![]() |
Drag racer
1 Attachment(s)
Un joc super tare in care iti cumperi masini, le modifici si te duci cu ele la curse.Nu stiu daca l-a mai bagat cineva pe forum dar il bag si eu.Asta este partea a treia si bag imediat si prima parte.
Hint:fiti atenti la detalii si folositi BACK pentru a reveni intr-un meniu anterior! Se pot intampla chestii ca in underground:iti explodeaza mototu si cand bagi NOS tremura ecranul.Ai o gramada de optiuni la modificarea masinii! Vreau pareri de la cei care l-au incercat! |
1 Attachment(s)
Ok si partea 1.Nu bag partea a doua pentru ca nu merge sa te duci la curse. :lol:
Hint:Dupa ce cumperi masina dai clik pe exit pentru a intra in garaj! Nu este cine stie ce dar na, Divertisment! 8) |
Super jocul. L-am incercat si merita, mai ales pentru un joc de 4 mb, este foarte interesant. N-am apucat sa-l joc prea mult, ci doar cat sa-mi fac o idee despre cum e.
|
SUPERB
cum dai drumul la nos ? ??? :oops: |
Cum dai drumul la NOS:
La partea 3 apesi pe N iar la prima parte dai clik pe butonul rosu de langa NOS! |
Hai mai chiar nu sa mai jucat nimeni.Va spun eu ca jocul e tare, m-am jucat toata ziua.Nu este extraordinar, dar pentru marimea lui calitatea este foarte buna si ai o gramada de setari.Apropo, m-am gandit la un tuning game, bagati aici masinile pe care le tunati! 8) 8) 8)
|
Am jucat vreo o ora dupa care am dat save. Acum nu stiu cum pot sa fac sa joc in continuare, nu vad pe nicaieri un load.
|
PAI ai un CONTINUE undeva acolo unde selectezi ARCADE MODE SAU CELALAT mod.Si daca dai continue incepe jocul de unde ai salvat! 8)
|
si eu m-am jucat azimoapte pana la 3 da nush nu se poate vedea masina si din alta pozitie?
|
din pacate nu!
Acum pe situl lor: www.dragraceronline.net este o versiune de 11 mb care insa nu este gratuita dar peste un timp va fi si poate in aia, nu se stie 8) Si eu m-am jucat mult dar e nasol cand ramai fara bani, eu atunci bagam masina in show si mai scoteam niste credite! |
si inca cva pls frana are?ca sa reduc viteza knd se incalzeste
|
Eu nu am gasit-o dar inceearca intr-a sasea sa nu o duci chiar pana in zona rosie rosie.Din acceleratie o infranezi, o lasi mai moale, stiu ca este posibil sa te depasasca dar asta e singura varianta care am gasit-o 8)
|
eu ma dau cu un impreza modificat vs un F1 . la un pariu de 68 000 de fiecare data :twisted:
yeah baby , yeah ... eat my dust :lol: :lol: :lol: super dragutza faza cu ridicatul pe doua roti la plecatul de pe loc :twisted: |
da si eu tot asa fac dar de multe ori ma cam depaseste am pus cursa de 4000m
|
Marfa jocul!!!! Dar iti upgradezi masina la max cam repede, si dupa aia s-a terminat distractia!!!
|
E dragutz jocul pt un Flash...are niste mici probleme, de obicei cand vreau sa schimb mai repede nu reactioneaza asa de bine, nu intra in viteza...
|
1 Attachment(s)
407 :lol:
|
trucat sau kum:)
|
Shadow-poti sa joci in Tuner mode si nu mai termini asa repede!
Este adevarat ca echipa care l-a facut mai are de lucrat dar oricum pentru 4 mb mi se pare super! |
nu e trucat. e o cursa pe 4000 m ;)
este facuta cu un F1 de 1770 cp :p ia incearca si tu :twisted: |
e cam suspect acolo la Won by 3090m adika ala o ramas cu 3090m in spatele tau?????
|
aham , pai ala era intr-o civic . :lol:
|
Intrebare de baraj: ce inseamna FR?
In dreapta sus arata caii putere, cuplul, greutatea, clasa si FR... Acasa am dus un Subaru in 900 Cai si de abia mi-a aparut FR2 iar la munca mi-a aparut din prima FR2... |
Si inca ceva, la primul trebuie sa-ti copiezi salvarea intr-un fisier text, altfel se pierde. Si cand intri in joc din nou, dai paste in pagina de load.
Dar la al doilea am dat save, continue, ok, dar cand am iesit din joc...am pierdut tot. Vreo idee? |
1 Attachment(s)
Masina mea...
_____________________________ http://img.photobucket.com/albums/v1...antaDacie2.jpg Caut asa ceva, 1 sau 2 bucati maxim, pls. |
1 Attachment(s)
Cel mai bun timp al meu...
|
Pai dai save!Si cand intri dinou in joc dai continue si jocul incepe de unde ai dat save!lamine merge!
|
N-a mers....dar mai incerc. Deocamdata m-am axat pe primul. Am reusit sa strang 200.000 de para, mi-am luat Carrera GT dar nu stiu ce s-a intamplat cu prima masina, Subaru, n-o vad in garaj...s-a evaporat!
|
PAI ai grija ca faza cu garajul la mine nu prea merge incearca sa salvezi masinile asa cum ai spus, intr-un doc text. 8)
Oricum eu am ramas impresionat de nr mare de turnee pe care le ai la al doilea!Eu inca nu l-am terminat! 8) |
1 Attachment(s)
Sa nu va luati asa ceva...e slaba rau!
|
Re: Drag racer
mie imi place jocu e chiar distractiv cand te plictisesti
|
imi da si mie cineva drag racer v3 ca nu situ de unde sa-l downloadez sau daca stie cineva sa-mi dea adresa exacta. pls
10x! |
|
Super Ma Joc Cand Sunt Plictisit
|
1 Attachment(s)
Azi in doar 2 Ore de antrenament am scos.....
Care scoate mai mult pe 400 de metri ! :D va va va va va ? cu bmw z 8 am jucat.. hai va provoc..! -------------------------------------------------------------------------- |
1 Attachment(s)
ma mai joc si eu,dar super rar.
am jucat azi. uite recordul meu. |
eu l-am terminat , am ajuns la mclaren , am castigato la pink slips , acum vreau sa ma apuc sa iau toate masinile la pink , in garaj mai am doar mclaren golf gti care dragostea mea saleen s7 si carrera gt
|
E frumos jokul ! Am ajuns la F50 ... dar merg mai departe !
|
1 Attachment(s)
Un record pe 1500 de metri .......:D
hahahahahaha:lol: :lol: care face ami putin :?: :?: :twisted: :evil: :evil: astept sa vad si pe alti chiar imi place jocul acesta... ______________________________________ |
nu merge sa jucam intre noi?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:58. |
- Copyright 2026 4Tuning