Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hyundai tuning (https://forum.4tuning.ro/151-hyundai-tuning.html)
-   -   tuning hyundai santa fe (https://forum.4tuning.ro/151-hyundai-tuning/3201-tuning-hyundai-santa-fe.html)

hyundaisantafe2002 08-01-05 17:36

tuning hyundai santa fe

salut tuturor am un hyundai santa fe din 2002..si as vrea sal tunez putin adik discret nu vreau sa iasa prea in evidenta(adik stikere pe ea..sau cine stie ce culori pe ea) masina mea e de culoare gri deschis..singuru lucru care lam modficat pana acum este o bara de protectie in fata la 23 mil..
altceva...astept de la voi... :!:

luca 08-01-05 19:11

Pai acum depinde daca mai vrei sa o folosesti pt. offroad, ca daca nu baga in primu rand niste jante meseriase pe 24 ceva cat mai marfa ca doar atat merita sa schimbi la asta si interiorul daca vrei sa bagi bani in sunet.
Eu zic ca nu are rost sa pui spoilere si praguri, poate un eleron cu gust, dar mai bine ai baga niste bani in embleme personalizate, adica iti pui in locul la hyundai ce vrei tu, dar nu stiu pe la noi unde se fac astea, dar stiu sigur ca impresioneaza. Apoi poti sa-ti ionizezi geamurile sa se intrebe lumea cine conduce monstrul ala. :lol:
Si cam atat ca mai mult iese aiurea.
Succes.

Sc0OTeR 08-01-05 19:24

luca, crezi tu ca incap jante de 24 pe santa fe?
:?

luca 08-01-05 19:35

Daca sti mai bine spune si tu cat incap maxim sa nu derutam omu' si eu zic sa-si puna maxim.

Sc0OTeR 08-01-05 19:43

Pai nu stiu cat sunt alea stock: 14, 15 :?: de 24 se pun pe hummer si pe putine jeepuri mari, pe santa fe cred ca ar merge de 18 :roll:

cioli17 08-01-05 19:58

haoleu frate , cum sa fie stock pe 14 , la ditamei jeep-u ??? cred ca are pe 16 sau pe 17 acuma pe ea , si ar incapea pe 20' cred , cam asa :o

shadow 08-01-05 21:05

:lol: :lol: :lol: :lol: Jante de 14 pe Santa Fe :lol: :lol: :lol:
Hyundai Santa Fe are jante de 16 si intra max de 19 sau 20!!!

Sc0OTeR 08-01-05 22:06

Sincer nu prea ma intereseaza marimea jantelor stock de la santa fe :roll: Depinde ce buget ai tu pt a baga in masina. Gandeste-te cat costa o janta de 20, un set cred ca te costa peste 1200 de euro cel putin asa ca tre sa te gandesti si la banii de care dispui

hyundaisantafe2002 09-01-05 12:01

mda..

da..dar nu ma gandeam la jante..ca arata destu de bine cele pe care le am..sunt de 17... ma rog..stiti unde gasesc un autocolant cu c&c tuning?
ca am vazut la multe masini... as vrea sa gasesc un cap de teava de esapament... si nush..mai ganditiva si voi..ca nush..ce sa fak..

BIZ 09-01-05 12:08

du-te la C&C Tuning si cumpara de la ei ...... mai simplu de atat nici nu merge :) ;)

CT-03-ART 09-01-05 12:08

decat sa itzi pui in capat dinala de tzeava sa para sport mai bine itzi iei o toba sport sa faca shi un sunet placut... mai potzi sa schimbi suspensiile ca sa o lashi mai jos cu 2-3 cm... shi sa modifici mult interiorul... ar fii ceva belea...

o toba sport gaseshti la 50 de euroi poate chiar mai ieftin... vezi ca sunt oferte pe la C&C

hyundaisantafe2002 09-01-05 13:23

oki..

buna idee...o sa ma interesez de o toba...dar as vrea una ridicata un sus..

si ar mai fii ceva.... merge sami pun neon???? ca nu vreau sai pun suspensi...vreau sa o las asa ridicata...

hyundaisantafe2002 09-01-05 13:26

a..

aa..si de unde pot sa fak de o folie mai transparenta ptr geamurile din fata...(ca cele din spate+luneta sunt fumurii din fabricatie)....

Sc0OTeR 09-01-05 13:29

Folie gasesti si la C&C sau poti sa le ionizezi 8)

hyundaisantafe2002 09-01-05 14:26

o alta problema ar fi dak merge sami pun neon...ca nush..dak e asa inalta... :roll: astept...un rasp...si mai gasiti si voi vreo idee ptr masina..sau ptr interior.... :wink:

cioli17 09-01-05 14:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
decat sa itzi pui in capat dinala de tzeava sa para sport mai bine itzi iei o toba sport sa faca shi un sunet placut... mai potzi sa schimbi suspensiile ca sa o lashi mai jos cu 2-3 cm... shi sa modifici mult interiorul... ar fii ceva belea...

o toba sport gaseshti la 50 de euroi poate chiar mai ieftin... vezi ca sunt oferte pe la C&C

pufff...50 de euro toba finala :?: mosule , la c&c cu 50 de euro itzi iei una de plastic si 2 stickere de banii astia :lol: lol
neon nu are nici un rost sa iti pui , deoarece nu o sa se vada deloc pt. ca masina e f inalta , folie gasesti la c&c (cum a zis scooter)...
zi-mi tu cati bani ai de bagat in masina asta si iti zic ce ai putea lua , ca asa e prosteala , umplem 14 pagini cu posturi aiurea :roll:
ps . p toba finala beton de la c&c e pe la 300 de euro...

hyundaisantafe2002 09-01-05 14:41

momentan..am doar 100 euroi...dar cu timpu... sa am mai multi bani.. :(

Hondarul 09-01-05 14:42

folii si un cap de toba cu 100 E.

hyundaisantafe2002 09-01-05 14:50

oki...dar as vrea niste idei de tuning asa mai discret.... exista vreun spray sau ceva cu care sa cromez???poate as croma rotiile..si..nush..ganditi-va si voi.. :roll:

shadow 09-01-05 15:08

Intra la Bazar si vezi ca este acolo un anunt cu unul care cromeaza orice!!!(aproape)

hyundaisantafe2002 09-01-05 21:40

deci nu merge sa pun un neon? :( dar ceva un neon mic....pe luneta sau in alte parti nu merge...sau niste luminite albastre la capota sau la grilaju din fata?? astept ideii si de unde pot face rosr de ele... 8)

Hondarul 09-01-05 21:42

Frate, ai zis in alt topic ca ai dat 23 de mil pe un roll bar sau nu stiu ce, si nu ai acolo 3-400 sa faci un tuning cat de cat ?

Pai cu 100 E daca vrei sa fie masina diferita ti-am zis, pui folii si atat.

Bogdan_16v 09-01-05 22:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"hyundaisantafe2002\"
deci nu merge sa pun un neon? :( dar ceva un neon mic....pe luneta sau in alte parti nu merge...sau niste luminite albastre la capota sau la grilaju din fata?? astept ideii si de unde pot face rosr de ele... 8)

Aoelu, sa nu pui porcarii din alea de luminite albastre din Vitan, ca te ia lumea cu \"Huo!\" :lol: Motorizarea e destul de slaba, merge un chip tuning si cam atat, altceva nu se merita. Arcuri mai scurte, suspensii joase, tari, daca vrei un kit de neoane sub ea, geamuri fumurii si niste jante mai acatarii, macar pe 19\", cel mai bine ar merge pe 20\". Toata afacerea asta cred ca te-ar usura de peste 2000 E. Plus un sistem audio sa-i sara vecinului de la 8 borcanele de pe dulap, care te-ar mai usura de inca 1000-1500 pe putin. Daca vrei un lucru de calitate, trb sa ai si finante. Eu zic sa mai astepti si a mai strangi...asteptarea e amara, stiu, dar si cand se justifica... :twisted: Masina asta merita facuta din ea un pimp-car... 8)
Bafta!

hyundaisantafe2002 14-01-05 19:38

stiti cumva unde gasesc niste ornamente cromate ptr exterior??
sau...nush...nu aveti si voi niste idei? :?:

tre 26-01-05 05:08

Quote:

Originally Posted by \"hyundaisantafe2002\"
da..dar nu ma gandeam la jante..ca arata destu de bine cele pe care le am..sunt de 17...

alea de aliaj de pe santa fe is de 16\". incearca sa cunosti macar un pic o masina inainte s-o modifici.

fsagsd: ar fi fain daca ai invata si romana, ca-coreeana vad ca stii.

Bavaria 27-01-05 00:11

Scimbi lamipile STOP, ionizezi geamuri fatza, iti pui praguri nichelate, vull bar am inteles ca ai, jentile ori le lasi cum sunt ori le vinzi si-ti iei negre ca-s misto, toba sport, suspensiile nu le lasa ca nu esti american prost :oops: , doar e un SUV, nu. Alte idei nu mai am. Poate si niste faruri custom sau sprancene daca gasesti. :twisted:

Kilowatt 27-01-05 00:33

tuning hyundai santa fe

4 Attachment(s)
niste pleoape la faruri, niste stopuri, folii etc...si poate iesi ceva frumos..uite cateva poze ca sa ai idee despre ce vb

Kilowatt 27-01-05 00:37

2 Attachment(s)
In legatura cu ce zicea Bogdan_16v.Spuneai ceva de Pimp Car :) ei bine..here goes nothing!

[T3m]b3|| 27-01-05 13:20

Wwooow...astai kam tare !
Da omu nare nici el idee ce vrea... :?
Depinde acu...nu poate fi ji LowRider...PimpMobile...ji OffRoad. Oricum, daka vrei ceva deosebit uite parerile mele...k sa nu zici k nutzi da nimeni sfate ;) :
-roate [ceva frumos...20, poate chiar mai mari. ce culoare e majina?...poate pui croame]
-suspensie [arcuri, amortizoare mai rigide...coborata ceva mai mult]
-folie pa toate geamurile...pe parbriz doar parasolar bineintzeles :)
-stopuri ji faruri lexus style [gasejti u ceva pa gustul tau]
-ji...unul din pricipalele...InCarEntertainment, atata spatziu tre sa fie ocupat cu ceva....fro 2 displayuri, kateva dif [nu exagerate]...2woofere babane...pm
-la tobe...daka nu vrei sa dai $ pa toba cu totu, vezi makar sa nutzi atarni nejte ornamente dalea aiurea pacolo [incearka la Borla...lucreaza bine, au tot ce vrei...ji daka stai sa te gendejti, nau pretze aja mari]
Daka e neagra...e marfa....jante nichelate, ornamente....da daka o faci aja, nu prea mere BullBar ji alte alea...macho :)
Gandejtete bene ce vrei...sunt multzi pacy dispuji sa te ajute ;)

COObra 27-01-05 13:23

OFFTOPIC:
Tembele te-as bate 3 ore pe zii pana scrii cum trebuie.

[T3m]b3|| 27-01-05 13:28

OFFTOPIC:
Coobra:)...mereu zic k incerc sa scriu mai normal pt cei dintre voi carora vi se pare aiurea, dar mi se pare mie aiurea sa scriu normal dupa ce mam invatzat aja :D Ji...am nejte prioritatzi...me 1st :P
:peace:

COObra 27-01-05 13:36

sa vezi ce te alerg :lol: 8)

Kilowatt 27-01-05 16:13

Tembel : dar tu te`ai gandit cat l`ar costa ce spui tu? rotzi de 20\" poate chiar mai mari cromate te rup la buzunar. suspensii la fel, stopuri faruri etc....te costa cateva mii de $ ..

[T3m]b3|| 27-01-05 16:23

Frate...tuningu nu sa face cu scobitori ! ;)
Ji...am zis...parerea mea...adika ce aj face yo !
:peace:

[T3m]b3|| 27-01-05 16:26

Baietzii ziceau k ar fii zis k a dat 23mil pa 1 BullBar...magandeam k daka jia premis luxul de a avea 1 SantaFe cu BullBar da 23mil :mrgreen: iji permite ji un tuning mai de exceptzie.
Cam asta creka ji vrea...pt maijna aia...

hyundaisantafe2002 04-02-05 16:05

salut..

scuza..am faost plekat o vreme la bucuresti...culoare masinii este gri deshis metalizat.... am o intrebare se poate pune neon la asta fara sa o las ma jos?? si pleopele cred ca ar tre sa le fak la comanda..ca ptr asta nu prea am vazut.. :roll: ieri am vazut un passat cu farurile de ceata albatre..se poate pune si la mine??

hyundaisantafe2002 24-03-05 18:19

salut... am vazut un SantaFe la bucuresti tunat... era frumos cu mult crom.. :roll: stiti de unde gasesc un fel de spray pentru ami face negre stopurile si semnalizatoarele laterale???
ca as vrea sa ma apuc de treaba... as vrea sa nu schimb jantele ,ca zik ca sunt destul de frumoase... dar vreau un spray care sa le faca cromate! exista asa ceva?? :chainsaw: ca vreau sa ma apuc de treaba....
si as vrea sa pun niste folie pe fata,mai transparenta... :mrgreen:

hyundaisantafe2002 24-03-05 19:55

2 Attachment(s)
am gasit pozele cu masina mea(sunt cam vechi da ma rog..)

o sa pun unele noi mai tarziu..

hyundaisantafe2002 26-03-05 20:12

deci de unde gasesc : 1 spray cu care sa-mi fak semnalizatoarele negre
1 spray cu care sa-mi cromez jantele

Kilowatt 27-03-05 02:22

daca iti faci semnalizatoarele negre stiu ca risti sa te opreasca politia pe motiv ca nu sunt f vizibile si etc. Iar ca spra de cromat..exista asa ceva?

All times are GMT +2. The time now is 05:57.

- Copyright 2026 4Tuning