Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   UN SPORT NOU !!!!! ADRENALINA 100% Garantata :D (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/3063-sport-adrenalina-100-garantata.html)

EvLSant0S 26-12-04 12:41

UN SPORT NOU !!!!! ADRENALINA 100% Garantata :D

E foarte serios :D

Things necesare ptr practicarea acestui sport :D

O masina , cu tractiune spate p undeva p la 150 de cai (preferabil)

Niste adidasi buni :D

Si un loc.. cu gheatza...

Ideea e urmatoarea:

Deschizi portbagajul... te prinzi cu mainile de el .. picioarele stau pe jos , pe gheatza..

Omu incepe sa invarta masina.. iar tu stai.. si te tzii de ea.. facand tot ce face ea

E greu de explicat , tocmai de aceea ne-am decis ca diseara... sa mai facem odata treaba :D si sa filmam.. ca sa intelegeti despre ce e vorba :D

Oricum .. ideea e ca senzatia e garantata... nu se compara cu senzatia din masina...

Acestea fiind spuse.. va las sa va imaginati cum e...

Pana cand pun filmele :D

Eu unu de abia astept sa se faca 9... sa iesim din nou... :D e .. bestiala senzatia...

B-18-CYF .. va poate spune .. cum e.. :) el a vazut tot :D

Pana atunci , vreau sa aud pareri.. despre noul sport :D

Peace

EvLSant0S 26-12-04 12:43

Aseara... :D am reusit sa ma tzin de un bmw 323 .. la 170 km/h ... in a 5-ea... :D ideea e ca el era pe gheatza , se invartea... iar eu .. ma tineam d portbagaj :D

luca 26-12-04 14:55

La 170 Km/h nu?
Si cam cu ce viteza se invartea?
E tare ideea dar unde e gheata sa venim si noi sa facem o competie, care pica primu.
Pune si tu filmuletu ca nu te cred.

xxdadixx 26-12-04 15:40

Cum man 170 la ora, si se si invartea? Hai baga filmu sa vedem si noi!!

EvLSant0S 26-12-04 15:49

bai baieti , nu intelegeti o chestie... pe gheatza poti sa-i dai si 300.. masina tot in cur se duce ;)

diseara o sa filmam.. aseara nu mai aveam baterie :D

deci erau 170... dar ea tot ca melcu se invartea doar ca tzipa motoru mai tare si caucioacele se invarteau mult mai repede.. ca te invartzi la 30 sau la 170 tot aia e.. nu e nici o diferenta decat sunetul...

si daca nu ma credeti filmez diseara sa vedeti ca asa e..

luca 26-12-04 16:22

Ma intreb cum facea cand schimba vitezele. Si e diferenta, la 170 daca a prins aderenta ai cam zburat, si nu stiu unde ati gasit voi gheata asa clara, ca daca nu e clara si e si putina apa sa vezi la 170 ce arunca pe tine.
Chiar sunt curios, daca e fac si eu cu spatele si te tii de capota, poate imi smulgi pleoapele. :lol: :lol:

EvLSant0S 26-12-04 16:26

aaaaaaaaaa....... how about .. NO ... ;)

Cauta si vei gasii gheatza.. daca vrei.. oricum astea se fac la 3-4-5 dim. ;)

luca 26-12-04 16:40

Pot sa fac si in fata gaborilor si daca vine ii spun ca am dat de gheata si a derapat masina de asta se invarte asa iar ala agatat de portbagaj incerca s-o impinga. :lol: :lol:

COObra 26-12-04 17:07

la 170 pe gheata crede-ma ca nu zboara nimeni cand prinde aderenta. moare motoru.
eu asa scoteam masinile din zapada iarna :lol: a5-a -blana
la iveco 120
la bmw - nu merge kilometraju.
ar fi interesant de vazut Santos :wink:

COObra 26-12-04 17:08

aaaa si don't try this at home ca Santos are experienta - asta vara facea dastea cu un opel rekord pe asfalt. :wink:
are balls baiatu ca sa zic asa

EvLSant0S 26-12-04 17:30

:) :) :) bine zis , asta seara sper din tot sufletul sa filmam , doar ca dudu cu bmw e bolnav are febra :( ... pana mea.. nu au intrat zilele-n sac :D

incercati.. da aveti grija unde si cu ce.. e senzatie :) :)

shadow 26-12-04 17:38

Santos, ne lasi???
Cand o sa te tii tu de o masina la 170 la ora, eu prind 300 km/h cu Cielo!!!
:lol: :lol: :lol:

EvLSant0S 26-12-04 17:55

Explicatii unu dintre voi , ca de la mine nu intelege...

FRATE , 170 pe gheatza .... ;) asta ti-a scapat tie.. oricum , daca ai noroc , o sa o simti pe pielea ta azi ;)

200SX 26-12-04 21:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shadow\"
Santos, ne lasi???
Cand o sa te tii tu de o masina la 170 la ora, eu prind 300 km/h cu Cielo!!!
:lol: :lol: :lol:

ridica masina pe butuci, da-i 1 dai 2 dai 3 ...si intra 5 la blana sa-mi zici si mie cati km la ora iti arat pe bord, apoi ma sui eu la tine pe capota si o sa pot sa zic ca am stat pe capota unei maisni care mergea cu xy km/h

acu intelegi ce fac oamenii astia pe gheatza ?

doar ca senzatia e mai extrema decat atunci cand ai masina pe butuci

RoSonic 26-12-04 21:33

Eu ma inteb, oare ce se intampla in cazul in care se inchide capota de la portbagaj.... peste degetele celui \"remorcat\" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ps: nu e chiar nou sportul.... se poarta de mult timp agatatul de barile masinilor din trafic cand e zapada/gheata pe strada.... :wink:

iasi_drifter 27-12-04 01:34

se poate 170 (la bord :) ). eu am avut 120 asta iarna in parcarea de la bloc cu Daciutza mea :D. noroc ca nu era radar in zona. :lol: :lol: :lol:

aicad 27-12-04 02:08

voi ati trait prea mult sau ce ? Eu zic sa stati cuminti! Dar ma rog fiecare face ce-l doare mai tare....

Mr.Nice 27-12-04 08:43

Stiu cum e SANTOS, am incercat si eu.... pana am ametit. E foarte tare senzatia , da' tre sa fii si atent si sa te tii si bine, k daca dai de un bolovan sa vezi ce te mai invarti dupaia :lol: :lol: :lol:

INCERCATI SI VOI, E SUPERTARE. EU CEL PUTIN MI-AM LUAT BREVET IN NEBUNIE!!! :lol: :lol:

PEACE
:peace:

orlando 27-12-04 10:20

santos ideea e super tare....dar totul e sa vi cu vreo 10 galetzi de apa de acasa sa faci patinuar unde te dai cu masina si sa aiba masina dupa parerea mea nishte cauciuncuri mai de doamne ajuta(adica nu slick-uri).Sincer am sa incerc cu cineva sa vad cum e dar deocamdata te astept pe tine sa vad filmu sa vad cum se face! 8) 8)

EvLSant0S 27-12-04 10:23

:) , am vrut sa facem si aseara , insa , starea \"terenului' a lasat de dorit... + erau unii cu caschete pe acolo :P

200SX 27-12-04 10:43

stati mah o leaca potoliti si faceti pregatiri, ca trebuie sa dea si nitica zapada anul asta (sau la anul) si atunci sa vezi katerinka

oare ne-o lasa sa bagam masinile pe patinoarul din piatza unirii ??? acolo ar iesii ceva show :peace:

alexutzu 28-12-04 09:44

santos daca tu mai gasesti gheata si mai iesiti sa va dati in cerc pe gheata suna-ma si pe mine ca vin si eu :!:

pe bune, vorbesc cat se poate de serios , suna-ma ca ai nr meu , sti tu treia sa imi tragi un CD , deci sigur ai nr meu!

SUNA-MA

xxdadixx 28-12-04 21:43

Vrem filmari, Vrem filmari :woowoo:

EvLSant0S 28-12-04 22:02

iar noi vrem gheatza ca sa va putem da voua filmele... ;)

SpeedeR 28-12-04 23:00

PS: nu interpretati ce a zis santos.... este vorba de gheatza la propriu.... gheata care se produce dupa ce ingheata apa ;) ;) nu este nici o aluzie la adresa vreunui racer/club de raceri

EvLSant0S 29-12-04 00:34

raceritze ;)

ZerO_CooL 03-01-05 19:32

Ce-ar fi sa incercati acelasi lucru cu o sanie sau un snowboard? A incercat cineva asta pana acum? Ceva de genul asta am vazut iarna trecuta la stiri despre niste baieti din TM, dar nu mai stiu cu ce se legau aia de masini.

EvLSant0S 03-01-05 22:41

Totul e posibil , gheatza sa fie :)

Bogdan_16v 03-01-05 23:00

A facut-o je si iarna trecuta si iarna asta, cu moi la volan si cu sania legata de carligul din spate, cu vreo 4 pasageri in ea...am atins peste 60, nu pare mult, dar in sanie cica se simte ca la 200... :lol:

SpeedeR 03-01-05 23:03

hmmmmmmm.......200?! nu cred.... tre sa verific... sa vad dk se simte k la 150 la ora pe trapa :wink: :wink:

TheSinner2 04-01-05 09:57

noi ne-am jucat cu un skateboard si cu o dacie... e... interesant.. mai ales daca nu a mai fost reglat de vreo 2 ani skate-ul si vireaza de nebun :twisted:

iasi_drifter 20-01-05 00:27

1 Attachment(s)
Sinnere te tine sa te agati de masina mea in momente ca urmatoarele, fie si cu snowboard? :)

Hondarul 26-01-05 17:44

Nexam poze sau filme = topic inchis.

All times are GMT +2. The time now is 21:05.

- Copyright 2026 4Tuning