Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Permise suspendate dupa noul cod (detalii despre examen) (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/30495-permise-suspendate-noul-cod-detalii-examen.html)

smedy 07-01-07 00:34

Permise suspendate dupa noul cod (detalii despre examen)

Sper sa fiu eu primul care a ramas fara peris dupa noul cod si voi sa nu aveti norocul meu k informatii despre examen o sa va dau eu pe 31 ianuarie dar poate cine stie mai am colegi de breasla cu experienta examenului si ne documenteaza si pe noi cum sta treaba

platon911 07-01-07 00:43

Re: Permise suspendate dupa noul cod (detalii despre examen)

Quote:

Originally Posted by smedy (Post 688035)
Sper sa fiu eu primul care a ramas fara peris dupa noul cod si voi sa nu aveti norocul meu k informatii despre examen o sa va dau eu pe 31 ianuarie dar poate cine stie mai am colegi de breasla cu experienta examenului si ne documenteaza si pe noi cum sta treaba

primu si ultimu....lasa-ma k nu am kef de examene tocmai acuma knd tre sa ma apuc raq de inv k dau bacu';)

alex2see 07-01-07 08:58

ai ramas fara permis ? .....nasol singura ta sansa e sa iei noul cod rutier si sa il mananci pe paine cuvant cu cuvant

doru_wrc 07-01-07 09:10

si stie care din ce se da examenul??am un prieten si este f interesat.

Skma 07-01-07 10:28

Din TOT !;)

tng 07-01-07 12:17

Din cate stiu eu, examenu ptr permise suspendate va fi o grila cu 15 intrebari si care trebuie sa faci minim 13 ptr a trece.Chiar daca perioada de suspendare a expirat,nu-ti poti ridica permisu pana nu promovezi examenul.

Zicea pe un post local zilele trecute, ca s-a sustinut primul astfel de examen si ca din cei 53 de persoane, doar 5 au luat ... :| si ca multe grile s-au axat pe infractiuni si contraventii

smedy 07-01-07 12:44

Mi-am masurat viteza pe radar si acum imi voi masura cunostintele de circulatie pe chestionar

smedy 07-01-07 13:42

Am gait si ceva bun pt cei care au ramas fara permis.
Art.118.(1) Impotriva procesului-verbal de constatare a contraventiilor se poate depune plangere,in termen de 15 zile de la comunicare,la serviciul politiei rutiere in a carui raza de competenta a fost constatata fapta.
(2)Plangerea suspenda executarea amenzilor si a sanctiunilor contraventionale complementare de la data inregistrarii acesteia pana la data ramanerii definitive a hotararii judecatoresti.
(3)Cand dovada inlocuitoare a permisului de conducere a fost eliberata fara drept de circulatie,la data depunerii plangerii impotriva procesului verbal de constatare a contraventiei,seful politiei rutiere pe raza careia a fost savarsita fapta mentioneaza pe dovada ca titularul permisului are drept de circulatie pentru o perioada de 30 de zile
Prelungirea dreptului de circulatie se face de catre seful politiei a judetului sau a municipiului Bucuresti ori inlocuitorul acestuia sau de catre seful politiei din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane ori adjunctul acestuia pe a carei raza de competenta a fost savarsita contraventia,din 30 in 30 de zile,in baza unui certificat eliberat de instanta de judecata care confirma ca dosarul este in curs de solutionare,pana la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti
Merita incercata faza cu contestatia k judecatoria are foarte multe cazuri si am vazut om ji la a-6-a luna de prelungire

dshockevo 07-01-07 13:58

si daca te gaseste vinovat tu platesti cheltuielile de judecata ...gandeste-te la 6 luni de prelungiri cat te costa taxele de judecata :D

smedy 07-01-07 14:00

Art.221.-(1) Perioada de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce se reduce la 30 de zile la cererea titularului daca sunt indeplinite, cumulativ, urmatoarele conditii:
a) a fost declarat adimis la testul de verificare a cunoasterii reguluilor de circulatie;
b)a obtinut permis de conducere cu cel putin 1 an inainte de savarsirea faptei;
c)in ultimii de la data savarsirii faptei pentru care se solicita reducerea perioadei de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce nu a beneficiat de o astfel de masura;
d)in ultimii 2 ani de la data constatarii contraventiei pentru care se aplica sanctiunea contraventionala complementara nu a mai avut suspendata exercitarea dreptului de a conduce autovehicule sau tramvaie;
(2)Conducatorul de autovehicul sau tramvai nu beneficiaza de reducereaperioadei de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce, daca:
a)perioada de suspendare a fost majorata,conform legii
b)a acumulat,din nou,cel putin 15 puncte de penalizarein urmatoarele 12 luni de la data expirarii ultimei suspendari a exercitarii dreptului de a conduce;
c)a fost implicat intr-un accident de circulatie din care a rezultat numai pagube materiale, iar rezultatul testarii aerului expirat sau al probelor biologice a stabilit ca a condus vehicolul in timp ce se afla sub influenta alcoolului;
d)sanctiunea contraventionala complementara s-a dispus ca urmare a neopririi la trecerea la nivel cu cale ferata cand barierele sau semibarierele sunt coborate ori in curs de cobarare sau semnalele cu lumini rosii si/sau sonore sunt in functiune

smedy 07-01-07 14:01

stai u linistit k platesti nimik k nu ai fost amanat din vina ta si e dreptul tau sa faci contestatie chiar dak n-ai dreptate

doru_wrc 07-01-07 14:22

Quote:

Originally Posted by tng (Post 688370)
Din cate stiu eu, examenu ptr permise suspendate va fi o grila cu 15 intrebari si care trebuie sa faci minim 13 ptr a trece.Chiar daca perioada de suspendare a expirat,nu-ti poti ridica permisu pana nu promovezi examenul.

Zicea pe un post local zilele trecute, ca s-a sustinut primul astfel de examen si ca din cei 53 de persoane, doar 5 au luat ... :| si ca multe grile s-au axat pe infractiuni si contraventii

mrs orcum.o sa-i zic

Vladz 07-01-07 16:19

Unchiul meu a facut accident in Bucuresti , a fost vina lui a permisul i-a fost retinut , a dat examen a luat 15 puncte , si acum face memoriu la comandant sa ii reduca pedeapsa pt ca nu a mai avut nici un accident pana acum , ai putea incerca si tu cu un memoriu

smedy 07-01-07 16:30

Pana la memoriu eu mai am de dat sala poate il intrebi si dai si u cateva detalii despre cum se desfasoara examenul intrebarile dak sunt de circulatie sau ne omoara numai cu infractiuni si contraventii si tot ce ar putea fi de dolos tuturor cititorilor acestui forum

Vladz 07-01-07 19:40

Quote:

Originally Posted by smedy (Post 688554)
Pana la memoriu eu mai am de dat sala poate il intrebi si dai si u cateva detalii despre cum se desfasoara examenul intrebarile dak sunt de circulatie sau ne omoara numai cu infractiuni si contraventii si tot ce ar putea fi de dolos tuturor cititorilor acestui forum

mi-a zis ca majoritatea intrebarilor au fost incadrate la genu accidentului , prioritate ( a fost cazul lui ) , poate tie iti va da din alt capitol al legislatiei

bogdan_wrc 08-01-07 07:12

neah...nu esti primul...
dar si eu sunt inetersat de exam. just in case...

jingu_boy 08-01-07 07:44

Quote:

Originally Posted by smedy (Post 688477)
stai u linistit k platesti nimik k nu ai fost amanat din vina ta si e dreptul tau sa faci contestatie chiar dak n-ai dreptate

Nu sunt anumte cheltuieli judecatoresti kre trebuiesc platite??

smedy 08-01-07 16:24

Prin contestatie nu se poate intampla nimik mai rau deact sanctiunea care o ai prin depunerea contestatiei u ai numai avntaje

bogdan_wrc 09-01-07 08:39

crezi tu? dar ce zici de sitautia cand te iau ei la ochi si te urmaresc pana iti gasesc nodul in papura? si crede-ma ca ti-l pot gasi si te lasa fara permis? si tot ca ei faci...
cearta-te mereu cu ei si vezi cum te opresc si ca sa vada daca ai medicamentele expirate din trusa... si data de expirare a cauciucurilor... pasagerii din spate centuri... etc...

EVOLUTION8 09-01-07 08:42

Quote:

Originally Posted by dshockevo (Post 688474)
si daca te gaseste vinovat tu platesti cheltuielile de judecata ...gandeste-te la 6 luni de prelungiri cat te costa taxele de judecata :D

Nu ai ce cheltuieli de judecata sa platesti ;)

Slyck 08-02-07 09:32

Grile dupa modelul nou:

https://img331.imageshack.us/img331/7...0715kk3.th.jpg
https://img233.imageshack.us/img233/7...1042ks5.th.jpg
https://img462.imageshack.us/img462/5...0886gk6.th.jpg
https://img459.imageshack.us/img459/1...1539kk6.th.jpg
https://img459.imageshack.us/img459/7...9080vz1.th.jpg

Enjoy

tng 08-02-07 10:54

Super tare :lol: :lol:
Multumim Slyck

PH86MIN 08-02-07 21:49

doamne cat am mai putut sa rad =))

Aadryan 12-02-07 23:10

Quote:

Originally Posted by smedy (Post 689547)
Prin contestatie nu se poate intampla nimik mai rau deact sanctiunea care o ai prin depunerea contestatiei u ai numai avntaje

Daca esti un pic inteligent si scrii si ce trebuie la rubrica mentiuni de pe procesul verbal nu ai cum sa pierzi contestatia pentru ca ei nu au probe impotriva ta. Dar depinde mult si de felul cum privesti chestia asta. Nu va lasati pacaliti de niste idioti si mergeti pana la capat. Pe chestia asta mizeaza si ei: ca omu' ce zice "nu mai ma duc sa alerg, sa ma mai judec cu ei,etc"........................................... .............Apropos: mai stiu eu pe cineva care a facut 10 contestatii si 8 dintre ele le-a castigat(toate erau ca a trecut pe rosu) si culmea ca chiar trecuse de cateva ori dar gaborii nu au avut probe

DJ e-Jay 15-02-07 13:06

Eu miam pierdut complet increderea in politie si judecatorie !
Am primit niste amenzi (lumea stie despre ce este vorba), trecut pe rosu, ascultat muzica tare, curse, etc, si leam castigat pe toate fara sa depun cel mai mic efort !
Am chemat 2 martori si gata se castiga procesul, din partea politiei nici nu vine avocat, si daca vine nu are ce sa faca ca nu are martori !

smedy 27-02-07 21:09

am fost norocos cand am dat si eu sau schimbat chestionarele si am luat a fost usor rau de tot nu am stat mai mult de 2 min in sala

DONU' 28-02-07 10:44

Adica ai permis din nou acum? ;)

bogdan_wrc 28-02-07 12:05

si eu am dat ieri. am luat examne, mai am de asteptat pana trece perioada de 30 de zile si revin..;)

tng 28-02-07 12:06

am inteles ca s-ar fi simplificat examenul de recuperare al permisului

Leul 28-02-07 12:07

Am inteles ca se mai simplifica intrebarile ... :D Succes

bogdan_wrc 28-02-07 12:34

am inteles ca Leul nu mai intra pe aria Pl :)) ca face OT...

da tng, s-au sumplificat. sunt la obiect..

smedy 28-02-07 14:45

Inca nu am permisul am facut doar primul pas am luat examenul permisul il iau tocmai pe 22 martie dar acum dupa ce am luat examenul park nu mai trece timpul

DONU' 28-02-07 15:05

Ooo, inseamna ca se mai alatura o Vectra in comunitate la Opel Powa'!
Echipa mea preferata!
Inseamna ca pe 1 aprilie mergi la 4Tuning day! Ia sa vii la intalniri sa te cunoastem.

smedy 03-03-07 20:16

Donu`le nu vreau sa promit nimik k vin la 4 tuning Day k sar putea sa fiu in delegatii dar la intalniri sa va cunosc pe toti o sa vin

dorel_dragos 16-11-08 15:47

salut baieti.am si eu o intrebare la voi daca puteti sa-mi raspunde-ti si mie.sunt sofer de tir si mi-a fost suspendat permisul de conducere a doua oara intr-un an de zile pt 60 de zile.il pot lua inapoi dupa 60 de zile fara sa mai dau examenul de redobandire?si nu mia dat nici convocator.ms astept raspuns

TheMaax 16-11-08 23:16

Quote:

Originally Posted by dorel_dragos (Post 1867350)
salut baieti.am si eu o intrebare la voi daca puteti sa-mi raspunde-ti si mie.sunt sofer de tir si mi-a fost suspendat permisul de conducere a doua oara intr-un an de zile pt 60 de zile.il pot lua inapoi dupa 60 de zile fara sa mai dau examenul de redobandire?si nu mia dat nici convocator.ms astept raspuns

nu til dau pana nu dai examen dinnou

Eu lam dat ............... m-am dus cu mainile in buzunar si amiesit razand cand am auzit ca am luat ............

ven`u 17-11-08 15:42

Quote:

Originally Posted by dorel_dragos (Post 1867350)

deci.... in primul rand imi pare rau ptr tine ... dar ... nu ti`a dat convocare la examen ptr ca nu ai facut probabil ceva foarte grav ... nu dai examen daca te`a luat radaru de exemplu,sunt anumite fapte in care necesita reexaminare. si in al doilea rand si daca luai examenul in cazul in care erai convocat tot nu ti`l dadea ca l`ai mai avut luat odata in mai putin de 2 ani din cate mi s`a spus mie ultima oara .....deci ... in concluzie ... si cu examen si fara ....de luat nu`l iei .. !!

All times are GMT +2. The time now is 20:35.

- Copyright 2026 4Tuning