![]() |
oferta golf 1
este cineva interesat de un golf 1???
:-D starea este chiar buna pretzul este de 550 euro anuntzul este pentru un prieten deci daq sunt persoane interesate o sa cer si poze masina am vazut-o si am si condus-o merge bine inmatriculata, asigurare revizie...inafara de itp astept oferte |
Re: oferta golf 1
Motor?.."imbunatatiri" gen carburator de dacie? ...parbriz fisurat? ..vopsea-de cate ori -re?..CV in 4 sau 5?...usi 3 sau 5? rugina pe unde si in ce masura?
Lasa-mi si un nr de tel in pm. Merci. |
sunt si eu interesat.
niste poze daca se poate. |
pana acm pot zice doar
motor 1.1 benzina 3 usi cutie in 4 trepte revin maine cu poze si cu mai multe detalii |
6 Attachment(s)
si poze....
cam nespalata dar nu cont :D |
pt mai multe detalii
tel: 0743697960 YM: cubbi_xenon |
upppppppppp!!!!!!!!!
|
cum poti sa zici man ca starea e chiar buna cand masina saraca arata de cum si-a dat si ultimul rasuflet.pacat de ea ca nu a fost ingrijita.spe sa o vinzi pana la urma unei pers care chiar sa aiba grija de ea
|
man masina nu este a mea si nu aveam cum sa am io grija de ea...
ultimul rasuflet nu si l-a dat stai tu fara grija k merge destul de bine u daca vezi o masina murdara spui k e jalnica? cine este interesat as o cumpere vine si o vede...ii convine bine ...nu asta este... la o masina nu numai aspectul conteaza ... ci s ce e sub capota... si daq ii dai o spalare buna va arata bine fi fara grija ma rog este parerea ta upp!!!! |
550 E...nush ce sa zic....
|
pretul este desigur negociabil...
nu este stabilit de mine ci de proprietar... pentru orice nelamurire/negociere vorbitzi cu el tel: 0743697960 YM: cubbi_xenon io nu ma cert cu nimeni nu intru in contradictoriu cu nimeni pt k nu am de ce inca un up de la mine :) |
up up up up up
ai ma chiar nu are nevoie nimeni d un golf ?? :-D |
upppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
Ma da asta chiar e culmea tu crezi ca daca o speli scoti vreun BMW?:lol:
|
cate comentarii idioate, la BURSA..:lol:
omu' ofera spre vanzare masina altuia..si voi aveti treaba cu el...si macar de era interesul personal al unora...dar e la caterinca... |
cum putezi sa comentatzi atat la o mashina de 500 de E bai nene?...si mai e si inmatriculata ..si nu e nici dacie
|
anuntu nu e la caterinca.:D il cun pe proprietar si pe xenon ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:17. |
- Copyright 2026 4Tuning