![]() |
masina mea : OPEL
8 Attachment(s)
masina a suferit urmatoarele modificari :
perf. : motor(1.6 8v),cutie viteze,servo,electronica - Opel Astra '96 filtru aer sport K&N toba finala REMUS ,intermediara scoasa. arcuri+telescoape KONI SPORT 8) interior: bord electronic de GSI scaune de Astra GSI volan sport MOMO exterior: prize de aer pe capota spoilere schimbate aripi fatza-spate latite manere usi-spate eliminate jante Centra de 15\" (anvelope 195/55) vopsea albastru-indigo masina a fost de-asemenea reconditionata complet iar piesele consumabile de la motor sunt de cea mai buna calitate (filtre ulei,benzina,bujii,rulmenti,placute de frana etc -champion,ferodo. pt viitor : inlocuirea discurilor fatza cu d.ventilate+etriere brembo (discurile le am deja insa n-am gasit etriere suficient de late inca) modificare punte spate pt a putea monta discuri hope u like it :D |
Poze, te rugam, cu aceste realizari. Fara ele (pozele), masina poate fi doar un vis frumos :wink:
|
gata am pus si pozele,sorry :)
|
Corekt,vrem si poze :D
si mai zee ceva...cu motoru ala de 75cp ce ai de gand?nu il schimbi? :) ps: filtru de aer e din acela dreptunghiular,pus in locul celui stock?sau e conic?is curios unde l-ai montat(daca e conic,poate ii faci o poza),merci |
pai motoru cam il las asa,ca nu-s impatimit rau de-al vitezei si cam umblu cu masina si nu vreau sa ma rupa la consum.o sa pun si poza cu motoru dar am uitat sa fac :?
era sa uit,filtru e conic |
Oka,merci.Credeam ca e Opel Astra,de aceea te-am intrebat de locu pt filtru,dar oricum,nu se schimba mult detaliile...nu difera f mult locul ramas pe langa motor,intre a ta si o astra :))
morala: vrem poza si cu motoru :P |
Ferodo e marca performanta de placute de frana ? .. ka eu nu prea cunosc .. ka am avut si eu placute din astea si de aia intreb ...
|
am si eu o singura intrebare... de ce ai eliminat manerele la usile din spate?
|
Nu inteleg o kestie... :) :)
Quote:
E misto panoul de bord de pe GSi... acceleratia pe grafic! marfa! Mai am o intrebare... cati cai scoate motorul asta de 1,6... stock? |
Din cate stiu eu motorul de 1,6 8v are 75 cp stock.
Atletule, daca esti din Timisoara de ce nu vii si tu la o intalnire maine seara. Daca esti interesat iti voi da un PM cu detalii :wink: |
Re:
[quote=\"HolySoul\"]Ferodo e marca performanta de placute de frana ? .. ka eu nu prea cunosc .. ka am avut si eu placute din astea si de aia intreb ...[/quote
din cate stiu sunt f bune insa sunt dupa brembo...am vrut sa pun brembo dar cand am auzit ce pret au... |
o optiune la frane ar mai fi fost WILWOOD Engineering, dar si ai au preturi \"frumoase\"
|
am avut eu ferodo si erau super naspa .. adika stiu ca-s eco 3 si insertii de fier sau ceva de genu . Scartaiau ca naiba ... ca franare cat de cat erau bune n-am ce zice . Acum mi-am pus placute frana PAGID ... am dat de 4 ori mai mult pe astea decat pe alea .. au eco 1 dar nu mai scartaie si am inteles ca nici nu mananca discul asa repede ca alelalte.
De franat franeaza muuult mai bine masina . |
arcuri+telescoape KONI SPORT
La ce pret sunt ? |
CRED CA SA MISCA BINISOR...! :!:
|
Re: masina mea : OPEL
aceaisi intrebare arcuri ,amortizoare cat???
|
si pe bord cat ai dat?se monteaza usor?
|
bordu se monteaza ff usor..are o mufa... ca la alea normale ..din cate stiu eu..dak gresesc..scz
|
pai un mootor 2.0 gsi nu consuma mult si merge si bine.....
de latiturile din spate...mergeau facute rotunde ...pe roata... suspensia koni de care este? is curios cat ai dat pe ele....un prieten si pus amortizoare koni si o dat 200 de euro pe bucata... stabilizatoare jos ai?sau numai sus?daca nu ai jos ai face bine sa iti pui una ca daca nu se rupe suportu' de brat de pe caroserie daca e suspensia foarte rigida. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:59. |
- Copyright 2026 4Tuning