![]() |
E30 - l 318is l reconditionare l by PAK Racing
10 Attachment(s)
Va salut
Va prezint aici, e30-ul meu. Proiectul pe care il incep cu el se refera in mare parte la reconditionare. Nu vreau ceva extrem sau iesit din comun. Este o masina clasica, merita sa ramana asa. Cateva detalii despre masina... An fabricatie 1991, US Model, Airbag, 4 geamuri electrice, ABS, aer conditionat, trapa electrica de sticla in 2 pozitii, oglinzi electrice, OBC, interior vinilin cred culoare crem care da foarte bine cu culoarea masinii - Diamant Scwartz Metalic. Motor 1.8is care momentan, merge intrerupt si cu rateuri, evacuarea are un sunet ciudat, rage sau urla nu imi dau seama bine :lol: Defecte optice si mecanice insa se vor remedia toate pe parcurs. Nu am vazut elemente de caroserie schimbate, asta m-a incantat cel mai mult: aripile fata-spate, capota toate au stikerele cu VIN number-ul masinii. Sunt super incantat de ea ca masina, in sensul ca este o baza buna de plecare. Pana la a merge ireprosabil este mult de munca dar am intrat in hora, jucam! Pana una alta atasez niste poze sa vedeti despre ce vorba... Numai bine, Pake :peace: |
Re: e30 l 318is l reconditionare l by PAK Racing
un topic ce trebuie urmarit......:)
am avut si eu un 2.5 12v model america, tot 91, de fapt dupa VIN era 10/90....toate optiunile, mai ales pe partea caroserie era impecabila......( adus din florida ) probabil nu au treaba cu ploaia acolo... oricum multa bafta si asteptam sa vedem ce iese din masina asta..... sal.......... |
Succes la recondiționat. Īn primul rānd, jos cu M-ul de pe portbagaj. :D
|
1 Attachment(s)
Renunt la Airbag si ce inseamna safe etc pt asta! :twisted:
|
bafta cu masina:D
|
motorul este pe lanț?
|
da...
|
1 Attachment(s)
Renunt la volanul cu Airbag momentan pt un volan vechi de lemn...:twisted:
|
Am probleme cu scaunul soferului, daca se pricepe cineva sau cineva are unul in stare buna ma refer la partea mecanica, va rog un semn aici sau la 0722735318. Multumesc!
|
Quote:
|
FRUMOS CE-O SA FIE !!!!!!!!!!
|
Quote:
O sa iti trimit maine ceva poze sa vezi... Stai in el si ai pozitia aia de BO$$, intr-o parte asa...:lol: |
2 Attachment(s)
Pana una alta...i-am innegrit doi ochi...nasu' ca sa fie treaba 8)
|
Quote:
|
Iti trebuie si un schimbator pt volanul ala.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Va fi o masina normala, nimic exagerat :D |
Pure Classic!Volanul face toti banii.
|
Astept un alt butuc pt volan zilele astea, si de saptamana viitoare se intampla tuning cu RS Tuning :twisted:
|
Pana la RS tuning si etc. mai bine faci sa mearga tot ce nu merge la ea...aeroterma, ABS, geamuri, A/C, tapiteaza-i plafonul, repara-i scaunul de la sofer, fa-i luft-urile de la usi, luft-uri de la capote, etc. Ca doar nu p-fara-i vopsit gardul si inauntru leopardul. :-)
|
Quote:
Fix asta fac, cred ca ma spionezi :twisted: |
Quote:
|
Quote:
Nu cu ursu, ajung maine acolo cu masina de familie. As fi mers cu ursu dar, e desfacut jumate si mai am de tras pana il aduc pe linia de plutire. Da niste rateuri de cred ca sar tobele de pe el, si cum zicea 316i sunt destule de facut, le-am luat incet in limita timpului. De luni intra in forta la facut. Mecanic si estetic :twisted: |
Quote:
Inteleg ca vrei sa-l pastrezi OEM , dar jantele ...jantele ...ce alegere ai facut , sau nu te-ai decis inca? |
Quote:
As trece la 5x120, da fitmentul va fi reclama. Jantele momentan sunt cifre, J-uri si Et-uri, designul lor putin ma intereseaza. Totusi cred ca RS uri cel mai probabil ;) Va fi OEM+ :twisted: |
3 Attachment(s)
Usor se aduna una alta pt masina. Problemele mecanice au prioritate saptamana asta. Vedem cum evoluam, in functie de timpul disponibil
Daca stie cineva pe undeva 2 faruri de lunga galbene de Franta, la pret decent sa imi dea un semn. Multumesc p.s. Daca aveti nevoie de servicii de tractare aplelati la Mouse. Prompt, rapid, ieftin. Cand ma vede, isi pune mana in cap... Caldura mare... :lol: |
Ceva nou? Mai traieste?
|
Quote:
-reparat scaun -plafon alcantara -jante noi (momenatan BBS RS replica 8.5j toate) -gume 205/40 r17 -kit M Technic 2 -proiectoare oem -grila noua neagra -semnale DEPO smoked US Style -racing hook -alarma aruncata la gunoi -una alta pe la motor Revin cu poze :twisted: |
asteptam poze sa vedem cum mai evoluaza lucrarile la el...sa vedem cat de lunga este hibernarea...succes cu proiectul.
|
Hai cu pozele sa-l mai vedem si noi....
|
Hai cu pozele sa-l mai vedem si noi....
|
Hai cu pozele sa-l mai vedem si noi....spor la treaba in continuare.
|
A vandut masina....
|
Un proiect adevarat !
|
:):):)
|
4 Attachment(s)
nu mai radeti mai baieti ... ma ocup si eu cum pot ...
|
prea tari pozele ...
|
Quote:
Multumesc! Sper ca ti-a placut. Mai am ;) Fii pe faza! |
Masina a ajuns la George, continua el povestea.
Ultima data cand am vazut-o era cu ITP si functiona. Pt cei curiosi de ce fac eu zilnic va recomand accesati facebook ul meu... Avem la garaj multe masini interesante, turbo, joase, cracanate, etc Va salut! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:50. |
- Copyright 2026 4Tuning