![]() |
VAND POCKET PC
2 Attachment(s)
POCKET PC TOSHIBA E330 SCHIMB CU NOKIA 6230
POCKET PC: 300 MHZ; 64 MB, HUSA PIELE, INCARCATOR MASINA,PRIZA; GPRS, CONEXIUNE PC; CD LICENTA, MULTIMEDIA. ARE KITUL GPS PT.MASINA PRET : 8.000.000 LEI PEACE :peace: |
mergi in targ, poate ai noroc. 6230 sub 10 mil la baieti n-am gasit!
|
Stiu, dar problema e ca nu prea se baga nimeni la pc pocketuri.
VREAU SA-L DAU K NU AM CE FACE CU EL, MA JOC DOAR SI MAI INTRU PE NET DIN CAND IN CAND. ORICUM, EU ZIC K NU CER PREA MULT PE EL SI NICI NU MA ARUNC LA PRETURI ENORME..... PAREREA MEA. PEACE :peace: |
NU VREA NIMENI? E SUPERPRET.........
PEACE :peace: |
Intr-adevar, e superpret mai ales daca are si GPS.
Harta Romaniei o ai pe el? de cat timp il ai si in ce stare e? Merci pt rasp. |
Ceva, combinatii ??? :lol:
|
Ia fiti voi atenti:
Pocket Pc-ul este aproape nou, m-am jucat Solitaire pe el :lol: :lol: :lol: atat. Harta Bucurestiului a fost cartografiata dar nu a fost pusa inca in functiune. Gps la el contine urmatoarele: INCARCATOR MASINA, SUPORT PT.MASINA, CD INSTALARE SI NU MAI STIU CE J***URI PT. ACTIVARE SI CAM ATAT. GPSUL MERGE FIINDCA A FOST TESTAT IN GERMANIA DE CATRE UN PRIETEN: A PUS HARTA GERMANIEI( SAU A ORASULUI SI A MERS PERFECT). DACA VRETI COMBINATII POT SA-L DAU LA SCHIMB + DIFERENTA (BINEINETELES PE UN NOKIA 7610 !NOU!) PEACE :peace: |
de la 6230 ai ajuns la 7610 ntz ntz
|
Kitul de GPS e pe USB? IL vinzi doar pe ala? Cu cat ?
|
Il vand cu totu' nu dau pe bucati :lol:
Si kitul de GPS nu e usb, e in el.... Am ajuns la 7610, oricum mai dau diferenta pt. el....adica dau pocketu pe 8 milioane si mai pun diferenta pana la pretul lui 7610 (nou). PEACE :peace: |
Nu intereseaza pe nimeni?
Astept oferte, atunci... Bagati aici cat puteti sa oferiti sau ce puteti sa oferiti si facem o licitatie... PEACE :peace: |
Re:
e330 nu are gps \"in el\".
daca cumva ai un kit gps separat (nu doar suport si sursa, ci si receptor si antena :P) explica-ne si noua in ce consta el te rog (poze ar fi marfa) fara ala, pretul e cam mare, parerea mea (tm) |
Il dai cu 8 milioane?
OK! Cum putem sa ne intalnim sa il vad?
|
Nu este nimeni interesat?
Astept oferte pentru el.... Voi spuneti cat oferiti sau ce si dupaia ne descurcam noi
hai noroace! mai ai pocket pc-ul?
|
Da, il mai am...
Am auzit p cineva k vrea asa ceva...trebuie sa dau d el si t anuntz dak il cumpar sau nu oki? eventual da-mi un numar d telefon k sa t gasesc mai ushor
|
0722 120 817 MOXX
ok am notat! ... astept si eu un raspuns si dak e ceva t sun in weekend
|
Am aflat k cei de la orange testeaza gps-ul pe palm-uri, si k in vara cel tarziu harta bucurestiului se pune in functiune!!!!
Va reamintesc k pocket-ul are si kitul GPs pt. masina!!!! Pretul a ramas acelasi, adica 8 milioane lei!!!! PEACE :peace: |
M-am gandit mai bine si am hotarat sa scad pretul la pocket pc cu tot ce am zis mai sus la pretul de 6.500.000 lei
Re: VAND POCKET PC
ia fi atent am un mp3 alpine cda-9857r +plos diferenta din partea ta asta depinde desprece este vorba ,dak te intereseaza da-mi un sms 0726518051
|
Re: VAND POCKET PC
L-am dat demult, sorry k nu am anuntat...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:03. |
- Copyright 2026 4Tuning