![]() |
Tuning german pentru DACIA LOGAN
1 Attachment(s)
DACIA LOGAN modificata de germani :lol:
Ultimul model modificat de Elia - renumita firma de tuning specializata in Renault si Nissan - este Dacia Logan. Prezentat la Salonul de Tuning de la Essen, in premiera mondiala, Logan Elia nu are inca modificari substantiale, dar look-ul este usor schimbat, masina avand jante de 17\" cu pneuri 215/40 R 17, un eleron discret pe portbagaj (169 Euro), si aripioare Cup-Wings (125 Euro), sub spoilerul fata. Garda la sol a fost usor coborata, printr-o suspensie speciala (185 Euro). Esapamentul, destul de inestetic in varianta de serie, a beneficiat de o iesire din inox ce costa 59 Euro. Modelul modificat Dacia Logan Elia costa 9.988 de Euro, valoarea totala a modificarilor fiind de 2.038 Euro. Dacia Logan va fi disponibila in Europa de Vest in a doua jumatate a anului viitor, prin intermediul grupului Renault. Cine nu vrea sa astepte atat de mult, poate sa-si achizitioneze acum versiunea Elia tuning. Sursa : RoL.Ro Masina nu e de nerecunoscut,dar totusi e mai \"dragutza\" decat stockul . :P |
i-a chinuit talentul rau
|
pozele se gasesc la galeria 4tuning, adica aicia !!
https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails...bum=100&page=4 ce pot sa zic... imi place eleronul de bun gust si jantele ! |
n-arata rau deloc! dar trebuiau sa lucreze mai mult la exterior... la modu ca niste spoilere nu stricau... Este un inceput totusi!
|
:)
DnI:merci de adresa...banuiam ca si pe 4tuning sunt ceva poze,da` cine cauta in 1000 si ceva de poza ? :))
|
Nu-mi vine sa cred... Dacie cu numere de Germania si la Essen Show...
Voi va dati seama ca inseamna asta ??????????? |
cam asa e si loganul lui Andrei ..
|
Re:
Quote:
hondare... in germania am vazut pe majoritatea programelor tv, reclama la Logan... uite asa :shock: am ramas si eu. |
nu am cuvinte de critica la adresa mashini dar dupa cum a zis shi in acel articol nu are modificari substantziale...daka ar fii substantziale atunci s-ar crea ceva unic... in rest mashina arata frumushel
|
eleronu ala e finutz
|
exista ceva poze cu acel logan al acelui andrei ?
|
2 Attachment(s)
:arrow:
|
Dacia in germany? :shock: Stiam ca se da prin rusia, turcia, etc. etc. Dar germania?? Daca e sa ne gandim putin, ce masina noua ar putea sa isi ia un neamtz la pretul loganului? Nu prea are ce
|
hai sa fim seriosi bogdane ca si la ausbourg au niste preturi de te doare capu`
|
Mie mi se pare prea Soft Tuning-ul ala. Ei cica vor sa o dea cu 10.000 :shock:
|
LEGAL RACING
Se poate face chip, ceva la evacuare, filtru si arcurile sunt modificarea de la suspensie de la Eibach sunt ceva mai joase 2-3cm si mai tari. Toate astea se pot vinde in Romania acum. |
bagi ink 2000 in logan in tuning si tzi se rupe bascula
|
Re:
Quote:
nu este adevarat... reclama respectiva unde ai vazut scria masina are pretul SUB 10.000e, deci nu o vindeau la 10.000, eu parca asa imi aduc aminte ca am vazut |
Stitzi ce zik nemtii de logon?
\"Cool car and very cheap\" eu \"really?i don't really think so...it burns too much gas...and it looks like hell\" el \"but it's very cheap for a new car\" Asa ca nu va mai mirati atat...ca chiar asa e...nemtii au o parere buna...si ca sa mai zik ca la radio in germania cantau O-zone in disperare?Poate e prea mult... |
nu arata rau.are un tuning subtil de elemente minime.desigur cine vrea poate sa o faca chiar ca si pe aia a lui tatae. :lol:
|
LEGAL RACING
In curand se va anunta o cupa monomarca unde Dacia cu Logan vor fi protagonistii.Masina se doreste sa coste sub 10 000euro. Germania este tara unde se va incepe acest proiect. |
am o mica intrebare ... oare dacia logan cea pentru EXPORT ... sa zic asha ... este facuta la noi ?! ... sau nu? :D
|
:lol: :lol: :lol: ..sincer....aia nu mi se pare mashina tunata.este o mashina stock cu jante schimbate si aripioare p spoiler....si....cam atat....URATA MASHINA!!! :!:
|
De ce toata lumea zice ca e urata k e naspa k e proasta unii dintre voi poate n-ati condus un logan ...sa vedeti cum e ....nu vreau sa zic ca e cea mai tare am condus si alte masini ...a8 4.0 quattro spre ex oricum eu daca acum as avea bani mi-as cumpara un logan 1.6 e masina buna ..si imi place
|
Acum vad ca se sterg si posturi on topic...frumos...forumul lui papura-voda...cele mai calde urari de sanatate celui care mi-a sters postul care era on topic...la cat mai multe frigidere pline cu carne...
Mai spun odata ce am avut de zis: n-as da 10.000 E pt o Dacie cu jante mai maricele si cu aripioare pe spoilere nici mort... |
CT-05-DGP....ai intrebat:\" De ce toata lumea zice ca e urata k e naspa k e proasta \"......hmmmm.....pentru k asa este! nici mie nu-mi place sa spun k mashina fabricata in tara mea este proasta....dar asta e adevaru si il stim cu totii....poate k loganul acum merge bine...si poate o sa mai mearga inca vreo 2 ani :? (dak nu cumva, pana atunci, ti s rupe fuzeta...., intri in pom si mori! :!: )....dar dupaia sa vedem ce-o ramane din el
|
eu nu am fost in tara de ceva timp si nu am vazut un logan decat in poze.
pare ok.la banii astia nu putem avea pretentii mari.daca are motor de renault nu e masina rea.clar e masina de familie si sa nu exageram in cerinte.bordul dupa cum am vazut in poze e urat dar restul pare ok. aici au pus-o in ziar si spuneau ca e cea mai ieftina masina posibila si se adreseaza tinerilor. au specificat de asemenea ca pretul extrem de mic al masini se datoreaza salarilor foarte mici ale muncitorilor din uzina. oricum le doresc succes si felicitari ca nu mai fabrica preainvechitul model 1310.au facut un pas.totusi poate trebuia sa scape si de numele asta dacia care cred ca a fost cosmarul romanului. |
paule
numele de Dacia este romanesc si asa moare. cit despre tuningul estetic, ce sa spun, frumusel. nu ca asa avea ceva inpotriva marcii, dar ar fii bine ca cei de la uzina sa tina cont de problemele care apar, si in decurs de un an sa le rezolve, si pe urma va fii competitiva. cit despre pretz, se gasesc aici in DE masini si mai ieftine decit Dacia, din gama Dewoo sau Hiunday, asa ca concursul e deschis in permanenta, cu cine ne batem pt pretz. |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
Comparativ cu prima varianta de real tuning Romania...: |
Care este costul unei astfel de bari?
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
1. lasa masina mai jos
2. pune ceva roti 3. lipsesc pragurile 4. scoate ornamentele de pe usi |
Re:
Quote:
Iar la exterior dupa ce-i pun si eleronul ii trag un aerograf cu niste cai care ies din capota si imprastie fumul de tarana pe laterale ...!!! E un pic de lucru. astept si alte sugestii, multam. |
scuze ca ma bag dar as vrea sa iti dau nishte sugestii...
stopurile daca e sa faci ceva cu ele stiu eu ceva frumos finutz... emblema 1.4 MPI sa o scotzi ca nu e frumoasa ce sa stie lumea ce motor ai pe ea :wink: gumele skimbate dar avand in vedere ca iti pui alte jante... nu zic prostii cand zic de gume dar sunt foarte proaste... ornamentele alea negre sa le scotzi cum mentziona si cineva mai sus... si altceva...nu vad din poza asta...daca mai vrei idei mai pune poze ca sa analizam :wink: ! |
sapt viit ii pun rotile si pragurile, ii scot din zorzoane si apoi ii mai fac ceva poze. Totusi ma gandesc ca tre sa-i pun neaparat folie ca ii da aer mai agresiv. multam de sfaturi
din ce ma uit mai mult la Logan constat ca si cu fata si cu spatele tot ca curu arata. da de.. daca e nevoie pun si flexu pe ea :lol: |
daca incerci variata de la Proiectul AM (garda la sol miscorata si eleronul ala) dispare mult din senzaria de Brazilian butt :D daca ma intelegi :))
|
pai kitul asta imi coboara garda cu 5cm, ii mai scad vreo 3 din arcuri si avand in vedere ca o sa stea pe 17'' cred ca se mai aseaza.
daca tot capra sta o iau pe soacra-mea dupa mine si mi-o lasa precis (la 150kg apasare nervoasa - macar daca demaraj nu scot sa stau bine pe viraje!) |
Sta destul de bine pe viraje in comparatie cu Executivul de la Cielo....a incercat cu mana mea....si la 90 km/h in aceeasi curba, cu Execcutivul era sa ma rastorn iar cu Loganul NU
|
Arata ... intr-un fel ...
bravo asa da de abia astept sa vad ce roti ii tragi ... bafta |
totusi is faine spoilerele pentru ca inca nu are nimeni de astea, dar la banii astia (199) cred ca o sa mearga taranii la cosat pe camp si o sa-si cumpere si ei si o sa fie full in romania de astfel de spoilere. sper sa nu fie asa oricum.
cu tot ce or mai zis astia pe aici o sa arate bine masina. da oricum cred ca incetu cu incetu mai toata lumea vede ca loganu o fost facut pentru familie si nu se prea poate modifica numa daca chiar intrii in el cu flexu dupa cum zicea cosmin mai sus. adica ca sa-i faci prezenta de curse trebe sa dai jos aproape tot de pe el. si fata lui ii prea prietenoasa... trebe mai multa agressivitate!!!!! bine ma, ma duc sa mai lucru ceva 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:15. |
- Copyright 2026 4Tuning