![]() |
TOBE AUTO TOATA GAMA Elemente tuning desing
BORLA:Tobe Tipsuri Trasee Sport Catalizatori Racorzi flexibili.Serpisori
PENTRU O RESPIRATIE MAI BUNA! UNIC IMPORTATOR PRETURI FARA CONCURENTA www.pilotauto.ro PILOT Power Tuning va pune la dispozitie o gama larga de solutii pentru o evacuare optima,ceconfera avantaje de performanta, rezistenta in timp, design si nuinultimul rand un sound deosebit. Puteti opta pentru doua variante de calitate: inox sau aluminizat. Sistemelede esapament din inox, bazate pe tehnologie Borla, intrunescconditiileunei evacuari "direct flow" ce asigura cel mai bun raportcalitate/pret. Lacategoria sport, gama de produse Borla ProXS aduce unaportsemnificativ de putere, iar sound-ul specific "cailor insetati"oferasenzatii oricarui impatimit al domeniului auto. Elemente componente sistem de evacuare: 1. Galeria de evacuare - element de baza in cresterea puterii motorului 2. Racord flexibil - cu rol de preluare a vibratiilor transmise esapamentului de miscarea motorului 3. Catalizatorul - elementul filtrant pentru gazele de evacuare,ceasigura reactia de cataliza pentru transformarea agentilor poluanti 4. Sonda Lambda - ce masoara parametrii de temperatura si noxe inainte si dupa catalizator 5. Toba intermediara (detenta) 6. Tevi de legatura 7. Toba finala (amortizor de zgomot) 8. Ornament de evacuare 9. Suporti si elemente de prindere 10. Serpisori In varianta inox se pot realiza trasee de evacuare pe doua parti,traseemodificate cu teava in locul detentei si toba finala sport,evacuarilaterale, serpisori inox, montaj ornamente de evacuare inox etc. Ne oprim aici cu detaliile pentru a ramane in gratiile autoritatilor RAR si politiei rutiere. Va rog vizualizati si celelalte okazii pentru a vedea intreaga gama de produse oferite !!!! UNIC IMPORTATOR PRETURI FARA CONCURENTA !!!! www.pilotauto.ro Deasemenea PILOT power tuning va ofera design-uri unicate si vopsire in aerograf la cele mai avantajoase preturi. Elemente de caroserie fibra, spoilere agresive si moderne, kituri complete de tuning-design . Elemente de caroserie - fibra sau plastic in numeroase variante si modele estetice. Bari personalizate Spoilere agresive Praguri, eleroane Prize de aer si pleoape Kit Tuning OMOLOGAT RAR pt LOGAN La categoria sport Pilot va prezinta Power Buster de ultima generatie AVANTAJE MAJORE:nu scoate fum NU pierdeti garantia la masina |
Re: TOBE AUTO TOATA GAMA Elemente tuning desing
am golf 4, cu 2 iesiri din toba finala. (acum am 2 tips-uri pe fiecare iesire)
cat ma costa sa fac stanga dreapta din toba finala cu cate 2 tipsuri in fiecare parte (un pret fara tipsuri, le adaug dupa la socoteala). |
salut,
pt un golf 3 gti an fabr 1995, 110 kw imi trebuie teava dupa catalizator si toba intermediara. astept preturi pm. brgds edi |
am mancat o virgula. acum am 2 tips-uri, cate unu pe fiecare iesire in parte
|
toata operatiunea toba intermediara BORLA PROXS inox cu tot cu teava inox te costa in jur de 550ROn cu tot cu manopera
eventual vin o la service pt o constatare exacta |
Quote:
nu merge pe stanga dreapta decat daca ai spoiler jos la golf 4 numai la variante 4motion merge pe 2 parti |
bara o sa fie asta, si vreau sa iasa esapamentul ca in poza. am deja 2 tips-uri.
ma intereseaza cat ma costa sa ajunga la stadiul ala minus tipsurile pe care o sa le cumpar (tot de la voi) https://img442.imageshack.us/img442/8862/clip20ft.jpg |
Quote:
eu sunt din cta. as prefera sa cumpar doar piesele fara montaj daca se poate. le aveti pe stoc? se poate livra prin curier? brgds edi |
Depinde ce motor ai ?nu mi ai spus
in caz ca e un 1,9 tdi te costa in jur de 300 Ron insa te astept la service pentru o constatare exacta 0724 515 912 Quote:
|
Salut.
Cat costa pentru un Cielo o evacuare din inox completa (mai putin galeria de evacuare si tips-ul pe care il voi alege la fata locului) ? Cu si fara toba intermediara si cu diametrul tevii de legatura de 50 mm. Multumesc. |
Quote:
o evacuare completa cu tot cu intermediara teava de legatura de 50mm toba finala te costa in jur de 800Ron cu tot cu montaj fara ornament te astept la service pt o constatare gratuita si mai exacta 0724 515 912 |
1 Attachment(s)
Pt Audi A4 Avant - cel din poza...as vrea doar terminatiile cromate si sa pastreze linia masinii...un pret se poate?
|
Quote:
un pret estimativ 200 Ron maxim depinde de ce modele de tips uri va alegeti va astept la service pt o constatare gratuita |
Multumesc pt raspuns.
In regula, sambata as vrea sa vin la dvs. E deschis? |
Quote:
0724 515 912 |
Pt.Seat Toledo 2.3V5 2002an fabricatie.M-ar interesa un traseu complet si in special serpi .URGENT
|
[serpisori sunt in jur de 10 mil din inox ii facem cum vrei eventual dupa poza
iar la traseu daca vrei fara catalizator doar toba intermediara teava de legatura(ce diametru doresti?) toba finala Totul inox de la Borla eventual un ornament final sa te astepti tot asa intre 900 Ron si 1500Ron cel mai bine te astept la service sa vedem masina si te indrumam ce s ar preta cel mai bine 0724 515 912 |
Quote:
momentan mai dureaza ceva pana vine bara spate. abia dupa pot sa vin la voi, dar vreau sa ma pregatesc sufleteste :)) |
Care este adresa exacta pt. Bucuresti ? Pt. constatare trebuie programare ?
|
salut,
imi poti spune shi mie cati bani costa toba intermediara pt vw golf gti, an fabr 1995, 110 kw. nu ma intereseaza montajul. thnks in advance edi |
buna seara! spune-ti-mi ce se poate face pentru un 307SW 2002 2.0hdi?
|
Quote:
multumesc |
Salut ,ma intereseaza o intermediara cu 2 intrari 2 iesiri - evident un pret .Mersi
|
re.Prin ce zona a Bucurestiului este situat service-u ?
ms |
racord flexibil golf 4 1.6 16v pret rog frumos ?
|
Sall... m-ar interesa si pe mine sa pun evacuare cap coada din inox de preferat borla sau sebring cu un diametru marit, in jur de 63:D pe un renault megane din 2007 1.6 16 valve benzina si as vrea sa stiu cam cat m-ar costa, ms!:)
|
am nevoie de un ornamet la toba am un cc ca si tine!!!
|
ok
te astept in service datele de contact le gasesti pe site ul pilot salut |
Quote:
|
diametrul solicitat de catre tine este mult prea mare tinand cont de motorizarea pe care o ai
iti recomand pentru un plus de performanta si sound maxim 50mm in cazul in care masina e stoc din pacate aceasta metoda de comunicare nu este una tocmai rapida de aceea deabea azi 11 06 am putut sa vad post ul tau pt mai multe detalii contacteaza ma in mail [email protected] |
Quote:
iti recomand pentru un plus de performanta si sound maxim 50mm in cazul in care masina e stoc din pacate aceasta metoda de comunicare nu este una tocmai rapida de aceea deabea azi 11 06 am putut sa vad post ul tau pt mai multe detalii contacteaza ma in mail [email protected] |
Salut o toba sport pt leon 2 n 2006 cat ma costa ??Tipsul il am deja tot de la voi !
|
Foarte de treaba si seriosi baietii de la Pilot.Am fost cu mai multe masini la ei si de fiecare data m-au ajutat si treaba a iesit foarte bine.Calitatea isi "spune cuvantul".Spor la vanzari in continuare;)
|
Salut, am schimbat mai demult la voi evacuare pe un logan(de la catalizator pana in spate+intermediar+finala teava de legatura etc.) a iesit super , se aude super....Recomand....dar acuma as vrea sa imi fac iesire dubla(si pe dreapta) cat ma costa?(duar teava,tipsurile vad atunci)......
|
salut,
imi poti aduce si mie niste tobe de la magnaflow? ma intereseaza produsele astea : 11132,10415 brgds, edi |
o toba finala care sa nu faca prea mult zgomot pt golf 4 1.4 16 v ? cu tot cu montaj ???
|
Quote:
PILOT service realizeaza trasee complete de evacuare cu repere din inox (Borla, Sebring,Magnaflow, PILOT, Supersprint, FOX, Remus), in urma unei analize atente a caracteristicilor motorului si bazate pe o tehnologie de varf specifica acestui domeniu. Pentru autovehiculul Dvs o finala sport din inox cu evacuare directa de la Borla costa intre 400 si 600 Ron tva si montaj inclus pretul difera in functie de sound ul dorit si de ornamental (tips ul) ales De asemenea va putem oferi in afara de Borla urmatoarele brand uri din stoc sau la comanda Pilot Sport, Magnaflow, Remus sau Sebring Pentru mai multe detalii poze vizitati site ul nostru www.pilotauto.ro rubrica esapamente/portofoliu Pilot Pentru o constatare si o indrumare spre cea mai buna varianta va asteptam in service ul nostru din SoS Stefanesti nr 83 85 Pipera-Voluntari Programul este de Luni pana Sambata inclusiv intre 10: 00 si 19 : 00 Cu stima, Radu Tudorache Pilot Power Tuning Sos Stefanesti 83 85 Bucuresti www.pilotauto.ro [email protected] [email protected] tel:0724 515 912 fax: 0318178954 |
Buna ziua
PILOT service realizeaza trasee complete de evacuare cu repere din inox (Borla, Sebring,Magnaflow, PILOT, Supersprint, FOX, Remus), in urma unei analize atente a caracteristicilor motorului si bazate pe o tehnologie de varf specifica acestui domeniu. Pentru autovehiculul Dvs o finala sport din inox cu evacuare directa de la Borla costa intre 400 si 600 Ron tva si montaj inclus pretul difera in functie de sound ul dorit si de ornamental (tips ul) ales De asemenea va putem oferi in afara de Borla urmatoarele brand uri din stoc sau la comanda Pilot Sport, Magnaflow, Remus sau Sebring Pentru mai multe detalii poze vizitati site ul nostru www.pilotauto.ro rubrica esapamente/portofoliu Pilot Pentru o constatare si o indrumare spre cea mai buna varianta va asteptam in service ul nostru din SoS Stefanesti nr 83 85 Pipera-Voluntari Programul este de Luni pana Sambata inclusiv intre 10: 00 si 19 : 00 Cu stima, Radu Tudorache Pilot Power Tuning Sos Stefanesti 83 85 Bucuresti www.pilotauto.ro [email protected] [email protected] tel:0724 515 912 fax: 0318178954 |
salut,din pacate aceasta metoda de comunicare nu este una tocmai rapida de aceea deabea azi 14 10 am putut sa vad post ul tau
pt mai multe detalii contacteaza ma in mail [email protected] produsele solicitate ti le pot furniza din stoc la urmatoarele preturi: 11132 pret 338 Ron 10415 pret 260 Ron tva este inclus insa montajul se achita separat daca ne anunti ca ai citit pe 4tuning primesti 15% reducere la manopera Cu stima, Radu Tudorache Pilot Power Tuning Sos Stefanesti 83 85 Bucuresti www.pilotauto.ro [email protected] [email protected] tel:0724 515 912 fax: 0318178954 |
salut,din pacate aceasta metoda de comunicare nu este una tocmai rapida de aceea deabea azi 14 10 am putut sa vad post ul tau
pt mai multe detalii contacteaza ma in mail [email protected] produsele solicitate ti le pot furniza din stoc la urmatoarele preturi: 11132 pret 338 Ron 10415 pret 260 Ron tva este inclus insa montajul se achita separat daca ne anunti ca ai citit pe 4tuning primesti 15% reducere la manopera Cu stima, Radu Tudorache Pilot Power Tuning Sos Stefanesti 83 85 Bucuresti www.pilotauto.ro [email protected] [email protected] tel:0724 515 912 fax: 0318178954 |
| All times are GMT +2. The time now is 15:31. |
- Copyright 2026 4Tuning