![]() |
Sa Radem Si Sa Glumim...!
Un topic dedicat unui singur lucru: SA RADEM!
Poze,texte,bancuri,linkuri,filmuletze,glume... orice! Offtopic nu cred ca exista!Iar cel ce va incerca va vi amendat!:lol: Deci voie bunaaa! Incep eu cu un mic filmuletz! http://www.clipfish.de/player.php?vi...Mg%3D%3D&cat=3 Sper sa va placa...! |
Re: Sa Radem Si Sa Glumim...!
uai ...da tu iar faci topicuri doar de plictiseala??? :lol: ... asta e facut nu k sa radem..ci ca sa facem mai multe posturi :D
las k vin si eu cu poze dak e vb pe asha.. :twisted: am 2 bucati de la targu de masini de la suceava... am murit de ras..dar acuma sunt la servici si..pozele sunt acasa..dar cand ajung le pun sotto ;) numai bine...si hai sa radem k doar asa mai reusim sa uitam de probleme si de starile nashpa... salutari |
Stateau o soparla si o koala intr-un copac... si fumau marijuana...
La un moment dat i se face sete soparlei si se duce la un rau sa bea apa. In rau era un crocodil, si zice crocodilul la soparla: - Ce-i cu tine ma, ce esti asa de ametzita? Si soparla ii zice: - Io si cu koala stam si fumam marijuana. Se supara crocodilul si se duce la copac, sa o certe pe koala. Intr-un final, ajunge crocodilul la copac, se uita sus la koala, la care koala se uita la el uimita si zice: - CATA APA AI BAUT FA???:lol: |
E vechi...da merge!
Slip taci si inghite!Baga mare! :) |
O mama isi surprinde fiica de 35 de ani jucandu-se cu un vibrator.
-Ce faci? o intreaba mama. -Mama,am 35 de ani,sunt urata,nu o sa ma pot marita niciodata,asa ca de acu incolo,asta va fi sotu meu. A doua zi,tatal,auzind in camera fetei zgomote ciudate,intra si primeste aceeasi explicatie.A doua zi,intorcandu-se acasa sotia,isi gaseste sotul cu o sticla de bere intr-o mana si cu vibratoru in cealalta.Socata,il intreaba: barbate,ai inebunit? Ce faci? La care sotul raspunde: -Nu vezi ? Stau si eu la o bere cu ginerele meu! :lol: |
:)) tare asta :lol: ai vrea?
ai fi in stare sa stai de vb cu ginerele a?? cu vibraretzul :P e k un fel de periutza electrica..dar.. vb lu garcea... "du-te bah.. nici macar spuma nu face!! " deci e...cum sa spun... pt urate si pt femeile care au barbatzi ... "nesatisfacatori" :D :lol: bafta |
1 Attachment(s)
uite o kestiutza mishto care o am pe telefon k screen saver.. :D
nu stiu dak se mishca sau nu..dar.. ar trebui.. |
slipu' da o stim.
|
asa si?? :D si io stiam bancurile..dar nu am comentat :D
am zis sa pun si eu ceva p aici... k restu... dar neavand la indemana..ce sa pun mai interesant..am pus aia.. eu sunt la servici si iti dai seama k nu am nimic interesant aici ;) hai salut.. |
pai de la tine am sperante mari. cu glume si poante tari. pai daca nici tu nu le spui, atunci cine????
la tine se poate comenta ca-ci ai stacheta ridicata |
lasa vere... k glumele..dak se fac..se fac fatza in fatza ;) nu pe net..
k nu au nici un farmec :D alta treaba cand stai de vb cu unu si iti spune un banc nu? alta intonatie..alta expresie a fetzei.. asa..pe net poti doar sa iti imaginezi si sa razi k prostu de unu singur :D asta dak ai imaginatie bogata :D salutari |
cred ca tare te mai plictisesti la munca. si mai iei si bani ????
|
e vreo aluzie??
nu ma plictisesc we.. sunt in pauza.. si dak iau bani care-i faza? nu iti place? :D postam aiurea ...si o sa ajunga sa rada baietii de noi ...si de ce scriem aici :D in loc sa rada de bancuri si alte alea.. hai pa... |
nici o aluzie.
bag sama ca nu iti place sa zica lumea vro ceva de tine sau sa faca cineva misto de tine. ce suparacios esti ma. iute,..... |
:))))))))))))) di la ci te-ai luat we? :))
eu am zis k cedez k nu are rost sa scriu aici da in nici un caz.. ce ai spus tu :lol: deci..cedez .. nu mai scriu aici decat dupa ce mai postez eu..sau oricine..ceva interesant aici.. bafta |
we gura ca va amendez !
|
1 Attachment(s)
nu-i cine stie ce ...da mie mi sa parut comic :D
|
Quote:
nu spuneai ca nu e off topic slipu' hai ca nu mai zic nica. trei lilieci stau pe un stalp, atarnati cu capul in jos. unul se ridica in pozitie verticala. altu': -Asta iar a ametit ma.!!! alti trei lilieci stateau pe un alt stalp. primu': wai, vedeti turma cea de oi? nu o sa o mai vedeti. pleaca si la scurt timp se intoarce cu botul plin de sange. al doilea: hmmm, vedeti cireada aia de vaci??? o fac varza. pleaca si la scurt timp se intoarce cu botu' plin de sange. al treilea pleaca fara sa spuna nimic. se intoare cu botul plin de sange si spune: voi vedeti turla aceea de la biserica? EU N-AM VAZUT-O |
|
ADIDAS="ALL DAYS I DREAM ABOUT SEX"...THIS IS WHAT ADIDAS MEANS...:lol:
|
Examen la Politehnica.Profesorul intreaba: - Intrebare de "nota zece": cum ma numesc? Toti tac. - Intrebare de "nota opt": - La ce obiect aveti examen?.Toti tac. - Intrebare de "nota cinci": ce culoare are manualul? Din ultimile randuri se aude o voce: -Vrea sa ne pice muistul!!!
|
Eu l-am auzit odata pe unu zicand 'Wa ce tureaza ala ambreiaju' pe un ton de expert :lol:
Si daca nu ati ras la ce am zis eu bag si un filmulet. https://www.youtube.com/watch?v=RNlRBVENSew |
8. Circulati iarna pe drumul public acoperit cu zapada, ninge abundent si este ceata, ce trebuie sa faceti:
a) va opriti si asteptati pana vine vara, dupa care va continuati drumul b) mariti viteza si inchideti ochii c) sunteti obligat ca in aceasta situatie va echipati autovehiculul cu CD Player |
https://www.youtube.com/watch?v=rrIH8oE1hzA
:weirdface |
Pun si yo cateva bancuri aci sper sa va placa yo unu am ras de am "pocnit"... pt cei care le stiu sry... iar pt cei care nu spor la:lol: :
1. Doua bufnite stau pe o craca. La un moment dat, una dintre ele: -Buuhuuuhhuuuhuuuuu... Cealalta: -Buhuuuhuu in p***a m**i, ca m-ai speriet! 2. Un bou era forte renumit intr-un sat deoarece avea o musculatura de invidiat. El se numea Zambilute. Mergand el intr-o zi prin sat, niste vaci l-au intrebat dintr-o curte: -Zambilute, nu vii la noi sa mai stam de vorba? -Sigur dragele mele. Isi face Zambilute vant sa sara peste poarta si cand ajunge la ele le spune cu o voce pitigaiata: -De acum in colo sa-mi spuneti Zam, ca bilutele mi-au ramas pe poarta!:lol: 3. Soricelul maninca o bobita de strugure, se imbata clei, si se pune pe strigat: - Unde-i mita sa ma vada, sa-i dau pu** sa mi-o roada? Apare pisica si pune gheara pe el. Sorecelul, cu un glas mai potolit: - Du-te mita-n pu** mea, c-asa-i soarecul cind bea! 4. La gabori, alt concurs de promovare. Vine in sala primul candidat. Exminatorul il intreaba: - Cat face 5*5? - 24! - Ba esti sigur ba? - 26! - Ba, mai gandeste-te! - 27! Examinatorul noteaza in fisa: "Nu stie dar nu se da batut". Urmatorul: - Cat face 6*6? - 30! - Esti sigur? - Da, 30! - Chiar esti sigur? - Da dom'le, 30! Examinatorul noteaza: "Nu stie, dar este un om cu principii". Ultimul: - Cat face 9*9? - 81! - Cum ai stiut? - De la scoala! - Cum ma, de la scoala? Pai si ceilalti au fost la scoala! - Da, de la scoala! Examinatorul noteaza in fisa: "Stie dar nu vrea sa spuna de unde"! |
Un filmuletz super penal: un taximetrist sa oprit in trafic sa danseze si omu...:lol: https://www.youtube.com/watch?v=SwLrPk27GJ0
|
|
pre tare poza :lol:....
|
Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi
Am preluat`o de la Bacau!
Quote:
|
Despre zodii…
Cum se roaga fiecare zodie atunci cand se afla la ananghie? Berbec: Oh, Doamne! Te rog frumos sa imi dai rabdare, caci am mare nevoie de ea. Si o vreau ACUM! Taur: Doamne, te rog frumos ajuta-ma sa invat sa accept schimbarea in viata mea. Dar nu acum, mai lasa-ma sa mai astept un pic. Gemeni: Doamne, am si eu o rugaminte. Am o mica intrebare pentru tine, daca ai timp. Cine esti? Ce exact esti? Unde te afli? Cati sunteti acolo, esti unul singur? Nu pot sa imi dau seama. Rac: Doamne, pentru mine esti ca un tata. Vreau sa ma pot baza pe tine, sa imi dai siguranta, mai ales acum in momente grele cand mama este atat de departe de mine. Leu: Tatal nostru al tuturor, cred ca esti mandru sa ai un fiu ca mine. Fecioara: Doamne, fa lumea un loc mai bun si te rog mult nu repeta greseala de ultima data, ca uite ce-a iesit. Balanta: Doamne, stiu ca ar trebui sa iau deciziile de una singura. Dar, pe de alta, parte, tu ce crezi ca ar trebui sa fac? Astept un sfat din partea ta, un semn, orice. Scorpion: Doamne, ajuta-ma sa imi iert dusmanii, macar pe cei vechi de 10-15 ani, chiar daca nenorocitii nu merita. Sagetator: Oh atotputernicule, atotstiutorule, atotiubitorule, omniprezentule, vesnicule Dumnezeu, te rog inca o data: ajuta-ma sa nu mai exagerez. Capricorn: Doamne, voiam sa m! a rog, dar am realizat ca trebuie sa imi dau seama singura care este solutia pentru problemele mele si sa ma descurc singura. Mersi oricum. Varsator: Buna, doamne. Unii spun ca esti barbat. Altii spun ca esti femeie. Eu spun ca fiecare dintre noi este Dumnezeul sau. Asa ca, de ce sa ne rugam? Hai sa petrecem mai bine! Pesti: Dumnezeule atotputernic, in timp ce beau ultimii 50 ml de Whisky din paharul meu pentru a-mi ineca durerea si nefericire, fie ca starea mea de ebrietare sa fie pentru onoarea si gloria ta. |
Scuzele zodiilor :
Berbec Nu am facut eu asta. Am fost fortat sa fac asta. A fost doar un accident. Nu a fost nimic intentioanat. Fiecare dintre noi are dreptul sa faca ceea ce ii place. Taur Am mai facut asta de m! ulte ori si nu am stiut ca este gresit. Credeam ca voi economisi niste bani prin asta. Nu mi-am dat seama. Aveam de gand sa repar totul cat de curand. Mi-era foame. Gemeni Poftim? Nu inteleg despre ce vorbesti. Cine, eu? Nu am crezut ca se va intampla asa. Nu eu, X a facut acest lucru. Haha, ce gluma buna, hai sa trecem peste discutia asta. Rac Am simtit ca trebuie sa fac acest lucru. Asa am simtit. E o traditie pe care a trebuit sa o urmez. Am fost obligat sa fac asta. Totul a inceput in copilarie. De fapt, mama m-a sfatuit sa fac asta. Leu Nu stiam ca ma vede cineva. Nu gandeam clar. Am anumite privilegii, ar trebui sa mi-se ierte acest lucru. As prefera sa uitam cu totii cele intamplate. Fecioara Contabilul mi-a spus ca totul este in ordine. Doctorul mi-a spus sa procedez asa. Nu stiam ce fac de fapt. Nu m-am putut abtine. Am gresit, nu se va mai repeta. Pot sa si semnez pentru asta. Balanta Am facut asta numai pentru ca si sotul meu/sotia mea o face. X m-a facut sa fac asta. Nu am putea ajunge cumva la un compromis. M-am luat dupa X, imi cer scuze. Sunt o victima a sistemului si a conjuncturii. Scorpion Asa ma simteam atunci. Nu m-am gandit ca voi fi prins. Nu am vrut sa o fac. Nimeni nu mai trebuie sa afle acest lucru. Credeam ca sunt pe moarte. Nu stiam ce naiba fac. Sagetator Trebuia sa fac asta, altfel eram dat in judecata. Avocatul mi-a spus ca totul este in regula. Ce mare lucru? Guvernul este de vina. Este un lucru rasist (sexist sau o decizie politica gresita). Capricorn Nu este ceva serios. Eu doar am urmat ordinele. Totul s-a intamplat atat de repede. Slujba mea este de vina. Chiar ! aveam nevoie de bani. Varsator Toti ceilalti faceau acelasi lucru. Era cel mai interesant lucru de facut. Ma plictiseam rau de tot. Si ce e cu asta? Ce vei face in acest sens? Cui ii pasa de lucrurile astea stupide pana la urma? Pesti Am fost influentat. Dumnezeu mi-a spus sa fac asa. Eu doar am indeplinit dorinta Domnului. Credeam ca ma pot opri pana sa pierd controlul. Nu mi-am dat seama cat de tarziu se facuse. |
Daca fiecare zodie ar purta pe spate un semn de circulatie, care ar fi acesta.
Berbec - Oprirea si stationarea interzise. Taur - Drum ingustat. Depasirea interzisa. Gemeni - Punct de informare turistica. Rac - Puneti-va centura de siguranta! Leu - Drum cu prioritate. Fecioara - Intoarcerea interzisa! Balanta - Intersectie nesemaforizata. Scorpion - Atentie! Succesiune de curbe deosebit de periculoase. Sagetator - Sfarsitul tuturor restrictiilor. Capricorn - Limitare de viteza. Varsator - Parcare cu plata. Timp limitat 1 h. Pesti - Drum alunecos si cu denivelari. |
Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi
:)) desi numerele sunt cam mari...umpic exagerate e amuzant nam ce zice:D
|
De cati Berbeci este nevoie ca sa schimbi un bec?
Nu te mai intreba, deja l-au schimbat! De cati Tauri este nevoie ca sa schimbi un bec? Taurii se gandesc intotdeauna la toate, asa ca folosesc becuri care nu trebuiesc schimbate. De cati Gemeni este nevoie ca sa schimbi un bec? Este nevoie de cel putin doi care sa scoata din functiune vechiul bec, doi care sa cumpere unul nou, doi care sa scrie o carte despre asta si inca doi care sa discute intr-un show sau pe un forum despre bec. De cati Raci este nevoie ca sa schimbi un bec? Mama lor il va schimba pentru ei. Iar daca ea nu este prin preajma, atunci vor aprinde o lumanare. Dumnezeu este intotdeauna alaturi de ei. De cati Lei este nevoie ca sa schimbi un bec? De nici unul. Echipa de profesionisti pe care o au mereu i! n preajma il va schimba pentru ei. De cate Fecioare este nevoie ca sa schimbi un bec? De obicei una este de ajuns. Oricum, va curata priza in prealabil, va citi informatiile destinate utilizatorului si garantiile becului. De cate Balante este nevoie ca sa schimbi un bec? Pai, de cel putin doua pentru a cumpara becul si de alte cateva pentru a cumpara accesoriile necesare pentru schimbarea becului si poate alte cateva pentru a duce becul inapoi daca este defect. De cati Scorpioni este nevoie ca sa schimbi un bec? Pentru Scorpioni becul nu se schimba. El se transforma. Doar apasa pe un buton si activezi alt bec. Dar de ce intrebi? Esti de la o agentie de asigurari? De cati Sagetatori este nevoie ca sa schimbi un bec? Sagetatorii nu schimba becuri, dar te pot invata pe tine cum sa faci acest lucru. De cati Capricorni este nevoie ca sa schimbi un bec? Capricornul este ocupat momentan. Secretara va va raspunde mai tarziu. De cati Varsatori este nevoie ca sa schimbi un bec? Varsatorii nu trebuie sa schimbe becuri. Pot inventa unele mai bune. De cati Pesti este nevoie ca sa schimbi un bec? O Doamne, nu stiu. Dar becul se va schimba singur, daca asta este dorinta Domnului. |
cristinelu tata dar cum de ................ ti-o venit chefu de amuzament erami mai serios pana acuma ca sa zic asa .Dar e bine ca iti mai revii si mai ai chef de glume asta e bine!
moved by ME la INTALNIRI! |
Sper sa va plak :lol: prea tari :
1. Accident grav de circulatie. Soferii - unul ranit grav, unul ranit usor. La sosirea ambulantei, medicul il vede pe soferul ranit usor ca il f***a in c*r pe soferul ranit grav. La care intreaba: - Ce faci dom'le, esti nebun? - Nu... doar ii acord primul ajutor! - Pai primul ajutor se acorda prin "gura la gura"... - Asa am inceput si noi, dar ne-am infierbantat! 2. Un om conducea masina pe un drum. Dupa o curba, vede o creatura mica si verde agitandu-se pe marginea soselei. Curios, opreste. - Buna ziua! Eu sunt un homosexual exilat de pe Marte si m-am ratacit pe aici. Ma poti ajuta cu niste apa? Milos din fire, omul ii dadu apa. Dupa un timp, vede iarasi pe marginea drumului o chestie mica si verde facand cu mana. Opreste. - Buna ziua. Eu sunt un homosexual exilat de pe Saturn. Nu te supara, ai putea sa-mi dai ceva de mancare? Gasi prin masina un sandvis si i-l dadu. La nici un kilometru departare, o alta creatura albastra se agita din nou pe marginea drumului. Opreste si intreaba: - Tu, homosexual mic si albastru ce mai vrei? - Actele... la control!! |
Fortzaaaa Pooooliiiiii!!
https://www.dailymotion.com/relevance...22h8_poli-iasi https://www.dailymotion.com/video/x1q...m-drain-geyser Prea tare! |
:))) moooaa mult prea tare.....
|
Ia vedeti aici :
https://www.youtube.com/watch?v=lakZo8k9VRE Se aude "ca din butoi" :lol: :lol: :lol: |
cea mai penala faza posibila:))....prea tare wooferul.... cred ca bajetul a vrut sa demonstreze vb : "se aude ca din butoi" :))...oriqum e prea tare!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
- Copyright 2026 4Tuning