![]() |
Cumpar urmatoarele pentru E36
-miez blocant(blocant spart)
-difuzor pentru bara M(spate) -pleoape care vin si pe semnale -cleme pentru praguri M -eleron E36 sedan. caut un model frumos sau lim,pentru portbagaj sau luneta -cotiera cat mai ieftinam nu ma intreseaza starea materialului ca va fi retapitata -OBC mare pentru 6 cil. |
Re: Cumpar urmatoarele pentru E36
cotiera completa - are pielea rupta - 150 lei
|
nu ms.. am gasit la pret mai ok.
|
4 Attachment(s)
salut, eleron am eu de vanzare. este de coupe dar cred ca se potriveste pe sedan. la 150 de lei. nu este cva de marca dar este elegant..am mai multe poze pe topicul -https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/228782-e36-318-is-m44-dori-pareri-sfaturi/page-8.html , sau iti pun cateva poze
|
Este cel din poza?? imi place cum vine. La pret se mai poate ,,umbla'' putin?Il poti masura sa verific si eu cam cum ar veni la mine?
|
ultimul pret 130 de lei..mai los nu pot lasa..pai pot sa masor daca vrei...
|
ok masoara-mi exact distanta intre prinderi si lungimea totala.Il cumpar daca e ok,dar pe la sfarsitul saptamanii daca e sa il trimiti!
|
ok. o sa masor azi sau maine sa vad cum ajung dupa el ca momentan este dat la cineva imprumut. inca o intrebare.. protbagajul de coupe este de aceasi marime cu sedanul?
|
nu cred... masoara si vedem
|
okkkkk
|
se mai adauga un set de proiectoare cu tot cu suporti, decat de montat pe masina.Sa fie in stare buna.
|
noua lista cu piesele care am nevoie. cea de mai sus nu mai este valabila.Am nevoie de:
-proiectoare in stare foarte buna cu tot cu suporti -pleoape care vin si pe semnale in stare foarte buna -praguri de M complete, cleme.clipsuri si ce mai trebuie -obc mare la pret ok. eventual dau la schimb obc cu 7 si diferenta sau vand cel cu 7, ofer montaj. -buton ASC si cele pentru incalzire scaun. numai butoanele. dau la schimb diverse piese daca se doreste si diferenta sau cash. |
Mai am nevoie urgenta de 4 saboti pentru frana de mana! Cei de vin in interiorul discului.
|
Quote:
|
am gasit eleron intre timp. se mai adauga o bara spate M fara difuzor si bandouri, alea le am eu.
Sau schimb difuzor pentru bara M cu difuzor M look pentru bara normala. |
Quote:
-pleoape care vin si pe semnale in stare foarte buna -praguri de M complete, cleme.clipsuri si ce mai trebuie -obc mare la pret ok. eventual dau la schimb obc cu 7 si diferenta sau vand cel cu 7, ofer montaj. -buton ASC si cele pentru incalzire scaun. numai butoanele. dau la schimb diverse piese daca se doreste si diferenta sau cash. |
Ma intereseaza dif pt bara m til cumpar daca e pune niste poze si un pret te rog. Este oem?
|
sal....am eu pleoape pt sedan din plastic abs noi la cutie....cele care vin si pe semnale...80 de lei....joi sunt in buc
|
Mai am nevoie si de un far Bosch cu lupa pentru partea stanga! Sa fie intreg.Eventual dau la schimb ZKW si diferenta.
|
Quote:
Merci. |
Quote:
|
Lista noua.Numai de astea mai am nevoie
-inele cromate pentru ceasurile de bord -pleoape care vin si pe semnale in stare foarte buna -praguri de M complete, cleme.clipsuri si ce mai trebuie -obc mare la pret ok. eventual dau la schimb obc cu 7 si diferenta, ofer montaj. -buton ASC si cele pentru incalzire scaun. numai butoanele. dau la schimb diverse piese daca se doreste si diferenta sau cash. |
2 Attachment(s)
Obc mare 6 cil complet (senzor temp ext,gong, maneta, cabluri cu mufe si display) fara nici un pixel mort, inca este pe masina se poate proba. pret 350lei
butoane incalzire scaune cu mufe-100lei 0742/995.486 |
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning