Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   concurs masinute cu telecomanda...... (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/30903-concurs-masinute-telecomanda.html)

ovidiuaproporo 12-01-07 22:11

concurs masinute cu telecomanda......

ma intreb daca mai sunt ceva dezaxati care ar participa la asa ceva .... inafara de mine care subscriu. astept pareri, rasete, batai de joc, sau alte sugestii :))

oq 12-01-07 23:05

Re: concurs masinute cu telecomanda......

mai suntem din astia stai linistit.... si noi catzia friends ieseam noaptea si ne prosteam cu ele cand era ud pe jos numa ca noi avem 2 masinutze la care li se intersecteaza frecventza ca ambele is pe 27 de mhz.. numa mno.. daca ar merge mai mult si mai tare :D

ovidiuaproporo 13-01-07 09:26

un bun electronist poate devia frecventele destul de simplu :)

DolusD 13-01-07 10:56

lolz , hai k e misto faza , faceam si yo din astea dar atunci nu aveam permis si ma prosteam cu masinutza cu telecomanda :D ,acu am permis si am trecut la avioane :D , imi place ideea ta ! bafta !

smtraxx 13-01-07 11:26

daca a avea niste masinutze NITRO...ar fi ceva, mas da si eu cu ele!
dar pretu la asa ceva in US e peste 250 $..soo nu e tocmai un hobby eftin

ovidiuaproporo 13-01-07 11:51

am si electric, si cu nitro, de fapt am cateva tampenii de copii mari ca sa spun asa, presupun ca nu sunt singurul. Sunt dispus sa amenajez o pista off-road pentru un asemenea concurs . se mai inscrie careva? nu conteaza cu ce masina, doar sa fie cu telecomanda.

CicioNE 16-01-07 11:31

i'm in da nu off road imi tre ceva ca soseaua:D ca a mea ii joasa:P

Cata RHC 16-01-07 21:10

Ma bag si io cu un TT

ovidiuaproporo 16-01-07 22:33

ia fiecare sa bage poze cu masinuta lui , sa vedem cum sta treaba ~!

Antonio_tny 16-01-07 23:46

cat mi-am visat in copilarie o masinuta cu telecomanda... dar nu o vrut mos craciun :). Este o emisiune pe discovery cu kestii dinastea, fac aia concurs cu masinute, barci elicoptere.. misto

Piry 17-01-07 12:00

cum se face treaba :)

https://www.youtube.com/watch?v=cATvTK8vfJQ

si

https://www.youtube.com/watch?v=u-kje8jujvM

CicioNE 17-01-07 14:17

misto man !:D

alexufo 18-01-07 19:34

cred ca va iesi ceva din asta :0

ZanDer 19-01-07 00:40

sincer ... io cred ca nu

alexufo 19-01-07 00:42

dece ..eu zic ca o sa ne distram ...deja am o idee cu cicione..de fapt el a avut ideea ....va fi fun

oq 20-01-07 13:32

poi si eu m-as baga da nu la off road ca eu cu paul de la spider tuning ne intersectam cu radiocomenzile :P si cel putzin eu nu ma bag sa schimb frecventza... numa ca a mea nu prea baga speed si mai am de lucru la ea.. si la inca un proiect numa ca ala ii fara radiocomanda:Pii numa da fun ca si golfu 3 roshu(tuning jucarii)....

ovidiuaproporo 20-01-07 14:06

ce ai ? nitro sau electric ?

MixMaster 21-01-07 01:09

poze? nimeni?

ovidiuaproporo 21-01-07 09:19

1 Attachment(s)
aici e electrica mea , produsa de LEGO sub numele de "Dirt crusher" .
teoretic indestructibila, 25 Km/h .

zilele astea re-montez si nitro si-i trag o poza si la aia

CicioNE 21-01-07 09:46

nitro ...lol cum vine aia nitro pe masinutza cu telecomanda

B e V 21-01-07 10:20

aia cu nitro ii alta ... alt rc car ... o zis remonteaza .. adica o alta machetuta, deci nu pe asta electrica baga nitro ca pe o alta masinuta; deci mai are o masinuta, cu gaz ... :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2

ovidiuaproporo 21-01-07 12:08

CicioNE <--- pt tine raspuns

"lol" , trag concluzia ca esti mircuist inrait :) ma rog nu e problema mea cum iti petreci tu viata. masinuta cu nitro este varianta scurta, nitro este de fapt numai 10%-30% din combustibilul folosit de masinuta despre care vorbeam. a mea merge cu 22% nitro. este demontata, pentru ca nu este recomandat sa stea montata mult timp dupa o folosire, de fapt este si un lichid "after run" care "curata masinuta dupa ce te joci cu ea. aceasta trebuie demontata si tinuta in loc ferit de umezeala/raze soare sau caldura/frig excesiv. totusi nu are probleme de functionare in soare sau in frig, a mea a vazut si zapada si nisip si noroi si de toate. placutele de frana trebuie sa le schimb ca sunt cam roase dar in rest inca mai functioneaza. iti sugerez sa folosesti cu incredere google "RC nitro" sau "RC gas" . Succes

B e V 21-01-07 12:16

offtopic: niciodata nu am scris in mirc... am scris asa ca sa inteleaga tot omu
on: vin si eu la concors ... de 2 milione pot lua ceva sa fuga ??? de unde ? ms

LT: stiu despre tot ce ai spus u acolo

ovidiuaproporo 21-01-07 17:56

B e V <-- pentru tine

rapsunsul dinainte referitor la mirc era pt cicione sau cum e nickname-ul.
la 2 mil .... sincer nu stiu, de fapt nici la 4 mil nu stiu ce si de unde ai putea sa cumperi. fa o tura prin magazine, vezi la magazinele de pe net :)
succes

ReLLaXX 21-01-07 19:51

ovidiuaproporo... Revo sau Savage?

De vazut diverse pe tema asta, www.towerhobbies.com. Enjoy!

ovidiuaproporo 21-01-07 20:14

ReLLaXX < pentru tine

Merci, de acolo am nitro a mea

ReLLaXX 21-01-07 22:03

Si nu mi-ai spus de care e. :)

O sectiune dedicata pe forum, vizand tema asta cum ar prinde, dupa parerea ta? O discutam de ceva vreme...

oq 22-01-07 01:22

poi ar fi nice ideea nu numai cu rc-uri si cu tot "tuningul in minatura" pt ca ii nice ideea :) sa vedem fiecare ce face.. prezentam ce facem cum facem.. eu mai am un proiect pe langa golfu roshu ce l-am facut....si o sa ma apuc si de 206 cu rc ca de tras nu trage ca nu are motor bun si nmulte nu are asa ca o fac mai dragutza si mai incolo sa vad sa imi iau si eu una mai tare :)sau sa caut motorash :D

bgdn 23-03-07 23:37

ma bag si eu , am un mclaren f1 (copia la scara) electric si ajunge pana la 50 km/h :D dar e foarte joasa (

dacian_victor 06-04-07 12:54

Salut, sunt din Timisoara si sincer as vrea sa particip la concursuri dar nu am masinutza si nici nu stiu ce model sa-mi iau si DE UNDE!!!//@:) .. avetii idee ce capcitate trebuie sa aibe cele de concurs si unde gasesc masini cu nitrotoluen radiocomandate, accept si secondhand////mersi

di48lo 06-04-07 22:57

Quote:

Originally Posted by dacian_victor (Post 837021)
Salut, sunt din Timisoara si sincer as vrea sa particip la concursuri dar nu am masinutza si nici nu stiu ce model sa-mi iau si DE UNDE!!!//@:) .. avetii idee ce capcitate trebuie sa aibe cele de concurs si unde gasesc masini cu nitrotoluen radiocomandate, accept si secondhand////mersi

Uita-te pe eBay. In "Toys..."

di48lo 06-04-07 22:58

As participa si io, numa sa termin masina... De va fi gata, va fac praf:D Murcie la scara 1/4. Problema e: unde gasesc un motor puternic si telecomanda?:P

dacian_victor 09-04-07 21:51

M-am uitat pe ebay, dar cei din america nu iti trimit in ro. si nici restul nu prea.
Oricum e as fi dorit si ceva recomadari legate de capacitatea cilidrica a motorului si tipuri de frane.. am vazut o gramada de detalii la firmele care vand rc pe nitro.
Tu ai cumparat de pe ebay???

di48lo 09-04-07 22:35

Eu am cumparat lucruri de pe ebay, dar le-am comandat la o adresa din HU sau SUA. Nu prea ma pricep la RC-uri, dar in Budapesta sunt o gramada de magazine specializate (daca cumva treci pe-acolo). Dupa cate stiu, cel mai des folosit motor este de 1cmc, 1cp, si are o viteza de 80km/h. Un astfel de masina (adica sasiu cu suspensii+motor) costa vre-o 30-40 milione. Mi s-a spus ca exista una mai puternica care merge cu 120-140.

ovidiuaproporo 10-04-07 05:01

30-40 mil , doar pt sasiu + motor ....groaznic de scump pt 80 km/h . a mea kit complet "ready to run" a costat 550 usd + trimisul in romania + taxe cam 100 usd.

dacian_victor 10-04-07 10:21

Am vazut ca trebuia sa aibe loc un concurs, mai demult!
Ce sa intamplat??? Sa tinut? Cine a castigat???:D
mersi pt. raspuns

ovidiuaproporo 10-04-07 11:03

pe mine nu m-a anuntat nimeni ca ar fi fost concurs de masinute, insa sigur mi-ar fi placut sa fie unul :)
deocamdata doritorii sunt sub 10 ca numar ..., mai asteptam :)

botoshica 14-05-07 14:31

buna,
cum pot afla mai multe despre nitro-masinutze? exista magazine specializate de unde pot procura nitro-gas, piese de schimb?
sint la inceput...:shock:

DACIA-Wrc 14-05-07 17:03

cei care sunt interesati sa cumpere asemenea masinute, doar electrice, o pot face de la magazinul celor de la finante din mures.
chiar la intrare in judetul mures prima cladire dupa pod pe stanga.
intrare in mures(cluj-turda-campia turzii).
masinutele sunt de la 100ron pana la 1300 ron. alea la 100 ron sunt electrice si chiar maricele.
au cam 40cm lungime daca nu chiar mai mult .
sunt tractoare, f1, nascar, jeep-uri, barci cu motor , avioane, tot felul.
sunt mp3-uri de masina, firme cunoscute jvs, sony, pioneer, alpine etc etc., la 199 ron.
produsele TOATE SUNT NOI, IN CUTII, SIGILATE SI AU GARANTIE.

daca am vazut eu bine sunt si accesorii pentru masinute, roti, usi, geamuri...mai multe.
mai multe detalii nu pot da ca nu m`au interesat masinutele.
ps: erau si leptopuri de la 300 ron.

botoshica 14-05-07 23:50

multumesc,
celelalte ce carburant folosesc, de fapt?

All times are GMT +2. The time now is 05:12.

- Copyright 2026 4Tuning