![]() |
___---=== Mega Intalnire --- Piatra Neamtz 18 Februarie 2007 ===---___
In data de 18 Februarie in Piatra Neamtz va avea loc prima intalnire auto pe 2007 din Zona Moldovei!
Organizatori: Comunitatea 4Tuning Piatra Neamtz Locatzia: parcarea Stadionului Municipal Piatra Neamtz Ora de incepere: 12:00 Program Organizat. Cu aceasta ocazie va lansatzi si voi! Eu va sustzin si va ajut cu tot ce pot!Ali_Ump ai sustzinerea mea si a baietzilor din Iasi.Daca e probleme...stii ID`urile de Y.M. sau un privat.Eu te sustzin si ca moderator... iar daca vei avea probleme...te pot ajuta si`n aceasta functie! Cu mult respect de la Iasi si salutari numai de bine!Sa devenitzi,mari,frumosi,desteptzi si plini de cai putere! Byee copilasi....Odata cu voi s`a nascut si copilu` lu` Columbeanu :lol: Deci avetzi aceeasi varsta! |
Re: ___---=== Mega Intalnire --- Piatra Neamtz 17 Februarie 2007 ===---___
E o intalnire 4 tuning in ideea de a ne cunoaste intre noi ....este dedicata celor din comunitatile Moldovei...Acolo o sa vina masini din celelate orase ale Moldovei cum ar fi Bacau ...Roman ...Iasi ...Suceava ...Tg Neamt ...
Este ca si cea de la Bacau ...o mica lansare a noastra ...a celor din Piatra Neamt pe plan local si nu numai:D Iar evenimentu este sprijinit de Kamikaze Racing Team si 4Tuning. deci astepteptam pe toata lumea la Piatra Neamt pe 18 februarie ocazie cu care ne lansam si noi oficial!:D |
Ati vazut k se poate? ;) :lol: noi va ajutam cum putem... incercam sa aducem lume buna la voi la intalnire... cel putin eu...
poate pana pe 18 febr am si eu bolidu gata ... sa vin cu el la intalnire... pana atunci..numai bine ;) p.s. crys...nu uita k mai exista organizatori :lol: MANGIAREE ASFALTOOO :twisted: :lol: |
Quote:
va asteptam in numar cat mai mare! cu respect...:D |
Asteptam pe toata lumea si speram sa facem rost de ceva autorizari pt intalnire numai ca birocratia e cam mare pe la noi!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Am un anunt de facut ....se pare ca trebuie sa renuntam la una din optiunile noatre pentru locatiile de intalnire si anume Strandul Municipal .....:sad: pacat ....dar nu m-am gandit initial la urmatorul aspect....
pt a se ajunge la strand trebuie trecuta o trecere la nivel cu cale ferata iar imediat dupa este un damb cat mine de mare dupa care se urca pe un pod Ideea este ca majoritatea celor care vor veni nu cred ca au cum sa treaca fara sa agate spoileru fata....si la dus si la intors acceasi treaba... osa incerc ca fac o poza sa pun aici sa vedeti cam despre ce-i vorba.... dar cel mai probabil...vom renunta la aceasta locatie din acest motiv...:rolleyes2 |
Da fratzilor e naspa cu intrarea in strand eu unul care am garda la sol destul de mare si tot ating.....clar strandul pica urmeaza sa tatonam terenul sa vedem ce gasim
|
Quote:
|
Asa este intalnirea se tine indiferent de locatie.................
urasc birocratia din pneamt:evil: |
Quote:
Da deci locatiile posibile sunt urmatoarele : - parcarea de la Stadionul Municipal; - parcarea din Centru de la parc; |
Quote:
|
Poi sa fitzi sigur...cu 2 sapt inainte sa anuntzati bine locatzia!Sa stie lumea unde vine!!
|
sal,
ar mai fi o locatie in fostul poligon de la ITA, cel unde sunt carturile acum, langa barajul de la Batca. numai ca nush cum mai e drumul pana acolo. |
E cam nasol pentru cei cu garda joasa si suspensie sport!:twisted:
|
Quote:
|
Cel mai indicat loc dupa parerea mea ....e parcarea de la Stadion ..numai ca tre sa ne ajute cineva pe acolo cu o relatie ceva....ca altfel o sa fie ceva mai greu...sper oricum sa fie bine si sa putem face treaba;)
|
Cine mai stie vreun loc ceva incapator unde se poate tine intalnirea de pe 17 sa spuna sau cine ne poate ajuta sa obtinem un spatiu sa ne anunte !!!!
|
e nasol cu masinile cu garda mica......acuma parerea mea e ca depinde si cati o sa fie ca daca se aduna multa lume trebe un locushor suficient de mare......trebuie sa fie ceva...:rolleyes2
|
bai fratzilor eu fac tot posibilul si ma chinui sa gasesc ceva
azi am fost pe la stadion dar nu era "the big boss" acolo:evil: |
Quote:
|
looks like it's just you and me ali_ump:sad: :sad:
|
Quote:
|
La capitolul cine ma ajuta, exprimativa fratilor ca sar putea sa aranjez eu cu parcarea de la Stadion id meu este mr_vladoy mai vb pe mess ca nu prea mai stau eu pe forumuri asa de mult
|
multa bafta baieti.....mai este ceva timp.....o sa gasim ceva pana la urma care sa fie bun pt ce avem noi nevoie ;)
|
Am facut o greseala mareee!
Eu m`am gandit ca ziua de 17 va fi Duminica dar Slip asta seara m`a corectat!17 va fi sambata! Alin te rog mult muta intalnirea pe 18 Duminica...ca sambata e dificil!Sunt multi care lucreaza si duminica ne este mai usor! Imi cer inca odata mii de scuze...! |
Quote:
Deci pe 18 Februarie ramane!!!;) |
Re: ___---=== Mega Intalnire --- Piatra Neamtz 18 Februarie 2007 ===---___
ati hotarat ceva baieti??? legat de locul de desfasurare al evenimentului.....ati mai gasit vreo varianta?
|
Bai nu stiu cum se face, dar tot timpul intervine ceva de nu pot sa ajung. Pe 18 febr e ziua lu bunica.Serios. Dar nu asta ma impiedica, mai e o intalnire, cu participanti din toata tara, la care as vrea sa ajung pt ca e o alta pasiune de-a mea. Sunt cativa factori decisivi, de care depinde unde aleg sa merg. Cred ca vin totusi alaturi de voi, pt ca la mine tuningul a ajuns mai mult decat o pasiune. Nu pot sa zic despre ce e vorba deocamdata, asta e
|
Quote:
|
ii bun atunci alin.......mai vb noi pe la intalniri.......bafta in continuare.....
|
vreau si eu sa particip la intalnirile voastre :P ... am un audi a6 din 94 dar nu e tunata :P ..asa cum e ea stock particip :))
|
Quote:
|
vino ma antik.....ca nu esti singuru cu masina stock...........toate la timpu lor........bafta
|
Quote:
|
Daca e gata masina pana atunci, vin 100%. Daca nu e gata, dar e cald afara si termin ce am de facut la bike, iarasi vin 100%. Incerc sa schimb data si la cealalta intalnire si atunci totul va fi ok. Poate avem bafta de zapada pt show maxim. Poti fi sigur ca vin si bikerii daca e vreme buna.
|
Quote:
Si despre ce alta intalnire este vorba? Ceva legat de motociclisti? |
dar nu puteti organiza intalnirea asta. ..la iesirea din oras spre bicaz..e capatul d linie la trolebuze dak nu ma insel pe stanga undei o vulcanizare
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:06. |
- Copyright 2026 4Tuning