![]() |
Noua Limuzina Dacia :)
1 Attachment(s)
poza e facuta pe 1 Ianuarie 2005 pe dealul Mitropoliei din bucuresti :) in timp ca curatam cu prietenii apartamentul dupa party am iesit pe balcon sa duc ceva si uitati ce am vazut :)
|
2 Attachment(s)
more pics
|
:shock: asta e versiunea break la care primesti si o dacia sport... inclusa in pachet :lol: :lol:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Asta e limuzina presedintelui Republicii Ferentari nu?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nu am cuvinte sa descriu ce fel de om e cel ce a facut asta..... |
lolz...asa cum Hummer a scos o limuzina , asa si Dacia Pitesti a scos Noua Limuzina Dacia... Do-It-Yourself Limmo :))
|
Mie imi place . Incap mai multi pepeni in ea .
Este mai tare decat papucul . |
Re:
Quote:
|
shi tata zicea acelashi lucru ca s-au facut cateva exemplare vara trecuta am vazut unul shi in cta...
|
LEGAL RACING
Nu stiu daca pozele sunt cu auto facute de fabrica sau bricolate pe cine stie unde insa va spun ca au existat astfel de versiuni, dar nu pentru functii inalte ci pentru asistenta tehnica la echipa de curse a uzinei UAP in regimul trecut. existau si variante mai mari acvand sup[rainaltare la caroserie. A existat un model de Dacia 4x4 pe sasiu de Aro10 sau facut pt armata. Imi pare rau ca nu am poze. |
1 Attachment(s)
s-a mai vazut!
|
Asta e facuta din fabrica asa sau a fost modificata de proprietar?
|
eu nu am vazut asa ceva pana acum si nici nu cred ca voi avea ocazia
oricum este draguta , chiar imi place :roll: |
Art, unde naiba ai vazut in cta, ca eu ma uit dupa masini toata ziua, si nici nu am auzit macar sa existe un carnat d-asta in cta. As fi supercurios sa il vad. Poate ai vazut un tramvai d-ala vechi alb mai de departe, ca seamana cu dacia ( bate vantul prin ele, facu un zgomooot.. , si sunt romanesti :) )
|
Re: Noua Limuzina Dacia :)
Quote:
|
CataNOS : Lolz...chiar tre sa iei fiecare cuv ca atare? dupa ce am vazut`o de la balcon m`am dus sa ii fac o poza..oricum trebuia sa plec...si m`am dus si am pozat`o..ca in filmele cu paparazzi :P
|
Re:
Quote:
|
i-auzi! ii dadea forje!? ala era sinucigas? nu se rupe? k e veche... e facuta de romani (untr-un caz cel mai bun e facuta de Dacia, intr-unul foarte rau e facuta la unu in fundul curtii)... :):):) kiddin'!
Oricum as fi tare curios sa stiu cine le face? o fi vre'o firma specializata cum au americanii... vrei limuzina... te duci cu masina si ei ti-o lungesc! :):):) da! mai trebuie sa vad Dacia 1300-1400 cu motor in spate (nu aia 1100)... si Dacia decapotabila... ca in rest cred ca le-am vazut pe toate! eventual una off-road sa mai vad! :) |
Masina asta am vazut-o si eu in Pitesti anul trecut pe la inceputul lui decembrie.Era la iesirea spre Craiova.
Am mai vazut chestii aiurea facute la Dacii dar asta cam exagerata. |
Re:
pai decapotabila a fost(chiar erau niste poze pe forum cu una)iar offroad este si d'aia e o combinatie intre dacia si aro o vad zilnic o porcarie de masina
ar trebui sa mai apara dacia 1310 cu motor in spate sau cu motor fata si tractiune spate(ha ha sa faci cerculete cu 1310-le cum faci cu ursu :)) ) |
Re:
Quote:
deja se discuta asta, dacia cu bmw |
alcatel pune si tu pozele cu ele sa le vedem si noi!!
|
Kitch mai mare (la propriu!) nu am vazut pana acum pe dacie...adica am vazut bord de urs...eleroane din lemn...multe si marunte...da asta-i chiar mare!! :))
cine stie...daca vrea sa isi deschida o firma de limuzine....omu vrea sa fie accesibil tuturor...sa se plimbe loomea cu limuzina :D :)) :roll: |
deci nu vreau sa va zic ce reactie am avut cand am vazut masina asta..... M-AM TAVALIT DE RAS!! e ciudata rau..... mai era o productie de serie redusa.... era o fosta dacia breack care proprietarul ii taiase spatele si in prelungire ii pusese spate de berlina ( imaginati-va ce forma), deci el avea o berlina asa lunga, si ala mare caracter, nu am ce zice
|
am vazut una ca asta cand eram pusti pusti clasa a4a una albastra singura din constanta si dupaia sa pierdut ... :)
|
de aia ziceam shi eu mai sus
|
Acum cateva luni a aratat pe prima unu care i-a taiat botu la un brek, i-a sutat doua bare shi a legat calul de ea.
Acum vre-o 4 ani am vazut shi unu cu shasiu de aro 10, shi mai de mult o berlina cu tractiune spate shi motor de tractor. Sincer nu ma mai mira ca e shi limuzina. |
Aia cu sasiu de aro 10 si aia cu motor de tractor trebuie vazute!
|
2 Attachment(s)
Shi pe urma daca nemtzii au facut-o noi de ce nu am face-o?
|
Exact cum a spus si Sebastian! Au existat in regimul trecut pt. asistenta tehnica de la echipa UAP de raliuri! Tatal unui prieten de al meu a fost intr-o astfel de echipa si nu o data a venit acasa cu o stfel de Dacia.
|
Este si in Oradea un exemplar de dacie din asta, limo :))))) e rosie.Pacat ca nu am poze, dar o sa fac.
Si din cate stiu eu asta e facuta de dacia, cum s-a spus, pentru asistenta tehnica la raliuri.Asta in Oradea e cam indoita la mijloc, ca ala o foloseste sa care diferite chestii cu ea...... Si este si dace cabrio, avea unu' de pe la uamt si era facuta in uzina, transformata de ceva mecanici...de fapt era o dacie sport cu acoperisul taiat si pusa prelata :)) Si la aia o sa ii fac poze, daca o mai gasesc pe undeva.Ca acum vreo 5-6 ani era de vanzare.Nu am mai trecut pe acolo sa vad daca mai exista sau nu.... MAi liseste dacie 4X4 de teren, ca in rest le-am vazut pe toate.Siu dacie-bmw exista, am vazut-o la show-u de la Arad.Avea faruri si topuri de ursulet, masca de pisica (cred) si bord tot de ursulet. Sa vedem ce surrixe ne mai rezerva viitorul. :))))) |
2 Attachment(s)
sau asta
|
1 Attachment(s)
one more
|
Mmmmha ha ahhahahahaha hahahahhahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahaha hahahahahaha
hahahahahahahahahahaha hahahahahahaha eu ma refeream la un abrio facut din dacia sport, dar e bun si asta..... Tot e bun un flex la ceva!!!! hahahahahaha |
daca mai pune careva o Dacia 4X4 pot spune ca le`am vazut pe toate :) nu o sa mai mire nimic :)
|
S-au facut cateva zeci de Dacii Break cu sasiu de ARO 10. S-au numit Dacia 10. Sunt vreo 2 prin Pitesti, una alba si una albastra. Promit ca pun poze in cel mai scurt timp.
Deocamdata, uitati un link in care scrie putin de acest model:\"* In serie mica a fost construit modelul 1310 Break modificat, cu tractiune 4x4, si roti de dimensiuni mari, speciale pentru teren accidentat, ce a fost conceput pentru dotarea armatei.\"http://www.autoturism.rdslink.ro/dac.htm Deasemenea, au fost o gramada de prototipuri groaznice ( unchiul meu a lucrat la proiectare la Dacia ). Cel mai acceptabil a fost o versiune pick-up carosata, un fel de Renault Kangoo, sau Citoen Berlingo, Cu 5 locuri si portbagaj imens. Voi incerca sa fac rost de niste poze si cu asta. A mai circulat prin Pitesti, cu nr de probe, o tentativa de monovolum pe baza Supernovei. Arata infect |
a fost o emisiune pe tvr1 garantat 100% se nuema si era un taran care montase motor de tractor pe o berlina in loc de portbagaj si bancheta spate 2 roti imense si isi facea treaba pe camp cu ea :)
|
|
2 Attachment(s)
:)
|
Doamne ce panarama de masina
:lol: :lol: vorba unuia mai sus :lemon: |
jur ca nu am mai vazut idiotenie mai mare ca asta
din pacate nu gasesc nimica despre aceasta masina pe net |
| All times are GMT +2. The time now is 20:23. |
- Copyright 2026 4Tuning