Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 88 DUB 318is-ul meu. (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/309067-e36-88-dub-318is-meu.html)

Chriss-T 15-03-12 22:56

E36 - 88 DUB 318is-ul meu.

Va salut cu respec,ma numesc Cristi sunt din Mioveni Arges si am 22 de ani,sun pasionat de tuning si masini(am avut golf 3 si opel tigra,am zis sa trec la ceva mai serios),stau "ascund" pe forumul asta de foarte muult timp si m-am gandit ca ar fi cazul sa-mi prezint si eu masinuta.
Este vorba despre un sedan class II 318is din dec 97 motor 1.8is 103kw adica 140cai,a fost facuta pe comanda cumparata direct din tara(eu din cate imi aduc aminte si am mai citit,cam rar 1.8is pe sedan,daca gresesc,vreau sa fiu corectat).
Dotari de fabrica:
- airbag volan
- dubluclimatronic
- interior recaro piele incalzit
- geamuri electrice
- oglinzi electrice incalzite si heliomate
- inchidere centralizata din fabrica
Modificari ulterioare:
- jante Borbet a r17 8,5j fata et 13 si 10j spate et ? inca nu stiu :lol: ca decat pe fata m-am uitat.
- cauciucuri fata 205 40 r17 ultra sport 2 si spate 215 40 sport,amandoua cu profil V si dot 2010
- bara fata M
- stopuri de M
- oglinzi de M electrice si incalzite
- toba supersprint de pe M3
- schimbator iluminat M oem piele
- muzica casetofon alpine 2iesiri de woofer,usb in fata,bluetooth,telefon si alte nebunii,boxe fata + spate ovale cu suporti speciali pentru e36,woofer apline cu statie hifonics.
- si acu incepe nebunia,masina a avut un mic accident in fata drept urmare am fost nevoit sa-i schimb mai multe piese(masina a fost lovita de fostul proprietar si refacuta,dar nu a mai pus tot ce trebuie) :
- m-am gandit ca fostul proprietar a cam neglijat-o si i-am facut o revizie mai mare : schimb de ulei bmw 10w40,filtre de ulei,benzina,aer,polen curatat debilmetru,clapeta si caseta de directie.
- mecanica fata,directie rulmenti fata noi cu tot cu butuc,brate,tot...
- radiator clima + ventilator + conducte (i-a fost montat un radiator,dar asa de forma,fara conducte,fara nimic)
- bara stabilizatoare(sau de torsiune) cu bucsele aferente (a fost uitata:shock:)
- XBRACE (cred ca asa se numeste) + protectie caseta directie + protectie catalizator
- usa partea dreapta fata (a fost atinsa si e plina de kit si nici nu mai da la linie)
- amortizoare spate ca astea sunt praf
- cotiera si grila de Facelift pe drum (a avut tot botul facelift,dar daca a fost lovita a pus dastea normale)
- suspensie reglabila SS Super sport cu flanza de camber -4*/+4* pe fata
- praguri si bara spate pe drum
masina a fost cam terminata,am bagat o galagie de bani si nu se vede,mai am de bagat sa o aduc cum vreau eu.
Atasez astazi niste poze,dar mai am o groaza pe tel,urmeaza sa le pun maine.
Astept pareri si sfaturi pentru ca am nevoie.
LATER: nu pot urca poze...o sa revin cu poze imediat ce se poate.

Skillzu 16-03-12 01:39

Re: 88 DUB 318is-ul meu.

Quote:

Originally Posted by Chriss-T (Post 4934199)
Va salut cu respec,ma numesc Cristi sunt din Mioveni Arges si am 22 de ani,sun pasionat de tuning si masini(am avut golf 3 si opel tigra,am zis sa trec la ceva mai serios),stau "ascund" pe forumul asta de foarte muult timp si m-am gandit ca ar fi cazul sa-mi prezint si eu masinuta.
Este vorba despre un sedan class II 318is din dec 97 motor 1.8is 103kw adica 140cai,a fost facuta pe comanda cumparata direct din tara(eu din cate imi aduc aminte si am mai citit,cam rar 1.8is pe sedan,daca gresesc,vreau sa fiu corectat).
Dotari de fabrica:
- airbag volan
- dubluclimatronic
- geamuri electrice
Modificari ulterioare:
- jante Borbet a r17 8,5j fata et 13 si 10j spate et ? inca nu stiu :lol: ca decat pe fata m-am uitat.
- cauciucuri fata 205 40 r17 ultra sport 2 si spate 215 40 sport,amandoua cu profil V si dot 2010
- bara fata M
- stopuri de M
- muzica casetofon alpine 2iesiri de woofer,usb in fata,bluetooth,telefon si alte nebunii,boxe fata + spate ovale cu suporti speciali pentru e36,woofer apline cu statie hifonics.
- si acu incepe nebunia,masina a avut un mic accident in fata drept urmare am fost nevoit sa-i schimb mai multe piese(masina a fost lovita de fostul proprietar si refacuta,dar nu a mai pus tot ce trebuie) :
- m-am gandit ca fostul proprietar a cam neglijat-o si i-am facut o revizie mai mare : schimb de ulei bmw 10w40,filtre de ulei,benzina,aer,polen curatat debilmetru,clapeta si caseta de directie.
- radiator clima + ventilator + conducte (i-a fost montat un radiator,dar asa de forma,fara conducte,fara nimic)
- bara stabilizatoare(sau de torsiune) cu bucsele aferente (a fost uitata:shock:)
- XBRACE (cred ca asa se numeste) + protectie caseta directie + protectie catalizator
- usa partea dreapta fata (a fost atinsa si e plina de kit si nici nu mai da la linie)
- cotiera si grila de Facelift pe drum (a avut tot botul facelift,dar daca a fost lovita a pus dastea normale)
masina a fost cam terminata,am bagat o galagie de bani si nu se vede,mai am de bagat sa o aduc cum vreau eu.

Pune si tu VIN-ul masinii, chiar sunt curios cum e Class II, dar din 97.
Si poze :D

Chriss-T 16-03-12 01:42

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 4934320)
Pune si tu VIN-ul masinii, chiar sunt curios cum e Class II, dar din 97.
Si poze :D

ce e ala VIN?poze cand o merge...

jakal 16-03-12 12:45

Quote:

Originally Posted by Chriss-T (Post 4934321)
ce e ala VIN?

baga ultimile 7 numere din seria de caroserie

Sparkle_81 16-03-12 12:54

Quote:

Originally Posted by Chriss-T (Post 4934321)
ce e ala VIN?poze cand o merge...

Poate sunt prea mari pozele , deaia sa nu mearga !

Chriss-T 16-03-12 16:40

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 4934877)
Poate sunt prea mari pozele , deaia sa nu mearga !

posibil,le fac mai mici ca rezolutie si marime si mai incerc,intre timp am facut rost de VIN-ul ala : FK09590

POZELE le-am facut foarte mici si imi zice asta...cand urc pozele...

The connection was reset

The connection to the server was reset while the page was loading.

The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
moments.
If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.

myky99 16-03-12 18:20

fanii bmw "zice" ca masina e' dec 95'..
skillzule.....II-urile nu au fost ma toate 94'? ca eu asa stiam...
asteptam poze

DEVIL's Style 16-03-12 19:33

Quote:

Originally Posted by Chriss-T (Post 4934199)
Dotari de fabrica:
- airbag volan
- dubluclimatronic
- geamuri electrice
Modificari ulterioare:
- bara fata M
- stopuri de M

This is bullshit !

Class II au fost pana in 95 maxim [ am vazut si eu un model fabricatie 95 maxim si ala era raritate , pentru ca din ce mi sa spus au fost fabricate inca vreo 10-15 exemplare din acest model prin noiembrie 94 ]

La modificari ulterioare ai pus bara m , oglinzi etc , pai frate masina aia de fabrica vine cu pachet de m3 , oglinzi , jante , si nu in ultimul rand , interior sport recaro + eleronul LTW , class II sa fabricat doar pana in 94 [ oficial ] si au placuta de identificare , 318is sedan a fost pana in 96 , dupa aia au fost doar coupe uri !

Din moment ce masina a fost trosnita fata de fostul proprietar e clar ca ce ti a vandut el numai class 2 nu e ! Stai sa vada si proprietarii de class II topicul , ca te lamuresc ei in totalitate :-P

PS : e doar un 318is sedan cu motor de 1.8l cod motor m42 , nu e nimic care sa aibe legatura cu class II

zepolikahhh_ 16-03-12 19:38

il mai troznesti si tu o data si il faci bmw clasa 1 :D

DEVIL's Style 16-03-12 19:47

2 Attachment(s)
Asa arata un class II de fabrica !

myky99 16-03-12 19:51

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 4935446)
Asa arata un class II de fabrica !

ce rau esti ma:))

Chriss-T 16-03-12 20:10

doamnee:))) fratilor,usor...eu doar mi-am postat masina,nu am dat in cap la nimeni.
Masina are interior de piele visinie recaro cu incalzire...dubluclimatronic,etc.daca masina a fost lovita ce sa-i fac,e vina mea ca a ajuns asa acu?:| mda,mai are rost sa postez mai departe? :lol: cu oameni de genu nu te poti integra.

Sparkle_81 16-03-12 20:21

Quote:

Originally Posted by Chriss-T (Post 4935489)
doamnee:))) fratilor,usor...eu doar mi-am postat masina,nu am dat in cap la nimeni.
Masina are interior de piele visinie recaro cu incalzire...dubluclimatronic,etc.daca masina a fost lovita ce sa-i fac,e vina mea ca a ajuns asa acu?:| mda,mai are rost sa postez mai departe? :lol: cu oameni de genu nu te poti integra.

Usor, usor o sa te obisnuiesti !

Chriss-T 16-03-12 20:30

am specificat ca nu am lovit-o eu...si pe masina au fost puse piese cat mai ieftine,bara fata normala de plastic dala casant,nu oem si etc...eu incerc sa o fac cat mai oem si da...toti aruncati cu "glume" dar nici macar 1 nu spune,bai omule,poate nu sti...dar uite asa si asa,acolo si acolo...vezi aia si aia si spune-ne ce si cum si te ajutam,toti sunt pusi pe caterinca si glume la care rad singuri.eu cand am cumparat-o,nu aveam habar ce e si dastea,eu am luat o pisica sedan 318is,dar mi-au zis mai multi ca e sedan class II si etc,nu e...aia e,tot sedan 318is ramane.

myky99 16-03-12 21:24

Quote:

Originally Posted by Chriss-T (Post 4935523)
am specificat ca nu am lovit-o eu...si pe masina au fost puse piese cat mai ieftine,bara fata normala de plastic dala casant,nu oem si etc...eu incerc sa o fac cat mai oem si da...toti aruncati cu "glume" dar nici macar 1 nu spune,bai omule,poate nu sti...dar uite asa si asa,acolo si acolo...vezi aia si aia si spune-ne ce si cum si te ajutam,toti sunt pusi pe caterinca si glume la care rad singuri.eu cand am cumparat-o,nu aveam habar ce e si dastea,eu am luat o pisica sedan 318is,dar mi-au zis mai multi ca e sedan class II si etc,nu e...aia e,tot sedan 318is ramane.

pozeeeee...sa vedem si noi ce munca faci ....sa vedem si noi masina...sa vedem ca se munceste la ea pe cat se zice....spor la munca!

Chriss-T 16-03-12 21:26

Quote:

Originally Posted by myky99 (Post 4935642)
pozeeeee...sa vedem si noi ce munca faci ....sa vedem si noi masina...sa vedem ca se munceste la ea pe cat se zice....spor la munca!

nu pot sa le urc...nu stiu ce are :|

neagk 16-03-12 21:28

5 Attachment(s)
Pozele primite de el pe YM.

florineluspr 16-03-12 21:39

Mie nu imi plac jantele alea.Cred ca pe urs aratau altfel dar pe pisica nu da bine deloc.Si anvelope are talonul cam inalt, nu e ceea ce trebuie.(parerea mea)
Class II cum s-a mai spus... e cale lunga pana acolo.Nu ai nimic M tehnik pe masina pana acum, decat bara aia albastra.E frumoasa masina oricum, imi place, mai ales ca seamana cu a mea.
Numai bine

Chriss-T 16-03-12 21:45

jantele sunt cu gumele cu care au venit...am si postat ca le am la polisat si reconditionat si le-am luat gume 205 40 17 fata pe 8,5j si 215 40 17 spate pe 10j...stiu ca am mult de munca,dar daca masina a fost la un taran,aia e...aveam schimbator de mahon...presuri cu dragoni peste ale ei originale,etc...incerc sa o aduc pe drumul bun,nu pot pune poze cu ea...s-a lucrat foarte mult la ea si inca se mai lucreaza mult...am mult de munca si o sa iasa bine.

Skillzu 16-03-12 21:52

Ai ceva de munca.
Dupa VIN, masina ar fi Class II, unul din ultimile probabil.
Dar este 95, nu 97.

Ciudat este ca pe masina nu mai exista nici macar o piesa de Class II (la exterior, sau interior) :sad:

Bafta!

Chriss-T 16-03-12 21:56

poate nu mai retin eu bine anul,dar parca asa am vazut...am si spui ca a fost lovita in fata si i s-a schimbat bara grila cu dalea ieftine...si cred ca s-a vandut tot kitt-ul sau ceva de genu...dar asa e acu,o sa am ceva de munca,dar pana acu am luat o groaza de piese si mai am...usor usor o sa iasa ce-mi doresc si o sa vin cu ea in august la intalnire,sper sa fie gata cat de cat.

DEVIL's Style 16-03-12 22:45

Baza e buna , buget si rabdare sa fie si o sa faci ceva frumos cu ea , cum a spus si skillzu , dar sincer mie nu mi a aparut nimic care sa ateste ca e un class II ....

Cu ajutorul celor de pe forum + pasiunea /rabdarea/banii tai va iesi ceva frumos , doar sa fii atent la detalii si tot !

Dar sfatul meu , pui masina la punct tehnic si la tabla si apoi te joci cum vrei cu ea ! mult succes

Ps : daca interiorul nu a fost retapitat sau inlocuit , e individual ala !

Chriss-T 16-03-12 22:50

pai asta incerc sa fac,cat mai OEM...am inceput sa lucrez la mecanica o fac toata...ceva mici modificari,cutie de 2.3,caut un autoblocant frumusel,carcasa mare si am putina rugina pe aripa stanga ta si putin pe prag in rest e ok,o sa ma duc sa roluiesc aripile fata spate pt jante si astept reglabila sa o montez cu jantele,o sa iasa ok...revin cu poze mai muuulte cand o sa pot,inca nu am descoperit problema.

DEVIL's Style 16-03-12 23:57

Quote:

Originally Posted by Chriss-T (Post 4935819)
pai asta incerc sa fac,cat mai OEM...am inceput sa lucrez la mecanica o fac toata...ceva mici modificari,cutie de 2.3,caut un autoblocant frumusel,carcasa mare si am putina rugina pe aripa stanga ta si putin pe prag in rest e ok,o sa ma duc sa roluiesc aripile fata spate pt jante si astept reglabila sa o montez cu jantele,o sa iasa ok...revin cu poze mai muuulte cand o sa pot,inca nu am descoperit problema.

Asta nu e cutie de 6 cilindri ? de ce sa ii pui una de aia?

OdorogLGV 16-03-12 23:58

chiar o masina frumoasa!si ce tare te-au luat toti...si opa,chiar cica e class 2!sunt niste baieti cu experienta reala,doar ca uneori exista unul cu o reactie din asta vulcanica si apoi turma dupa el.oricum,bine ca s-a lamurit!chiar frumoasa masina si ai idei f bune,ma bucur si fa ceva cu calc ala sa mearga poze!nici eu nu ma omor cu jantele alea,dar cu o suspensie potrivita,cred ca iese ceva ok!culoare frumoasa,interiorul super dotat.o baza numa'buna!bafta si km fara numar,fara sa o mai trosnesti si tu!!,chiar,de ce sa ii pui una din aia?sunt alte metode prin care mai castigi un pic de putere,dar nu am auzit niciodata de cutie de 2.3....poate nu stiu,nu ma declar mecanic:D

Chriss-T 17-03-12 00:13

17 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by OdorogLGV (Post 4935915)
chiar o masina frumoasa!si ce tare te-au luat toti...si opa,chiar cica e class 2!sunt niste baieti cu experienta reala,doar ca uneori exista unul cu o reactie din asta vulcanica si apoi turma dupa el.oricum,bine ca s-a lamurit!chiar frumoasa masina si ai idei f bune,ma bucur si fa ceva cu calc ala sa mearga poze!nici eu nu ma omor cu jantele alea,dar cu o suspensie potrivita,cred ca iese ceva ok!culoare frumoasa,interiorul super dotat.o baza numa'buna!bafta si km fara numar,fara sa o mai trosnesti si tu!!

eee aia e,nu e problema...ne mai luam si suturi in fund si pareri bune,jantele cu cauciucuri trase si reglabila pusa o sa dea foarte tare,putin camber spate si aia e.
cutia de 2.3 e pt raport scurt si putin mai multa putere,de la cine urmeaza sa o iau si sa o arunc pe masina cica duce pe 4cl cum e al meu 1.8is cu a 1-a in 60km/h...acu nu stiu sigur daca e asa sau nu,astept pareri si de la voi,incerc sa o fac cat mai ok,mai am de munca...
hai ca usor usor intr-un final am putut urca poze :)))

DEVIL's Style 17-03-12 00:25

Vezi ca cine te indruma pe partea mecanica , te duce putin eronat ! eu sunt in plina documentare pentru conversie pe kompressor , cutia de 323 are prindere pentru motor de 6 cilindri si nu 4 , daca vei alege si blocant 3.15 , atunci sa nu ai sperante prea mari in acceleratie buna. Setupul asta e folosit mai mult de cei care fac drumuri in afara , nu pentru mers in oras sau o acceleratie imbunatatita !

Poti sa dai mai multe detalii despre piesa din poza nr 8 si 10? pret , de unde ai cumparat-o si ce bani? Boxele de la mtx nu sunt cea mai inspirata alegere ! Nu ca sunt proaste doar ca , pentru bmw uri la cat de pretentioase sunt la acest capitol se preta mai bine ceva de la hertz , focal , digital designs , helix.

Chriss-T 17-03-12 00:26

atunci ce recomanzi?

DEVIL's Style 17-03-12 00:32

Quote:

Originally Posted by Chriss-T (Post 4935941)
atunci ce recomanzi?

Daca pastrezi motorul asa , fara alte modificari , daca ai volanta single mass cu atat mai bine , daca e dual mass , treci pe single mass + cutia ei + un blocant pe 3.45 sau orice altceva ce sare de 3.15 [ stiu ca sunt mai multe variante ]

Motoarele astea au un potential destul de marisor la o conversie turbo sau kompressor .

Curata putin motorul [ de depunerile de calamine etc ] , vezi ce piese mai ai nevoie la el , niste bujii mai performante , un filtru in cutie K&N [ cea mai ieftina varianta ] sunt si cateva admisii mai bune , dar si banul cerut e pe masura. Am o idee cu o admisie de pe m3 ul e30 , dar inca mai studiez problema ! eventual lasa un id de messenger pe privat ca iti zic eu mai multe !

PS : daca vrei perfomante imbunatatite , scapa si de acele jante , pentru ca sunt grele , cele mai bune variante ca si look / greutate sunt acele BBS uri RC sau acele jante de M3 motorsport forjate.

Chriss-T 17-03-12 00:35

momentan vreau sa o fac tzipla la caroserie mecanica si motor,apoi upgrade la motor si alte chestioare.ma gand la ceva turbo,am o turbina de la un prieten...dar nu stiu daca ma bag in ceva ce ma depaseste sau nu:)) asa ca raman la dastea usoare si usor usor o duc unde trebuie.

Chriss-T 17-03-12 23:26

14 Attachment(s)
azi am mai dat pe la garaj si am mai facut ceva la jante,am adus niste piese,ceva pt masinuta...jantele le-am pregatit pt vopsit si am reusit sa polisez o buza pe fata,pe spate le-am indreptat si facut la strung buzele drepte si impecabile si am aruncat gumele pe ele...vizionare placuta.

Skillzu 18-03-12 01:57

Arata bine bine gumele puse sus 8)

Quote:

Originally Posted by Chriss-T (Post 4935928)
eee aia e,nu e problema...ne mai luam si suturi in fund si pareri bune,jantele cu cauciucuri trase si reglabila pusa o sa dea foarte tare,putin camber spate si aia e.
cutia de 2.3 e pt raport scurt si putin mai multa putere,de la cine urmeaza sa o iau si sa o arunc pe masina cica duce pe 4cl cum e al meu 1.8is cu a 1-a in 60km/h...acu nu stiu sigur daca e asa sau nu,astept pareri si de la voi,incerc sa o fac cat mai ok,mai am de munca...
hai ca usor usor intr-un final am putut urca poze :)))

Cutia de 6 cyl, o sa vina diferita decat aia de 4, ca inclinatie, si o sa ai o mica problema cu timoneria. Rapoartele sunt la fel, asa ca nu castigi nimic.
1.8is cu cutie Getrag, si diferential 3.45 are 1-a ~60kmh, 2-a ~80 , 3-a ~120, 4-a ~170 si a 5-a 220.

Deci tu daca nu ai rapoartele astea, verifica sa nu ai diferentialul schimbat. Dar cutia nu o schimba, ca muncesti degeaba. Daca vrei rapoarte mai scurte, schimba diferentialul cu unu mai scurt. (avantajul tractiunii spate, ca nu trebuie sa schimbi cutia neaparat pentru a obtine asta)

Quote:

Originally Posted by Chriss-T (Post 4935951)
momentan vreau sa o fac tzipla la caroserie mecanica si motor,apoi upgrade la motor si alte chestioare.ma gand la ceva turbo,am o turbina de la un prieten...dar nu stiu daca ma bag in ceva ce ma depaseste sau nu:)) asa ca raman la dastea usoare si usor usor o duc unde trebuie.

Cu turbina aia nu te hazarda, e cu totul alt taram pe care intrii, si nu e chiar asa usor cum auzi pe la unii si altii.

Nu pleca urechea la tot ce auzi, sau se scrie. :-)

Chriss-T 18-03-12 12:56

am inteles,pai faza cu turbina inca nu e nimic sigur,deci nu ma grabesc,mai am de munca sa o pun la punct si apoi poate ma gandesc si la asta.
Da gumele dau foarte bine,dar numai cu benzina le-am aruncat si sunt fff intinse :)))
la jante mai am de polisat buzele spate si miercuri le vopsesc,joi sunt pe masina :D
am schimbat amortizoarele spate,maine ma apuc sa pun radiatorul de clipa cu ventilatorul aferent si conductele de clima sa-mi fac clima,montez ce mai am de montat si o sa revin iar cu poze :D...
Aaaa...masina mea e trecuta in talon rosie si ma gandeam sa o fac un rosu ferrari,ce spuneti?se merita?

kingkahn 19-03-12 09:15

salut. frumoase jante:) si in legatura cu rosi ferari:D
eu zic ca merita fiecare banut. si am avut rosu normal si am vopsito rosu ferari si
arata cu totul si cu totul altfel mai ales daca bate soarele pe masina:shock:
poti sa te uit pe topicul meu cu masina pe penultima pagina sa iti faci o iddee cum ar arata si a ta:P

Chriss-T 19-03-12 10:54

1 Attachment(s)
am mai vazut masini rosu ferrari...stiu cum da,daia ma bate gandul,acu sa vedem.nu stiu ce culoare sa fac miezul la jante,ma gandeam la un albastru frumos,gen poza urmatoare...voi ce spuneti?

myky99 19-03-12 18:38

Quote:

Originally Posted by Chriss-T (Post 4939345)
am mai vazut masini rosu ferrari...stiu cum da,daia ma bate gandul,acu sa vedem.nu stiu ce culoare sa fac miezul la jante,ma gandeam la un albastru frumos,gen poza urmatoare...voi ce spuneti?

Gri..si te poti juca cu perle/metal.... nu stiu cat de bine dau' rotile albastre pe masini rosii.. da' ma rog..tie trebuie sa-ti placa

RIcKO 19-03-12 18:41

Quote:

Originally Posted by myky99 (Post 4940016)
Gri..si te poti juca cu perle/metal.... nu stiu cat de bine dau' rotile albastre pe masini rosii.. da' ma rog..tie trebuie sa-ti placa

full polish daca te tzin bilele :))))))))

Chriss-T 19-03-12 18:48

full polish e mult de munca si prin unele zone nu prea se poate la modelul meu de jante,poate doar fata de la stea si buzele...incercam sa vedem.

Chriss-T 28-03-12 17:01

3 Attachment(s)
update jante...

Ms-02-TPI 28-03-12 19:26

Se poate da lac peste buza? ma refer la ceva de genu lacul original, sa nu fii nevoit sa-i dai polish o data la 2 luni ?
On: frumos ce faci acolo

All times are GMT +2. The time now is 20:14.

- Copyright 2026 4Tuning