![]() |
Imi vand Jantele( aproape noi)
5 Attachment(s)
Rial LeMans 7j , 4*100 , 15'' , aproape noi rulate ~2000 km cu tot cu inele de centrale si prezoane ..+ anvelope Matador MP41 Aquila 195/50/15(2 ca si noi 2 slicuri)...400 Euro.Sau 300 jantele separate.Au fost rulate ~2.000KM
Din luna aprilie pana in octombrie)Nu au fost lovite/ciobite/zgariate.Le vand pentru ca vreau sa imi iau altele mai mari. Mai jos am scris o oferta de pret primita de la o firma importatoare ( sa va faceti o idee cat ajunge 1 bucata 100eur) Nuanta:ArgintiuNumar de prezoane:4Distanta intre prezoane (mm):100Latimea jantei (inch):7,0Diametrul jantei (inch):15ET (offset) (mm):37Kit montare (MP):MP...anvelope recomandate 195/45R15 http://www.sigemo.ro/images/logo_rial_mic.gifpret (TVA inclus): 328.65 RON stoc: 4 bucati |
Re: Imi vand Jantele( aproape noi)
5 Attachment(s)
alte poze...
|
Nobody....?:rolleyes2
|
nici azi ?:???: :???:
|
Nimeni ? nimic?....pfff
|
300 Euro pentru niste jante aproape noi , nu mi se pare exagerat.Daca as fi cautat sa cumpar probabil gaseam cine stie ce panarame.Eventual schimb cu altele pe 16 + diferenta din partea mea.Jantele insa trebuie sa arate cel putin la fel cu ale mele (intretinute nezgariate, lovite ma refer).
|
Vine vara si nu prea vreau sa le mai pun pe astea , as fii vrut ceva mai mare ...astept oferte:)
|
Ce jante pe 16?am unele dar nu sunt 4x100 si au flanse
|
Da , in principiu as vrea 16'' insa vreau doar cu prindere 4*100 nu prea sunt adeptul flanselor de adaptare.Up!!
|
Nu prea am noroc la vanzari eu? sau nu sunt pe gusturile voastre?:P
|
e negociabil pretul?
iti dau 250 dak sunt in perfecta stare! |
Inca de actualitate .........
|
Dupa cum a fost facuta si oferta de sus , ramane pretul 250 eur
|
zece caractere pentru prima pagina ~!!
|
care este ultimul pret?
multumesc! |
250 euro.....
|
Te-am intrebat care este ultimul pret.....Se pare ca nu vrei sa le vinzi!
|
Ti'a raspuns prietenul meu Topser si anume 250 euro , iar daca te uitai si 2 posturi mai sus de unde ai scris prima oara ai fii observat deasemenea 250 EURO.
|
Nu ma lua pe mine asha...de unde sa shtiu ca este prieten cu tine?shi pe mine ma intereseaza cu tot cu gume...ultimul pret!...in lei sa nu fie problema...deh fluctuatzia cursului!
|
1 Attachment(s)
10 mil cu 2 anvelope aproape noi si 2 slick .Toate 4 sunt aceleasi dimensiuni 195.50.15 Matador MP41
|
Nu vrea nimeni ?....vine caldura si trebuie sa ne "impodobim" masinile...250 euro.
|
Vreau jante mai mari!!! nu le vrea nimeni pe astea?
|
~~~~~ !!!!!! ~~~~ Valabil!
|
Se poate inchide , au plecat la Bucuresti astazi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:34. |
- Copyright 2026 4Tuning