![]() |
Calendar Competitional DRE 2012
Ne-ar ajuta un calendar pus ceva mai devreme...
|
Re: Calendar Competitional DRE 2012
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Calendar
21/22 aprilie - Tulcea 20 mai - Arad - Drag & Jap fest 17 iun - Tulcea 15 iul - Oradea - Drag & Tuning Show 15/16 sep - Tulcea - Beast of East ( etapa nationala + internationala ) 13 oct - Arad Grupe de participare categoria STREET S1 - pina la 1590 cmc NA , tractiune fata FWD si spate RWD - pina la 1000 cmc supraalimentat , tractiune fata FWD si spate RWD - pina la 1500 cmc diesel , tractiune fata FWD si spate RWD S2 - intre 1591 cmc si 2200 cmc NA , tractiune fata FWD si spate RWD - intre 1001 cmc si 1399 cmc supraalimentat ,tractiune fata FWD si spate RWD - intre 1501 cmc si 1700 cmc diesel , tractiune fata FWD si spate RWD S3 - intre 2201 cmc si 2980 cmc NA , tractiune fata FWD si spate RWD - intre 1400 cmc si 1600 cmc supraalimentat , tractiune fata FWD si spate RWD S4 - intre 2981 cmc si 3800 cmc , NA , tractiune fata FWD si spate RWD - intre 1601 cmc si 2550 cmc supraalimentat , tractiune FWD - intre 1601 cmc si 2200 cmc supraalimentat , tractiune RWD S5 - peste 3801 cmc NA , tractiune fata FWD si spate RWD - intre 2201 cmc si 3300 cmc supraalimentat tractiune RWD - peste 2551 cmc supraalimentat , tractiune FWD S6 - pina la 2800 cmc supraalimentat tractiune AWD - pina la 4200 cmc NA , tractiune AWD - peste 3301 cmc supraalimentat , tractiune RWD S7 - peste 2801 cmc , supraalimentat , tractiune AWD - peste 4201 cmc , NA , tractiune AWD S8 - intre 1701 si 2000 cmc diesel FWD,RWD,AWD S9 - peste 2001 cmc diesel FWD,RWD,AWD Grupe de participare categoria PROFI cam asta ar fi propunerile ,daca sunt discutii va rog doar strict la subiect AP1 - pina la 1600 cmc supraalimentat FWD - pina 3000 aspirat RWD,FWD AP2 - intre 1600 si 2600 supraalimentat FWD - intre 3000 si 4200 aspirat FWD,RWD AP3 - sub 2500 supra alimentat RWD sau AWD - peste 4200 aspirat FWD,RWD - peste 2600 supraalimentat FWD AP4 - peste 2500 supra alimentat RWD sau AWD AP5 - diesel Grupe de participare MOTO M1 - pana la 600 cmc NA M2 - intre 600 si 950 cmc NA M3 - peste 950 cmc NA * - obligatoriu costum de protectie complet Taxa inscriere : - 50 ron - street si moto - 100 ron - profi Ps : datele pot fi modificate in functie de conditiile meteo |
Quote:
|
Facem si noi ce putem :lol:
|
un cielo cu 2 c20xe, gol, unde intra? thx
|
La Profi intra la Ap1 , la street la S2
Daca nu are interior , e la profi |
La Oradea va fi pe aeroport ? cursa de la Satu Mare se mai tine ?
|
cielo va fi AWD...de ce intra la AP1?
|
Nu intra la Ap1 numai daca e Fwd
Cu awd e altceva , putina rabdare , e un caz mai special La street e definit , la profi in curs de ... |
Hmm parca nu se mai schimbau grupele pentru profi,probabil ca va fi doar acea grupa mai "speciala" iar restu ap1,ap2... raman la fel
|
Ma refeream ca la Profi AWD , 4000 cmc NA nu e incradat , sunt doar AWD supraalimentate
La street apar AWD cu motorizari NA , la profi e o surpriza placuta acest proiect |
insfarsit dupa ani buni ...apare si Oradea in calendarul competitional;) felicitari organizatorilor';)
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Doar 3 curse la Tulcea, cat de cat rezonabil de aproape de Bucuresti ? :(
Si 3 curse la Cuca Macaii, in vestul tarii...eu zic ca ungurii au suficiente piste si concursuri...:) Pe 29-30 aprilie, cu ocazia zilei de 1 Mai, cand toata lumea e pe langa mare...nu era bine sa fie si o cursa la Tulcea ? Cu alcooltest la linia de start, normal :) Zic si eu... |
si daca ies oferte la transport , ce ziceti ?
aveti un pic de rabdare, anul trecut au fost unii care cu platforma de la Buc la Arad au iesit mai ieftin ca si de la Buc la Tulcea pe roti sa vii din vestul tarii la tulcea crezi ca e mai usor ?sunt concurenti numai in Bucuresti ? cel putin doar din Oradea sunt 4 masini care vor face ceva performanta. ce sa fac ? sa ii trimit in Ungaria ? 1 mai pica aproape de mijlocul saptamanii , in care weekend se merge la mare ? inainte sau dupa ? e cea mai buna varianta, nu aveti decat sa ma credeti |
speram anul ăsta la o etapă īn București...eventual stradal, dacă nu aeroport ceva. (dar din cāte am īnțeles pe Băneasa e prea scump)
Totuși...nu se poate face nimic? calendarul e final ? |
Daca va fi locatie , de ce nu ?
Baneasa nu e scimp , e indisponibil |
Stradal e mai complicat. Esti limitat de timpul dat de Primarie si Politie si cu siguranta nu ne-am intelege cu publicul care ar face tunel din zona de concurs. Aeroportul ramane cel mai sigur pentru toata lumea si pentru eveniment in general.
|
Am intrebat si pe prima pagina si nu am primit raspuns , cursa de la Oradea se tine pe aeroport ?
|
Quote:
apropo, pentru spectatori cat costa intrarea? tot asa a ramas, soferul plateste si ca spectator? |
Quote:
si pentru spectatori taxa a ramas neschimbata |
Quote:
Felicitari echipei DRE si multa bafta in continuare ! |
Quote:
Sincer aeroportul de la Ianca din cate am inteles de la colegii care s-au ocupat atunci nu este nivelat.Le-a trebuit ceva timp pana sa alinieze senzorii, si au fost probleme cu ei si in timpul cursei!Nu cred ca ne dorim asa ceva! |
eu unu astept variante de transport ...............ca ultima data si pana la tulcea a fost cam naspa la buzunar ( mers incet ) ;) ;);)
|
si pe mine m-ar interesa...ce trece prin craiova... sau cat mai aproape...
|
Ca si anul trecut, la fiecare etapa vom anunta dinainte platformele si cate locuri sunt disponibile in functie de numarul rezervarilor, cat si ruta aleasa de transportator.
|
Quote:
cel mai frumos ar ieși chiar īn centrul Bucureștiului, īn fața Casei Poporului. Dacă au reușit cei de la Drift...și pentru 2012 au 2 etape programate tot acolo, nu e imposibil. de asemenea, dacă nu mă īnșel s-au mai ținut legale pe cheiul dāmboviței īn trecut... |
Quote:
|
Mama ce vreme e afara...si prima cursa e abia pe 21 aprilie...;)
|
1 Attachment(s)
Sunt aproape gata , astept stage 2 de la Revo si right locker pentru spate .
|
salut la capacitate 1590 l ce grupa intru?
|
Quote:
S1 - pina la 1590 cmc NA , tractiune fata FWD si spate RWD - pina la 1000 cmc supraalimentat , tractiune fata FWD si spate RWD - pina la 1500 cmc diesel , tractiune fata FWD si spate RWD |
La Satu Mare nu se mai tine nimic?
|
Ar trebui deschis topic cu cursa 21/22 aprilie - Tulcea de GAJU.mi se pare cam linistit topicul asta...sau e linistea dinaintea furtunii, fiecare tace si face?
|
ultima suta de metri. rodaje , reglaje ...
|
am sa il deschid , dar astept ceva picanterii
|
Pregatesc camioanele? :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:03. |
- Copyright 2026 4Tuning