![]() |
E36 - Alpine White ///
6 Attachment(s)
Dupa lungi asteptari am reusit sa o achizitionez , este vorba de un e36 coupe 2.0i vanos ... Ca aspect nu arata extraordinar, mai are ceva defecte la caroserie (aripa stanga spate este cea mai rau afectata si pragurile care trebuiesc inlocuite ) insa masina are un farmec aparte . Sper sa iasa ceva superb din ea :D .Vreau sa scap cat mai repede ce acel parbriz spart ... :shock::???:
|
Re: E36 Alpine White ///
Wow ce frumos e, chiar si in starea actuala, arata foarte bine trantit, sa ai mult succes cu el. O sa iti urmaresc topicul.
|
frumoasa pisica ! sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de ea ! ce suspensie are pe ea ?
|
Arata foarte bine :D , succes cu ea
|
Frumoasa achizitia.
2 lucruri imi plac la masina, este alba si suspensia care este foarte low. Succes. |
ms ms :) nu am apucat sa ii dau rotile jos sa ma uit pe sub ea asa bine , pe fata am vazut ca are reglabila iar pe spate arcuri sport verzi ...
|
Sa o stapanesti sanatos man.E frumoasa foc,mai ales trantita asa:D!
|
sa o stapanesti sanatos Alinuș și spor la modificat :twisted: si la cat mai multe gume arse:!:
|
mersi :D :)))
|
felicitari pentru ea ..ai maritato paie verzuia ????
|
inca nu ... :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Astazi a plecat si bara fata (pe alta masina ) urmeaza sa ii montez alta tot m in stare mult mai buna :D A mai primit un set de faruri, aveam unu spart :) + schimbator iluminat care nu l-am montat inca .
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Are suspensie reglabila pe fata ieftina si buna, si pe spate i-am pus arcuri de urs.. ca alea de la suspensia asta erau inalte...si rezultatul il vezi... De curios intreb cum se comporta suspensia dupa atata timp, ca vreau sa vad daca sunt durabile si se merita :lol: |
Fata este intr-o stare foarte buna , telescoapele spate sunt praf , tinand cont ca a mers pe un drum foarte prost la noi aici Pitesti- Mioveni sta chiar foarte bine :)
|
Quote:
|
In curbe sta super , topaie putin la denivelari , cam atat am remarcat ...
|
Quote:
Am inteles, pai... spor la treaba ;) |
ms, sa o dau pe asta verde saptamana viitoare si dupa ma apuc in forta :twisted: :X :)
|
salve colegu :) ma eu acum am observat ce BUM ai pe pisica alba pe parbriz ..e 3D ?:P :)) sunt baiatul care am stat de vorba in MIOVENI !
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
De astazi intra la reparat :D:twisted:
|
1 Attachment(s)
Am scapat si de parbrizul ala daramat .... :-)
|
faina pisicutza :) bafta cu ea
|
1 Attachment(s)
Astazi am rezolvat problema si cu telescoapele spate , acum sta si ea pe strada ca o masina sport :D plus un set de presuri negre ...
|
5 Attachment(s)
Am scapat de rugina aia hidoasa de pe capoata si aripile fata , pana cumpar altele inainte de noua vopsea . Plus un set de pleoape :D Maine sper sa termin si bara fata :-)
|
7 Attachment(s)
Cam asa arata si bara fata finisata :D
|
Arata intr-un mare fel acuma... jante ii mai lipsesc.:)
|
Urmeaza sa le duc la indreptat iar dupa le dau un galben frumos :-)
|
arata foarte frumos asa low:X, parca mai trebuie un pic si de fata mai coborata, dar nu cred ca mai poti merge apoi......
|
Foarte frumoasa pisica,o sa iti urmaresc topicul!
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Tot mai sus !! :twisted: :D
|
superb!8) sunt fan e36 de cand eram pustam, chiar am detinut unul dupa care regret enorm:???:...al tau arata superb!
|
Umfla-te mai mult in pene cu masina asta,ca merita :D
|
7 Attachment(s)
Urmeaza o revizie genereala , am sa revin cu detalii :-)
|
Frumoase pozele!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:37. |
- Copyright 2026 4Tuning