![]() |
Nissan Skyline Aero Concept
11 Attachment(s)
Nissan Skyline Aero Concept Conceptul Skyline Aero a fost adus de Nissan la Tokyo Auto Salon 2007, dar deocamdata nu au fost prezentate detaliile tehnice. |
Re: Nissan Skyline Aero Concept
Holy s**t...what a paintjob...:shock:
|
mie imi place , e frumoasa !
|
superba:X mai ales rosul asta se potrivveste perfeqt :X pacat ca nu are si detali tehnice dar oricum daca as avea bani si vro 20 de ani sigur mi lasi lua :X:X:X...nu se desmint cei de la nissan
|
no comment....e de vis masina asta....smechera rau
|
Super masina !!!
|
conceptul difera mult fatza de skyline.. nu pot sa zic ca nu imi place dar parca lipseste ceva.. stopuri de infiniti g35.. in fine :)
|
super tare masina asta......are niste evacuari super tari,vopseaua i se potriveste de minune,dar park vb cuiva de mai sus park ii lipseste ceva
|
Interesant tare conceptul....crek o sa aiba succes mai mare k Skyline`u vechi...sunt curios in legatura cu detaliile tehnice :D
|
Quote:
Varianta in 4 usi a aparut si pe R33 si R34 pt JDM, si cred ca asta tot doar pt Japonia va fi :( Oricum, f tare si f agresiva... |
Suuper. Nice work of art. De fapt era de asteptat ca skyline-ul sa fie suuper tare.
|
Culoarea si evacuarea sunt super tari.(parca erau mai agresive seriile precedente de skyline in special R34)
|
Interesant concept,partea din spate este super...are nevoie de mai multa agresivitate.
|
nu am cuvinte si degete sa pun pe tst. e BETON
|
e foarte misto dar,,,,,,,,,,,,cealalta are o istorie in spate.......nu se poate compara cu cea veche....oricum e foarte misto
|
hai sa fim seriosi, se aseamana prea tare cu infiniti g35
sa speram ca macar performantele o sa fie mai bune mai mult imi place seria anterioara skyline R34 |
super astia de la nissan ma uimesc
la asa ceva nu ma asteptam e de necrezut cu toate ca stopurile aduc cu cele de pe g35 |
unreal,prea tare masina in special culoare....!!!
|
Arata bine si are elemente deosebite,cum spunea si cineva mai sus,dar numele Skyline inseamna coupe pur si dur,care ajunge cu tuning si la 1400 CP ,si mai ales nu o masina rosie...
|
cei de la nissan sau adaptat si ei cu o masina banuiesc ca ffff puternica care poate o sa ajunga si la mai mult de 1400 de cai la cerintzele pietzei ca nu puteau sa faqa cva ca aqum 10 ani....eu cred ca rosu avantajeaza fff bn masina iar toate elementele caroseriei sunt bine puse mai ales evacuarea care da un aer extravagant masini iar prizele de aer arata conceptul aero :D :) eu zic ca e reusita si fffffff bine gandita
|
Quote:
|
Se vede un progres indiscutabil fata de modelul care a facut furori..
Oricum masina e reusita.. Culoarea...nu mai zic nimic... |
nu cred ca trebuie sa se lege lumea atat de mult de culoare. e o kestie care poate fi modificata in cateva ore, si pana la urma nu o sa vina numai pe culoarea asta, daca masina va intra in productie sunt sigur ca o sa fie o gama larga ;)
|
Foarte tare ...fruomasa masina......
|
1 Attachment(s)
Skyline-ul coupe asteptat de toti impatimitii va aparea in 2008 si va avea performante gen Gallardo sau Porsche 911 Turbo scoase dintr-un V8 .Asa cum spunea Achim,Skykine limuzina e un Infinity cu mici modificari si cu sigla schimbata ( e voie in concern sa se faca asta :-) ).Coupeul se afla deja in teste avansate asa ca pregatiti-va...Arata cam asa:
|
nasol
E prea eleganta e majina de lux nu m`ai are nervi :((( so sad
|
Quote:
Nu pot intalege ca e versiunea sedan de la Infinity G35, nu un coupe cu aceasi destinatie ca si cel modelul precedent. |
Imi place jucarica :)
|
spatele e de la infiniti , iar botul nu mai zici k e skyline - e frumoasa masina da' sa o ai ca masina de familie nu ca masina sport - PARK NU E SKYLINE !! !! !!
|
Quote:
|
mai nou skyline si GTR sunt 2 masini diferite sa va ganditi si la asta cand comparati skyline-ul actual cu GTR-ul precedent
|
Quote:
|
da ... daca o iei asa au deviat destul de mult odata cu G35-ul
|
Intradevar arata super masina...asteptam sa vedem cum va arata la final!
|
wtv
@speedster > la r35 concept doar spatele aduce a skyline desi ca sa fiu putin rautacios, privit dintr-un unghi seamana putin cu corvette, in fine ca sa imi continui ideea, partea din fata e total diferita, au trecut prea repde de la faruri orizontale la cele verticale, schimba tot aspectu, adica cel putin din punctul meu de vedere nu mai e la fel de agresiva, sunt pastrate liniile designului de la r34 in propo de 30-40% desi cred ca exagerez...in afara de spate care cum am zis aduce a skyline
|
Da!e frumoasa ca masina dar parca nu mai e un skyline.....arata mai mult a masina de plimbat batranii, a masina de lux,a ....nush.....ma lasat putin cam rece......acuma cine stie....poate are niste cifre frumoase si atunci ar fi lupul in piele de oaie!!!!!vom vedea!fara suparare pt adevaratii pasionati de nissan
(in special skyline) nu am vrut sa jignesc pe nimeni!e doar o parere |
Quote:
ON TOPIC: e frumos...:rolleyes2 |
Marfa masina,mai ales paintjobu si jentile ;)
|
fff reusita masina...au facut o treaba bunacei de la Nissan
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:28. |
- Copyright 2026 4Tuning