![]() |
Supernova mea
2 Attachment(s)
Salut tuturor,m-am gandit sa va prezint si masina mea este o Dacia Supernova model clima an 2002 .Masina este in familie din 2006 ,pretul ei a fost 12000 ron .
Pana in 2010 a fost condusa de tatal meu iar dupa 21-10-2010 a intrat pe mana mea si parca toate problemele au venit la mine : mi-a picat distributia,mi-au iesit oalele din spate era sa ma rastorn,raditatorul era spart a trebuit sa il schimb si uite asa sau dus banii de imbunatatiri. Masina a primit si cateva imbunatatiri: Casetofon blaupunkt buenos aires 200,cotiera,un proiector nou pentru ca pe cel vechi l-am spart noaptea am picat o vulpe:)),boxe fata sony xplo 2x45,spate pioneer 2x35. Modificari pe care as vrea sa i le aduc: -jante -as vrea sa schimb toate boxele cu unele mai puternice 4x50 -folii spate si luneta -soft -modificat grila fata ( aceasta o sa o modific in weekend cand ajung acasa momentan sunt la facultate) -prelungire spoiler golf3 -toba finala sport A da ca am uitat probleme ce mai am la masina : antena a fost rupta de niste " prieteni" semnalizarea fata dreapta am gasit-o sparta intr-o dimineata + ambele cauciucuri fata sparte ,usa soferului fortata . Masina are exact ca in ultima poza. Am o rugaminte la voi : cum as putea da jos codita de rechin ? |
Re: Supernova mea
Bun venit pe 4tuning,arata foarte bine masina,e ingrijita:D
|
frumoasa masina....pai codita aceea ai putea sa o dezlipesti si dupaia sa freci bine incat sa iei lipiciul acela
|
Sa o stapanesti sanatos..la cat mai multi km fara incidente ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Foarte frumoasa culoarea.
Propuneri: Scapa de tentele de plastic negru de pe bari(vopseste in culoarea caroseriei) Grila la fel sau inchide cumva cu o prelungire de capota Praguri golf3 Scapa de sticker logan bla bla Dubleaza jantele sau gaseste ti aliaje Zici ca vrei sa i faci soft...Vad ca dpdv performante nu ai ganduri prea mari.Daca da lasa softul pt ultimile randuri. |
Quote:
grila o sa o modific cand ajung acasa o sa o vopsesc ii pun si plasa |
frumoasa masina!!s-o stapanesti sanatos.interesante planuri de viitor.
app..ce jante ai gasit pt ea? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cauta,cauta!mai bn mai incet si bn decat repede si prost!;)
un exemplu este la sectiunea fiat,unde un baiat s-a gabit cu niste jante care,dupa ce ca sunt urate mai erau si zgariate si strambe! :???: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
masina a primit folii urmeaza bad boy,eliminat bandouri,clean . Sper ca saptamana viitoare sa ma apuc de ea
|
am primit astazi un short shifter . dar chiar nu stiu cum sa il montez . Daca stie cineva astept cu drag sfatul vostru . Maine pun poze cu short shifter-ul
|
Ce short shifter?
Exista un aftermarket pt SN?Sau e modificat pe schimbatorul original? Da`ne mai multe detalii chiar si poze, as fi interesat. Asta daca nu ai nimic in potriva sa ne arati. |
ma bate gandu sa cumpar un filtru de aer sport KN E-1150
|
astazi mi-am montat plafoniera de logan DAR surpriza nu functioneaza, am urmat fiecare pas gasit pe un site asemanator dedicat supernovei, am cumparat o plafoniera cu 3 becuri si avea si mufa am legat firele exact cum trebuie si tot nu functioneaz. Oare de ce? siguranta nu e arsa, scuze ca nu raspund la intrebarile voastre nu am asa mult timp sa stau pe net. Am sa pun poze zilele astea cu masina !
|
4 Attachment(s)
ceva poze de astazi
|
Quote:
|
homemade
|
Salut nu imi vinzi mie maciuca de la schimbator aia originala de supernova?
|
salut,maciuca era crapata in 2 locuri am aruncat-o nu aveam ce sa fac cu ea
|
2 Attachment(s)
verdeataaaa
|
Imi place,e ingrijita ! Un sfat : scapa de capacele albastre(sunt urate) si vopseste jantele de tabla negru lucios si cercul din exterior alb. Eu zic ca ar arata super. Am avut si eu una gri doar ca era Nova (1.6 carburatie) . Sunt frumoase modelurile astea:D
|
cand iau salariu ii cumpar jante
|
5 Attachment(s)
de la un " vanticel " a rezultat tot ce se vede in poze iar in ultima poza este haionul schimbat . maine intra la vopsit
|
Asta este daca garaj nu,parcarea o mai parcam sa fie si sub pomi la umbra si ferita de grindina uite ce se intampla.Bine ca ai scapat doar cu haionu care presupun ca l-ai luat din bani tai nu de pe ai primariei sau cei cu spatiile verzi.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:19. |
- Copyright 2026 4Tuning