![]() |
A venit cel de 1000 CP
8 Attachment(s)
Tocmai a sosit o noua masina in Oras!
Noul Porsche al lui Daniel Maftei de ......1000 cp Joaca s-a terminat! Un rodaj scurt de 1000 km si SEE You in Town!!!!!! |
Re: A venit cel de 1000 CP
Fain monstrul :shock: :shock: :shock: :shock: !
Nu stiu cum vei avea rabdare ... sa faci ... 1000 km ... pana in 4000 rpm :lol: ...cred ca o sa fie de groaza :)) ... dar dupa ... rodaj ... cred ca nu o vei mai tine sub 4000 :lol: (kiddin' off course) ! Sunt curios la o batalie intre tine,Sebastian si Daniel Onorariu ! :D Bafta ;) |
prima masinia oficiala 1000 cp :) neoficial cine stie care mai ii cu 1000 cp :D oricum superba masina , sa o stapanesti sanatos
|
wow , o adevarata besti , cred k nu o sa ai adversar , sa o stapanesti sanatos si fara incidente ! respect !
|
S*T*O*P J*O*C :)) aici s-a zis stop...1000cp :| o sa trebuiasca sa puna lumea cate 2masini la un loc sa se bata cu el :))
|
sa terminat smekeria....;)
asteptam poze/filme cu masina cand va fi gata ..:D |
f tare...sa o stapanesti sanatos si fara incidente !
|
wow ... B E S T I E ... 1000CP :O:O:O sunt curios care o sa fie reactia lui ONO cand o sa vada postul
|
Si in cate sec prinde 100km/h? Banuiesc ca nu ai cu cine sa te dai in Romania? Succes
|
gata rodaju ? sunt curios ce timpi scoate.
|
super monstrul felicitarii ptr el....
|
Haha ce marfa e masniutza :D :X :* m-as pupa cu ea odata :lol: :lol: :lol: Oricum marfa:oops: :oops: :oops: :D
|
Nasol ca nu o poti pune Dyno sa vedem daca intradevar are 1000Cp ... dupa rodaj .. :D Drum bun fara accidente si incidente
|
:lol: Oricum la si dak are 800 sau 900 de cia putere masina e mult prea buna sincer as face schimb cu tine > Uite cum facem yo iti dau un trabant si tu imi dai masina ta ?? Ce zici ??:oops: :lol: GLUMEAM Oricum cu masina asta cumparai vreo 500 de trabanturi la 5 milioane trabantu :lol: :lol:
|
Super masina sa o stapanesti sanatos si fara incidente
PS asteptam poze si filmuletze :p |
bafta matei tu esti SEFU acum
|
felicitari, sa o stapanesti sanatos.
Poti sa ne zici si noua cateva date tehnice? ce modificari i s-au adus d a ajuns la 1000 cp? |
in libertatea de ieri scrie ca un alt porsche cunoscut aici pe site la cam lasat in spate
oricum asta e o masina pe care multi o doresc si putini o au salut |
mai vrem ceva detalii .....te rugam...filme ceva ca fierbem de nerabdare sa o vedem si in actiune
|
1 Attachment(s)
informatii mai poti sa gasesti pe threadul MR (parca era si un filmulet)
|
tare masinutza.n am ce zice..doar o intrebare..referitor la spatiul de la motor..tot i mi pleace la un porche..dar cu spatiu de la motorcum stai..la mine e inghesuiala mare frate...nici cheia de 7 nu mi incape..off....tre sa dau motoru sos sa i schimb o bujie..asta e..bine ca nu intru prea des cu capu pe acolo...:) daca stau sa ma gandesc referitor la spatiu fata de o dacie..poate de aia o spus omu ca fac aia din servis avion din ea..ca poate sa i puna si doua motorare ca e lok in dacie..da...tot nu fac cat unu de Porche sau etc,,etc,etc,,, :) dar sint si dacii care pot..recunosc..da fiecare cu categoria lui..nu..?? nu l poti baga pe unu de la juniorii la sumo..nu..?? ca i s ar rupe capu pe loc... :)....
......................................... La cat mai multe semafoare verzi fratilor :))) |
am vazut la acasa masina o sa de la povestiri adevarate , ma uit maine sa vad tot . zice ca pt masina lui concurent ar fi veyron.
uitativa maine nu stiu ora cred ca 5 .? |
eu sincer nu cred ca veyron ar avea vreo sansa la masinutza asta...oare o fi si diferenta de greutate pe la mijloc??? chiar as vrea sa o vad cum fuge, oare cat scoate pe 400 ??? sau 1000 o fi punctul ei forte???
|
da , frumoasa si rapida... si alba. Daca ar fi fost si decapotabila as fi facut un film cu ea.
|
ce se mai aude? a ieshit din rodaj ? merge ? catzi cai scoate pe dyno ?
|
da da... :D mashina e fb shi cu siguranta iesita din rodaj.aseara a facut un mic show cu un rs4.... :P prea tare! poate o sa pun shi un filmuletz in curand :P
|
I-am vazut masina azi la Bamboo lui Maftei...marfa rau ...
|
Quote:
|
Da, cu DVL :) Cu care am facut si eu un mic show in aceeasi seara...sau el cu mine :))
|
Quote:
|
ceva filmari sunt ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
in sfarshit shi filmul...imi cer scuze pentru intarziere shi pentru calitatea extrem de proasta...nu eram pregatiti de o filmare :D
deasemenea va rog sa nu luati in seama comentariile de pe fundal :)) https://www.youtube.com/watch?v=CHyfoGRImVc |
fain. felicitari. mai ai ?
|
din pacate nu,asta e singurul cu "cursa" mai sunt cateva filmate inainte dar nu le am momentan :)
|
Quote:
|
Max 30% gas...
Max 4000rpm... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:00. |
- Copyright 2026 4Tuning