![]() |
Project Malaguti F12
7 Attachment(s)
Salut , este vorba despre un Malaguti F12 din 1998. L-am luat intr-o stare destul de proasta la caroserie :) !
Am schimbat urmatoarele lucruri : - avea set motor 49 chinezesc , l-am inlocuit cu un set motor 70 nikasil intr-un segment ! - avea toba inox , am inlocuit-o cu o toba malaguti f12 stock - avea carburator dellorto 12 , l-am inlocuit cu un carburator dellorto 21 - avea muzicuta stock , am inlocuit-o cu o muzicuta malossi - avea ambreaj stock , l-am inlocuit cu un ambreaj malossi fly 107 - avea curea stock , am inlocuit-o cu o curea top performance A primit semeringuri noi , rulmenti noi , etc . Cam atat imi amintesc :D Pe viitor va primii : - o vopsea noua ( interior negru metalizat , exterior alb metalizat ) - badboy look - caroseria refacuta - variator malossi multivar - toba polini for race ( 1 , 2 sau 3 ) - ghidon sport Si cam atat , pozele sunt de cand l-am luat , deocamdata se face rodajul si o sa mai revin cu poze ! :D P.S. : Scuzati murdaria de pe el .. asa arata cand l-am luat.. si mai tin sa precizez ca scuterul este al varului meu , care m-a rugat sa fac un topic pentru el ! |
Re: Project Malaguti F12
1 Attachment(s)
O mica poza , a inceput vopsirea !!! :D
|
Si badboy look?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Poze.. l-am terminat , au fost cateva schimbari de planuri , badboy numai am facut ! si r.equinxox , nu am vrut sa ma complic atat de tare .. sa muncesc degeaba ! pentru ca scuterul nu o sa il tin mult :D !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ps: cu cat fuge?? :?::rolleyes2 |
Deocamdata viteza maxima este de 100 km/h :P !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Frumos ti-a iesit, sa pui poze noi cand este totul gata :d .
|
Multumesc de aprecieri baieti ! Tot pe set malossi sau polini ma indreptam si eu ! Cu tot cu chinezaria asta nu-mi sta o masina in fata :lol: O sa mai pun poze :d
|
Te intereseaza un ambreaj Malossi fly???
Am mai multe piese de minarelli,daca vrei ceva.....zimi. |
Daca erai putin mai atent , vedeai ca am schimbat ambreajul cu unul malossi fly 107 :D !
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Toba noua = Yasuni C16 :D , Set nou = Mallosi MHR :D
|
Quote:
Inca ceva.. De unde ai cumparat setul? |
Setul l-am cumparat de la un baiat de pe un forum .. :D
|
1 Attachment(s)
SE VINDE !!!
|
setu chinezarie nul dai ?! apropo setu mhr cat tea costat...
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
- Copyright 2026 4Tuning