![]() |
Skoda Octavia Combi l Laurin&Klement l 1.8t by PAK Racing
5 Attachment(s)
Va salut.
Multi ma cunosc drept Pake si sunt la prima Skoda. De ce Skoda? Pt ca o sa fiu sincer cu voi, am cautat ceva combi pt familie, puternica, si automata. Dupa indelungi cautari am gasit-o. Skoda Octavia Combi editie Laurin & Klement, motor pe placul meu 1.8 Turbo, cutie pe placul prietenei - automata. Combi pt ca am vrut cu totul altceva decat ce am avut pana acum (coupe, limo) si se preteaza foarte bine la stilul meu de viata :twisted: Ca si dotari are cam tot ce ti-ai dori de la o masina, nu stau sa le insir dar le are cam pe toate. Am cumparat masina cu 160000 km la bord, are cam 164000 acum. Pana acum super multumit. Mai trebuie una alta dar se rezolva pe parcurs. Am ales sa imi prezint masina aici ca sunt sigur ca sunt multi ca mine pasionati de auto si sa impart cu voi experientele ce vor urma cu Skoda, asta ca sa vedem daca alegerea mea a fost una inspirata sau nu. Atasez cateva poze cu masina cand am cumparat-o... Cred ca avea pachet de drumuri grele...Asta nu mi-a placut deloc... Ce va urma, vedeti pe parcurs un lucru e clar: LOW IS A LIFESTYLE! cel putin in cazul meu ;) Enjoy! |
Re: Skoda Octavia Combi l Laurin&Klement l 1.8t by PAK Racing
Felicitari , foarte buna alegere.Porsche Twist arata extraordinar de bine.
Sa ai grija de ea, te salut! |
sa o stapanesti sanatos! e super alegerea motorului..pdg cu siguranta are in pozele de mai sus.. iar per total de masina.. vei fi super multumit.. si aici ma refer la fiabilitate.. cel putin in cazul meu s-a dovedit a fi mai mult decat ok.. gen.. in 5 ani de zile cu exceptia consumabilelor nu am schimbat nimic...astept cu nerabdare sa vad ce ai de gand cu ea! succes!
|
trebuie lasata mai jos urgent, mie mi-ar fi frica sa nu dau cu capul in praguri cand ma urc in masina :lol:
pana va fi low is a lifestyle interiorul ala face toata treaba :shock: |
superba masina + un motor pe masura!am avut si eu una tot combi dar din pacate doar 1.6,iar fiabilitatea care am intalnit-o la skoda,clar nu am mai intalnit-o la nici o alta masina.acum sunt in cautarea altei skode octavia ca nu ma impac cu opel de nici o culoare,desi nu imi face nici o problema!
jantele sunt :shock:+ o suspensie sport =:chainsaw::peace: |
1 Attachment(s)
Va multumesc pt urari baieti... Intre timp am schimbat cate ceva pe la masina...
Momentan teste, nimic definitiv sau clar... Nu renunt la RH urile Turbo, as vrea 18'', insa cred ca le voi pt tine pt iarna, pt vara inca nu am ce trebuie. In ceva timp o sa am ceva destul de rar la noi :lol: In poza 17'' vs 16'' :twisted: |
Frumoasa foc masina, s-o stapanesti sanatos si bun venit printre posesorii de Octavia I Laurin&Klement.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Multumesc! Am incercat varianta si varianta racing cu faruri infoliate galben si am renuntat... Pana imi iau becuri galbene farurile raman normale, apoi o sa fac interiorul la far cu negru, faza lunga cu bec galben si xenon de 2300k pe proiectoare :twisted: Va urma o alta suspensie, alte jante...ceva grafica dar mai stau, momentan atentia e concentrata pe cealalta masina -e30 :lol: |
Ai putea sa incerci sa pui folie portocalie pe semnalizatoare!
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
on: sunt curios ce va iesi in privinta luminilor.. si eu am ceva de gand in privinta luminilor de faza lunga dar sa vedem.. |
bafta cu masina e foarte frumoasa
|
Arata foarte bine..Imi poti da si mie PM cu pretul ei?
Abia astept sa o vad "LOW IS A LIFESTYLE".. |
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Totul in regula pana acum... Verificat tot pe sub ea, totul ok!
|
Frumoasa masina, o sa fie un combi tare dracos :twisted:
|
Quote:
p.s. imi place mult cum da cu ZW! spor! |
Frumoasa foc masina:D. Scut de PDG si te-ai scos.
|
4 Attachment(s)
Una alta, nu e timp pt fapte momentan la Skoda... dar avem idei :twisted:
|
mie imi place mult cum da cu twist-urile dar sa fie in culoarea caroseriei si fara autocolante de acel gen..
|
Baza are potential maxim. Ma bucur ca au ajuns si la noi trendul cu combi-urile stance :)
numai bine! |
4 Attachment(s)
S-a montat suspensie reglabila, si vreo 3 seturi de jante...
Trimuri interior Piano Black Asa arata acum... |
Arata beton masina imi place la nebunie ... ceva de rs sa pui pe la exterior.
|
frumoasa, toba aia trebuie sa o schimbi.
|
12 Attachment(s)
Multumesc de aprecieri
La masina nu am facut mare lucru decat trimurile interior piano black, suspensie reglabila, si alte jante. Sunt nevoit sa o vand pt un diesel care sa ma ajute sa imi tractez platforma Asta in caz ca nu ma descurc cu banii Destul de multumit de masina, mai putin consumul monstros in Bucuresti La drum e senzatie, merge tare fara probleme. Momentan circul zilnic cu ea, ma serveste cu incredere... Cateva poze... |
Ce inseamana consum monstruos?
|
Daca ai de gand sa vinzi NAVI,trimite un PM.
|
Masina am vandut-o! Nu recomand cutia aia la nimeni, puturoasa...
In rest masina buna :lol: Urmatorul combi va fi Audi A4 B7, 2.0TDI Multitronic :twisted: Va salut |
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning