Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Porsche tuning (https://forum.4tuning.ro/287-porsche-tuning.html)
-   -   Porshe Cayenne GEMBALLA (https://forum.4tuning.ro/287-porsche-tuning/3211-porshe-cayenne-gemballa.html)

maryo 09-01-05 19:42

Porshe Cayenne GEMBALLA

Aseara am vazut porshe Cayenne Gemballa- negru cu numere de brasov!
O adevarata SUPER MASINA- 700 cai!
Ce va pot spune despre ea- rotile pe 22\",discurile de frana de pe fata pe 15\"(cam cat am eu jantele la masina),interior de invidiat(scaune recaro,DVD-uri)!
http://www.gemballa.com/indexe_bak.html
Am ramas impresionat!Pozele or sa vina zilele astea!

catalin rs4 11-01-05 15:17

esti sigur ca avee sau are masina 700 cp? nu ca nu te-as crede....dar poate era doar optic.....si eu am vazut cayenne turbo in bucuresti facut de rinspeed la pizza hut :lol:

SEBASTIAN 11-01-05 22:11

LEGAL RACING

Frumoasa masina!
E ceva special insa eu personal nu sunt adeptul unui astfel de compromis.
Un SUV cu o putere extraordinara, ceva cam amestecat dupa gustul meu si asta nu pentru ca nu-mi plac masinile scumpe ci pt ca as prefera o Carera .
http://www.gemballa.com/Umr/G97/g97_e.html
E o optiune care trebuie respectata.
Tind sa cred ca masina vazuta e chiar reala si are 700cp.
E doar o supozitie nu cunosc nici un indiciu real.

B|shOp-VR6 11-01-05 22:13

Masina chiar exista... am fost sunat tarziu in noapte ca sa mi se tipe la telefon despre acest Porsche... Alfa_Band a fost si plimbat cu ea... 4.3 sec suta din cate am inteles...

catalin rs4 11-01-05 22:15

sincer imi vine foarte greu sa cred..ca masina face 100 in 4,3..totusi masina are peste 2,5 tone....

B|shOp-VR6 11-01-05 22:20

Asa mi s-a zis... nu bag mana in foc... mine omul mint si eu.. Oricum toti au tendinta de a mai inflorii lucrurile cand vad ca e atat de admirata masinutza lui... :)

SEBASTIAN 11-01-05 22:23

LEGAL RACING

Are o forta imensa si un cuplu urias iar cu rapoarte bune si tractiunea integrala de Porsche poate face suta in 4,3.
Nu stiu insa cada nu e doar exterior look Gemballa.
Ma bucura discutii despre astfel de masini in Romania.
La mai multe!

catalin rs4 11-01-05 22:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B|shOp-VR6\"
Asa mi s-a zis... nu bag mana in foc... mine omul mint si eu.. Oricum toti au tendinta de a mai inflorii lucrurile cand vad ca e atat de admirata masinutza lui... :)

iti dau dreptate daca chiar este vb despre un gemballa de 700 cp.. si 1050 nm !! :D

P-55T MO.6.12 MOTOR* EXP 700 PS / 1050 Nm

Für: 955 Cayenne Turbo

· Leistung ca. 700 PS bei 6.450 U/min
· Drehmoment ca. 1050 Nm bei 3.500 U/min
· Vmax über 290 km/h - EXPORT mit Katalysatoren
· 0 - 100 km/h ca. 4.3 sek

SEBASTIAN 11-01-05 22:41

LEGAL RACING

Intrebare?
Cand vedem poze eventual un film?
Masina va participa la curse?
daca faci un calcul grosso modo impartind 2500 la 700 o sa vedeti cat de bine sta.Apox 3,6kg/cp.

B|shOp-VR6 11-01-05 22:43

Pozele sunt facute am impresia cu telefonul lui Alfa_Band care nu prea are net decat de la sala... cu prima ocazie iau pozele de la el si le pun.. daca nu rezolva el pana atunci problema.

catalin rs4 11-01-05 22:52

ce poze??nu vad nici o poza.. :?

B|shOp-VR6 11-01-05 23:05

Pai cu porschele ala :D ... or sa apara in curand

catalin rs4 12-01-05 01:23

:lol: :lol: :lol: am crezut ca sunt deja aici pe site...astept 8)

Mr.Nice 12-01-05 08:28

Aseara am vazut si eu Porschele, super tare masina n-am ce zice...
Nu am putut sa fac poze k tocmai aseara nu-mi luasem aparatu cu mine.Am inlemnit knd am vazut Porschuletzu. :lol: :lol: :lol: :lol:

PEACE
:peace:

maryo 12-01-05 13:46

Re:

Masina este preparata in Germania la Gemballa!
A costat enorm si accelereaza fantastic!In 2 saptamani NECREDINCIOSILOR :lol: :lol: :lol: o sa o vedeti live!Mai putin tu Cataline-dar poate ajungi si tu in Bucuresti sa bem un suc impreuna!POzele nu au fost inca puse pentru ca AlfaBand nu are cablu USB!
Eu am ramas impresionat de masina si am scris aici tot ce a spus omul-am cautat si penet si datele coincid fantastik!

Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
sincer imi vine foarte greu sa cred..ca masina face 100 in 4,3..totusi masina are peste 2,5 tone....

catalin rs4 12-01-05 13:53

mai exista inca o varianta putin mai tare...

P-55T MO.9.10 Getriebe Tiptronic 1200 Nm

Für: 955 Cayenne Turbo

· Kupplungslamellen mit Carbon verstärkt
· Maximale Leistung 750 PS / 1200 Nm

SpeedeR 12-01-05 19:58

Profetul Maryo a grait!!! Asteptam poze cu trimisul lui Gemballa, Porsche Cayenne!!! 8)

SEBASTIAN 12-01-05 20:23

LEGAL RACING

Va suparati daca tind sa cred ce credea si Catalin?
Cineva azi imi spunea de o masina similara spunandu-mi ca e doar look si ca a cerut ridicarea capotei unde nu erau prea multe schimbate, per total, chip, evacuare.
Ce fel de cutie are Porscheul de care vorbiti?

maryo 12-01-05 20:56

Cutie hidramata-dar nu stiu ce tip!
Sebastian-cand vine omul-te sun si te chem sa vezi masina- e mai bine asa decat sa facem afirmatii gratuite!
L-am sunat pe Florica,care a incercat sa-l sune pe Andrei dar era 3 dimineata si nu a raspuns!
O sa te chem - promit!

SEBASTIAN 12-01-05 21:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"maryo\"
Sebastian-cand vine omul-te sun si te chem sa vezi masina- e mai bine asa decat sa facem afirmatii gratuite!
L-am sunat pe Florica,care a incercat sa-l sune pe Andrei dar era 3 dimineata si nu a raspuns!
O sa te chem - promit!

OK
Nu contest dar spun ca nu sunt convins insa ar fi o mare bucurie sa fie real.
Nu va ganditi cu toti 700cp Subaru il bate.
Andrei e in Austria vine cam in 7 zile asa ca mai asteptati.
Cine are si cine merge cu masina Porsche?

maryo 12-01-05 21:19

Asta le discutam private!
Andrei il cunoaste!
Andy il cheama pe baiat!

catalin rs4 12-01-05 23:19

chiar daca nu suntenm de acord tot timpul de data suntem .....chiar daca are masina 700 cp ...tot nu are niciodata sana sal bata pe subaru desigur sanse poate sunt dar nu prea cred...

SpeedeR 12-01-05 23:24

conteaza sa fie o cursa mik akolo.... la legale bineinteles :roll: :roll:

Abia astept impreza lui ANdrei vs. Cayenne Gemballa...

si e gemballa.... un membru 4ss sa plimbat cu ea... are poze ku motorul... ce mai?! la 300 mii de euro e gemballa.....

maryo 12-01-05 23:26

Nu stiu ce sa spun-masina este foarte grea- 2500-2600Kg!
Are o acceleratie demna de invidiat pentru cat este de mare!daca discutam de 400m-Subaru cred ca il bate-dar pe distanta mare nu cred ca are vreo sansa!
Nu stiu ce sa spun.........ramane de vazut- asta daca o sa vrea omul sa se dea!

catalin rs4 12-01-05 23:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
conteaza sa fie o cursa mik akolo.... la legale bineinteles :roll: :roll:

Abia astept impreza lui ANdrei vs. Cayenne Gemballa...

si e gemballa.... un membru 4ss sa plimbat cu ea... are poze ku motorul... ce mai?! la 300 mii de euro e gemballa.....

300 mii mi se pare sincer cam mult ..dar cine stie..

SEBASTIAN 13-01-05 07:42

LEGAL RACING

Dupa noile informatii se pare ca masina exista si se misca fantastic in special dupa prima suta de km in sus.
Pe DN1 o motocicleta Honda CBR 1000RR replica Repsos a schimbat din mers cateva trepte la maxim ca sa scape de animal si cand s-a uitat in oglinda pe la 210 era Porsche prea aproape.
Deci in concluzie se pare ca cei 700cp isi fac treaba.

CT-87-ADY 13-01-05 13:44

Re: LEGAL RACING

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"

Dupa noile informatii se pare ca masina exista si se misca fantastic in special dupa prima suta de km in sus.
Pe DN1 o motocicleta Honda CBR 1000RR replica Repsos a schimbat din mers cateva trepte la maxim ca sa scape de animal si cand s-a uitat in oglinda pe la 210 era Porsche prea aproape.
Deci in concluzie se pare ca cei 700cp isi fac treaba.

:shock: WoW!
Super TARE!

Inseamna k e ceva.... :twisted:

SEBASTIAN 14-01-05 05:24

LEGAL RACING

Daca nu vad mai multe amanunte si eventual poze, consider subiectul o provocare si voi sterge tot topicul.
Asteptam pozele si alte amanunte.
Pozati elementele particulare.

SEBASTIAN 14-01-05 05:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"maryo\"
O sa te chem - promit!

Florian nu confirma discutia telefonica.

B|shOp-VR6 14-01-05 07:45

9 Attachment(s)
Scuzati calitatea dar au fost facute cu telefonul

the_mav 14-01-05 07:47

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :wink: :P

SpeedeR 14-01-05 12:55

asa....ati vazut k noi nu mintim.... cum e sa stii k avem si noi masini puternice adevarate in RO?! va plac pozele?! :lol: 8) 8)

xxdadixx 14-01-05 13:56

Pe mine nu ma incalseste de loc treaba asta cu masinile tari in Romania. Sper ca tipul a muncit pentru ea.

SEBASTIAN 14-01-05 14:29

LEGAL RACING

Nu prea inteleg nimic din pozele alea, aveti si ceva mai clar?

@Nos@ 14-01-05 14:40

Nu vreau sa par rau insa pe forum au mai aparut olcituri turbo! :wink:
faceti si voi niste poze klumea cu voi pe langa masina si totul va fi foarte clar.Masina este frumoasa, puternica, insa si foarte scumpa! 8)
este adevarat ca unii oamnei din tara asta si-ar permite o asa masina insa cum spunea cineva odata intr-un topic:
CITEZ \"forumul asta a ajuns sa aiba credibilitatea unei babe virgine\"
Pe moment sunt in cumpana, oricum mi-ar place sa avem o asa masina in romania!

B|shOp-VR6 14-01-05 15:32

Ne pare rau... mai clare nu avem.. au fost facute cu telefonul si noaptea... Dak va uitati cu atentie la poza cu motorul se va vedea ca scrie Gemballa Biturbo 700...

Masina nu e la noi in club dak asta ati crezut... e o masina cu numere de Brasov... Dak nu credeti nu avem ce sa va facem, puteti inchide si sterge topicul. Ne-am facut datoria, am pus si pozele, am spus si despre masina, am zis si cum il cheama pe proprietar... mai mult nu avem ce sa facem sa va convingem...

Carmen 14-01-05 15:46

Nu-mi vine sa cred ca se pune problema de credibilitate! Maryo si B|shOp-VR6 spun ca au vazut-o si sunt sustinuti si de altii... Dar totusi se pune la indoiala? Parca ar fi vorba de cativa copii care au spus numai prostii pe forum! Daca nici ceea ce spun ei nu mai credem, atunci de ce sa ne mai obosim sa citim, pana la urma tot ce se spune pe 4tuning e o mare minciuna, nu?!

Moderator: Te rog sa alegi un ton mai putin agresiv!
Te rog sa ne explici cum sti tu sa deosebesti un Cayenne de 600cp de unul de 700cp!

the_mav 14-01-05 15:59

kiar daka sunt facute cu tel shi nu sunt cele mai clar poze pe care le-am vazut, pt mine e clar ca exista mashinutza in buc. lucrez undeva in centru shi mi s-a parut shi mie ca am vazut un cayenne suparat rau de tot :wink: , dar n'am vrut sa zic nimic pana nu eram sigur.... dar eu n'am nici tel cu camera, nici ap foto dgtl, asha ca :cry: ...
oricum, beton mashina...s'o stapaneasca sanatos shi okii pe ea ca pe butelie :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: (suntem totusi in romania).

ps: chiar daka nu-i cunosc personal (inca :wink: ) nici pe maryo nici pe bishop, din cate am vazut pana acum kiar nu mi-am pus si nu imi pun problema credibilitatzii lor :wink: :P :P :wink: ...

SEBASTIAN 14-01-05 17:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Carmen\"
Nu-mi vine sa cred ca se pune problema de credibilitate! Maryo si B|shOp-VR6 spun ca au vazut-o si sunt sustinuti si de altii... Dar totusi se pune la indoiala? Parca ar fi vorba de cativa copii care au spus numai prostii pe forum! Daca nici ceea ce spun ei nu mai credem, atunci de ce sa ne mai obosim sa citim, pana la urma tot ce se spune pe 4tuning e o mare minciuna, nu?!

Personal nu pun la indoiala credibilitatea nimanui, insa dati-mi voie sa fiu rezervat cand e vorba de multi cai sa ma abtin. Cum stiti ca are 700 sau 550?

B|shOp-VR6 14-01-05 18:46

Asa ni s-a zis... am scris intr-un post anterior ca nu bag mana in foc referitor la caii masinii.

All times are GMT +2. The time now is 23:40.

- Copyright 2026 4Tuning