![]() |
E36 - 320i - Budy *
8 Attachment(s)
Salut,va prezint masina mea ( al 2 lea E36 ).
BMW E36 320i - Culoare : Diamantschwarz - Interior Recaro, - Jante M Double-Spoke II (Style 39), - Suspensie Sport, - Geamuri electrice,Oglinzi Electrice,Trapa Electrica, - Eleron M,Stopuri M (e folie rosie pusa peste semnalul alb),Volan M, - Toba cap-coada REMUS (se aude grav). Urmeaza : - Folie luneta+spate+geamuri fata ( momentan are perdele). - Eleron luneta (trebuie doar montat) - Bara + Proiectoare + LIP ///M - Angel Eyes - Difuzor M etc. Masina o am de 2 saptamani,probleme nu prea am la ea,trebuie sa ii schimb doar placutele pe spate (daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi,ce firma imi recomandati..etc) FRUMOASA/URATA..asta e... :D. Astept pareri ,tnx . |
Re: My E36 320i - Budy *
Quote:
La frane,ti-am mai spus..si-ti repet...Alege ATE,de departe sunt cele mai calitative..poti sa intrebi pe cine vrei...Eu ate am pe masinuta si sunt FOARTE multumit de felul in care franeaza.. |
Hehe, masina lui Jack :D.
Sa o conduci multi km fara incidente. |
Quote:
|
depinde cat vrei sa investesti in ea...
parerea mea -pune-i triple de M. -scoate-i actipildurile de pe capote -daca ii pui bara M pe fata.pune-i si un nas facelift-ai grija pe ce dai banii-eu cand am cumparat,am cumparat nou totul-120 lei grila-80 lei amandoua grilele de plastic -la interior cred ca ar da frumos si fetele de usi tot in culoarea scaunelor si poate si cotiera ! Bafta cu ea,e frumoasa,frumoase jantele.numai bine ! |
Quote:
-Stopurile pe spate sunt M,o sa le scot folia..sa ramana semnalul ALB. -Semnale fata...le schimb (sunt in plan)..voi pune unele normale ALBE..sau putin fumurii (http://images8.okr.ro/auctions.v3/70...12-700_700.jpg) -Grila daca gasesc o oferta buna o schimb..oricum o sa fac narile negre. -La interior nu stiu unde o sa gasesc niste fete de usi + cotiera culoarea scaunelor :(. -Bara M + Lip + Proiectoare caut o oferta buna... nu imi permit sa dau 200E pe ele. - urmeaza si folie toata masina (geamuri) |
nu te grabi cu nimic,am gasit bara M la dezmembrari si cu 250 lei,trebuia vopsita.pe cand aici pe forum se vand la 100 euro si sunt kituite ,etc...
am vazut aici pe forum semnale albe sh la 40-50 lei bucata,eu am luat cu 32 lei bucata de la magazin pe comanda...uite-te peste tot cand cumperi,ca am vazut ca astea sh sunt ma scumpe ca alea noi..mai ales cand vine vorba de spoilere..usor usor o faci tu....eu am stat 2 ani cu interiorul rupt,pana am gasit ceva care a meritat...si tot la dezmembrari ! bafta ! |
1 Attachment(s)
|
Frumoasa rau.Interiorul si jantele sunt fortza!:-)
|
Quote:
Jantele vreau sa le dau la schimb..ma tenteaza : http://194.88.148.41/?mmid=82bc010bbd59076e1f :D. Dar nu stiu exact modelu :???: |
Quote:
Style 20 |
Quote:
|
Misto interiorul si sa o stapanesti sanatos.(nu cred ca am apucat sa iti zic)
|
Quote:
|
Masina a primit - anvelope Dunlop Sport Maxx 235/45/17 pe spate
|
Quote:
|
Quote:
Aduse din germania,500 lei amandoua,in stare foarte buna :D. |
Masina a primit 2 boxe pe spate Alpine SXE-1750S
|
1 Attachment(s)
|
rozeta
|
Foarte frumoasa , sa o stapanesti sanatos si fara evenimente!
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Poze noi !
Intre timp : I-am spart baia de ulei (prea joasa pt bucuresti) ... Urmeaza sa ii fac plafonul negru si geamurile negre..sapt asta. |
frumoasa masina ! ce suspensie ai pe ea ? !
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Update :
I-am luat LOGO /// M original ( 60lei ) portbagaj. I-am facut plafonul negru (am folosit 5 spray-uri) Un polish la vopsea dat de mine Si cateva stickere. |
Nu e mic deloc abtibildul de pe parbriz :D
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
salut am vzt masina live prin eforie nord8)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Update :
* I-am pus semnale albe..am renuntat la alea clare,erau urate. * Am scos dungile de pe aripa,a trebuit sa vopsesc aripa pt ca era diferenta de culoare intre vopseaua de sub autocolant si cea normale. * Am cumparat o bara FL * I-am facut itp-ul...valabil pana in 5.10.2014 Urmeaza folie + proiectoare smoke. Masina intra la vanzare,trecem la next level : e46 coupe 2300E |
Re: E36 - 320i - Budy *
Din pacate masina s-a vandut. :sad:
http://static.craiovaforum.ro/images/misc/closed.gif |
| All times are GMT +2. The time now is 00:16. |
- Copyright 2026 4Tuning