![]() |
ce tip motor e la del sol 1.6 160CP?
salut....sunt mai vechi aici ep forum dar nu am mai intrat cativa ani,pana acuma nu am avut o masina sport straina sa o tunez...am facut tuning pe dacia autohtona.In viitorul apropiat intentionez sa achizitionez si eu o honda crx del sol dar as vrea sa stiu ce tip motor e ala de 1.6 turbo 160 CP pentru ce ala as vrea sa fie baza masinii si sa-i achizitionez un turbo kit stage 2 sau stage 3.de restul de tuning ma voi ocupa personal....va fi toata custom si va fi o surpriza pt pasionatii de Honda.Astept pe cineva sa imi spuna exact tipul motor sa stiu ce sa caut.va multumesc si va voi tine la curent dupa ce am facut achizitia.
|
Re: ce tip motor e la del sol 1.6 160CP?
man 1.6 vti e aspirat si are 160cp ca vrei u sa il faci turbo e alta prob aici!!!codul motorului e b16a2 sau daca e crx 1 e b16a1!!!bafta cu turbo ala ce tre monii!!!
|
:lol::lol::lol::lol: TE DOARE CAPU CE VEZI PE FORUM.......
|
Quote:
pe CRX 2 s-a pus B16A1 si are 150 de cai (in Japonia 160), pe CRX 1 nici nu stiu care era motorul cel mai puternic... B16A2 s-a pus abia din 92 pe civic EG (cred ca stiai si tu asta dar ai facut o mica confuzie ;) ) Bafta. |
Quote:
|
Mare atentie daca iti iei del sol VTI ce EURO are... ca multe sunt euro 1 !!
|
va multumesc mult pentru ajutor,ma voi gandi bine ce voi face,probabil daca nu gasesc o honda cu motor B16A2 voi cumpara una cu motorul normal de 125CP si voi incepe treaba de acolo.Deja am gasit una de 125CP din `98 si scrie ca are euro 2.Cand o voi achizitiona voi merge cu ea sa vad daca e intr-adevar asa.Daca e asa cum spune vanzatorul taxa nu este mare si cel taziu in luna seprembrie va fi deja acasa inmatriculata pe RO.
|
Succes :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu as merge pe un stage 4 turbo pentru mai multa putere, daca ai gasi si un grup de S2000 atunci ai putea face conversie spate ca sa poti pune puterea jos.
La exterior ma gandesc ca o sa arate criminal, poate ceva de genul? http://tuningcars.us/albums/userpics...ning_28129.jpg Asteptam cu nerabdare un thread cu autovehiculul. |
Toate del soluriile sunt vtec... diferenta e ca sunt sohc(o axa cu came 125 de cai) si dohc (2 axe cu came de 160 de cai).
|
sunt delsoluri non vtec ,1.5 mai ales.
|
Quote:
|
Quote:
|
ce va fi diferit la mine fata de honda din poza....vor fi evacuarile....care vor fi pe fiecare parte cate una si vor iesi inainte de rotile spate....deci si traseul lor va fi mai scurt.in rest....astept intai sa intre masinuta in posesia mea....apoi sa-i aduca mosu muuuuulte cadouri...poate si iepurasu din 2013.....si atunci se va demara proiectul "engine" pana atunci va fi la imbracat....alte haine....va merge putin la fitness.....isi va face niste muschiuleti....sa aibe un fizic de invidiat. :D
|
daca scoate flacariilii pe lateral pregateste si un ITP chizda, sau ma scuzi poate esti chiar ingineru in cauza ;)
bafta cu lambo doors si chiar sunt curios ce lista de piese ai ;) |
bravo,ce frumos este asta albastru,si eu as vrea sa-l fac pe al meu asa!!!
|
Quote:
|
clar nu prea intelegi ce zicem noi,toate sunt vtec si b16 si d16z6 si y8,este un 1.5 mai amarat care nu-i vtec dar alea nu prea au fost vandute in europa,doar import din state,sau uk!!!! deci ala de 98 de nu scrie vtec pe el e vtec!!!
|
Quote:
|
pai cel mai bine cand te duci sa o vezi, te uiti pe bloc si vezi ce cod are,iei frumos codu il scrii pe google si ai aflat daca e vtec, cati cai are etc.
|
Nu cumva cel mai usor e sa vezi daca are solenoidul sau nu? :)) Aratami mie poza daca vrei si iti zic eu daca are sau nu vtec...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Pare a fi un D16Y8 :) e an mai nou del sol ul ? :D
|
se vede pe delcou prinsa mufa de la solenoid,aia cu un fir.pacat ca-i facuta poza cu penaru...
|
motorul e vtec!!!!
asta vrea omu sa stie,nu mai criticati atat! |
Quote:
Nu era mai simplu sa uploadezi poza aia direct ? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning