![]() |
peste tot vad acelasi model de spoiler pe spate, acelasi model pe capota... fratilor... alte modele nu mai aveti ?
|
1 Attachment(s)
Mie asta imi place :arrow:
|
Re:
Quote:
|
Fiecare cu gusturile lui, mie personal nu imi place. Macar a incercat ceva...
|
e interesanta, chiar frumoasa, decat stock sau super banala....
imi place dar se poate si mai mult de la o solenza, dar ca sa se poata tre si banuti, iar cei care cu adevarat au banuti nu isi cumpara DACIA. PAREREA MEA. |
Mie nu-mi lace de loc... e chiar urata! dar in fine... iar cea pusa de MMihai e mai draguta, dar trebuie neaparat sa-i spuna cineva sa renunte la aripioarele alea de la roti cu dacia ca sunt de tot cacatu'!!
|
Evacuare dubla pe Dacie? :lol: :lol: :lol:
Daca a doua teava e pusa de ornament, e de cel mai prost gust. Iar daca e functionala, nu e chiar necesara, la cate gaze impinge monstrul ala de sub 2l. Daca baiatu are sub capota un V8 suparat, imi cer scuze in prealabil. |
itzi spun eu ca amandoua tzevi sunt functzionabile... akum de importantza ei... nu comentez... cine shtie ce are sub capota... nu a deschiso cand ne-am intalnit...
|
Re:
Quote:
a, daca a 2a teava e lipita cu picatura, poxipol sau alte chestii de genul asta, asta deja nu mai este prost gust asta deja este TARANIME CURATA, indiferent ca e dacia sau aalta masina mai meseriasa. |
pai da alezutzu... exact asta zicea si INSAne... :):) e de prost gust daca e lipita si e fara rost daca e functionala dar pe un motor sub 2l...
|
Daca ambele sunt functionale, merge. Atata ca nu ii aduce nici un spor din punct de vedere al performantei, e doar o bucata de metal in plus. Daca proprietarului ii place, sa ii traiasca.
Repet, daca nu are vreun V6-V8 suparat sub capota, in care caz, respect! |
mi se pare de cacat sa 'cosmetizezi' o masina in stil sport (spoilere, eleron, praguri, etc.) daca nu are modificari pentru imbunatatirea performantelor sportive.
o cosmetizare la o masina nemodificata pentru performanta se face de bun gust eventual doar cu o vopsea mai deosebita, niste jante mai frumoase... |
Re:
Quote:
|
am si eu o intrebare... Priza aia de aer din capota e adevarata? sau eu pusa la misto!? Nu-mi dau seama din poza si kiar sunt curios...
|
cum adica daca este adevarata? e facut cu fibra... da si nu cred ca ii foloseste la nimic
|
a doaua mashina cea a lui zzero care are stickerul cu dimsport are ambale tobe functzionabile shi o frige rau prin orash este suparata rau mashinutza... a mai umblat cica la axa cu came... supape.. nu shtiu exact and o sa il vad o sa il intreb...
|
ma plimbam cu majina mea(cu Gio sofer) si`am trecut pe langa ea...nu e cine stie ce..dar merge ..e frumoasa,dar vopseaua lasa de dorit.nu a fost bine finisata si la motor...nu cred ca are nika...am ji eu poze pe tel dar inca nu am cablu de date!
|
solenta din primu mesaj e urata cu spume :(
|
Poze nu mai are nimeni ???
|
Re:
Quote:
|
apropo de masina lui zzero...in seara de 25.12 ,adica sambata asta... am dat o tura cu masina lui.... va spun sincer ca acea solenza fuge nu gluma.... si mai face cate ceva la ea ////asa ca feriti-va de ea orice e pana in 100-110 cai
|
\"Dacia nasoala\"... parca ai zice \"curva infidela\"... :lol:
|
Re:
Quote:
Ce? Nu a schimbat motoru? Si de unde 110??! ca de la 75 pana la 110 sunt 35CP distanta... A pus turbo? Din chip+evacuare+admisie nu poti scoate mai mult de 15... hai 20CP in cel mai fericit caz. Contraziceti-ma. Sau tu ziceai ca daca eu am pana in 110 sa nu ma pun cu el? Vin cu o masinuta de 800kg si 110CP si vedem ce si cum... Ca la rapoartele cutiei de viteze nu cred sa fi umblat.............. |
75cp TNos ca dupaia ies discutii daca o baga la A1 :lol:
|
Bara de pe spate care ati vazut-o la solnitza este o copie dupa
bmw Hamann e36 dece?......nu se poate face nimic personalizat? |
autorul topicului figureaza IS 18 BOG si habar nu am cum de am ramas eu cu primul post. mai erau 3 sau 4 pana la al meu.
zici ca vorbesc de nebun :lol: |
Re:
Quote:
Respect si La Multi Ani!!! |
Re:
Quote:
|
Re:
3 Attachment(s)
Quote:
|
Mersi mult!!! :lol:
|
deci...are in jur de 100-110 cai....si va avea mai mult in ceva vreme, cel putin 140-150 de cai...nu are motorul schimbat, este motorul de 1,4 l MPI stock...andrei23...daca vrea sa zica ce a facut sa spuna, eu stiu,ce a facut si ce va face...motorul este cel stock si modificarile facute sunt cele permise grupei A1,adica nu sare la alta grupa si nu joaca miseleste...cat despre faptul ca din evacuare,admisie si chip nu scoti mai mult de 20 de cai pe solenta,mai vorbim...depinde pt ce au fost facute mofificarile si la ce nivel...nu stiu ce ar face cu o masina de 110 cai si 800 kg, dar teoretic, se poate sa ti-o iei...tot teoretic, doua motoare de aceeasi putere, pot avea aceleratii diferite datorita modului in care au fost proiectate, urcarea in ture nu este definita numai de puterea motorului... :wink:
|
Tnos, mersi de incredere.Ce am facut eu pana acum la motor nu e cine stie ce inventie....alta axa, alte injectoare(mai mari),chipul modificat, catalizator dat jos,filtru aer admisie directa.
Tnos....in curand, dupa ce voi mai strange ceva bani(ca acum am dat o caruta de bani la licenta :oops: )....si dupa ce va fi gata proiectul pt noile pistoane pe care le voi monta in motor....am sa vin la BUC sa fac motorul complet.Am vb deja cu cineva de acolo si imi pot face toate modificarile de care am vb. noi.Pana la urma am ramas la pistoane de 78mm cu o cocoasa.Special facute pt motorul meu.Cea mai mare problema fiind forma cocoasei. |
Unde faci pana la urma pistoanele? vreau sa imi fac si eu unele, am modelul, doar sa mi le faca.
|
Solenza lu TYE RULZ .. e cea mai cu bun gust ... nishte jante .. si e ok ..
RESPEK |
nashpa am vazuto de cateva ori prin orash :shock:
|
is curios zzero cit scoti suta cu ea modificata ?
|
nimika
mashina arata bine din departare dar cand o vezi aproape.. lasa de dorit...oricum tevile de esapament sunt un lucru ff. bun la solenta BRAVO.. spoilerul spate sincer nu-mi place ca nu am fost fakut asha fain...in rest mere :P
|
revenim .. ce motor incape pe solenza ... !??!
|
arata k-lumea mane! si la noi in oradea este un taxi tunat cu un eleron asemanator.....da asta ii mai fain.....tot asa proprietare! :wink:
|
Eu ma dau cu voi cu nova!!
Mai ..schimba si pistoanele ..si dupa aia eu cu nova tu cu solenza ...sa vedem la 400 care pe care :P. A mea nu o sa aibe in veci cati cai zici tu ca o sa ai din motorul ala.
Repekt MMY Ps ...si am facut foarte multe modificari. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:54. |
- Copyright 2026 4Tuning