![]() |
M5 E34 I R E P R O S A B I L
7 Attachment(s)
an 90
are C.I.V de RO dar s-a preferat inscrierea in BG datorita impozitului carte service MOTORUL DE 3,6 si 315cp 7900euro sau o varianta care sa ma coafeze MASINA ARE 100000KM..VEDETI SI IN ALTE TARI CAT COSTA UNA SIMILARA! #SE POATE INMATRICULA IN RO PRIN RECAROSARE PE ORICE ACTE DE E34 0754664499 |
Re: M5 E34 I R E P R O S A B I L
vai cum poate sa arate masina asta.
bai de unde le scoti tu din cutie pe toate ? unde e cutia asta? |
Tu il vezi turbo :lol:
E la mine... la gradina de vara:D(tie iti fac un discount daca vinzi o macara si vii cu cash) |
Quote:
|
Ai gresit cu link-ul:D
https://www.youtube.com/watch?v=ByVi-...eature=related eu asa te-as vedea la cat esti de ..nebun PS 1 masina a apartinut unui neamt(unicul prop in DE)iar dupa moartea acestuia a stat radiata 7ani... PS 2 nu a fost niciodata inscrisa in Ro si nu a facut mai mult de 3000km pe teritoriul acestei minunate tari!(i s-a facut civ dar la non euro e imensa taxa deci s-a inscris PE BUNE in Bg) |
Quote:
|
Quote:
|
Mai este de actualitate anuntul ?
|
Este domne..a revenit in prim plan(in perioada in care ma intrebai de el nu mai era la mine..de at a facut 2000km)
|
Care mai este pretul atunci
Cum a mers 2000 km fara acte |
Pretul l-ai vazut(nu negociez cat speri tu da poti face o oferta concreta pe PM)
..... a mers 2000 km masina fiind inscrisa pe numele lui in Bg |
OK ai PM
|
Am uitat sa mentionez:NU-L VAND CA MI-E FOAME!!!Asa ca nu sperati ,indiferent cum va cheama, sa negociem mult !Masina e rara/tipla si deja postata cu 2-3000 mai ieftina ca la ,,vecinii,, nemti(ma refer la un exemplar cu acelasi nr de km)
Apelez la bunul dvs simt si va rog sa nu interveniti daca aveti mai putin de 7000euro### ORICE AR FI NU O VAND SUB ACEASTA SUMA!ms pt intelegere PS in ceea ce priveste schimburile accept o masina care sa faca ORICAND 7900euro altefel nu ma bag! |
unde se poate vedea masina ?
|
Masina este in Pitesti...S-a anuntat cineva ca lasa avans pt ea(intentioneaza s-o exporte) si banii ar urma sa-i primesc integral sapt viitoare(acum ramane de vazut)
|
am inteles atunci ne auzim saptamana viitoare
|
Nu cred ca mai este cazul!S-a luat avans....Si daca nu aduce omu banu il tin eu ,,nu ma mai rog ,, de oameni sa plateasca piese...Ms pt interes!Se poate inchide topicul
|
Ai vandut masina ?
|
Nu inca..omul o vrea radiata din Bg iar ala pe firma caruia e inscrisa ,neavand nimic de castigat o lungeste...
|
Sant in continuare interesat e pacat ca masina asta sa ajunga pe mana oricui
|
Masina va merge in Franta(ce mai conteaza pe mana cui atata timp cat imi va da omu cat cer....dai/dadeai tu 7000??? )
|
Nup nu iti dadeam 7000 si uite asa o sa plece toate masinile din romania
Tu acum vrei sa castigi de 2 ori la fiecare masina ca in curand nu o sa mai fie |
Nu-i treaba ta si nici a altora cat si de cate ori castig eu!
Te pomeni ca tu esti ieftin rau....Ai uitat ce preturi ai????Si totusi de multe ori reusesti sa le dai!E...asa-s si io...ASTA E!NU A FOST SA FIE AL TAU ACEST M5!Bafta |
Se poate inchide topicul Masina este iarasi in posesia mea dar nu se mai vinde !
|
Adica este iarasi la vanzare pe autovit la acelasi pret :D:D:D
|
Ma bucur ca-l urmaresti si-l poftesti :lol:
De data asta este 9900 euro si nu se vinde mai ieftin decat daca i se gaseste defect!! La anu va fi mai scump.......:lol::lol::lol: |
Quote:
|
Urmaresc un M5 in general iar la pretul asta nu se va vinde niciodata
La anu sau chiar peste vreo 10 ani poti sa il inscrii ca vehicul istoric |
cum ziceti voi baietiiii :lol::lol::lol:
9900 este pretul pt 2013 si nu ma las influientat de parerile voastre de doritori/neplatitori..MAI URMARITI...... |
Mai bine o vinzi in Germania.
|
Eu zic sa nu te grabesti ca daca o inscrii ca vehicul istoric scapi si de taxa si de impozit si de rovigneta si poti sa o vinzi cu 20000 lejer sau 19900 in ritmul la care creste pretul la ea
|
in Romania n ai nicio sansa sa vinzi M5 E34 ...mai ales ca la pret de e39.
cum ziceam si 316,incearca in Germania,dar mai trebuie sa umbli la pret. |
da da daaaaaaaaaaaaaaaa.....ms colega......:lol::lol::lol:
MAI URMARITI.....sigur gasiti unu ca al meu pe la 2-3000.... Ms @ 316 & @zppoppzzzz...voi umbla la pret daca il duc in DE(fara 11000 nu-l dau acolo:lol:) PS am si eu o rugaminte:aratati-mi unu ca al meu km/stare la pret mai mic !!!! |
Pret de E 39 ??? vrei sa zici pret de E 60 bine dotat , inscris si cu taxa platita
Deja a mai crescut pretul cu 1000 de euro in cateva ore ca doar la mai vandut de cateva ori in Germania Franta sau Romania inscrisa pe BG este mondiala masina asta |
Gogutza,iti inteleg supararea,dar intelege si tu ca masina asta NU va fi niciodata a ta !!!
E si normal sa-i cresc pretul daca o duc in Germania ca o duc pe platforma si costa As prefera sa nu te mai bagi in seama si daca vrei sa-ti iau in calcul parerea repet:GASESTE UNU CU KM SI STAREA ASTUIA apropiat ca pret bineinteles. PS puteti sa va dati mult si bine cu parerea.Am o piesa rara in garaj si o vand cu cat vreau/in ce tara doresc !parerile unuia care-si zice Ninja sau a unuia care vinde OBC uri de e34 nu-s avizate |
Gogutza sant aia de la tine la tara acolo si de asta crezi ca nu dorm eu noaptea exact de masina ta
Nici nu am vreo 3 masine de peste 300 cp ca sa plang dupa aia a ta dusa in Germania de nu stiu cate ori |
Bah soarice poluat de Bucuresti:NU TE MAI BAGA IN SEAMA DA-TE-N **** MEA !
Ti-am dat argumente concrete si tu batmann-batmann..... Nu te int/nu te baga!!!NU TI SE PARE PLAUZIBIL?? |
Nu imi spui tu mie ce sa fac tzarane asta e forum public si pot sa zic ce vreau. Da-ti anunt pe mobile.de si abereaza acolo cat vrei cu argumentele concrete
|
E masina omului si o da cu cat vrea el, doar nu-si face pretul dupa voia oricui. Poti comenta daca ar fi vreo teapa sau o tarabana de masina obosita, dar la cum arata ...NO COMMENT .Corect ar fi daca iti place masina o iei, iar daca bugetul nu-ti permite....salivezi la poze si atat si cauti alta masina.
Chiar nu e corect , indiferent daca e forum plublic sau nu. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2026 4Tuning