![]() |
-=Maşini din Piatra Neamţ=-
La aceasta sectiune se pot atasa poze...filme ... cu masinile userilor din Piatra Neamt ...modificate sau nu...proiecte in lucru....
O mica prezentare a masinii tale asa ca sa vada si ochiu nostru ce are mai bun si mai frumos orashu nostru! |
Re: -=Masini din Piatra Neamt=-
3 Attachment(s)
Hai sa incep eu daca altii nu sar in fata:
-masina Porsche 924(motor 1984 cmc, 125 cp stock). Cand ma intreaba lumea de ce mi-am luat masina asta le raspund ca nu am avut bani de Passat si mi-am luat Porsche, ce sa fac? Nu o dau pe multe masini cu pretentii mai mari. -motorul Kawasaki Ninja zx6r*(motor 636cmc, 118 cp stock).Uitati-va la diferenta de cai si imaginati-va in ce se transforma greutatea in minus. |
6 Attachment(s)
Si o sa incep cu masina unui prieten care din pacate nu are acces la internet asa ca o sa pun io cateva date si cateva poze ...
BMW 318 i motor: stock (pt moment) evacuare: finala tips exterior : - bara fata Reiger; - praguri - bara spate stock - jante 17" - vopsea gri carbon interior : - volan MOMO - neon light blue - CD Player Kenwood - amplificator Sony Explode - Woofer JBL - difuzoare Clarion si cateva poze cu masina... |
Quote:
Cat despre motor...:shock: asa fac de fiecare data cand te vad prin oras si ma gandesc ce poate sa faca NINJA aia a ta de 250 de kile... se transforma in....?in....in... OZN?:twisted: |
Quote:
|
Si mai zice lumea ca moldoveanu nu are bani :)
|
7 Attachment(s)
Masina mea ...
VW Golf II Gti 16v ...139 CP??(multe povesti despre masina asta!!!) |
Quote:
Dar spune-i prietenului tau sa-l mai coboare putin..ca aveti drumuri destul de bune acolo..:) |
Quote:
|
Quote:
|
Ali_ump sa imi aduci aminte sa fac si eu niste poze cand ne vedem :P btw am adormit azinoapet si nu am mai iesit:D maine astept poate imi gasesc ceva masca dinaia de cas .. am renuntat la navigatoru ala si am pus un cas blaupunkt:D sa vezi ce clar se aude aku muzica:D
|
Quote:
stai linistit ca nici eu nu am stat prea mult aseara ...asa chiar daca ieseai...io eram in lumea viselor:D hai salut !!! Pe diseara!!! |
Ce`mi place ursuletzu...mamaaaa miaaa!I love it!
|
7 Attachment(s)
Si mai avem...tot un ursulet al unui prieten...
BMW 325 i :D |
Ali si Johnson sa inteleg ca passatul nu e bun???? :( :-P , bine mai Johnson draga si nu puteai sa spui cand am venit la pus folia ca nu e bun ca il dadeam de pomana la cineva.:-P .Mult succes in continuare Ali si felicitari pentru ceea ce ai reusit sa faci ( sa ne aduci in randurile comunitatii 4tunning)
|
N-am zis ca nu e bun, fiecare masina are clientii ei. Doar ca nu-mi plac mie lucrurile comune, iar passatul a devenit un fel de uniforma in domeniul asta, daca intelegi ce vreau sa spun. No ofense man
|
Quote:
|
Quote:
Bafta in continuare ...numai bine |
A iesit f f f bine masina bravo lilika si toata admiratia mea pt munca depusa !!!:lol:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
BMW 318 i - custom body kit
|
7 Attachment(s)
BMW E34 525I 192cp, suspensie Koni sport, Faruri Dark Edition, Jante 17 de M, Angel-eyes etc.
|
Quote:
sa o stapanesti sanatos....e o bijuterie... |
6 Attachment(s)
BMW 320 e21 Stock
Motor : 2000 CMC Audio : Sony XPlode nu spun mai multe :D Jante : 15 / 225/60/ Spate - 205/60 Fatza ETC - In curand ( Defapt ACUSH ) Urmeaza o surpriza Bafta |
Quote:
|
10 Attachment(s)
BMW 320 i CC
|
Asa f bine cat mai multe bmw-uri ....nu va luati Gti-uri ca sunt naspa:D
|
-=Masini din Piatra Neamt=-
11 Attachment(s)
Nu toate passat-urile sunt comune . . .
|
frumos facuta....tuning finutz si poza cu kilometrajul e frumoasa:evil: cea mai frumoasa!!!
|
Quote:
Masina este foarte finutz stilizata astfel incat sa nu isi piarda din caraterul sau de limuzina ...si in acelasi timp i s-a atribuit o tenta agresiva...cu ajutorul kit-ului de la ABT....felicitari pt ca ai iesit din comun cu Passat-u tau ... Cu respect! te salut! |
oricum...
vw,bmw,mercedes,opel........ce e nemtesc e bun ca zice lumea de passaturi va dau un sfat....NU VA LUATI JAPONEZA!!!! sunt de ***:twisted: :twisted: acest mesaj este pt cine stiu eu ca se oftika:twisted: :twisted: :D |
Quote:
|
Lasa ca si unele japoneze sunt bune . . . am eu una care vreau sa o fac in genul cum e tt-ul portocaliu :twisted:
|
Quote:
|
Nu am nici o poza cu ea . . .oricum am gasit niste bodykit-uri in germania si vreau sa o schimb total . . .as vrea sa-i pun chiar si portiere fluturas 8)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Pana atunci hai sa-ti arat o poza trucata cu jantele care mi le iau pe Passat :-)
|
Quote:
|
High performance design dar trebuie sa le caut pe la firmele de tuning prin buc sa vad cat costa pt ca acuma sunt ocupat cu examenele si nu am avut timp :)
|
@Ali UMP
Intreaba-l pe Dan cum suna esapamentul final sau pe Bogdan! Spun ,,suna" deoarece daca lasam toba aia Powerfull, riscam sa raman fara talon! Esapamentul a fost schimbat cu unul mai modest, dar tot face galagie:shakefist ceea ce nu-mi prea place. Un tuning la o masina nu inseamna din pct. meu de vedere, sa sune evacuarea in :twisted: ! @Leo Un set de jante cromate cum doresti se ridica undeva la 700E, fara cauciucuri. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:44. |
- Copyright 2026 4Tuning