![]() |
E30 - Restaurare BMW 325IX Touring 89
3 Attachment(s)
Attachment 2367526
Attachment 2367527 Attachment 2367528 Salut la toti pasionatii de E30....!!! In trei attachements aveti o poveste zic eu interesanta, cu multe poze, cam lunga...dar sa vedeti ce frumos arata masina dupa ce i-am facut caroseria ! La toti toate cele bune, 77-RED |
Re: Restaurare BMW 325IX Touring 89
felicitari pentru masina , foarte interesanta povestea , felicitari si avocatului care a putut sa te ajute cu inmatricularea !!!
|
Ceva de vis ce ai facut tu acolo.
Tot respectul,poate vi la intalnire,o sa te intreb mai multe. Drumuri bune si fara probleme! |
Niste poze pt toata lumea ?:-) Nu pot vedea ce ai pus tu.
|
Multumesc, multumesc.....
Nu pot sa postez poze direct pe site deorece sunt prea mari si nu vrea sa mi le incarce :sad:...dar daca dai clic pe fisier nu se descarca (sunt facute in Office 97-2003, ca sa poata fi vazute si pe calc mai vechi !) ? :evil: |
Gata, am rezolvat problema cu pozele...daca sunt interesati sa vada poze mai multe, am upload-at poze pe un album cu acelasi titlu ca si thread-ul, doar ca si acolo :twisted: am gresit, in sensul ca primele poze sunt cele de dupa renovare...deci aveti intelegere, pls ! :oops:
|
18 Attachment(s)
Am revenit cu poze...mentionez ca 99% din piesele de pe masina sunt OEM ! Doar cateva mici...'imbunatatiri'... tapiteria bej schimbata cu una neagra, ceva pe la frane si suspensie, dar nu prea mult...
Attachment 2370626 Attachment 2370627 Attachment 2370628 Attachment 2370629 Attachment 2370630 Attachment 2370631 Attachment 2370632 Attachment 2370633 Attachment 2370634 Attachment 2370635 Attachment 2370637 Attachment 2370638 Attachment 2370639 Attachment 2370640 Iar rezultatul, dupa luni de munca...ale mecanicului la masina si ale mele pentru salar...:oops:...mie mi-a depasit asteptarile: Attachment 2370641 Attachment 2370642 Attachment 2370643 Attachment 2370644 |
Frumoasa lucrare ce sa zic si o masina dementiala.
|
frumos frumos :D
ma bucur ca am ocazia sa vad masina finalizata. am vazut si eu masina cand se lucra pe la suportul de baterie spate..si lucrul pot sa zic ca sa facut ca la carte ! Felicitari:peace: |
Ma bucur ca mai exista cineva care este capabil sa RESTAUREZE un urs, nu doar sa-l peticeasca la nea gigi si sa-i dea 2 kile de silicon sa umple gaurile lasate de nea gigi tinichigiul.
FELICITARI! |
Quote:
|
Imi place cum a iesit frumos si simplu!
|
Acum am apucat sa citesc si eu toata povestea.. nici nu stiu ce sa zic, parca nu prea gasesti cuvinte potrivite pentru un asemenea proiect de restaurare. Nu cred ca multe persoane s-ar fi apucat de un asemenea proiect si nu cred ca cineva ar fi reusit sa faca ce ai facut tu.. felicitari si ai grija sa o pastrezi tot asa.
|
daca nu ma insel , nelu ti-a facut-o nu ??? am avut ocazia sa vad masina inainte sa ti-o faca super frumoasa ,cred ca acuma e bijuterie si mai ales 2.5 , foarte frumoasa
|
a iesit frumos tare ursu, sa-l alergi sanatos
o intrebare , cum ai discurile pe spate pline sau ventilate ? cele bune |
Quote:
|
In primul rand, multumesc pentru aprecieri...
Da, am vrut-o asa simpla cum a facut-o mama/tata ei de la BMW(daca simpla se poate numi o masina care are deja 23 de ani si dotari, toate functionale si performante cum foarte multe masini din clasele medii din prezent inca nu au.....si ma refer aici la computer de bord, geamuri electrice toate 4, piele...plus discuri frana fata-spate plus o herghelie de caluti si o tractiune intregrala care a lasat pe multi cu gura cascata)...si fara foarte multe modificari...am citit cateva despre istoria si proiectarea acestei masini...si daca cei de la BMW au socotit ca asa e cel mai bine (ma refer aici la putere/tractiune integrala, diametrul rotilor/rezistenta directiei si bucsilor...etc)...am crezut, si cred in continuare ca asa e cel mai bine sa le las...si de aceea am luat totul, sau aproape totul ORIGINAL...singurele modificari facute s-au referit la rezistenta in timp, respectiv furtune de frana cu insertii metalice (cele care erau originale pe masina, 23 de ani !!!! mai mergeau inca)...suspensie...abia la 280.000 de km un arc fata stanga s-a rupt, ultima spira deci abia daca am remarcat.... Si da, Nelutzu din Cluj a facut-o....si el merita toate felicitarile, s-a muncit si el ceva ! Quote:
Cu respect pentru cei care si-au facut timp sa scrie... |
Quote:
Sa vezi ce s-au mirat cei de la ATE Romania, asa piesa nu figura in cataloagele lor cica 'complete' ! |
nu prea se gasesc ventilate de ixt, s-a dezmembrat unu pe aici in oras si vazusem discurile si la fel m-am mirat
|
da recomand cu caldura pe NELUTU , cred ca tu esti doctorul de care vorbea:)) daca nu ma insel :P
|
piesa de colectie.......
|
Quote:
|
eee, ma gandeam io ca si gogu a lucrat la masina
|
Quote:
jawohl ! |
Quote:
Au fost AMANDOI capu' la lucrare ! ;););) Si, sincer sa fiu...nu cred ca e asa important cine a fost Numero Uno in lucrarea asta...fiindca, in fond, eu i-am cerut lui Nelutzu sa faca masina in primul rand cat mai aproape de original, fara compromisuri...a cumparat inclusiv sistemele de prindere ale plasticelor si nu sunt lipite cu silicon (cum spunea cineva mai sus pe forum ca se mai practica) si in al doilea rand i-am cerut sa o faca ' ca si pentru el'...si asa a facut-o ! Sau sper, cel putzin....pana acum nu am ce comenta ! Pe Gogu nu il cunosc, sau nu inca, o sa ajung si pe la el sa-i multumesc pentru ce a facut ! Pana atunci, jos palaria in fata amandurora ! :-):-):-) |
da ideea e ca a iesit foarte frumos , si esti multumit , asta contaeza!
|
NOTA 10 bravoo imi place ce ai facut , apropo am vazut ca ziceai ca nu treci tuv-ul in germania cu xenon leduri la numar, dar masina ta e inscrisa pe romania si nu ai nici o treaba cu ei nu?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:09. |
- Copyright 2026 4Tuning