![]() |
Vreau o parere....
2 Attachment(s)
Ce parere aveti despre astea.......
|
Re: Vreau o parere....
Seamana cu Subaru :P Da arata bine
|
Care din ele dadi??..............
|
...am uitat mutumesc....
|
Quote:
Faine desene,Takashy! Mie i-mi par ca seamana putzin cu Nissan Skilyne...da' sa-l vezi pe Dadi ce le are cu desenu'. Poate ne pune o poza cu un desen de-al lui mai vechi ;) Last edit: si yo le am asa putzin...:rolleyes2 |
Prima poza vezi spatele : http://tn3-2.deviantart.com/fs7/300W..._jsuttechy.jpg
si fata: http://members.shaw.ca/obbytobin/Scott/car2.JPG |
Da dadi sunt curios .......hai baga un desen........ca sa ma inspir.......aa si prima as zice ca e Nissan Silvia....sai a doua un Mitshubishi......
|
N-am mai facut de mult, o sa fac unu la lucru sapt viitoare daca merg schimbul 2. Vorbeam de spate si de stopuri care seamana cu Subaru ala si linia aduce.
|
Reusite desenele Cristi, felicitari....si fast_racer se descurca destul de binisor....
Bogdane, baga si tu ceva pe acolo...eventual sigla cu 4tuning "tunata" de tine in PAIN :P |
Ba da voi de unde stiti ca eu le mai si desenam?
|
Quote:
|
Multumesc Adine.......
|
Cum de unde stim ba Dadi....pai tu si cu Claudiu,Branetz eratzi cei mai tari din liceu 3 ... nu mai ai ceva caiete din liceu? :)
ce se stia si Claudiu :) Mai sti ca se semna pe desene "Sonik" ...yo m-am luat cu desenatu de la el ... ma semnam cu "sonik jr" |
1 Attachment(s)
Mai pune ceva creatzii noi Takashy_Vtec18 :p
Am gasit un caiet de prin liceu ....cu ce faceam eu la ore :D masini nu prea faceam.... da poate o sa incerca si yo la lucru sa vad dak mai stiu sa tzin creionu'n mana |
:) Da ba da Claudiu desena omuleti, monstrii X-MEN dinaia, eu pe a 3-a desenam duba din broastele ninja
|
ba o sa pun ca am primit o imprimanta cu scaner.......de la unchiu' din Spania :D......da am o problema......nu mai imi vine nimic pe mail de la 4tuning..nu mai primesc nici un msg.......ce scrieti pe forum..nimic.....ce se intampla????
|
1 Attachment(s)
Inca un desen....tare pana pe dreapta :))
|
"tare pana pe dreapta"=trage pe dreapta :)
|
Quote:
|
Quote:
|
foarte faine desenele :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
ce ziceti de desenul asta :D SUBARU IMPREZA
|
daca nu-i copiata, arata f bine
|
dap misto...
|
Cam asa deseneaza si varumio
|
si eu desenam in liceu pe note
|
Eu il capaceam pe un coleg sami faca desenele...La desen is PRAFF:???:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Hmm intentia este buna,dar din cate vad aici perspectiva este gresita si nu are profunzime,ai putea sa incerci sa vb cu cineva de la un liceu de arte sa-ti faca niste masini si sa incerci sa copiezi pana iti faci mana sau sa incadrezi tot intr-un volum facut in perspectiva si apoi sa-l definesti.In cea ce priveste rotile din fata nu se prea fac pe aceasi linie,de obicei se fac putin virate,varianta cea mai simpla ar fi sa cauti o masina in perspectiva si sa faci cu o foaie de calc peste si sa te uiti pe poza reala cum cade umbra,cam asta ar fi.
|
frumoase desene baietii dar vati gandit ca din desenele astea ar iesi niste stikare misto.nu trebuie decat sa le descarci pe un stik si sa te duci cu ele la complex creanga la etajul 1 si sa vb cu baiatul ala ca are masina de taiat autocolant care taie ori ce model si culoare. eu as incerca dar nu ma am cu desenul le am mai mult cu mecanica.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
apropo baieti din petrosani si nu numai de prin tuata valea jiului un anunt pentru voi montez folie auto omologata RAR cu certificat si banuti de geamuri tel 0766656794
|
Dupa cum spune titlul:
Are ceva daca pun folii iarna? |
Quote:
|
Si eu zic la fel, doar ti le monteaza inauntru intr-un atelier unde se presupune ca e caldura, nu in frig.
|
Exista si garantie... Alte pareri ?
|
deci de exemplu cine a pus pana acum folie la mine unde costa 300lei spatele omologat si 120lei fata tot omologata la bani astia am pus folie cu strat anti zgiriere si rezistenta in tinp la bani astia ai si garantie depinde la ce vrei tu garantie adica la ce te astepti sa primesti garantie la folie ????garantia in actele de conformitate ale foliei cine are stie puate sa confirme consta in decolorarea foliei in timp nime nuti da garantie ca nu ti se zgirie cant o poti zgria chiar tu cu un obiect fuarte ascutit deci chiesti destia
si la intrebarea cu frigul si inghetul -------poti monta folie afara in frig dar nu sub 0grade deci dacai 1,2,3grade este perfect dar retine o poti usca duar cu pistolul cu aer cald retine asta altfel zic sa nu pui mai asteapta am tot pus tuata saptamana trecuta pe frig si au iesit super bine nocoment dar cu pistolul cu aer cald |
Am un Gps Allview 8800S in care imi cam prind urechile,e al unui vecin care vrea sa vina in Ro zilele astea.Cred ca e cel mai naspa soft pe care l`am vazut plus ca hartile sunt degeaba...de la Navteq parca.Se poate pune Igo8 pe el?Pe al meu am reusit sa pun..pe asta nici nu stiu de unde sa ma apuc :)
|
3 Attachment(s)
de desenele mele ce ziceti :?: >>>>
|
dacia e mortala :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:51. |
- Copyright 2026 4Tuning