Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo Low&Slow AG 97 BVC (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/321268-cielo-low-and-slow-ag-97-bvc.html)

maryus93 30-05-12 23:57

Cielo Low&Slow AG 97 BVC

Salutare tuturor!!!
Sunt nou aici pe forum si ash dori ca sa va prezint si eu masinutza `pryntesa` mea,poate unii membri mah cunosc dp clubcielo.sau Dream Works!
Ce pot sa zic:am un cielo din 97`,full cu dotarile din fabrica in afara de imbunatatirile care sau adaugat pe parcurs!
Masina a fost reconditionata total anul trecut, timp de 3luni a fost bagata pe garaj si lucrat la ea!modificand-use la exterior zic eu aproape cam tot ce se putea, ce era mai important!
Momentan masina este in service pt o revopsire,deoarece a primit un set de jante putin mai late si a trebuit sa le facem loc ;))!
O sa pun cateva poze putin informative cam cum arata!
Multumesc!

maryus93 31-05-12 09:37

Re: Cielo Low&Slow AG 97 BVC

2 Attachment(s)
O sa pun cateva poze cum era masina si cum este in momentul de fata!

Gabi 31-05-12 09:44

Masina nu arata rau deloc, dar felul in care scrii este infect, rau. Mai devreme, sau mai tarziu, lumea se va lua de tine din punctul asta de vedere, asa ca mai bine te corectezi de acum, pentru ca nu e greu deloc sa stai maxim 1 minut in plus cand scrii un mesaj.

Bafta cu masina in continuare!

plopyyy 31-05-12 10:35

Hai ca arata bine si masina ta, destul de bine pot sa zic eu, dar problema este ca trebuie lucrat la mai multe upgrade-uri de imbunatatire, cat despre vopsea nu am cuvinte, decat de lauda.

Dar mai arunca aici mai multe pozele(cele maii vechi sunt mai frumoase).

cielo_LYY 31-05-12 20:58

super cielo ;)

maryus93 31-05-12 22:16

13 Attachment(s)
Imi cer scuze,dupa cum am spus sunt nou pe acest forum si na...!o sa incarc si eu cateva poze cu masina,azi a iesit de la vopsit in sfarsit!salutare!

loco007 31-05-12 22:20

Frumoasa masina , dar sper ca neoanele nu le mai pui :) sper sa imi asculti sfatu ca nau ce cauta neoanele pe o asa masina , si eu te-am ascultat si am skapat de stikere :)) Hai sanatate poate ne vedem la mare !

maryus93 31-05-12 22:21

6 Attachment(s)
Asa arata masina inainte sa o bag in service!!!adica pana acum 3 saptamani!

Devu 31-05-12 22:44

Arata foarte bine.
Astept sa o vad la Romexpo.

maryus93 31-05-12 23:30

Ms.da si eu astept cu nerabdare,mai este 1 saptamana!am fost inscris la romexpo de acum 3 saptamani cand s-au facut inscrierile!salut.

maryus93 31-05-12 23:33

Ms.Da am inscris-o si pe asta mica de acum 3 saptamani!adica m-am trezit ca m-au sunat colegii de la Dream Works ca sunt inscris la concurs!se pare ca am fost inscris la limita,ca nu mai erau locuri am fost printre ultimii!salut.

maryus93 03-06-12 23:31

3 Attachment(s)
Si asta mica a fost scoasa si ea de la vopsit!inca nu e gata pentru ceva poze,dar in mare sau pregatiti si jantele 8j et 20 fata si 9j et 15 spate,incaltate cu gume 195 45 r15,miezul jantei a fost vopsit alb mat si buza polishata!s-a mai facut si un negativ chamber pe fata si cand urc jantele pe ea o sa fac si spatele dupa cum este fata ca sa dea in linie!maine o sa intre si la polishat ca sa fie pachetul complet;))!3 poze cum a iesit vopseaua!

Mirel1919 04-06-12 01:22

Frumoasa, asteptam sa o vedem completa

DJBOSS 05-06-12 20:31

Simplu si de efect ;) bafta in ceea ce ti-ai mai propus sa-i faci

cielo_LYY 05-06-12 20:40

zi si mie ce drop ai fata/spate
ms mult

loco007 05-06-12 22:30

iti zic eu are -60 + 1 spira taiata ;)

Geo_ZGA 06-06-12 09:57

Daca e adevarat, suna... cel putin interesant, mai ales cand o sa sara arcurile de pe taler, in special pe spate :lol: Inca se pastreaza stilul de "tuning mioritic", nu am trecut de taiatul spirelor de arc ca la Dacie? Macar acolo aveam o scuza, nu exista alta solutie...

loco007 06-06-12 11:14

Geo eu am reprodus ce scrie pe CLUBCIELO! ''Arcuri sport fata-(fk -60 +o spira taiata).
Arcuri sport spate (fk -60).'' Doar pe Fata are spira taiata nu cred ca o sa sara arcurile daca niu bat atunci nu cred ca e vreo probleme.

Geo_ZGA 06-06-12 11:17

Nu am zis de tine, am zis de ideea in sine... :)
Sansele sunt mai mari, la fel si urmarile, sa sara de pe spate. Dar si pe fata, daca masina "decoleaza" de pe o denivelare mai mare, sunt sanse sa sara de pe taler, mai ales ca pe fata nu mai au forma care trebuie si nu mai calca bine. Fiecare face ce vrea, dar nu e recomandat si deloc sigur sa tai din arc.

cielo_LYY 06-06-12 11:31

daca e adevarat inseamna ca e TUN :(
vai de saracele masini ca sunt modificate de cate unii dupa ureche si in fata blocului cu polidiscul :))))))))

Devu 06-06-12 11:47

Quote:

Originally Posted by cielo_LYY (Post 5054778)
daca e adevarat inseamna ca e TUN :(
vai de saracele masini ca sunt modificate de cate unii dupa ureche si in fata blocului cu polidiscul :))))))))

Ce ti se pare ca e modificata cu flexul? Ca a taiat cate 1 spira pe fata:?:Nu vad care e problema...daca erau arcuri stock, taiate la jumatate, atunci da.
Stati linistiti, nu o sa-i sara arcurile la denivelari.

gbry_el_05-RSG 06-06-12 14:12

nu inteleg mentalitatea asta de ..... joasa e frumoasa....va place la nebunie lasata maxim dar daca are arcurile taiate nu mai e misto. exista o suspensie f joasa pt cielo? ai gasit voi? daca a facut-o omu cum a vrut el e vre-o problema? e tiganie ca a taiat din arcuri....bravo lui ca a avut tupeu sa faca modificarea asta si ca masina arata asa asa. ce conteaza ce a facut. conteaza ca a facut!

scopul scuza mijloacele!

ps! bine ai venit in clubul baietiloc cu arcurile taiate!

Geo_ZGA 06-06-12 14:28

Pt mine nu conteaza, probabil nici pt altii... conteaza in schimb pt el, riscurile si le asuma. Problema e ca mai citesc si altii mai neavizati si o iau de buna. Arcurile la Cielo nu au spirele egale ca diametru. La cele de pe spate nici nu vorbesc, e evidenta constructia lor, dar chiar si la cele de pe fata prima si ultima spira sunt de un diametru ceva mai mic fata de restul si se pun intr-o pozitie anume ca sa stea cum trebuie, nu "dupa ureche".
Si da, exista suspensie 80/80 pt Cielo, Kadett E, Astra F, Vectra A... optiuni sunt destule.
Si nu, niciodata scopul nu scuza mijloacele ;) Dar asta depinde de moralitatea fiecaruia...

iviTe 06-06-12 15:11

va tot vad ca va contraziceti .. vrei masina mai trantita arcuri de corsa B, sau tigra si ai rezolvat problema si e blana jos! cat despre arcuri taiate nu are nici o treaba cu saritu eu asa am pe spate si nu mi`au sarit si nici nu vor sarii daca sti cum sa faci cu cap!

B-99-SAA 07-06-12 21:05

E diferenta intre arcul sport si cel stock....! Nu a facut o crima ca a luat o spira din el, n-o sa sara nicaieri cu masina, ca nu suntem in epoca de piatra! Iar pe spate a zis ca n-a taiat nimic, e doar arcul -60..... Il sustin pe gabriel, va place la toti masina cand e low, si daca proprietarul n-ar da detalii ar fi ok, dar vai cand auziti ca are taiat din arc gata s-a terminat....! In fine.

maryus93 11-06-12 23:17

8 Attachment(s)
Salutare tuturor!!!se pare ca s-au cam incins spiritele pe aici in legatura cu suspensia sport,la suspensie eu zic ca lucreaza fiecare cum stie si ce stie sa faca!daca vrei o suspensie de calitate si de siguranta si de aspect `suspensia reglabila `este solutia,dai un ban dar sti ca face!ma scuzati ca nu am mai postat nimic pe aici,dar a fost cu pregatirile masinutzei pt romexpo!o sa pun cateva poze in timp ce era pregatita pt show si cu rezultatul final!

maryus93 11-06-12 23:31

6 Attachment(s)
O sa postez cateva poze de la show ce am facut cu tel,inca nu am reusit sa scot pozele dp aparat si pe aceasta cale vreau sa-i multumesc si lui KYS pt pozele facute de el!ms frm KYS si astept sa scoti pozele! In aceste poze era la sfarsit inainte sa plecam acasa!

maryus93 11-06-12 23:36

Nu frate!astea sunt jantele astea sunt aripile!nu trebuie sa faci aripi nesimtite ca sa nu-ti atinga!daca sti sa le faci cu cap pe d-inauntu` exteriorul il faci ca sa dea cu masina in linie!toata treaba tine de interior-ul aripii!si ERD avea aripile putin roluite si avea jante pe 16 9j si nu-i atingea!acu depinde si de cine le face ca iti dai seama ca nu face oricine asa ceva,hai sa tragem de aripi;))sall.

OdorogLGV 18-06-12 18:25

1 Attachment(s)
superb exemplar.o poza si de la mine,de la romexpo.

AirrideSystemsRomania 19-06-12 14:34

Daca va zicea ca are reglabila nu mai stiati cum sa-l laudati despre modul cum arata masina :) Daca a zis adevarul apar haterii...

Asteptam restul de poze :)

B-61-KYS 19-06-12 20:19

21 Attachment(s)
poze....

PetricaCBD 19-06-12 21:12

frumos exemplar...te asteptam la intalnirea nationala clubcielo daca esti pasionat de masina ta....in ultimul weekend din aceasta luna 30.06-01.07 la Brasov...camping Darste

maryus93 19-06-12 22:58

KYS:ms frm pt poze!raman dator de cinste la urmatoarea intalnire:D
Petrica CBD:ms frm pt invitatie,sper sa pot ajunge si eu pe acolo,trb ceva inscrieri?
Salutare!

PetricaCBD 20-06-12 07:42

Quote:

Originally Posted by maryus93 (Post 5072326)
KYS:ms frm pt poze!raman dator de cinste la urmatoarea intalnire:D
Petrica CBD:ms frm pt invitatie,sper sa pot ajunge si eu pe acolo,trb ceva inscrieri?
Salutare!

nu trebuie inscrieri....prezenta pur si simplu....te asteptam

alexbadea12 20-06-12 22:00

Cel mai frumos cielo pe care l am vazut pana acum:-)
Nu i ar mai trebui decat un SFI, dar banuiesc ca nu te a interesat
Felicitari!

maryus93 20-06-12 23:15

alexbadea12: Ms frm si in legatura cu SFI-ul,da este in plan si am gasit unul 2.0 16v la pret rezonabil care include si c.v si instalatia electrica!momentan se lucreaza la interior si dp o sa mah ocup de partea mecanica si de motor ca sa aiba totul legatura!

cristypuff 22-06-12 02:09

Mariuse masina e super , si nu mai baga in seama pe toti......ca invidia e mare.

maryus93 22-06-12 02:38

cristypuff: ms frm si stai linistit,ma cunosti destul de bine si sti bine ca nu bag in seama toate `prostiile`;)
-si habar de masini poate am si eu putin ca si la masina ta am lucrat cate ceva si ai fost multumit de rezultat.Poate sa creada fiecare ce vrea suntem in tara tuturor posibilitatilor si avem dreptul la libera exprimare :))

Auras 26 22-06-12 12:05

Felicitari pentru masina :D , arata extraordinar ..

maryus93 22-06-12 12:49

Auras 26: ms frm,acum depinde de gustul fiecaruia,unora le place acest stil altora alt stil!eu unul sunt f.multumit de rezultat.ms

All times are GMT +2. The time now is 11:01.

- Copyright 2026 4Tuning