![]() |
BMW E36 > E46 look
2 Attachment(s)
Salut, am vazut pe net cateva E36 cu bot de E46, ce parere aveti despre stilul asta de modificare?
|
Re: BMW E36 > E46 look
Eu unul nu as face aceasta schimbare.Mi se pare mult mai frumos botul de E36
|
Quote:
|
pana la urma gusturile nu se discuta. daca tie iti place botul de E46 faci schimbarea. dar dupa parerea mea un bot de E36 de M nu se compara cu E46-le
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
oare?:D....ai grija in ce te bagi!nu e chiar asa usor cum pare!vb din experienta!am vazut cu ochii mei ce inseamna...garantat cu bani bagati+banii pe masina in sine,iti cumperi un e46,daca ala ti-l doresti!este iddea de altceva,dar costa si iti trebuie un tinichigiu bun spre foarte bun pt a iesi o treaba buna.multi vor,putini incearca;)
|
Quote:
|
cel mai bine.in cazul prezent,nu a fost vb de a se dori un e46.o nebunie a unui amic,de moment:)))....acum cam regreta:))).eh...sper sa il terminam o data,ca momentan este in 3culori,nepregatit,nimic.a aparut bebe si prioritatile s-au schimbat.
|
Quote:
|
Iti place E36 iti iei e36,iti place e46 iti iei e46,niciodata combinate in vreun fel ca iese tiganie....
|
dsd-ul era tiganie?:)))....si mai sunt cateva pe afara facute bine.este vorba de alt stil de a modifica o masina!o alternativa mai ciudata!dar e mult spus tiganie:))
|
Quote:
|
Eu a-si face ceva original si ce nu s-a mai facut:
BMW E46 CU BOT DE E36:D |
3 Attachment(s)
Daca e facut cu cap si cu bani multi arata bine , cum era DSD ul ..
Dar la preturile de acum se poate lua un e46 direct , sunt de pomana ! |
Quote:
|
baieti, urmatorul video tocmai mi-a aparut la video recomandate, si sincer imi place ce vad:
https://www.youtube.com/watch?v=m4u37...e=context-vrec |
2 Attachment(s)
Nu stiu de ce dar nu imi place... Parca un E36 M3 e mai frumos... Si farurile alea crystal imi par chicioase maxim...
Ma rog... chestie de gust. Imi pare disproportionat in comparatie cu un E46 M3 original care arata foarte bine... Si avand in vedere ca a vosit-o integral, nuanta aleasa mi se pare de un banal strigator... De apreciat munca dar nu si rezultatele. |
Quote:
|
Da. Era la vanzare la 9300... Imi pare foarte bun pretul. Motor de 3 litri... Era de luat.
Intr-adevar nu e hidos in niciun caz. Arata aproape ca originalul dar are ceva , nu-mi dau seama ce , de nu-mi place... Pe vremuri imi placeau mult E36 cu look de E46... Vazusem una pe germania la 16 mii de euro... Arata criminal. Mult mai bine decat originalul E46... Nu-mi dau seama ce are asta de nu-mi place. Cred ca nu-mi plac farurile si culoarea dar pare prea putin sa nu-mi placa... E inexplicabil pt mine. Imi scapa ceva... |
1 Attachment(s)
ca sa impacam pe toata lumea,as spune ca vreau sa vad una modificata astfel:)).
|
Quote:
|
simplu,motorul de e30,bordul de e36,scaunele de e46,si mocheta din portbagaj de e92:)...toate M,binenteles
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
stiu si eu unul in genul asta.sincer imi place mult cum a iesit...cele de e46 coupe vin mai bine decat cele de sedan
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:29. |
- Copyright 2026 4Tuning