![]() |
b_58_ddr
dacia super nova
|
Re: b_58_ddr
tare.................pe bune ?
|
1 Attachment(s)
o pun io ca nu s-a prins cum se face.Am gasit-o la el in galerie sper ca asta e masina.
|
scoate-i capacele si arata prea bine...!! ;)
|
nu prea inteleg ce tre sa fac paicea imi explica si mie cineva...:(
|
ehh...lasa ca trece...povesteste-ne si noua ce-ai facut la ea...ca planuri ai...
e a ta ? din ce an e? ce modificari ai facut la ea ? ce modificari planuiesti sa faci la ea ? ceva pe la motor? stii tu...chestii obisnuite... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Scoate si tu chestiile alea de cauciuc de pe bara spate. Sau daca mai ai pe undeva scoatele pe toate. Arata aiurea.
|
io zic mai bine fara dungi si alte autocolante.Cel mai bine la exterior ii iei niste jante cand faci rost bani si ai terminat cu ea.
|
Quote:
|
cu tot cu bara :D .. incerca cu benzina sau diluant .. daca nu merge, aprinzi o bricheta :P
|
Inceraca sa o menti cat mai simpla o toba niste jante geamuri fumurii;)
|
Quote:
|
e bun daca ai planuri....bafta...masina arata bine...s-o conduci sanatos...si sa ne tii la curent cu ce modifici la ea :D
|
:)) inseamna ca ai planuri mari cu ea!! pana una alta da jos capacele alea!!!!!
|
Incearca cu un cutter, cutit, sau o surubelnita dreapta. Dezlipeste-le dintrun colt in altul nu forta de la mijloc. Urmele se sterg cu benzina, diluant, etc. Ai grija la vopseaua de dedesupt.
|
o kestie ieftina dar fff placuta ar fi sa-ti iei semnalizatoare albe de solenza pt aripile fata... eu am dat 25ron pe ele, ce-i drept acum 2 ani, dar iti dai seama k nu s-au scumpit f mult. in rest, cum s-a mai zis...keep it simple
culoarea e f frumoasa, incearca sa vopsesti in ton tot ceea ce e plastic negru pe masina (oglinzi, dungile de deasupra spoilerelor, etc)... urmatorul pas major ar fi un body kit, dar ai grija sa nu cazi in kitsch. multa bafta |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
oricum arata mai bine... spala jentile :D :P
|
hihi... arata mai bine cu capace :lol::lol::lol:!!... nu ne arati si fordu ala cu care te lauzi?!?? :lol: oricum la exterior tre umblat mai mult... mult mai mult...:-P
oricum sper sa o vad cat mai frumoasa si pe viu :)) |
scoate si bandourile de pe usi.Chiar nu arata clean.De fapt daca era masina mea eu scoteam si semnalizatoarele de pe aripi.
|
1 Attachment(s)
....................;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
pionner rulz |
8 Attachment(s)
Quote:
|
stopurile cu ce le-ai facut?
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Quote:
|
mie mi-a parut f rau cand am dat supernova, dar nu am facut-o pt k vroiam ceva cu top speed mai mare (acum am clio care tot 75cp are, ba chiar top speed mai mic pt k e motorul de 1.2), am schimbat-o pt k nu am deloc incredere in cauciucurile alea montana (din cauza carora era sa ma duc intr-o prapastie) si in finisajele romanesti..stiti voi, usi care nu se inchid la linie decat daca dai tare, apa in portbagaj drq stie pe unde, plus k imi pusesem geamuri electrice si de 2 ori intr-o luna m-am dus la service k s-au stricat. acum am abs si airbaguri si pot sa zic k ma simt mai in siguranta, desi... prima dragoste nu se uita :-P
ps: fa odata ceva cu semnalizatoarele alea k se vad urat de tot... negru cum zici tu poate k ar fi si mai bine ;-) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
cam asa arata ...acum
|
geamurile... si o janta??? :D cam nashpa janta :))
|
pai no poate o pus janta numa asa ca sa vada cum arata si poate asteapta pareri omu nu?
parca nu merge janta neagra in ton cu,culaorea ta ,parerea mea |
Am si eu o singura dilema: Am inteles ca acele faruri imi poate duce la ridicarea certificatului masinii.... Am o DACIA 1310 care in curand ii voi pune o poza pe forum.. si vreau sa ma apuc sa fac cateva mici modificari.. cat sa nu arate ca alte zeci.. si sunt curios daca eu chiar voi avea probleme daca voi pune asa ceva imi va atrage privirea gaborilor....
PS: Ce ar fi bine la masina, parerea mea, e ca la jantele acele cu spite sa daci ceva culoare.. asortata cu restul masinii... de exemplu o banda laterala cromata... dar asta inseamna ca va trebui sa dai asa ceva si pe restul masinii.... Am vazut (numai tin minte unde anume) ceva de genu iar pentru asorteul la restul masinii chederul de pe toata masina a fost mascat cu o banda cromata si cu geamuri ionizate negru maxim incat a dat un incredibil axpect.. in schimb masina tinea negru si cromat toata dunga... u ai acea nuanta de albastru... dar poti incerca.. intai virtual sau pe hartie macar sa vezi daca ar da bine... PS: Nu inteleg de ce toata lumea se sperie de abtipilduri pe acest forum.. eu zic ca ceva foarte frumos poti sa-i faci cu asa ceva... in schimb cam ce vad eu in cap ar trebui sa-ti modifice putin culoara barilor ... si ma refer la linii de culoare albastra din aceeasi categorie care ai u dar mai deschis.. si asta doar pe liniile stridente ale masinii.. e nova.. are inca parti patratoase.... ;) |
Quote:
|
Cauta la magazinele cu piese dacia semnalizatoare albe transparente pentru aripile din fata sunt la fel ca la cn4. Sunt 15 lei bucata complete daca nu ma insel. Astea portocalii arata ca si aruncate pe masina ta albastru + negru.
|
1 Attachment(s)
Scuze pentru dublu-post. Desi nu e cine stie ce uite o poza sa vezi la ce ma refer.
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
???????????????????????
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:11. |
- Copyright 2026 4Tuning