Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - DGH Fra///M (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/31937-e30-dgh-fra.html)

Alexul` 28-01-07 05:54

E30 - DGH Fra///M

ce parere aveti ? despre acest urs ?

Andre3y 28-01-07 09:58

Re: Dgh

Quote:

Originally Posted by Alexul` (Post 718690)
ce parere aveti ? despre acest urs ?

AM avea pareri daca ai pun si tu niste poze .... ?

Skillzu 28-01-07 10:25

e un urs care nu are nevoie de poze si nici de prezentare..... unul din cele mai impecabile din tara.Ultima oara cand l-am vazut nu-mi amintesc sa-i fi gasit vre-un defect....

anyway e un urs alb in 4 usi,m5 e34 3.8L, m tech 2 cu buza pe portbagaj,folie,lasat,jante,stopuri clear/red,angel eyes + xenon....cred ca asta spune totul....e asa cum trebuie sa arate un urs...de la mama lui,adik din de

NoAngels 28-01-07 10:45

Quote:

Originally Posted by madskilz (Post 718836)
e un urs care nu are nevoie de poze si nici de prezentare..... unul din cele mai impecabile din tara.Ultima oara cand l-am vazut nu-mi amintesc sa-i fi gasit vre-un defect....

anyway e un urs alb in 4 usi,m5 e34 3.8L, m tech 2 cu buza pe portbagaj,folie,lasat,jante,stopuri clear/red,angel eyes + xenon....cred ca asta spune totul....e asa cum trebuie sa arate un urs...de la mama lui,adik din de

Dupa ce spui tu tre` sa fie beton dar nu ar strica sa il si vedem....cei care nu il stiu:peace:

D G H 28-01-07 14:18

Fra-M

25 Attachment(s)
Salut,nu e chiar beton dar e frumos,nu poate arata impecabil o masina cu care megi zi de zi .o sa pun cateva poze cum arata ci cum arata acum.Daca are cineva poze sau filme rog sa le puna,si-mi cer scuze pt pozele care nu-s foarte clare

cauciucurixxl 28-01-07 14:28

exact cum trebuie sa arate un e30 perfect ;)...
dar parca l-am vazut odata la bazar de vanzare...de curiozitate cat ai cerut p el?

NoAngels 28-01-07 14:29

E chiar beton
Superb

D G H 28-01-07 14:35

E un urs caruia nu i s-a facut atata reclama ca altor ursi dar care a aratat ca nu trebuie sa fii foarte cunoscut ca sa ajungi sus.12000 euro e si acum la bazar

TIME2JET 28-01-07 14:43

Super ursu .Facut cu gust.Bafta in continuare ! ! !

ZerO_CooL 28-01-07 15:32

5 Attachment(s)
Cateva filmulete...

dj16xxs 28-01-07 15:46

foarte frumos ursul....de fapt incredibil de frumos!!!!

intrebare: de unde pot lua eleron de probagaj ca al tau???

D G H 28-01-07 16:18

Nu stiu unde poti gasi,este partea de jos a eleronului MtehnicII,daca aud ceva iti dau un msg

xGeorge 28-01-07 16:49

frumos , il vedeam mereu prin pantelimon ..veneai cu el la sintetic

Mandella 28-01-07 17:16

frumos si rau!
arata exceptional si am auzit ca merge la fel
dupa cate am auzit de ursuletul asta era cazul sa apara pe aici niste filme si poze,
PS de prezentare are nevoie pt ca nu toti sunt din B si nu il stie chiar toata lumea....
bafta cu viitoarea masina dc asta o mariti ;)

BULLETTT 28-01-07 17:40

Banuiesc ca inainte sa fie 3.8 a fost 2.5...ce modificari aveai cand l-ai facut pe bishop?

Alexul` 28-01-07 17:54

Nasy .. frumos l-ai ars pe m5-ul nou !!!! am ramas masca !... nu am cuvinte sa spun mai multe !

Claudiu.aka.Clappy 28-01-07 17:55

il iubesc pe cel ce a deschis acest topic ..Fan DGH declarat de f mult timp...este o masina absolut superba ..si nu cred ca ar trebui sa il vinzi este prea frumos ca sa il vinzi si ai pus prea mult suflet in masina asta ....in fine faci c vrei ...mi se pare cel mai frumos urs din Bucuresti ..felicitari si mult6a bafta in continuare
P.S asteptam urmatoarea cursa cu TXA sa sa vedem si atunci care pe care.,... ca ultima data :D:D

yntisar24 28-01-07 19:56

Cel Mai Tare Urs Din Bucuresti ....nasi Nu-l Vinde Man !!!

DOMY_m3 28-01-07 20:36

respect pt m5.si inca ceva,asa trebe umblat cu un urs adevarat...sper sa intalnim la un concurs.sa vedem cat e diferenta intre cele 2 ursi?

66NFS 28-01-07 22:37

nu frumoasa..............chiar fff rumoasa
sa ai grija de ea si sincer nu o vinde

alex_fan_bmw 28-01-07 22:56

offtopic:ashea trebuia sa faci si u nfs sa nu-l vinzi pe ursache:)
ontopic:fff tare ursul...felicitari pt munca depusa.pura pasiune unde ai nevoie si de buget ca altfel nu poti...RESPECT

Bogdan_mb 28-01-07 23:05

superba masina , nu prea poti cere mai multe de la un urs ;)

orlando 28-01-07 23:06

este o masina demna de revistele de tuning de afara.
o masina impecabila atat la partea exterioara cat si la partea performantelor...
am vazut-o de multe ori in actiune si am vazut ce poate sa faca aceasta masina...este incredibila
si aseara am vazut-o :)

yntisar24 31-01-07 18:08

Inca o data a dat dovada ca este cel mai puternic urs din buc...l-ai ars pe txa cu tot cu nos-ul lui ...!!!!BV NASi!!!

MariusTXA 31-01-07 19:05

prietene nu mai comenta daca nu stii.........e mai bine asa crede-ma.......au fost ceva probleme nici nu ma agit sa ti le spun tie ca oricum nu ai pricepe asa ca o las balta........

quze 31-01-07 19:06

cand s-a intamplat cu nos ? vrem detalii !

MariusTXA 31-01-07 19:14

nu s-a intamplat frate decat in drum spre autostrada cand i-am dat nos si si a fost o neitelegere intre mine si nasi,am mers mai departe la un loc bine stiut de noi toti si acolo am constatat cu stupoare ca nosul mi-a topit o bujie,zilele urmatoare imi schimb bujiile o sa pun altele mai reci si o sa ne aliniam la start iar...........

quze 31-01-07 19:40

bafta in continuare la amandoi !

Takashy_Vtec18 31-01-07 19:48

Foarte frumosa masina....o opera de arta.........

yntisar24 31-01-07 22:25

Quote:

Originally Posted by MariusTXA (Post 724680)
prietene nu mai comenta daca nu stii.........e mai bine asa crede-ma.......au fost ceva probleme nici nu ma agit sa ti le spun tie ca oricum nu ai pricepe asa ca o las balta........

Aloooo auzi ai grija cum vb in primu rand ca nu ma cunosti da ....asa si eu il stiu pe nasi si ce poate masina aia una la mana ,doi la mana la tine la masina lucreaza altii nu ai lucrat si nici nu vei lucra u asa cum isi face nasi ...da?? si te-a ars pe fata da nu ai tupeul sa recunosti ...asta e cel putin recunoaste ....si spun mai multi care au fost acolo imi pare rau ca nu am fost mai era unu k tine asta vara cu un m3 care se credea mare si tare si ca el are bani si masina lui e cea mai tare si i-a arata dgh-ul ce poate si nasi stie despre cine e vb ......ce vrei sa iti mai spun mult respect pt ce ai facut u la masina da recunoate da frate m-a facut e mai bun ......wrc-ul facea la fel ca tine si pana la urma a recunoscut....si sa sti u ca numai u ai prb cu aderentza are si el aceeasi prb....poti sa iti iei u ce cauciucuri vrei tot nu-l faci fara nos si poate si cu nos o furi ...si ce mai vrei sa sti....ca iti spun eu

DaNuTzU' 31-01-07 22:37

mah eu zic sa lasam proprietarii sa vb despre masinile lor!(noi sa le admiram ca merita)
si nu mai comentati ca papagalii aiurea ca am fost, ca am vazut, ca una alta,cand aveti o masina sa va aliniati la start cu unu dintre ei da! pana atunci shhhttt...
eu zik ca asa e cel mai bine

MariusTXA 31-01-07 23:55

alooooooooooooo daaaaaaaaa vezi ca vorbesti ce nu stii,vezi ca eu imi lucrez la masina in mare parte si chiar daca nu ar fi asa nu este problema ta,cand m-am tras cu el prima data fara nos am recunoscut ca m-a facut,acum ultima oara am avut niste probleme la masina am mai spus cu ce dar in fine ne vom mai da si daca voi pierde stai linistit ca voi recunoaste,oricum ar fi situatia nu este rusinos pentru mine ca nu o fur de la orice masina,si in carti tot sunt si voi fi si pe viitor,asa ca numai bine si ne vedem pe strazi........dar sincer as vrea sa vad ce masini aveti cei care criticati pe unii si pe altii........

dj16xxs 01-02-07 08:26

Quote:

Originally Posted by MariusTXA (Post 725185)
........dar sincer as vrea sa vad ce masini aveti cei care criticati pe unii si pe altii........

sincer si eu sunt tare curios....

marius masina ta este senzatie si ar trebui rezolvate odata problemele sa arati adevarata valoare si putere a masinii....dgh-ul este intr-adevar un adversar pe masura!!!...astept victoria!!!
nu va mai bagati in seama aiurea ca habar n-aveti de inseamna sa mucesti la o masina si sa bagi mii de euro intr-o "rabla de 20 de ani"...duceti-va in mall la o plimbare. sincer!

ge0rge 01-02-07 10:17

imi place masina.. senzatie!!! is de aceeasi parere cu xxs nu trebe bagati in seama toti pamfletari!!! si eu la 18 ani tot ursuletz vreau :X mai bine bag bani intr-o "rabla de 20 de ani" si fac senzatie decat sa imi cumpar una noua si stiu ca mai sunte inca cateva sute ca a mea.. "parca am fwte toti aceeasi p1zda"

yntisar24 02-02-07 02:20

Quote:

Originally Posted by ge0rge (Post 725458)
imi place masina.. senzatie!!! is de aceeasi parere cu xxs nu trebe bagati in seama toti pamfletari!!! si eu la 18 ani tot ursuletz vreau :X mai bine bag bani intr-o "rabla de 20 de ani" si fac senzatie decat sa imi cumpar una noua si stiu ca mai sunte inca cateva sute ca a mea.. "parca am fwte toti aceeasi p1zda"

Ce va sugerez eu celor care nici macar nu suntetzi din bucuresti si comentati aiurea....sa va vedetzi de treaba voastra ca habar nu avetzi sa conducetzi ce vb eu aici nu stiu cati din cei care au postat aici au carnet vad ca avetzi in medie 17-20 si nu cred ca are vreunu permis asa.......nu cunoasteti nici macar una dintre cele doua persoane in realitate ...si nu stiti cine pierde mai mult timp reparand sau modificand ceva la masina (nasi) :D asa si pamfletari suntetzi voi si inainte de a va cumpara un urs invatati sa mergetzi cu dacia ca daca se strica ceva la urs va uitatzi la el ca broasca la sudura si vedetziva de treaba voastra si intrati la sectiunea "trabant" si discutati si catalogatzi acolo pe cine vretzi voi! Nasi multa bafta in continuare!

dj16xxs 02-02-07 08:18

Quote:

Originally Posted by yntisar24 (Post 726764)
Ce va sugerez eu celor care nici macar nu suntetzi din bucuresti si comentati aiurea....

cred ca nu te referi la mine...???...ca s-ar putea sa-ti dovedesc contrariul,ba chiar mai mult...

Loukas 02-02-07 09:40

yntisar nu te supara dar la faza aia de mai sus ai fost arogant , ironic , chiar taran as putea spune. E drept ca sunt multi papagalisti pe aici care au 16 ani , isi cumpara reviste din domeniul auto , cred ca majoritatea isi cumpara Supercar , si viseaza la masini de masini , vin pe forum si isi deschid papagalu ca masina asta e naspa , ca etc. Dar de la chestia asta , la afirmarea ca nu stim conduce , sa conducem dacia si etc e cale lunga...nu te supara dar tu ce masina ai si cat de bine stii conduce ca vb asa de sus cu noi toti ? Din cate am vazut, esti prieten bun cu Dgh , e normal sa-i ti-i partea mai ales ca stie omul sa conduca si are si ce sa conduca. Dar revino cu picioarele pe pamant....nu e doar Dgh singurul din toata Romania care stie si are si cu ce.
Poate te vei simti ofensat dar e doar parerea mea.

tribaL 02-02-07 10:31

Quote:

Originally Posted by yntisar24 (Post 726764)
inainte de a va cumpara un urs invatati sa mergetzi cu dacia ca daca se strica ceva la urs va uitatzi la el ca broasca la sudura si vedetziva de treaba voastra si intrati la sectiunea "trabant" si discutati si catalogatzi acolo pe cine vretzi voi! Nasi multa bafta in continuare!

din cate vad la avatarul tau e o dacie
concluzia: bun venit printre pamfletarii care se uita la urs ca broasca la sudura :censored:

P.S. facem o tura pe la trabant ?

ge0rge 02-02-07 11:43

@yntisar24 nu inteleg de ce te iei de mine.. am zis ca masina ii senzatie!! si de unde stii tu ca eu nu stiu sa conduc? recunosc ca nu stiu sa conduc bine o masina.. dar nici pe langa nu is!! si apropo de permis am A1 si conduc un scuter si un motor la ora actuala ;) iar daca imi cumpar urs si se strica ii ceva logic ca la inceput o sa ma uit la el ca broasca la sudura pt ca nu m`am nascut mecanic !! dar omu cat traiesti invatata!! ;) in rest ce pot sa zic.. ii cer scuze lui DGH pt off-topic si ii doresc multa bafta in continuare!

D G H 02-02-07 12:03

Fra-M

Sal.aici puteti sa va spuneti pareri despre masina asa ca va rog frumos daca vreti sa va certati intre voi sa va trimiteti msg privat.Va multumesc

All times are GMT +2. The time now is 04:08.

- Copyright 2026 4Tuning