Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   b_58_ddr (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/32028-b_58_ddr.html)

acropolis_telecom 29-01-07 02:56

b_58_ddr

dacia super nova

AAlpine1 29-01-07 12:33

Re: b_58_ddr

tare.................pe bune ?

mikkai 29-01-07 15:53

1 Attachment(s)
o pun io ca nu s-a prins cum se face.Am gasit-o la el in galerie sper ca asta e masina.

Magos 29-01-07 15:58

scoate-i capacele si arata prea bine...!! ;)

acropolis_telecom 29-01-07 19:23

nu prea inteleg ce tre sa fac paicea imi explica si mie cineva...:(

dacia1300 30-01-07 10:20

ehh...lasa ca trece...povesteste-ne si noua ce-ai facut la ea...ca planuri ai...

e a ta ? din ce an e? ce modificari ai facut la ea ? ce modificari planuiesti sa faci la ea ? ceva pe la motor? stii tu...chestii obisnuite...

acropolis_telecom 30-01-07 21:37

Quote:

Originally Posted by dacia1300 (Post 722174)
e a ta ? din ce an e? ce modificari ai facut la ea ? ce modificari planuiesti sa faci la ea ? ceva pe la motor? stii tu...chestii obisnuite...

pai e din 2003 ...planuri....linia audio...e deja juamte gata adik casetofon boxe fatza spate lipseste statia si sub.... in luna asta vroaim niste dungi...negre...palnuiam si o toba sport...si gentile...schimabte..cam atat pt luna asta la motor nu prea stiu ce si cum...as vrea dar nu stiu de unde saincep si cum

ro.maniak 30-01-07 22:00

1 Attachment(s)
Scoate si tu chestiile alea de cauciuc de pe bara spate. Sau daca mai ai pe undeva scoatele pe toate. Arata aiurea.

mikkai 30-01-07 22:14

io zic mai bine fara dungi si alte autocolante.Cel mai bine la exterior ii iei niste jante cand faci rost bani si ai terminat cu ea.

acropolis_telecom 30-01-07 22:43

Quote:

Originally Posted by ro.maniak (Post 723335)
Scoate si tu chestiile alea de cauciuc de pe bara spate. Sau daca mai ai pe undeva scoatele pe toate. Arata aiurea.

am incercat dar nu merge..ma dispera si pe mine ...dar nu pot sa le scot... ai idee cu ce?

Ja_Rule 30-01-07 23:21

cu tot cu bara :D .. incerca cu benzina sau diluant .. daca nu merge, aprinzi o bricheta :P

Mihaitza_tdi 31-01-07 11:45

Inceraca sa o menti cat mai simpla o toba niste jante geamuri fumurii;)

acropolis_telecom 31-01-07 12:46

Quote:

Originally Posted by Mihaitza_tdi (Post 724056)
Inceraca sa o menti cat mai simpla o toba niste jante geamuri fumurii;)

asa si este ii lipsesc gentile...simppla...dar ma interesa la motor....de unde pot sa incep...nu ma intereseaza schimbari majore...adik sa iasa bmw un 100 de cai ..din 75 care ii are..

dacia1300 01-02-07 08:05

e bun daca ai planuri....bafta...masina arata bine...s-o conduci sanatos...si sa ne tii la curent cu ce modifici la ea :D

Magos 01-02-07 13:23

:)) inseamna ca ai planuri mari cu ea!! pana una alta da jos capacele alea!!!!!

ro.maniak 01-02-07 16:22

Incearca cu un cutter, cutit, sau o surubelnita dreapta. Dezlipeste-le dintrun colt in altul nu forta de la mijloc. Urmele se sterg cu benzina, diluant, etc. Ai grija la vopseaua de dedesupt.

PYT 01-02-07 16:37

o kestie ieftina dar fff placuta ar fi sa-ti iei semnalizatoare albe de solenza pt aripile fata... eu am dat 25ron pe ele, ce-i drept acum 2 ani, dar iti dai seama k nu s-au scumpit f mult. in rest, cum s-a mai zis...keep it simple

culoarea e f frumoasa, incearca sa vopsesti in ton tot ceea ce e plastic negru pe masina (oglinzi, dungile de deasupra spoilerelor, etc)... urmatorul pas major ar fi un body kit, dar ai grija sa nu cazi in kitsch. multa bafta

acropolis_telecom 04-02-07 09:45

Quote:

Originally Posted by NikeFF (Post 725935)
o kestie ieftina dar fff placuta ar fi sa-ti iei semnalizatoare albe de solenza pt aripile fata... eu am dat 25ron pe ele, ce-i drept acum 2 ani, dar iti dai seama k nu s-au scumpit f mult. in rest, cum s-a mai zis...keep it simple

culoarea e f frumoasa, incearca sa vopsesti in ton tot ceea ce e plastic negru pe masina (oglinzi, dungile de deasupra spoilerelor, etc)... urmatorul pas major ar fi un body kit, dar ai grija sa nu cazi in kitsch. multa bafta

vroaim sa le fac negre semanlizatoarele fatza plus lateral interiorul ma gandeam sa il fac in ton cu culaorea masini adik capace boxe aerisirile ...un volan mai sport albastru...si covorase...fara huse nu imi palc cele "sport" urmezaza si pedale si schimbarot si frana de mana...clasicul set..

acropolis_telecom 04-02-07 21:36

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by NikeFF (Post 725935)

ca tot spunea lumea fara capace

Magos 04-02-07 22:01

oricum arata mai bine... spala jentile :D :P

fuzzy 08-02-07 13:41

hihi... arata mai bine cu capace :lol::lol::lol:!!... nu ne arati si fordu ala cu care te lauzi?!?? :lol: oricum la exterior tre umblat mai mult... mult mai mult...:-P

oricum sper sa o vad cat mai frumoasa si pe viu :))

mikkai 08-02-07 17:10

scoate si bandourile de pe usi.Chiar nu arata clean.De fapt daca era masina mea eu scoteam si semnalizatoarele de pe aripi.

AdY9005 08-02-07 18:56

1 Attachment(s)
....................;)

acropolis_telecom 08-02-07 20:18

Quote:

Originally Posted by fuzzy (Post 738267)
hihi... arata mai bine cu capace :lol::lol::lol:!!... nu ne arati si fordu ala cu care te lauzi?!?? :lol: oricum la exterior tre umblat mai mult... mult mai mult...:-P

oricum sper sa o vad cat mai frumoasa si pe viu :))

nu ma laud cu masina de la firma dr o sa pun si o poza cu yyj :))

acropolis_telecom 09-02-07 21:34

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by acropolis_telecom (Post 739057)
nu ma laud cu masina de la firma dr o sa pun si o poza cu yyj :))

pana una alta chestiile de pe spate scoase... neste mici modificari si un sistem audio schimabat complet
pionner rulz

acropolis_telecom 09-02-07 21:59

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by acropolis_telecom (Post 720335)
dacia super nova

b_58_ddr (rahova) o sa pozez si interiorul...linie audio etc...

mikkai 09-02-07 22:47

stopurile cu ce le-ai facut?

acropolis_telecom 09-02-07 22:56

Quote:

Originally Posted by mikkai (Post 741396)

am dat stopurile jos si le-am vopsit cu spray e 20 roni in vitan e special pt stopuri...

acropolis_telecom 10-02-07 23:33

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mikkai (Post 741396)

eu unu nu am reusit sa ii dau mai mult de 140 in bucuresti si asta a fsot spre vitan pe cheiu dambovitei...in rest...nu am reusit...pur si simplu ma refer ziua pana in ora 20:00... asa ca nu inteleg...dc...sa fac sa imi cumpar masina care merge cu 200 la ora..ca ajung cu 30 minute mai repede la sinaia decat ajung cu dacia? nu ms:P si cu toate astea vreao 100 cai din ea...

PYT 13-02-07 20:58

mie mi-a parut f rau cand am dat supernova, dar nu am facut-o pt k vroiam ceva cu top speed mai mare (acum am clio care tot 75cp are, ba chiar top speed mai mic pt k e motorul de 1.2), am schimbat-o pt k nu am deloc incredere in cauciucurile alea montana (din cauza carora era sa ma duc intr-o prapastie) si in finisajele romanesti..stiti voi, usi care nu se inchid la linie decat daca dai tare, apa in portbagaj drq stie pe unde, plus k imi pusesem geamuri electrice si de 2 ori intr-o luna m-am dus la service k s-au stricat. acum am abs si airbaguri si pot sa zic k ma simt mai in siguranta, desi... prima dragoste nu se uita :-P

ps: fa odata ceva cu semnalizatoarele alea k se vad urat de tot... negru cum zici tu poate k ar fi si mai bine ;-)

acropolis_telecom 13-02-07 21:37

Quote:

Originally Posted by NikeFF (Post 748174)
mie mi-a parut f rau cand am dat supernova, dar nu am facut-o pt k vroiam ceva cu top speed mai mare (acum am clio care tot 75cp are, ba chiar top speed mai mic pt k e motorul de 1.2), am schimbat-o pt k nu am deloc incredere in cauciucurile alea montana (din cauza carora era sa ma duc intr-o prapastie) si in finisajele romanesti..stiti voi, usi care nu se inchid la linie decat daca dai tare, apa in portbagaj drq stie pe unde, plus k imi pusesem geamuri electrice si de 2 ori intr-o luna m-am dus la service k s-au stricat. acum am abs si airbaguri si pot sa zic k ma simt mai in siguranta, desi... prima dragoste nu se uita :-P

ps: fa odata ceva cu semnalizatoarele alea k se vad urat de tot... negru cum zici tu poate k ar fi si mai bine ;-)

promit ca duminica asta le vopsesc...cu me cu geamurile alea electice m-am inteersat si eu si cica se rez cu 5 mil ambele pe fatza...se strica chiar asa repede?

acropolis_telecom 10-03-07 07:44

1 Attachment(s)
cam asa arata ...acum

fuzzy 10-03-07 08:18

geamurile... si o janta??? :D cam nashpa janta :))

ICE-M@N 10-03-07 11:12

pai no poate o pus janta numa asa ca sa vada cum arata si poate asteapta pareri omu nu?
parca nu merge janta neagra in ton cu,culaorea ta ,parerea mea

adyre 12-03-07 22:01

Am si eu o singura dilema: Am inteles ca acele faruri imi poate duce la ridicarea certificatului masinii.... Am o DACIA 1310 care in curand ii voi pune o poza pe forum.. si vreau sa ma apuc sa fac cateva mici modificari.. cat sa nu arate ca alte zeci.. si sunt curios daca eu chiar voi avea probleme daca voi pune asa ceva imi va atrage privirea gaborilor....

PS: Ce ar fi bine la masina, parerea mea, e ca la jantele acele cu spite sa daci ceva culoare.. asortata cu restul masinii... de exemplu o banda laterala cromata... dar asta inseamna ca va trebui sa dai asa ceva si pe restul masinii.... Am vazut (numai tin minte unde anume) ceva de genu iar pentru asorteul la restul masinii chederul de pe toata masina a fost mascat cu o banda cromata si cu geamuri ionizate negru maxim incat a dat un incredibil axpect.. in schimb masina tinea negru si cromat toata dunga... u ai acea nuanta de albastru... dar poti incerca.. intai virtual sau pe hartie macar sa vezi daca ar da bine...

PS: Nu inteleg de ce toata lumea se sperie de abtipilduri pe acest forum.. eu zic ca ceva foarte frumos poti sa-i faci cu asa ceva... in schimb cam ce vad eu in cap ar trebui sa-ti modifice putin culoara barilor ... si ma refer la linii de culoare albastra din aceeasi categorie care ai u dar mai deschis.. si asta doar pe liniile stridente ale masinii.. e nova.. are inca parti patratoase.... ;)

acropolis_telecom 24-03-07 16:31

Quote:

Originally Posted by adyre (Post 794873)
Am si eu o singura dilema: Am inteles ca acele faruri imi poate duce la ridicarea certificatului masinii.... Am o DACIA 1310 care in curand ii voi pune o poza pe forum.. si vreau sa ma apuc sa fac cateva mici modificari.. cat sa nu arate ca alte zeci.. si sunt curios daca eu chiar voi avea probleme daca voi pune asa ceva imi va atrage privirea gaborilor....

PS: Ce ar fi bine la masina, parerea mea, e ca la jantele acele cu spite sa daci ceva culoare.. asortata cu restul masinii... de exemplu o banda laterala cromata... dar asta inseamna ca va trebui sa dai asa ceva si pe restul masinii.... Am vazut (numai tin minte unde anume) ceva de genu iar pentru asorteul la restul masinii chederul de pe toata masina a fost mascat cu o banda cromata si cu geamuri ionizate negru maxim incat a dat un incredibil axpect.. in schimb masina tinea negru si cromat toata dunga... u ai acea nuanta de albastru... dar poti incerca.. intai virtual sau pe hartie macar sa vezi daca ar da bine...

PS: Nu inteleg de ce toata lumea se sperie de abtipilduri pe acest forum.. eu zic ca ceva foarte frumos poti sa-i faci cu asa ceva... in schimb cam ce vad eu in cap ar trebui sa-ti modifice putin culoara barilor ... si ma refer la linii de culoare albastra din aceeasi categorie care ai u dar mai deschis.. si asta doar pe liniile stridente ale masinii.. e nova.. are inca parti patratoase.... ;)

deci dupa legile din romania nimik din ce e facut la masina asta nu e legal stopuri geamuri..asta insemna ca nu mai faci ce iti place?

ro.maniak 30-03-07 18:26

Cauta la magazinele cu piese dacia semnalizatoare albe transparente pentru aripile din fata sunt la fel ca la cn4. Sunt 15 lei bucata complete daca nu ma insel. Astea portocalii arata ca si aruncate pe masina ta albastru + negru.

ro.maniak 30-03-07 19:14

1 Attachment(s)
Scuze pentru dublu-post. Desi nu e cine stie ce uite o poza sa vezi la ce ma refer.

acropolis_telecom 31-03-07 11:21

Quote:

Originally Posted by ro.maniak (Post 825437)
Scuze pentru dublu-post. Desi nu e cine stie ce uite o poza sa vezi la ce ma refer.

ma tot chinui sa ajung prin vitan de vreo 2 luni pt semnalizatoarele fatza si laterale sa apara ca cele de pe spate adik negre..desii nici albe nu vin rau...ms

acropolis_telecom 01-09-07 00:08

5 Attachment(s)
???????????????????????

All times are GMT +2. The time now is 03:11.

- Copyright 2026 4Tuning