mai multe oferte bune pe mobile.de Cam astea mi-ar face cu ochiul (in special primele 2) : 1. http://cautare.mobile.ro/automobile-...161946779.html 2. http://cautare.mobile.ro/automobile-...161280293.html 3. http://cautare.mobile.ro/automobile-...155712791.html 4. http://cautare.mobile.ro/automobile-...161969395.html Ce spuneti? O alegere buna? Aveti alte recomandari? Voi ce ati alege? Buget: 15,000€ MAXIM !!! Acum intrebare capcana: Diesel vs. Benzina? Eu unul inclin pe benzina, deoarece sunt motoare mult mai silentioase si mult mai ieftine d.p.d.v al intretinerii. |
Re: VW Scirocco ? Ce mașină să iau de 15,000€ ?
Uita-te si dupa Opel astra H OPC si Golf V GTI :) sunt sanse mari sa ramai cu o parte din bani si sa ai o masina foarte ok :)
|
De Opel Astra H sunt satul, am un astra h caravan ca masina de familie si sunt scarbit de bordul ala imbatranit si de masina in sine, de seria H de la opel...
Intentionam sa merg pe un Astra H GTC, dar revin la ceea ce am spus mai sus: acelasi bord cu care sunt obisnuit de 4 ani ... Golf V GTI - o masina foarte ok d.p.d.v al performantelor, insa design-ul masinii nu ma atrage cu absolut nimic ... Prea mare, prea inalta... Si alta chestie: Vreau masina cat mai noua. Initial intentionam sa iau noua noua, din magazin, insa am observat ca nu am o oferta atat de variata, si trb sa iau ceva din clasa medie la un pret supra evaluat. Nu vreau masina mai veche de 2008-2009, si nu mai mult de 80k-90k km :) |
Cumpara Scirocco,este ft exclusivista si la 15 000 e chilipir,tinand cont ca una mai dotata ajunge lejer 30 000 si chiar cu mult peste.
Depinde ce om esti,daca vrei sportivitate dar si o oarecare economie 2.0 tdi e buna,iar daca nu te deranjeaza prea mult consumul benzina,dar daca esti incepator nu sari de 140 cp(2.0 tdi) sau 122 cp(tsi).:-)Multa bafta. |
Oare Ford Focus ST sau Renault Megane RS nu gasesti in banii astia? nu stiu ce preturi au, de aia intreb :) Ce e asa exclusivist la Scirocco ?
|
Nu vreau masina sport in sensul puterii ci din pct de vedere al aspectului exterior, al tinutei la drum...
|
Honda CRZ ?
|
VW Passat CC?! practic este un coupe cu 4 usi, aratos :D
|
ai 15 mii de euro si vrei sa iei VW ?
wtf...cred ca ai gresit forumul. |
Quote:
Quote:
Totusi e o varianta de tinut seama. ;) Quote:
Te rog lasa misto-urile pentru ala data. Nu ai dat de omul potrivit. |
Imi cer scuze pentru poluarea topicului, am o intrebare. Acel CRZ ajunge in 15.000 ? Nu de alta, dar arata :shock::shock::shock::shock::shock:
Multa bafta in alegerea masinii, votul meu necalificat merge spre scirocco :P |
In medie le-am gasit pe la 18,000-20,000. Mai sunt si pe la 15,000 dar au km multi ;)
|
Quote:
Ai alte alternative : bmw,merdeces,honda. Atunci de ce ai cumpara un vw? |
BMW? :lol: Imi place "sa ma dau de cur" cu masina iarna, dar doar in mod voit, cand am eu chef, nu masina...
|
eu spun ca in passat-ul cc muzica o sa se auda destul de bine, daca ai un sistem bun. plus ca ai spatiu mai mare in el si arata bine. scirocco doar arata bine, ca in rest e cam inghesuit. banuiesc ca vrei si tu sa mergi la mare, munte, ai nevoie de spatiu pt bagaje, poate vrei sa fiti mai mult de 2 persoane.
asa cum spui ca vrei sa pui si muzica pe scirocco, chiar ca ramai fara loc :D spor la alegerea pe care o vei face si sa ne tii si pe noi la curent. P.S.: cu niste cauciucuri bune si dexteritate nu o sa ai probleme iarna cu bmw-ul |
De acord cu tine.
Ma tot gandesc si la Opel Insignia. Este foarte aratoasa ! Ce dubii mari am in schimb: Nu stiu ce sa aleg dintre benzina si motorina. Benzina este mai silentioasa si mai ieftina. Diesel-ul este mai zgomotos, desi ofera performante mai mari. Chiar nu stiu... |
Da, Insignia arata foarte bine! Eu unul la Insignia nu as tine cont ce motorizare e. As alege orice gasesc mai bine in banii, km, stare generala, dotari, cu minim 150cp
Cam la fel as proceda si la Passat CC, doar ca nu prea as vrea sa aud de 2.0 TDI 140 cai:lol: |
Re: VW S cirocco ? Ce mașină să iau de 15,000€ ?
Sigur la muzica te refereai cand spuneai ca, ca intr-un hatch nu suna niciuna? Eu zic ca daca faci o cutie bine gandita si bagi tot basul il masina ajungi la aceleasi performante si in CC plus ca iti ramane inca un portbagaj de scirocco disponibil. Acum 4 ani eram in locul tau, acelasi buget, aceleasi conceptii despre BMW. Am luat un 320d si nu am regretat niciun moment alegerea.
http://suchen.mobile.de/auto-inserat...ries=SportsCar |
sincer sunt anti vw ca e visul romanului sa aibe 1, dar daca ar fi sa imi cumpar un vw as alege fara doar si poate un scirocco 2.0 tsi, consuma putin pt performantele lui...
cand zic putin ma refer la sub 10 bine in oras... caz concret, are prietenul lu soramea a5 2.0 tsi quattro stage 2 revo |
1 Attachment(s)
|
Quote:
mercedes, de obicei, se cumpara pt confort, siguranta etc... tu l-ai lua doar ca e merţ... si de ce vw? vw face parte din grupu VAG alaturi de audi si porsche... si sa nu uitam... Bugatti este facut de VW... stefi... ti-am zis, la banii astia, chiar trebuie sa te gandesti bine... orice si oricine ar zice, dar nu poti sa compari muzica dintr-un hatch cu aia din sedane... mai ales ca vrei masina cu an cat mai bun... alea sunt bine facute, nu prea o sa mai auzi mare lucru de muzica (raportat, bineinteles, la nivelul nostru de nevoi :lol: ) cel mai ok ar fi o insignia hatch :D |
Cel mai mult ma atrage Passat-ul, si daca stiu eu bine, are posibilitatea de rabarate a scaunelor spate, deci tot cam pe acolo.
Scirocco e frumos, sportiv, insa cam micut... Insignia iar este o alegere tentanta... Si totusi, nu ma pot decide: benzina (160CP) vs. diesel (170CP) :sad: Cat consuma un diesel cu motor de ~160CP ? Benzina am vazut,e stas: 10 oras, 6-7 afara |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Diferenta este nesemnificativa, iar cum beneficiile unui motor pe benzina sunt mult mai mari, costuri mai mici, voi ramane pe benzinara.
O parte din mine inca ravneste dupa Scirocco si interiorul sau "WOW". De volan nu mai zic, dragoste la prima vedere... Attachment 2454374 |
Daca as fii in locul tau as alege Scirocco este foarte sportiva masina si motoarele pe benzina din gama lor sunt foarte ok, iar daca o vei folosii pentru sunet banuiesc ca este foarte bun hackback-ul.Alegerea este a ta dar ti-am spus si repet eu as opta pentru Scirocco.:peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:02. |
- Copyright 2026 4Tuning