Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   -=Maşini din Piatra Neamţ=- (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31284-masini-piatra-neamt.html)

Ali_ump 18-01-07 14:29

-=Maşini din Piatra Neamţ=-

La aceasta sectiune se pot atasa poze...filme ... cu masinile userilor din Piatra Neamt ...modificate sau nu...proiecte in lucru....

O mica prezentare a masinii tale asa ca sa vada si ochiu nostru ce are mai bun si mai frumos orashu nostru!

johnson 18-01-07 17:00

Re: -=Masini din Piatra Neamt=-

3 Attachment(s)
Hai sa incep eu daca altii nu sar in fata:
-masina Porsche 924(motor 1984 cmc, 125 cp stock). Cand ma intreaba lumea de ce mi-am luat masina asta le raspund ca nu am avut bani de Passat si mi-am luat Porsche, ce sa fac? Nu o dau pe multe masini cu pretentii mai mari.
-motorul Kawasaki Ninja zx6r*(motor 636cmc, 118 cp stock).Uitati-va la diferenta de cai si imaginati-va in ce se transforma greutatea in minus.

Ali_ump 18-01-07 17:08

6 Attachment(s)
Si o sa incep cu masina unui prieten care din pacate nu are acces la internet asa ca o sa pun io cateva date si cateva poze ...

BMW 318 i

motor: stock (pt moment)
evacuare: finala tips
exterior : - bara fata Reiger;
- praguri
- bara spate stock
- jante 17"
- vopsea gri carbon
interior : - volan MOMO
- neon light blue
- CD Player Kenwood
- amplificator Sony Explode
- Woofer JBL
- difuzoare Clarion

si cateva poze cu masina...

Ali_ump 18-01-07 17:15

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 703877)
-masina Porsche 924(motor 1984 cmc, 125 cp stock). Cand ma intreaba lumea de ce mi-am luat masina asta le raspund ca nu am avut bani de Passat si mi-am luat Porsche, ce sa fac? Nu o dau pe multe masini cu pretentii mai mari.
-motorul Kawasaki Ninja zx6r*(motor 636cmc, 118 cp stock).Uitati-va la diferenta de cai si imaginati-va in ce se transforma greutatea in minus.

:lol: :lol: :lol: "nu am avut bani de passat" ...ce sa zic respect pt alegere ...si abia asteptam sa o vedem pe strazi...cateva detalii despre cam ce ai vrea sa faci cu ea ?
Cat despre motor...:shock: asa fac de fiecare data cand te vad prin oras si ma gandesc ce poate sa faca NINJA aia a ta de 250 de kile...
se transforma in....?in....in... OZN?:twisted:

dangti16v 18-01-07 18:22

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 703877)

Si cam pe cand e gata Porsche-ul ca poate ne intalnim sa gustam asfaltul:D :D

CRyS` 18-01-07 22:30

Si mai zice lumea ca moldoveanu nu are bani :)

dangti16v 18-01-07 22:37

7 Attachment(s)
Masina mea ...
VW Golf II Gti 16v ...139 CP??(multe povesti despre masina asta!!!)

SHOGUN-A8 18-01-07 22:49

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 703885)
Si o sa incep cu masina unui prieten care din pacate nu are acces la internet asa ca o sa pun io cateva date si cateva poze ...

BMW 318 i

motor: stock (pt moment)
evacuare: finala tips
exterior : - bara fata Reiger;
- praguri
- bara spate stock
- jante 17"
- vopsea gri carbon
interior : - volan MOMO
- neon light blue
- CD Player Kenwood
- amplificator Sony Explode
- Woofer JBL
- difuzoare Clarion

si cateva poze cu masina...

Mi se pare ca l-am vazut prin piatra...e dragutz.
Dar spune-i prietenului tau sa-l mai coboare putin..ca aveti drumuri destul de bune acolo..:)

Ali_ump 18-01-07 23:25

Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8 (Post 704373)
Mi se pare ca l-am vazut prin piatra...e dragutz.
Dar spune-i prietenului tau sa-l mai coboare putin..ca aveti drumuri destul de bune acolo..:)

Am tot vorbit cu el si sunt pe vine neste arcuri care coboara cu cativa centimetri masina ...:joy:

Ali_ump 18-01-07 23:37

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 704347)
Si mai zice lumea ca moldoveanu nu are bani :)

are moldoveanu bani numa nu prea stie el sa investeasca ...isi ia passat in loc de porsche....si e "la moda" si el...sper sa se mai schimbe mentalitatile astea un pic:rolleyes2

nt-81-nfk 19-01-07 02:20

Ali_ump sa imi aduci aminte sa fac si eu niste poze cand ne vedem :P btw am adormit azinoapet si nu am mai iesit:D maine astept poate imi gasesc ceva masca dinaia de cas .. am renuntat la navigatoru ala si am pus un cas blaupunkt:D sa vezi ce clar se aude aku muzica:D

Ali_ump 19-01-07 09:09

Quote:

Originally Posted by nt-81-nfk (Post 704558)
Ali_ump sa imi aduci aminte sa fac si eu niste poze cand ne vedem :P btw am adormit azinoapet si nu am mai iesit:D maine astept poate imi gasesc ceva masca dinaia de cas .. am renuntat la navigatoru ala si am pus un cas blaupunkt:D sa vezi ce clar se aude aku muzica:D

niiiiice ...hai ca diseara cand ne vedem.... facem o sedinta foto cu masinul :D sa punem poze aici....
stai linistit ca nici eu nu am stat prea mult aseara ...asa chiar daca ieseai...io eram in lumea viselor:D
hai salut !!! Pe diseara!!!

CRyS` 19-01-07 19:22

Ce`mi place ursuletzu...mamaaaa miaaa!I love it!

Ali_ump 20-01-07 00:42

7 Attachment(s)
Si mai avem...tot un ursulet al unui prieten...
BMW 325 i :D

Cristi34 20-01-07 08:12

Ali si Johnson sa inteleg ca passatul nu e bun???? :( :-P , bine mai Johnson draga si nu puteai sa spui cand am venit la pus folia ca nu e bun ca il dadeam de pomana la cineva.:-P .Mult succes in continuare Ali si felicitari pentru ceea ce ai reusit sa faci ( sa ne aduci in randurile comunitatii 4tunning)

johnson 20-01-07 11:29

N-am zis ca nu e bun, fiecare masina are clientii ei. Doar ca nu-mi plac mie lucrurile comune, iar passatul a devenit un fel de uniforma in domeniul asta, daca intelegi ce vreau sa spun. No ofense man

Ali_ump 20-01-07 12:16

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 706495)
N-am zis ca nu e bun, fiecare masina are clientii ei. Doar ca nu-mi plac mie lucrurile comune, iar passatul a devenit un fel de uniforma in domeniul asta, daca intelegi ce vreau sa spun. No ofense man

Stiu....tocmai de asta ziceam si io..:mrhappy:

Ali_ump 20-01-07 13:36

Quote:

Originally Posted by Cristi34 (Post 706269)
Ali si Johnson sa inteleg ca passatul nu e bun???? :( :-P , bine mai Johnson draga si nu puteai sa spui cand am venit la pus folia ca nu e bun ca il dadeam de pomana la cineva.:-P .Mult succes in continuare Ali si felicitari pentru ceea ce ai reusit sa faci ( sa ne aduci in randurile comunitatii 4tunning)

Mersi ....si te mai astept pe forum ...si no offense ..la faza u Passatu ..na fiecare cu gusturile sale...si astea nu se discuta ...;)
Bafta in continuare ...numai bine

dangti16v 20-01-07 21:55

A iesit f f f bine masina bravo lilika si toata admiratia mea pt munca depusa !!!:lol:

Ali_ump 20-01-07 23:14

Quote:

Originally Posted by dangti16v (Post 707369)
A iesit f f f bine masina bravo lilika si toata admiratia mea pt munca depusa !!!:lol:

Avand in vedere faptu ca tot ce se vede a fost facut cu mana lui...a iesit f bine...

Ali_ump 21-01-07 00:44

7 Attachment(s)
BMW 318 i - custom body kit

nt98adu 21-01-07 07:50

7 Attachment(s)
BMW E34 525I 192cp, suspensie Koni sport, Faruri Dark Edition, Jante 17 de M, Angel-eyes etc.

Ali_ump 21-01-07 11:19

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 707713)
BMW E34 525I 192cp, suspensie Koni sport, Faruri Dark Edition, Jante 17 de M, Angel-eyes etc.

ooo da....l-am vazut in parcare la Unic intr-o seara cand veneam acas si ma tot gandeam ...oare a cui o fi:?: Farurile dark edition imi plac la nebunie iar de angel numa zic ...criminal...jantele sunt si ele dementiale...deabia astept sa aud cum suna:mrhappy:
sa o stapanesti sanatos....e o bijuterie...

adi01 21-01-07 13:10

6 Attachment(s)
BMW 320 e21 Stock
Motor : 2000 CMC
Audio : Sony XPlode nu spun mai multe :D
Jante : 15 / 225/60/ Spate - 205/60 Fatza
ETC - In curand ( Defapt ACUSH ) Urmeaza o surpriza
Bafta

Ali_ump 21-01-07 13:20

Quote:

Originally Posted by adi01 (Post 708029)
BMW 320 e21 Stock
Motor : 2000 CMC
Audio : Sony XPlode nu spun mai multe :D
Jante : 15 / 225/60/ Spate - 205/60 Fatza
ETC - In curand ( Defapt ACUSH ) Urmeaza o surpriza
Bafta

Te asteptam ...cam de mult...cu ea pe la intalniri...macar sa o vedem live si noi..:D

Ali_ump 21-01-07 13:26

10 Attachment(s)
BMW 320 i CC

dangti16v 21-01-07 13:36

Asa f bine cat mai multe bmw-uri ....nu va luati Gti-uri ca sunt naspa:D

LEO P 21-01-07 13:53

-=Masini din Piatra Neamt=-

11 Attachment(s)
Nu toate passat-urile sunt comune . . .

dangti16v 21-01-07 13:58

frumos facuta....tuning finutz si poza cu kilometrajul e frumoasa:evil: cea mai frumoasa!!!

Ali_ump 21-01-07 14:32

Quote:

Originally Posted by LEO P (Post 708088)
Nu toate passat-urile sunt comune . . .

No offense la faza cu Passat-urile ...insa asta e printre singurele Passat-uri care mie personal imi plac ..prin simplu fapt ca e mai deosebit decat ce vezi in fiecare zi pe strazi....
Masina este foarte finutz stilizata astfel incat sa nu isi piarda din caraterul sau de limuzina ...si in acelasi timp i s-a atribuit o tenta agresiva...cu ajutorul kit-ului de la ABT....felicitari pt ca ai iesit din comun cu Passat-u tau ...
Cu respect! te salut!

dangti16v 21-01-07 15:09

oricum...
vw,bmw,mercedes,opel........ce e nemtesc e bun
ca zice lumea de passaturi
va dau un sfat....NU VA LUATI JAPONEZA!!!! sunt de ***:twisted: :twisted:
acest mesaj este pt cine stiu eu ca se oftika:twisted: :twisted: :D

Ali_ump 21-01-07 15:23

Quote:

Originally Posted by dangti16v (Post 708176)
oricum...
vw,bmw,mercedes,opel........ce e nemtesc e bun
ca zice lumea de passaturi
va dau un sfat....NU VA LUATI JAPONEZA!!!! sunt de ***:twisted: :twisted:
acest mesaj este pt cine stiu eu ca se oftika:twisted: :twisted: :D

Las ca ne intalnim noi :bat: sii :punch: .... Nu va luati dupa ce zice Gti asta....el are o fixatie cu masinile nemtesti.:blahblah: ..nu am nimic cu el ...da el are ceva cu japonezele mele...:rolleyes2

LEO P 21-01-07 15:26

Lasa ca si unele japoneze sunt bune . . . am eu una care vreau sa o fac in genul cum e tt-ul portocaliu :twisted:

Ali_ump 21-01-07 15:33

Quote:

Originally Posted by LEO P (Post 708203)
Lasa ca si unele japoneze sunt bune . . . am eu una care vreau sa o fac in genul cum e tt-ul portocaliu :twisted:

Da ma da chiar ...pune niste poze cu japoneza ta...uite ca io am uitat ...Honda Prelude parca e nu ? Daca bine imi aduc io aminte :rolleyes2

LEO P 21-01-07 15:37

Nu am nici o poza cu ea . . .oricum am gasit niste bodykit-uri in germania si vreau sa o schimb total . . .as vrea sa-i pun chiar si portiere fluturas 8)

Ali_ump 21-01-07 15:40

Quote:

Originally Posted by LEO P (Post 708212)
Nu am nici o poza cu ea . . .oricum am gasit niste bodykit-uri in germania si vreau sa o schimb total . . .as vrea sa-i pun chiar si portiere fluturas 8)

Am gasit si io ceva sistem din ala pt. portiere lambo style...daca mai gasesc site-ul o sa iti dau un link ...e din romania site-u si firma ...si acolo au si pret pt sistem....pacat ca nu ai poze cu masina ...sa ii faci cand ajungi pe acas...si sa le pui pe forum...

LEO P 21-01-07 15:48

2 Attachment(s)
Pana atunci hai sa-ti arat o poza trucata cu jantele care mi le iau pe Passat :-)

Ali_ump 21-01-07 15:51

Quote:

Originally Posted by LEO P (Post 708229)
Pana atunci hai sa-ti arat o poza trucata cu jantele care mi le iau pe Passat :-)

frumoase tare jantele ...ce marca sunt si ce pret?

LEO P 21-01-07 15:55

High performance design dar trebuie sa le caut pe la firmele de tuning prin buc sa vad cat costa pt ca acuma sunt ocupat cu examenele si nu am avut timp :)

nt98adu 21-01-07 16:08

@Ali UMP

Intreaba-l pe Dan cum suna esapamentul final sau pe Bogdan! Spun ,,suna" deoarece daca lasam toba aia Powerfull, riscam sa raman fara talon!
Esapamentul a fost schimbat cu unul mai modest, dar tot face galagie:shakefist ceea ce nu-mi prea place. Un tuning la o masina nu inseamna din pct. meu de vedere, sa sune evacuarea in :twisted: !

@Leo

Un set de jante cromate cum doresti se ridica undeva la 700E, fara cauciucuri.

All times are GMT +2. The time now is 16:44.

- Copyright 2026 4Tuning