![]() |
4 Attachment(s)
salut. am si eu opelu asta si ma gandesc sa il dau...voi ce ziceti, se merita sa il pastrez?
este un opel astra din '93 1.4(injectie multipunct) 60kw,nu am pe el decat abs,inchidere centralizata ,faruri reglabile si jante originale opel astept pareri pro si contra vanzarii si pozele....................................... si inca ceva....60 kw=82 cp ? |
Re: opel astra f (bz tdd)
Da,sunt 81,84 cp. E alegerea ta daca sa o dai sau nu,uite ce a facut x-ray-eyes cu o masina ca asta,poti sa ii iei exemplu.
|
cer mult 3700 euro? cu cat se dau astrele modelu asta?
|
Esti sigur ca sunt 60 KW si nu 44KW, adica 60 CP?
|
Ce a facut X-Ray cu a lui e marfa, dar daca era asa simplu nu crezi ca isi faceau toti?
Nu trebuie sa ai banii, trebuie sa te duca si capu' putin... |
sigur 60kw...asa scrie in talon
mie imi plac mai simple...a lui e prea incarcata pt gusturile mele(nu zic, arata bine masina lui si respect pt ce a realizat) |
frate stiu ca mtoroarele de 1.4 au 60cp..am io 1.6 si are 75cp...arata bine...da`i inainte cu 2peu ca arata super pe langa al meu....niste geamuri,o toba,jante mari....putin curaj...bafta pe viitor
|
spun si eu ce scrie in talon...60kw adik 82 cai......motoru e 1,4 injectie multipunct....si e de vanzare ....
|
hmmmmmmmm 1.6 80 cai pe opel nu sthyu dak este da dak asha scrie in talon asha o fi , bafta cu mashyna dak o vinzi
|
la motorizare de 1,4 nu ai cum sa ai 60kw ... aia sunt caii putere
daca vrei sa o vinzi este alegerea ta(cum zicea si cineva mai sus) insa modelu asta se da cam cu 3500 eu, acu depinde si cat e de rulata.. cati km are? |
oameni buni...o sa fac o poza cu talonu sa vedeti ca scrie 60 kw ...are 146 000 km si pana la urma o dau cu 3600.....imi pare rau de ea da mi-a picat pe un golf 4...xceva mai nou daca ma intelegeti
|
ok :-)
bafta multa la vanzare ;) |
Sal mai e de vinzare bijuteria ta?
|
dap...inca e de vanzare....
|
Inca nu sunt decis ce masina sa imi iau si pretu tot ala e????
|
3500 ultimu pret....e o masina buna si nu las mai mult
|
am si eu o inrebare..daca ii pun un filtru de aer sport imi va influenta consumul? va consuma mai mult sau mai putin, trebuie reglat ceva avand in vedere ca va fi mai 'aerisita'?? ma bate gandu sa ii pun unu ca se aude frumos atre cu el
|
mai intarziat si eu....app de cp...al meu e 1.4 monopunct si are 44kw=60cp...deci a lui ar trebui sa aiba mai mult avand in vedere k e multi punct...dak gresesc sa ma scuzatzi
|
Quote:
nu ma ajuta si pe mine nimeni ? |
masinutza aia fuge destul de bine pe un consum mic la 1,4i bafta la vanzare, iar la partea cu filtru nu tre reglat nimik consumul tot cam pe acolo e insa cred ca va trebui improvizat senzoru de admisie aer care e pus in cutia filtrului de aer si daca pui filtru sport si trebuie scoasa cutia va trebui un pic de lucru manual! :lol:
Daca tot vrei sa o vinzi iti recomand un filtu sport pe forma filtrlui normal sau da-i pace! |
ok...multumesc pentru informatii..chiar nu aveam idee ce trebuie sa fac si daca imi influenteaza ceva.......si da..fuge destul de bine:D
|
cred ca se poate inchide topicul asta...masina s-a vandut :(...acum caut ceva mai nou
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:48. |
- Copyright 2026 4Tuning