Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Focus Mk1 Black Combi (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/316067-ford-focus-mk1-black-combi.html)

Sheful 25-04-12 14:36

Ford Focus Mk1 Black Combi

4 Attachment(s)
Sa prezint si eu fordul meu, Motor Endura 1.8 TddI 90cv 155.oookm ,an fabricatie 2000 , Masina are un mic soft tuning (grila/Praguri / Pleoape / Prelungire bara Fata / Eleron spate Ms Design) vreau sa incep sa-i fac tuning! :-P ......treptat o sa prezint pozele cu modificarile aduse...

Sheful 25-04-12 14:58

Re: Ford Focus Mk1 Black Combi

Momentan masina are bara fata crapata :sad: si prelungirea este crapata ,(partea din dreapta) Bara o sa o schimb cu una noua, iar prelungirea o sa-i fac o modificare majora ,aripile o sa le revopsesc deoarece prezinta urme de rugina si vopsea matuita bara spate/fata la fel .....Planuri pt viitorul apropiat ,,,,Jenti MAK 16" Faruri angel eyes (Fundal negru) + xenon slim digital h1 8000k. ,Folie Geamuri , folie triple + proiectoare + semnalizari ,Capota bad boy look + priza aer f 50

07LKY 25-04-12 15:25

Salut, e ingrijita masina, eu unul iti sugerez sa-ti iei un xenon de 6000k, mai ales daca nu ai lupe, 8000k parca e prea puternic. Asta e numai o sugestie .Fiecare face ce ii place si ce considera ca e bine la masina lui.Niste jante ar schimba radical situatia . Bafta in continuare !

Sheful 25-04-12 18:17

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 07LKY (Post 4997473)
Salut, e ingrijita masina, eu unul iti sugerez sa-ti iei un xenon de 6000k, mai ales daca nu ai lupe, 8000k parca e prea puternic. Asta e numai o sugestie .Fiecare face ce ii place si ce considera ca e bine la masina lui.Niste jante ar schimba radical situatia . Bafta in continuare !

Salut ms pt sfat...eu am cumparat deja 1 set de faruri angel eyes cu lupa pe faza scurta , o sa pun 8000k pana la urma pentru ca imi place mult cum se vede culoarea(violet - albastrui) desi 6000k e mult mai bun in conditii meteo nefavorabile,Am cumparat si 4 jenti pt ea sunt MAK VALENO pe 16" sapt asta o sa-i pun si folie :lol:

07LKY 26-04-12 01:34

Interesante farurile si rotile . Farurile le-ai montat pe masina ? Daca da, cad bine pe caroserie ? Ma refer la imbinari sa nu ramana spatiu . Cat ai dat pe ele si de unde ? Tnx.

Sheful 26-04-12 10:09

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 07LKY (Post 4998436)
Interesante farurile si rotile . Farurile le-ai montat pe masina ? Daca da, cad bine pe caroserie ? Ma refer la imbinari sa nu ramana spatiu . Cat ai dat pe ele si de unde ? Tnx.

Astazi o sa o incalt :D iar farurile nu le-am montat dar se potrivesc perfect, doar sunt facute pt ford focus ... pretul lor este undeva la 150 euro pot fi gasite si pe 4tuning la sectiunea achizitii ,,,,,,O Parere despre aceasta capota????? are priza de aer F50 o am de mai mult timp si inca nu sunt hotarat nu prea imi place cum vine cu ploapele de le are vreau sa-i montez noile faruri si sa-i fac bad boy look:evil:....

B-243-FLO 26-04-12 10:15

Sa o Stapanesti sanatos si la multi KM fara incidente cat despre roti sa le invarti sanatos!

Sheful 26-04-12 10:34

Quote:

Originally Posted by B-243-FLO (Post 4998759)
Sa o Stapanesti sanatos si la multi KM fara incidente cat despre roti sa le invarti sanatos!

Multumesc!

B-243-FLO 26-04-12 12:03

Sincer mie unu nu imi place ... ideea cu badboy + farurile pe care le ai tu va arata bestial ;)8)

B-243-FLO 26-04-12 12:06

1 Attachment(s)
si ca idee de badboy daca nu te superi ca dau indicatii :) eu unu asa ceva vreau sa imi fac

Sheful 26-04-12 12:43

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B-243-FLO (Post 4998879)
si ca idee de badboy daca nu te superi ca dau indicatii :) eu unu asa ceva vreau sa imi fac

Nu , nu ma supar e frumos rau badboy look pe care mi-l recomanzi tu doar ca eu am grila sport care mie unu imi place cum arata,asa ca o sa-i fac doar la faruri si ceva de genu

Sheful 26-04-12 12:52

1 Attachment(s)
o mica modificare prin PC(cu badboy look,finisata,vopsita si cu farurile puse o sa iese bolid;))....deja am vorbit cu un baiat care se ocupa cu fibra de sticla,,,, zilele astea ma apuc de ea serios:D mi-a zis ca imi ia 120 ron pt badboy look, si vreau sa imi faca o mica modificare la prelungirea de la bara din fata, ca era crapata rau si am mai taiat din ea :sad:

Sheful 26-04-12 14:25

6 Attachment(s)
Gata in sfarsit e incaltata:) ia-m pus si folie Spate 100% iar fata 40% , adevarat ca jentile o schimba :shock: si mici imbunatatiri la interior am schimbat presurile ,ia-m pus cotiera+ husa Piele Volan

07LKY 26-04-12 18:13

Salut, arata foarte bine masina, eu zic sa nu-i pui capota aia cu priza de aer deoarece o incarca prea mult si nu da un aspect placut masinii. Asta este doar un sfat.

Sheful 26-04-12 19:22

Quote:

Originally Posted by 07LKY (Post 4999332)
Salut, arata foarte bine masina, eu zic sa nu-i pui capota aia cu priza de aer deoarece o incarca prea mult si nu da un aspect placut masinii. Asta este doar un sfat.

Cum este acum cu ploapele normal ca o incarca si da un aspect urat ,ma-m gandit si eu la asta;) dar de maine o bag in atelier si sper ca sapt viitoare sa fie gata. Urmeaza sa-i fac urmatoarele incepand de maine:BadBoy look la capota cu priza/ Prelungire bara fata o sa-i fac o modificare majora/ Autocolant de Culoare neagra pe TRIPLE,PROIECTOARE,SEMNALIZARI/Polish Total apoi o sai montez si farurile proaspat acchizitionate:-P... Si sa vedeti cum se schimba radical aspectul, partea paguboasa este ca o sa ceara mai mult tuning:lol:

Sheful 26-04-12 19:33

1 Attachment(s)
O poza facuta in graba cu noile faruri inca nu le-am montat dar maine imi pune un baiat instalatie xenon pe ele cum am zis mai sus o sa pun 8000k ;) si cu aceasta ocazie o sa le si pun pe masina o sa-i pun si niste becuri de pozite cu SMD sa dispara culoare de masina veche (GALBEN)

Sheful 29-04-12 16:48

7 Attachment(s)
Am pus farurile + Instalatie xenon Slim Digital H1 8ooo K,,,,AutoColant pe triple,Semnalizari fata + proiectoare,,,,Momentan se lucreaza la capota + Prelungire bara fata.o sa fie gata curand :D

Sheful 03-05-12 22:02

5 Attachment(s)
Ma-m saturat sa tot fac CD asa ca mi-am cumparat un Autoradio pt masinuta mea:D ,nu este 2DIN asa ca am cumparat un adaptor pt 1DIN care se fixeaza perfect + Am pus folie cabon pe consola centrala ,,,,,,, -MAJESTIC DVX-585RDS/T/DVBT
-Compatibilitate:DVD/DVD +/-R/DVD +/-RW/MPEG 4/XVID/CD-DA/CDR/CDRW/MP3/VCD
-Modalitate Imagine: Pan e Scan, Letter Box, 16:9
-Monitor LCD 7” TFT Touch Screen
-Monitor retractabil,
-OSD
-Culoare sistem PAL / BG
-Radio AM/FM/FM Stereo
-Electronic Tuning PLL
-Presetări 30 (18 FM + 12 AM).
-ESP (Electronic Anti-Shock Protection).
-Redarea CD-uri audio şi MP3
-Intrare USB SD / MMC.
-Iesire Audio/Video
-Ieşiri, RCA audio faţă şi spate
-Intrare, video şi audio R / L
-Telecomandă inclusă
-Putere 180W (45W x 4) Loud / Dbass
-Alimentare de la 12V, 14V sol negativ.
-Dimensiuni: 187 (L) x 58 (D) x 205 (H) Greutate: 2,37 kg

am mai cumparat si o tava (pres) de protectie pt portbagaj originala FORD

Sheful 03-05-12 22:45

3 Attachment(s)
Aaaaaa.....Ceva poze facute in graba am uitat sa spun.... la masina sa-u facut cateva modificari majore zilele trecute (Priza aer capota + badboy look / Prelungire bara fata + bandouri aripi spate + Fata partea din spate un pic bombate) este totul terminat 100% pozele nus...foarte clare urmeaza sa fac zilele urmatoare, ceva mai clar8)

07LKY 04-05-12 00:56

A iesit frumos, de unde ai luat tava pt portbagaj? as vrea sa-mi iau si eu una pt FieSTa mea

Sheful 04-05-12 12:34

Quote:

Originally Posted by 07LKY (Post 5008839)
A iesit frumos, de unde ai luat tava pt portbagaj? as vrea sa-mi iau si eu una pt FieSTa mea

O am din italia, dar se gasesc si pe net,desi nu am vazut sa fie facute de Ford cum e a mea

07LKY 04-05-12 13:06

Quote:

Originally Posted by Sheful (Post 5009277)
O am din italia, dar se gasesc si pe net,desi nu am vazut sa fie facute de Ford cum e a mea

Daca mai pleci cumva si mai gasesti poti sa-mi iei si mie una avand in vedere ca suntem din Craiova aman2? Da-mi un PM cu cati bani ai dat pe ea, daca nu sunt indiscret .

Fa-i si niste poze ziua ca e pacat sa nu o vedem.

Sheful 04-05-12 13:40

Quote:

Originally Posted by 07LKY (Post 5009317)
Daca mai pleci cumva si mai gasesti poti sa-mi iei si mie una avand in vedere ca suntem din Craiova aman2? Da-mi un PM cu cati bani ai dat pe ea, daca nu sunt indiscret .

Fa-i si niste poze ziua ca e pacat sa nu o vedem.

Salut eu am luato dupa o masina de era la un parc de dezmembrari, ca pret nu stiu unde bate dar pot sa spun ca este originala pt ford focus si ca material este mult superioara celorlante tavite care se gasesc in comert.....Poze o sa pun azi:-)

Sheful 04-05-12 14:17

2 Attachment(s)
Adaug 2 poze ce parere aveti!!???

Mariusr 05-05-12 20:28

Salut , arata binisor masina ,farurile alea cu lupa sunt bune de ceva, am auzit ca au lupele cam proaste.Am vrut sa iau si eu niste faruri Fk dar am renuntat din cauza lupelor proaste , in timp...

Mariusr 05-05-12 20:28

Salut , arata binisor masina ,farurile alea cu lupa sunt bune de ceva, am auzit ca au lupele cam proaste.Am vrut sa iau si eu niste faruri Fk dar am renuntat din cauza lupelor proaste , in timp, Imi mai plac jantele, nu le vinzi?:)) scuze de dublu.....

L A w R 05-05-12 21:41

Badboy-ul si prelungirea spoilerului sunt dragute. Priza de aer de pe capota cu aspect de bau-bau constipat e de toata jena! Mai mult de atat imi e greu sa cred ca puteai strica aspectul masinii :) Exista variante muult mai frumoase, nu e nevoie de hidosenia aia!

Farurile ar fi ok daca ai renunta la angel eyes. Sau cel mult sa lasi doar unul funcional, sa nu semene cu BMW-urile.

Rotile par cam mici ... pe cat sunt si ce anvelope ai pe ele?

Arunca presurile alea din interior.

Sheful 06-05-12 03:50

Quote:

Originally Posted by Mariusr (Post 5011045)
Salut , arata binisor masina ,farurile alea cu lupa sunt bune de ceva, am auzit ca au lupele cam proaste.Am vrut sa iau si eu niste faruri Fk dar am renuntat din cauza lupelor proaste , in timp...

Eu mi-am pus xenon pe masina si am vrut sa ma bucur la maxim de el. asa ca am renuntat la farurile normale pt astea ,si cu xenon si fara se vede mult mai bine decat cele originale si sa sti ca, nu exista lupe proaste cand dai 190 euro sau mai mult pe faruri. Se poate monta lupa si pe farurile fara dar costa undeva la 500 lei .

Sheful 06-05-12 04:12

Quote:

Originally Posted by L A w R (Post 5011150)
Badboy-ul si prelungirea spoilerului sunt dragute. Priza de aer de pe capota cu aspect de bau-bau constipat e de toata jena! Mai mult de atat imi e greu sa cred ca puteai strica aspectul masinii :) Exista variante muult mai frumoase, nu e nevoie de hidosenia aia!

Farurile ar fi ok daca ai renunta la angel eyes. Sau cel mult sa lasi doar unul funcional, sa nu semene cu BMW-urile.

Rotile par cam mici ... pe cat sunt si ce anvelope ai pe ele?

Arunca presurile alea din interior.

1.Priza de aer o sa ramana pe ea. mai trebuie facute unele mici modificari ca , sa se incadreze perfect estetic pe masina care este abia la 50% din ce vreau eu sa fac. 2, Capota are badboy look asa ca automat trebuiau niste faruri cu angel eyes (sa se uite urat:twisted:) nu ma int ca seamana cu BMW 3.Rotile sunt pe 16" (am specificat mai sus) momentan au 205/55 si o sa pun 195/40 pe ele + o suspensie sport...! 4. Interiorul mai are de asteptat stiu ca toata lumea are presuri ca ale mele dar momentan sunt bune PEACE8)

Aiwa 06-05-12 09:18

Fata aia:shock: Nu iti bate in faruri prelungirea?

Sheful 06-05-12 14:58

Quote:

Originally Posted by Aiwa (Post 5011513)
Fata aia:shock: Nu iti bate in faruri prelungirea?

Salut , Prelungirea a acoperit o mare parte din far, dar nu bat in prelungire doar primele inele de langa grila au fost astupate un pic de prelungire sa se vada mai mult bad

Sheful 07-05-12 14:04

3 Attachment(s)
Ce parere aveti de jentile astea??? mi-a propus cineva daca vreau sa fac schimb cu el cap pe cap cu ale mele ,si nu stiu ce sa fac par frumoase :rolleyes2,voi ce ziceti???

07LKY 07-05-12 17:13

Eu zic sa nu faci, jantele negre par mai mici decat alea ale tale si poate au si probleme. E bine totusi sa pastrez un contrast intre roti si masina, parerea mea.

Sheful 07-05-12 18:37

Quote:

Originally Posted by 07LKY (Post 5013425)
Eu zic sa nu faci, jantele negre par mai mici decat alea ale tale si poate au si probleme. E bine totusi sa pastrez un contrast intre roti si masina, parerea mea.

sunt pe 16 la fel ca ale mele, jantele negre au doar 2 luni si arata bine dar sa sti ca nu cred ca fac schimb eu zic ca ar da mai bine niste jante cromate si cu buza ;)

Sheful 12-05-12 20:41

4 Attachment(s)
Mai adaug si eu cateva poze!:!::D Stie cineva cum as putea sa-i pun si eu niste oglinzi sport :?: ale mele nus electrice stie cineva ceva modele eu as opta pt cele cu semnalizare in ele:-)

07LKY 24-05-12 17:40

Mi se pare mie sau te vazui in trafic fara capota aia modificata? Da bine masina :D

andreixbl 24-05-12 17:55

frumos fordul tau.am si eu unul la fel difera culoarea.i mi poti lasa un id de mes sa vb mai multe despre ford

Sheful 25-05-12 06:00

Quote:

Originally Posted by 07LKY (Post 5036987)
Mi se pare mie sau te vazui in trafic fara capota aia modificata? Da bine masina :D

:-) Ai vazut bine,, Am dato jos pe cea cu priza de aer si am pus pe cea originala, dar ia-m facut :evil:badboy look:twisted: 8) o sa revin cu niste poze

07LKY 26-05-12 04:14

Pana la urma ai ascultat sfatul, adica ma rog ti-ai dat seama ca nu e ce trebuie, daca te mai vad ceva dau un blitz mic sau o avarie ceva ;) .

Sheful 30-05-12 02:50

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 07LKY (Post 5038926)
Pana la urma ai ascultat sfatul, adica ma rog ti-ai dat seama ca nu e ce trebuie, daca te mai vad ceva dau un blitz mic sau o avarie ceva ;) .

priza de aer nu dadea foarte bine pt ca a mea e Combi asa ca am preferat sa fac ceva Clean am puso pe a mea si am facut badboy look si parca e mai frumoasa asa simpla fara nici un fel de incarcare o sa revin cu poze

All times are GMT +2. The time now is 14:34.

- Copyright 2026 4Tuning