Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti o fata de care esti indragostit si cu care nu ai avut totusi relatie (https://forum.4tuning.ro/28-femei/31974-uiti-esti-indragostit-relatie.html)

3manu3l 28-01-07 18:05

Cum sa uiti o fata de care esti indragostit si cu care nu ai avut totusi relatie

creka mi-ar prinde bine nishte sfaturi
aku p bune.. m-am indragostit de o fata...care e cu mine in scoala si mai mult decat atat mi-e si vecina... dar nu am avut o relatie cu ea... si nici nu cred ca o sa am...sau.. cine stie...
oricum asa indragostit nu am fost niciodata... ceea ce simt pentru ea e total diferit fata de tot ceea ce am simtit pentru oricare fata de pana acum...
am facut pt ea lucruri pe care nu credeam ca o sa le fac vreodata pentru o fata chair dak nici makar nu am avut o relatie cu ea
am cam reusit sa trek peste adika na.. umpik:-) .. cat a fost vacanta.. dar... a inceput scoala si.. here we go agein!
ce amaru meu sa fak.. ca-i de rau..:???:
Imi placea mult viatza mea de "golanash" p kare o aveam pana acum ...dar aku.. m-a cam innebunit asta...
ooffff oofffff.....

Sarris 28-01-07 18:21

Re: Cum sa uiti o fata de care esti indragostit si cu care nu ai avut totusi relatie

Se pare ca ti-a sunat ceasu sa te potolesti cu golanitu'
Un UP de la mine, da sper ca nu ai dat in disperare

3manu3l 28-01-07 18:28

Re: Cum sa uiti o fata de care esti indragostit si cu care nu ai avut totusi relatie

Quote:

Originally Posted by Sarris (Post 719554)
Se pare ca ti-a sunat ceasu sa te potolesti cu golanitu'
Un UP de la mine, da sper ca nu ai dat in disperare

hai k nu am exagerat niciodata cu golanitu:-) cat despre faza cu disperarea...hm... nush.. sper:D

DolusD 28-01-07 18:33

pai ai cateva posibilitatzi ,inceark sa te combini cu ea ,dak te respinge combina-te cu orice fata si inceark sa nu te mai gandesti la ea , inceark sa o evitzi cat potzi de mult ......etc.....tu te cunosti mai bine si cred k stii ce e de facut in privintza asta dar tot ce tre` sa faci e sa te gandesti bine la posibilele variante ! bafta ........

Sarris 28-01-07 18:35

Ce sfat pot sa-ti dau.
Alege
1.Daca fata merita you know agata-te cat mai repede de ea pana nu ti-o sufla altul, si dupa aia chiar o dai in disperare
2.Daca nu esti hotarat sa actionezi renunta ca altfel ai sa ajungi rau cu capu

Mustang 28-01-07 20:37

Quote:

Originally Posted by 3manu3l (Post 719521)
am facut pt ea lucruri pe care nu credeam ca o sa le fac vreodata pentru o fata chair dak nici makar nu am avut o relatie cu ea
am cam reusit sa trek peste adika na.. umpik:-) .. cat a fost vacanta.. dar... a inceput scoala si.. here we go agein!
ce amaru meu sa fak.. ca-i de rau..:???:
Imi placea mult viatza mea de "golanash" p kare o aveam pana acum ...dar aku.. m-a cam innebunit asta...
ooffff oofffff.....

1. daca nu ai batut niciodata vreun apropo ca o placi si ai facut lucruri pentru ea ... e posibil ca in ochii ei sa fi devenit un prieten f bun ... in cazul asta ... cam bye-bye la o relatie mai serioasa decat amicitia / prietenia...
2. viata de golanash de care zici tu ... :| nu iti aduce nimic bun ;) mai bine ca ai terminat cu golaneala ;) (daca ai facut asta deja - if not ... ar fi cazul)

3manu3l 29-01-07 15:30

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 719858)
1. daca nu ai batut niciodata vreun apropo ca o placi si ai facut lucruri pentru ea ... e posibil ca in ochii ei sa fi devenit un prieten f bun ... in cazul asta ... cam bye-bye la o relatie mai serioasa decat amicitia / prietenia...
2. viata de golanash de care zici tu ... :| nu iti aduce nimic bun ;) mai bine ca ai terminat cu golaneala ;) (daca ai facut asta deja - if not ... ar fi cazul)

pai io am batut apropouri ca o plak.. da ea tot zice la toata lumea k suntem amici....

3manu3l 29-01-07 15:31

Quote:

Originally Posted by Sarris (Post 719581)
Ce sfat pot sa-ti dau.
Alege
1.Daca fata merita you know agata-te cat mai repede de ea pana nu ti-o sufla altul, si dupa aia chiar o dai in disperare
2.Daca nu esti hotarat sa actionezi renunta ca altfel ai sa ajungi rau cu capu

pai nu prea reushesk sa ma gatz de ea... am ajuns in partea in care o ignor kata.. si na.. ma gandesk k dak e sa fie ceva.. o sa dea si ea vreun semn.. sau nu-i bun?:-)

Mustang 29-01-07 15:46

Quote:

Originally Posted by 3manu3l (Post 721017)
pai io am batut apropouri ca o plak.. da ea tot zice la toata lumea k suntem amici....

in cazul asta ai 2 optiuni ...
- o tragi frumos "pe dreapta" - fara nicio persoana pe langa voi ... o intrebi daca ar fi interesata de o relatie ... if not ... move on, if yes ... bafta ta :p
- incerci sa o saruti (tot fara prieteni de fata) - te poate refuza si in acelasi timp poate strica pana si relatia de amicitie ;) dar poti avea in acelasi timp si marea surpriza ca ea sa accepte ;) si iar ... bafta ta :D

Sarris 29-01-07 18:52

Quote:

Originally Posted by 3manu3l (Post 721019)
pai nu prea reushesk sa ma gatz de ea... am ajuns in partea in care o ignor kata.. si na.. ma gandesk k dak e sa fie ceva.. o sa dea si ea vreun semn.. sau nu-i bun?:-)

Pai vere nu ne mai ameti atat ori tii la ea, ori ba ca parca spune-ai ca esti indragostit de ea si ca simti ceva special pentru ea diferit fata de altele.
Stii ceva acum o ignori si te gandesti ca daca pica bine daca nu, nu.
Pai unde iti e vana de barbat.

3manu3l 29-01-07 19:36

Quote:

Originally Posted by Sarris (Post 721291)
Pai vere nu ne mai ameti atat ori tii la ea, ori ba ca parca spune-ai ca esti indragostit de ea si ca simti ceva special pentru ea diferit fata de altele.
Stii ceva acum o ignori si te gandesti ca daca pica bine daca nu, nu.
Pai unde iti e vana de barbat.

pai mai... sunt indragostit de ea da ce sa fak..sa o tot stresez..in fiekare zi...

CarGoVroom 30-01-07 19:42

cum se face frate ca toti intra pe forumul 4tuning sa ceara sfaturi in d'ale iubirii? ce fel de forum credeti ca este?
vad ca la nr posturi ai 1...deci nu ai nimic legat de masini pasiune motoare alea alea din moment ce ai sarit direct la relatii. Esti suspect...urmaresti ceva anume? Si-a mai facut cineva user si a sarit direct aici...atunci era fata...acum e baiat...nu cumva aveti acelasi IP? nu interpreta gresit dar e suspecta treaba...

XoRRo 03-02-07 23:19

:)) daca o sa ai curaju sa ii spui ca vrei sa fi cu ea.... raspunsu e deja clasic... : "suntem prea buni prieteni pt o relatie"
si un sfat... daca te duci la ea si ii spui ca o iubesti... poti sa iti iei adio direct...

... sunt doctoru cristian andrei cu chestiile astea :))))

aleks 05-02-07 12:18

du-i flori! zapaceste-o
du-i flori si se prinde, nu tre' s-o intrebi
da' fa-o knd e numai ea, si incearca sa pari kt mai spontan, k altfel e compromis totul
cu un zambet pe fatza, si fara sa te pierzi castigi mai mult dekt dak ai intreba-o dak te iubeste sau alta aberatie... la pariu...
stii unde sta?
afla, vezi cum arunci un ochi pe ultima pagina a catalogului, sau vezi dupa numele de familie in cartea de telefon, ia florile, si asteapt-o knd vine de la scoala( pleci si tu cu o ora mai devreme, risti o absenta, soarta)
si knd o vezi k e aproape de scara, apari si tu, strig-o, si da-i florile...
vezi sa n-aiba geamul spre intrarea in scara, sau stai undeva unde nu poate fi vazuta din casa, altfel s-ar putea sa-ti faca florile guler k sa nu si-o ia in casa k se intalneste "cu toti golanii"
ce sa-i spui? spune-i k sunt pentru ea, spune-i k le-ai ales exact cum credeai tu ca trebuie sa arate un buchet special, pt o fata asa speciala, baga un text simplut si cu tenta, nu ii spune ceva prea sforaitor, k pari freak, si o sa fuga de tine pe urma...

axxro 05-02-07 13:55

ai grija, nu te ambala prea tare, sti vorba: "in frane si in femei sa n'ai incredere niciodata", si cu zicala asta am rezolvat problema forumului de indragostiti (de masini si de mujeres) :P

3manu3l 05-02-07 15:52

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 732282)
du-i flori! zapaceste-o
du-i flori si se prinde, nu tre' s-o intrebi
da' fa-o knd e numai ea, si incearca sa pari kt mai spontan, k altfel e compromis totul
cu un zambet pe fatza, si fara sa te pierzi castigi mai mult dekt dak ai intreba-o dak te iubeste sau alta aberatie... la pariu...
stii unde sta?
afla, vezi cum arunci un ochi pe ultima pagina a catalogului, sau vezi dupa numele de familie in cartea de telefon, ia florile, si asteapt-o knd vine de la scoala( pleci si tu cu o ora mai devreme, risti o absenta, soarta)
si knd o vezi k e aproape de scara, apari si tu, strig-o, si da-i florile...
vezi sa n-aiba geamul spre intrarea in scara, sau stai undeva unde nu poate fi vazuta din casa, altfel s-ar putea sa-ti faca florile guler k sa nu si-o ia in casa k se intalneste "cu toti golanii"
ce sa-i spui? spune-i k sunt pentru ea, spune-i k le-ai ales exact cum credeai tu ca trebuie sa arate un buchet special, pt o fata asa speciala, baga un text simplut si cu tenta, nu ii spune ceva prea sforaitor, k pari freak, si o sa fuga de tine pe urma...

:)mersi mult...deci.. chiar ma mir k te-ai chinuit sa scri atata:)
da oricum sa sti ca nu ai scris degeaba si daca nu pentru respectiva...pentru altele care o sa urmeze..imi prind bine sfaturile;)

aleks 13-02-07 14:49

cu multa placere, sper sa pot ajuta cu ceva knd e nevoie....

bogdan100 19-02-07 16:38

eeeh c topic bun...:)) si eu sunt in situatia asta:
ii vorba de o colega cu care pe parcurs ( de 1 an ) am ajuns prieteni f buni...am spus ca tin la ea mai mult ca la un prietena buna si ca as vrea sa stau cu ea...a spus ca daca am sta,si pe urma ne-am despartii nu am mai fi asa best friends si nu are rost sa stricam asta...de atunci sunt tot indragostit...am incercat sa o uit,am stat cu alta fata dar nu puteam sa mio scot din cap....ce ii de facut?:|asa ne intelegem f bine...cand iesim p afara ne mai tinem de mana( mi se pare ciudat sa nu stau cu ea si sa ma plimb cu ea tinand-o de mana) si tot felu de gesturi si de la ea pe care in mod normal le-ai face numa iubitului...deci ce se intampla "doctore"?:))

Dari 19-02-07 17:06

Scuze ca intervin si eu, dar stii cum e, de la mai multi, selectezi ce iti place, si poate chiar te ajuta cu ceva. :-)
Cred ca toti in viata trecem la un moment dat prin ceea ce se numeste "iubire neimpartasita". OARE CHIAR E ASA?
Sa fie oare neimaprtasita, sau suntem noi, atat fetele cat si baietii, prea lasi, fricosi, nepasatori etc. sa spunem lucrurilor pe nume.
Daca tu spui ca aceasta fata, a acceptat sa aibe cu tine o relatie de amicitie, e un inceput. Indirect iti spune ca te place ca om, esti compatibil cu cercul ei de interese, fie el scolar, sau pt faptul ca esti vecin si te-a acceptat ca prieten.
Faptul ca tu i-ai facut sau nu apropouri mai mult sau mai putin directe, e alta poveste.
Clar ca tuturor ne e usor sa vorbim si sa te sfatuim, dar cunosc cum e ... sa te gandesti ce sa ii spui si cum sa faci un anumit lucru, si cand esti fata in fata, sa ti se inmoaie picioarele ;-)
Baietilor li se pare ca fetele sunt puse pe niste piedestale si nu se poate ajunge la ele. Din contra. Si fetele gandesc la fel despre baieti, mai ales ca ai adus vorba de vestita "golaneala".
Nu vreau sa te plictisesc...sau sa va plictisesc cu un roman aici.
Astfel, scurt si la obiect: fetele nu vor "golanei" de pe strada care sa le lase cu ochii in soare cand le e lumea mai draga, dar nici sentimentali incurabili nu le plac. Deci, o combinare...ar fi ideal. Totusi, nu strica o tenta de "baietel de cartier" gata sa sara in apararea "domnitei" :-D
Baietii vor fete care sa ii accepte asa cum sunt.
Referitor la titlui topicului, nu cred ca e propice pt topicul asta, sa pui in discutie faptul ca vrei sa uiti o fata, cand se vede clar, ca ti s-au aprins calcaiele dupa ea :lol:
Bafta in continuare.

aleks 20-02-07 13:58

cel mai sigur mod de a omora o posibila relatie este sa devii prietenul ei cel mai bun...
sanatate taica si virtute, k nu mai ai sigur ce f#%e....
odata ce te-a vazut asa, asa ramai, nu vrea nici moarta sa piarda un "suflet pereche", un "prieten cum nu e altu" pt o ... si anume p#l@ ...
mai ales la 16 ani, clar...
asa k situatia e cam naspa pt tine bogdan...

bogdan100 20-02-07 14:09

mda stiu :( si is is indragostit de ea...naspa rau...:|

Eugen_TL 20-02-07 15:29

aleks cum sa devina EL prietenul EI cand EL o iubeste! prima data trebuie sa te indepartezi de ea ..pur si simplu sa o eviti total ..iti gasesti alta! cand crezi tu ca ai uitat-o revii la ea ! normal ii poti explica dinainte " uite ca sa imi revin sa imi treaba o perioada nu mai vreau sa vb deloc iar apoi vom putea fi doar prieteni" nush dar eu asa cred ca ar functiona cel mai bine .... acum degeaba vrei sa fii prietenul ei cand tu te gandesti la alte chestii ! asta e parerea mea iar eu asa as proceda :)

aleks 20-02-07 15:30

bogdane, sincer, explica-i clar la fata ce vrei de la viata ei, si sa stii cum e, ori vrea, ori nu vrea, k asa o lungesti intr-o telenovela fara sfarsit, si pe urma o sa-ti para rau k n-ai incercat.....
discuta cu ea calm, la un suc, o cafea, nu in liceu , in oras, si sa fie un loc linistit, si fa-o fara emotii, sau balbaieli, fa-o clar, si firesc, doar asa o sa ai castig de cauza...
aduna-ti ideile dinainte sa pleci de acasa, inkipuie-ti cam ce contraargumente ar putea ea sa-ti aduca, si gaseste-le raspuns (plauzibil, vezai sa nu aberezi) dinainte, k sa nu te lase fara replica, si cand zici tu ca stii cam ce vrei sa spui, scoate-o din casa si spune-i ce ai pe suflet, kiar dak ai mai facut-o,.... poate n-ai pus corect problema, nu te lasa, k altfel tu n-ai nimic de castigat...
poate ea ar fi mai multumita sa nu aduci subiectul in discutie, iti spui tu...
asa, si? care-i problema ta? tu ce castigi aici? ea te stie de baiat bun si si-o trage cu altul, kre nu-i asa baiat bun k tine, dar a avut mai mult tupeu? nu merita....
ride on, si zi-ne cum e treaba....

aleks 20-02-07 15:46

LE: scuzati dubla postare, dar am o curiozitate... despre ea e vorba bogdan? https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=4563

bogdan100 21-02-07 13:51

mda despre ea ii vorba...da ciudat aseara mi-am luat inima in dinti si am chemato la un suc in oras...si i-am explicat tot...ce sentimente am pt ea...i-am spus ca tin f mult la ea....o ramas surprinsa si mio spus" acum ca stiu am sa fiu mai atenta la sent tale..." si surpriza azi flirta cu un coleg.....numa sa imi faca in ciuda....si normal am devenit gelos...si azi toata ziua numa faze de genu ala...spre finalul orelor de curs nu am rezistat si i-am zis:de ce imi faci faze dinastea?iti place sa fiu gelos?....si m-am certat rau cu ea....mio mai zis si alte faze care m-or terminat....si la ultima ora vine langa mine si imi zice" de ce esti suparat?" CAT TUPEU!!!!!!! si i-am zis ..." cred ca ar fi mai bine sa nu mai fim prieteni....nu te astepta sa te mai salut"...deci eram super nervos....acum asta este...incerc sa o uit kt mai rpd....deci ms pt sfaturi...de acum o sa o ignor tot timpul...

Dari 21-02-07 14:04

NU NU NU NU NU si iar NU !!!
Dc te incapatanezi si iei atitudinea asta de suparici mici?
Stii bine ca face asa "faze" doar ca sa te testeze si sa iti vada reactiile.
Stie f bine ce influenta are asupra ta, si cum simple gesturi pot sa te supere.
E o prostie sa faca asa teste,dar totodata, ii dau o satisfactie ca stie cat de mult tii la ea.
Crezi ca vei putea sa o ignori? Doar sunteti colegi. Tot o sa o vezi ,fie ca vrei sau nu. Sincer imi pare rau ca va "sacaiti" asa reciproc, dar cine stie ce rezerva viitorul.

aleks 21-02-07 14:56

nope, nu-i da verde, wrong answer...
care-i rezultatul?
ce ai de castigat dak ii dai verde? nimic, iti spun eu, nopti nedormite, zile fara niciun kef de nimic...
nu merita
scoate-o in oras, stai cu ea de vorba, da-l in plm de orgoliu, k pierzi, nu merita...
am facut si eu greseala asta d multe ori, si mi-a parut rau d fiecare data...
da-i voie sa-si exercite talentele, e in natura lor, zici ca-s facute toate de-o mama....
nu t stresa tu pt asta, urmareste-ti scopul...

Eugen_TL 21-02-07 15:01

ce NU NU NU NU mai? ce teste...fii serioasa ! in unele cazuri chiar poate face faze de genu..pur si simplu e o placere..mare chestie! ce eu n-am stat asa la brat cu altele doar pt ca stiam ca pe EA o enerveaza? dar faza e ca eu si arat ca fac la misto chestiile astea! daca eram serios se schimba situatia!

asa ca parerea mea e ca procedezi f bine ! O IGNORI TOTAL pana cand iti trece tie tot ce simti pt ea , dupa care daca it-a fost prietena cu adevarat te va accepta iar ca prieten si doar atat nu cum vroiai tu! si iar e o chestie,te vede suparat..f bine ! daca si ea ar vrea ceva mai mult decat un prieten o sa vina cu o sa vb cu tine ..cu siguranta nu i-ar conveni sa te indepartezi de ea! DAR cel mai sigur ti-am zis ca sa scapi de ceea ce simti e sa te indepartezi o perioada!

in plus 16 anisori nu e varsta la care sa spui " hai ca voi continua sa ma tin dupa ea poate poate " pt ca asa devii subiect de ras pt altii/altele ! astfel de compromisuri merg mai tarziu cand altfel se gandeste !

aleks: crede-ma trece f repede daca isi propune sa nu o mai bage in seama..primele 3-4 ziel sunt mai naspa apoi nu e nici o problema! CEL PUTIN LA MINE ! acum feicare cu ce-l doare

aleks 21-02-07 15:09

depinde, s-ar putea sa nu-ti treca nici in cateva lunim depinde kt de tare ti se rupe sau nu de ea...

Eugen_TL 21-02-07 15:14

asa e ! dar nush la mine spre ex nu exista termeni de comparatie la fete..adica" la asta tin mai mult... pe asta o vad mai bine dacat pe cealalta etc etc" cand le vine vremea la toate tin si le doresc LA FEL :) si se uita doar daca iti propui sa mergi rapid la alta! ca daca stai asa singur ,ai dreptate trece extrem de GREU pt ca te gandesti tot timpul aiurea(adica la ea- si nu ar fi cazul)

ps: deci BOGDAN...incearca sa aflii sigur daca ar vrea ceva mai mult sau nu ! daca nu vrea ,nu fa pe suparatu ci fii indiferent ,vorbeste numai cand te intreaba ea, fii scurt in vorbe nu sta la discutii ..da-i cu praf de mers! daca iti da de inteles ca ar trebui sa se mai gandeasca stai in stand by, si daca spune OK vezi cum facisa nu o pierzi ! cam asta ar fi TOT ..... sa ne tii la curent

bogdan100 21-02-07 18:46

deci cum sa zic: ii clar ca nu vrea mai mult...Dari ai avut perfecta dreptate exact faze dinastea face...intradevar imi va fi f greu sa o uit...dar nu stiu ce altceva as putea face...:( am 16 ani si ar trebuii sa ma bucur de dragoste...nu sa plang dupa ea si sa fac faze dinastea...deja am inceput sa o ignor...sa vad cum imi va merge....:( va mai anunt ce se intampla...deja devine o telenovela...:))

ms de sprijin

Magos 21-02-07 20:09

AI 16 ANI si ai toata viata inainte!!!!!!!!!! TRECI PESTE!!! ;)
Or sa mai fie destule dezamagiri in dragoste pe dea'lungul vietii... Important e sa stii sa treci peste cum trebuie...
Bine, mai sunt si exceptii disperate!! dar nu intri in categoria aceasta... ;))

Dari 21-02-07 20:15

Si eu spun la fel. 16 ani e o varsta frumoasa, unde fiecare mica "enamorare" pare a fi cea mai cea.
Intradevar, conteaza ori sa stii cum sa o cuceresti, ori, daca asa decizi ca e mai bine, sa treci peste, cu capul sus.
Fiecare stie cum e mai bine.

Trixi 21-02-07 23:04

nu prea m-am bagat io in discutia asta..dar si eu iti zic..cel mai bine,las-o sa fiarba!cu cit esti mai disperat,cu atat se simte ea mai tare in largul ei..k doara d asta face...
si ink o kestie..nici nu te obosi sa joci p suparatul...k si cu asta demonstrezi k e in stare sa iti provoaca sentimente extreme...neee..ciaoo draga,cu zambet larg...aaa,am fugit am treaba!;) io zic ,k fata se va apuca sa recalculeze....
break a leg...;)

Mustang 22-02-07 00:32

auzi trixi ???
si pe radioultra, si aici ... sa ne rupem picioarele ... ce ti-am facut noi de ne urezi asta ? :D

yo ... ia treci la capitolul indiferenta cu gagica in cauza ....
buna - buna , pa - pa , nu mai vb cu mine? - am treaba

sau raspunde-i si tu cu aceeasi moneda ...

Trixi 22-02-07 09:45

...mey...asta vine d p vremea cind imi pierdeam vremea in parcul moto,inainte d concursuri...;)
asa ze zice k e "bad omen"daca o femeie iti ureaza noroc....asa k s-au inventat diferite alternative (break a leg...a hat full of s..t,and things like that):D
deci,si p radio ultra,si aici ti-am vrut numa' binele ;)

aleks 22-02-07 12:21

dealtfel break a leg e o urare veche englezeasca, deci... sigur e de bine ;)
bogdane, sa ne tii la curent, chiar sunt curios cum merg lucrurile la tine :)

Mustang 22-02-07 12:46

ho baaaaaaaaaaaaaaaaa ...
ca stiu si eu ce inseamna printre cuvinte break a leg ...
carcatoeala asta ...

Trixi 22-02-07 13:07

:D :D :D ..ai vrut la munte???acum sa nu te aud k t-i frica d inaltime!;)

Spark 22-02-07 19:16

cred ca cine vrea ... poate invatza cate ceva de aici ...
cel putzin eu am prins cateva faze care se aplica si la mine

All times are GMT +2. The time now is 06:27.

- Copyright 2026 4Tuning