![]() |
Tico - Batranica mea :)
10 Attachment(s)
Permiteti-mi sa v-o prezint pe "batranica" mea.Am luat-o prin octombrie 2011 si de atunci nu mi-a facut nici o problema,slava Domnului.Tin mult la ea,fiind prima masina,fiabila,consum mic,loc de parcare aproape garantat..ce sa zic..culoarea este purpuriu special,momentan nu i-am facut schimbari la faruri,stopuri,semnale,bord....bara fatza si spate sunt prelungite putin,vopsite in culoarea caroseriei...dar din cauza zapezii...ghetii,shleaurilor din bucuresti...le-am adus in starea in care se prezinta in poze.are cateva indoituri si cateva puncte de rugina in tabla pe care am de gand sa le rezolv cat mai repede:D interiorul este pe gustul meu,fetele de usi le-am imbracat eu in vinilin,am vopsit manere,chestii socoteli...niste huse(ca nu-mi permit sa ii schimb tapitzeria) :)astept idei. by the way!vreau sa montez niste suporti pt boxe pe usile din fatza,sa vedem daca aflu cum si daca imi bag nasu' :)))mai multe...pe parcurs
|
re: Tico - Batranica mea :)
Bine ai venit. E frumoasa masina. Din pacate, fiindca traim in Romania, masinile nu au cum sa ramana drepte ca in afara, unde lumea are garaje si probabil mult mai multi bani.
Culoarea asta e intr-adevar speciala fiindca nu prea am vazut multe Tico-uri mov. O prinde foarte bine. Cu urmatoarea ocazie te asteptam la intalniri. |
re: Tico - Batranica mea :)
Frumusica asta mica :D
|
Re: Tico - Batranica mea :)
am avut o problema...pe care am amanat-o o gramada de timp...lucru care nu trebuia..cand luam curba,imi troncanea volanul.apoi a inceput sa se miste putin...Nea' mecanicu...a zis ca trebuiesc schimbate bucsele de la volan.am fost la dezmembrari...si am luat axul cu totul(70 ron).am fost inapoi la Nea',l-am schimbat si acum nu mai am nici o problema.si apropo.axul nu are decat o bucsa ,jos.sus am vazut ca are un rulment...:?? CAUT VOPSITOR SA IMI FACA MASINA CAP-COADA CU 1200,1500 RON.dupa asta...am in plan sa schimb cablurile.apoi...sa fac niste suporti pt boxe pe fetele de portiere din fatza...si apoi lambo doors(just kidding) :))
|
Foarte drăguţă maşinuţa!
Le ai pe huse de volan, nu glumă! :D Renunţă la chestiile vopsite în argintiu, pentru că nu dau prea bine! Te pot ajuta cu un vopsitor dacă într-adevăr eşti interesat! Un prieten şi-a vopsit un VW Golf 4, la un nene din Lehliu Gară (60 de km de Bucureşti) şi l-a costat aproape de suma specificată de tine - 1400 de lei! Manoperă + materiale. N-a folosit cuptor dar pentru banii ăia dar a ieşit prea bine! Doreşti să iau numărul ăluia? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
astazi am gasit o noua urma ....usa dreapta spate....singurul lucru pe care il stiu e ca a fost o masina rosie....:(( se vad urmele....oricum..dupa Paste,o sa o fac boboc!:D colantata cu folie de carbon:D abia astept!!!!
|
La tico carbon pe toata masina merge daca ai un bad-boy, si niste jante frumoase de aliaj! Fara bad-boy poate e cum e, dar carbon cu jantele alea arata ca un c*r!
|
Quote:
Asa este |
referitor la bad-boy,o sa ii pun niste pleoape,si intradevar,imi trebuiesc si niste jante...chiar e imperios necesar....dar intai trebuie sa fac rost de bani...iar rezolvarea ruginii este pe primul loc...jantele ar mai costa in jur de 800,1000 ron....+ cauciucurile...ca si alea de vara trebuiesc schimbate...poate peste 2-3 luni....nu se poate chiar tot odata:)multumesc de sfaturi;) cu pleoapele ma ajuta TANK.planuri..mai sunt o gramada.sa ii schimb cablurile...poate niste xenoane...poate angel eyes...oricum..bani sa fie,ca idei sunt....slava Domnului:)
|
2 Attachment(s)
m-am jucat putin in photoshop,dar pt prima data cand am lucrat in el..cred ca a iesit destul de bine...voi ce ziceti?cum vi se pare?( jantele vor fi schimbate pe parcurs....cand vor fi bani)
|
Sincer? Arata ca o mocheta...e ciudat rau.
Mai bine o colantezi in culoarea masinii sau o culoare normala... |
Quote:
|
Quote:
Da, dupa parerea mea, aia care-si fac CLS-uri carbon, mi se par kitch-uri. De ce ai vrea ca o masina sa arate a ce nu e...? |
Quote:
|
Mai dragut e movul de pe ea decat folia aia. Deci uita de ea si cumpara jante mai bine.
|
Vad ca nu te potolesti.... Tu compari Tico cu un bmw? :-| Inteleg, ti-e draga masina, si mie imi e ca am avut si eu, DAR nu se face asa cum zici tu. Dar daca nu vrei sa asculti, si zici ca "ne c***m" in gusturile tale, te invit sa faci cum crezi! :twisted:
|
Salut. Foarte frumoasa masina ! Ce dimensiune ai la anvelope?
|
Quote:
|
Quote:
|
Tu vrei sa-ti tii masina "intr-o bucata" cu autocolant? :lol:
Daca a aparut rugina, poti sa faci ce vrei tu, pana nu cureti bine tabla si nu o tratezi, nu faci nimic. Perie de sarma pana se curata toata rugina, daca e nevoie ramai si cu gauri in tabla, problema pe care o poate rezolva un tinichigiu, dai cu un tratament contra ruginii (Loctite am inteles ca ar fi foarte bun), se chituieste unde e cazul, sa aduci la nivel... sprit chit pt finisaj, chit fin daca e cazul la final... iar sprit chit si vopsea. Sau colant, in locul vopselei. Dar nu colant direct, nu faci decat sa ascunzi defectul, si nici macar nu il ascunzi bine, colantul nu o sa prinda pe rugina, o sa se vada denivelari, gauri etc. si rugina netratata va avansa "ascunsa" pana cand o sa te trezesti ca nu mai ai praguri sau aripi sau usi. Plus de asta, imitatia de carbon e... doar o imitatie. Si nici nu da bine pe orice masina. Mai bine rezolva problema cu rugina si vopseste-o, integral sau doar unde e cazul, dupa buget, in aceeasi culoare... e frumos movul asta pe Tico. |
Quote:
|
Luni intram in reparatii :D
|
o folie pe geamuri ar fii binevenita
|
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
si pozee!!!mai multe pe parcurs,ca n-am mai avut baterie:P
|
7 Attachment(s)
Quote:
|
Sub chitul ala de fibra, care apropos nu e pt finisaje, ai tratat tabla cu ceva solutie anti-rugina? Daca nu... pacat de bani si munca.
|
Quote:
|
A folosit si chit de finisaj ,ca se vede in poze. A dat cu solutia aia albastra din poze, de pe parbriz? Ca aia nu e pt rugina.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
In principiu nu e rau, trebuie mai multe poze :D Si tot la parerea mea raman, trebuia bad-boy (daca tot ai folosit fibra......), sau cel putin niste jante frumoase!
|
Quote:
|
Eu zic sa il lasi fara pleoape. Arata foarte bine asa cum este.
|
Frumos ticozaurul si nu i-ar strica un set dragut de jante... asteptam sa te lauzi cu mai multe poze.
|
cat te-a costat autocolantu??
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:27. |
- Copyright 2026 4Tuning