Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Battle || Acura RSX x5 (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/31929-battle-acura-rsx-x5.html)

Gabi 27-01-07 23:13

Battle || Acura RSX x5

6 Attachment(s)
1. Original;
2. Barum;
3. Manson;
4. Most_Wanted;
5. nytrous_oxide05;
6. Yackone.

Votul meu merge catre Yackone. Mi-a placut foarte mult si lucrarea lui nytrous_oxide05 si daca punea alt interior, primea votul meu.

Dintre toate lucrarile, cea a lui Yackone mi-a placut cel mai mult.

NightDevil 27-01-07 23:39

Re: Battle || Acura RSX x5

vot yakone ...lumea din dt vad ka iar a comiso ... mari greseli ..(fara suparare )

nytrous_oxide05 27-01-07 23:42

stiu...interiorul mi-a stricat toata lucrarea... :cry:

Ace Axel 27-01-07 23:52

vot yackone... mi se par slabe lucrarile

Mishu-f 28-01-07 00:06

desi nu imi place nici una.... il votez pe barum

L33L00 28-01-07 08:03

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 718487)
vot yakone ...lumea din dt vad ka iar a comiso ... mari greseli ..(fara suparare )

100% agree

wlady 28-01-07 08:07

Chiar si eu observ greseli mari la unele lucrari si il votez pe Yackone ...

Psycho 28-01-07 09:29

io pe manson .. restu nu-mi plac

Manson 28-01-07 10:12

cei kre observa greseli mari..sau alte chestii ar fi indicat sa le si spune ti sa vedem cum le rezolvam...ms

69WRX 28-01-07 12:06

vot yackone :oops: imi place cum ai lucrat ;)

Gabi 28-01-07 13:02

Quote:

Originally Posted by Manson (Post 718819)
cei kre observa greseli mari..sau alte chestii ar fi indicat sa le si spune ti sa vedem cum le rezolvam...ms

Manson: jantele nu se potrivesc cu masina, side ventu' e ireal, intercooleru' n-are umbre, desi in partea de sus ar fi trebuit sa aiba, culoarea este cam ireala iar vinylu'... e un pic childish.

Barum: ti-am spus greselile la Comentarii lucrari. Ai mai retusat din ele, dar... tot nu este o lucrare ok.

Most_Wanted: rotile blurry (+ cea spate deformata, cea fata descentrata), vinylu' se prelungeste pe roata spate si nu-si are rostul pe masina, carbonu' e mare, spoileru' fata e blurry.

nytrous: interioru', la partea din fata, cred ca de la coborarea masinii a ramas o portiune nasoala in coltu' pragului, nu ai umbra pe grila de la capota.

Cam astea ar fi observatiile unui om trezit de 5 minute :)

nytrous_oxide05 28-01-07 13:45

va zic foarte sincer ca nu o zic nici ca sa fiu rau nici pt ca m-as oftica pt ca n-am de ce ca oricum sunt cu premii challege-urile astea...si stiu faptul k am avut greseli la masina....dar sa-mi explice si mie cineva ce vad toti asa deosebit la masina facuta de Yackone ???....ca pe cuvantul meu sunt modificari foarte foarte foarte putine...capota inchisa la culoare, rotile alea, spoileru fata putin prelungit si o folie pe geamuri...si putin de tot modificata aripa spate...nu inteleg ce e asa special la ea dar in fine :rolleyes2

Barum 28-01-07 14:29

Quote:

Originally Posted by nytrous_oxide05 (Post 719139)
va zic foarte sincer ca nu o zic nici ca sa fiu rau nici pt ca m-as oftica pt ca n-am de ce ca oricum sunt cu premii challege-urile astea...si stiu faptul k am avut greseli la masina....dar sa-mi explice si mie cineva ce vad toti asa deosebit la masina facuta de Yackone ???....ca pe cuvantul meu sunt modificari foarte foarte foarte putine...capota inchisa la culoare, rotile alea, spoileru fata putin prelungit si o folie pe geamuri...si putin de tot modificata aripa spate...nu inteleg ce e asa special la ea dar in fine :rolleyes2

nytrous_oxide05 si mie imi place masina lui ca rotzile acelea imi cam trebuiau mie pt masina :D la ce am vrut sa faq da mia fost prea lene ca sa mai caut si am lasat-o asha ;deci masina ee lucrata curat si are cv deosebit ,dar nu stiu ce...dar ceva are :chew:

Ace Axel 28-01-07 15:36

mai bine mai putin si bine, dekt mult si prost (fara ofense)

Yackone 28-01-07 15:45

lucrea asta am facut-o pentru calitate...nu pentru cantitate...;)

@nytrous_oxide05...uita-te mai atent ca sunt mult mai multe modificari decat ce ai enumerat tu...nu e chiar asa de simpla...are si putin brush masina;)

AdY9005 28-01-07 16:11

vot yakone bv ;)

L33L00 28-01-07 16:39

Quote:

Originally Posted by nytrous_oxide05 (Post 719139)

omule masina ta e prea ireala si prea "nu buna " :lol: parearea mea ... a lu yackone e cea mai curata da si el are greseli ca restu

shantzu 28-01-07 16:54

vot Yackone!
imi place mai mult ;)

Manson 28-01-07 18:48

fratilor este un challenge, nu se decide cine moare...si fiecare cu gusturile lui..eu am mai zis..imi plac toate...si se fac challenge-uri ca asa afli si ce gresesti...ms pt comment gabi...

Takashy_Vtec18 28-01-07 19:00

Am votat : Yackone

*-_Speed_-* 29-01-07 11:34

Am votat Yackone ;) -finutza

dragos2900 31-01-07 12:25

Votat nytrous_oxide05....imi place cel mai mult! :-)

Lukian_XXX 31-01-07 13:10

Yoakone..........

69WRX 31-01-07 23:11

nytrous_oxide05 nu se pune acentul pe chestii deosebite sau f incarcate cu mult tuning pe ele pline de tribale eleroane sopilere si alte chestii...si pune accentul cel mai mult pe calitate...degeaba a facut X masina Y cu mai mult tuning decat X2(la patrat :) ) dak ea are o culoare ireala..dak se vad multe locuri facute cu smudge(aviz amatorilor) si cu umbre ireale sau deloc in locurile facute cu brush...sper ca ai inteles ce am vrut sa zic..bafta in continuare cu VT ;) ;)

nytrous_oxide05 01-02-07 09:59

am inteles...pe viitor o sa am mai multa grija la detalii...si n-o sa ma mai arunc sa fac ceva iesit din comun ca idee dar care sa fie ireal si cu multe greseli...ms pt sfaturi;)

BMWfan 02-02-07 10:36

yackone ideea e chiar misto ,pacat de rotile alea care sunt cam spalacite

shumy jr. 02-02-07 21:27

am votat yakone ... dupa mine este cea mai reusita poza modificata .. felicitari :)

Gabi 04-02-07 14:29

Yackone winner !

Closed !

All times are GMT +2. The time now is 00:02.

- Copyright 2026 4Tuning