![]() |
E36 Cabrio
16 Attachment(s)
La fel ca toata lumea, si eu am avut un vis.Am visat tot timpu sa am o decapotabila.O trecut ceva timp , dar intr`un sfarsit am reusit sa imi achizitionez ce mi`am propus.O pisicuta cu un motor de 1.8i,jante pe 17,interior de piele, soft top + hard top dar fara prea mari modificari aduse la ea.Chiar mai mult,am reusit sa gasesc niste improvizatii care m`au uimit :( .Nu suntem de prea mult timp impreuna dar de cand am vazut`o mi`am dat seama ca nu era prea fericita.Deci , incerc tot posibilu sa o fac sa fie mandra si sa`i aduc un zambet cu o bara de M. :d
|
Re: E36 Cabrio
Am ramas SOCAT cand am descoperit ca la mine iesea contactu cu totu afara si se bloca volanu.Asa ca, asta mi`a fost primu gand ( sa rezolv neaparat contactu).Nu am reusit sa il fac inainte sa am incidente :( deci... mi s`a produs si primu accident.Intr`un viraj la dreapta printre niste stalpi, mi s`a blocat volanu si mi`am ras partea dreapta.Am suferit eu mai mult decat masina...
|
8 Attachment(s)
Trecand peste amintirile rele , am reusit sa descopar niste improvizatii facute de oameni fara minte.Sute de mii de fire erau trase pe langa schimbator,pe sub scaune.Am inceput sa cred ca ma cauta politia si mi`or instalat fire si microfoane prin masina :)).In fine , am reusit sa rezolv si partea asta complicata iar dupaia am putut incepe cu niste modificari vizuale.Asa ca , primu lucru in top : sa trec masina pe numele meu!Deci , ne`am casatorit.Dupaia am hotarat ca faru spart de pe partea dreapta chiar nu arata deloc estetic si trebuia schimbat : mi`am luat niste faruri angel eyes cu lupa.Uleiu si filtru de aer erau o necesitate asa ca s`a rezolvat si aia.Mici modificari la interior cu niste folie de carbon si unele schimburi si am inceput sa simt ca sunt pe drumu cel bun :D
|
3 Attachment(s)
Eeee , da .Am zis ca trebuie sa imi cumpar si 2 bodyguarzi care sa ma pazeasca pe drum si sa imi pazeasca masina cat timp nu sunt pe aproape. Deci :> . Is langa mine tot timpu si raman acolo cand sunt plecat.Chiar si acuma stau in masina ascunsa in garaj sub o plapuma si asteapta sa trec pe la ei
|
Planuri pentru viitoru apropiat : suspensie reglabila(ca ii prea inalta ),bara fata M , bara spate M (trebuie sa schimb bara de pe spate),xenoane faruri+proiectoare,alte roti tot pe 17 dar probabil cu buza,schimbat pielea din interior,un motor de 2.0(ca sa putem gandi pe aceeasi viteza),praguri M , si cam astea ar fi pentru un moment .
|
Draguta, mai ai are aia de mercedes cu elegance pe bord?
|
Nu mai . Am inlocuit`o cu niste folie de carbon.Strica la aspect
|
Frumos... da cat ai dat pe ea ?
|
Scapa de eleronu de spate si de evacuarea dubla.
Schimba bara spate si pragurile ca le mananca rugina. Nu ii cumpara bari M sau suspenie,pune o la punct pe partea mecanica. Bafta cu ea,acum mai are UKS inca un frate :))) |
@ zepolikahhh_ : ce ochi de vultur ai :) imediat ai observat ca is probleme la praguri.Da, alea vin schimbate + partea mecanica pusa la punct cu totu.Chiar lasi impresia ca te pricepi pe bune.Eleronu ii jos deja.Cat despre UKS , da , o sa ne plimbam vara sa ne bata vantu in freze :))
|
@ Maniak22 : Consider ca am prins masina la un pret foarte bun, adica in 2 mii jumate.
|
uitasem ceva : si nuca aia schimb-o ca zic ca e cumparata din Mehala :D
Oricum sa o aduci la linia de plutire te asteapta o cheltuiala de vreo 500 de euro. Se vede ca n a fost ingrijita,masina de tigani... Un plus pentru ea ar fi daca soft topu si hard topu sunt in stare buna. |
Da, erau probleme mari cu nuca aia ca ii de metal.Acum cum ii iarna,frig .. de cate ori plecam la o plimbare trebuia sa imi trag maneca sa pot schimba vitezele.Deci era gheata :)) . Da,cam 500 daca nu putin mai mult ca mi`am planuit sa schimb motoru cu un 2.0 daca nu macar 1.8is si atunci o sa schimb si mecanic tot.Dupaia pot trece la caroserie.Incet dar sigur masina trebuie sa isi primeasca o forma frumoasa
|
2 Attachment(s)
Stie cineva sa`mi spuna si mie ce model de jante sunt pe masina ? Am cautat pe internet,am intrebat in stanga-dreapta,l`am intrebat pe fostu proprietar dar nimeni nu stie sa imi zica ceva concret.Am cautat si pe un site http://felgenkatalog.auto-treff.com/ unde cica ar trebui sa fie dar tot nimic. Apreciez
|
hmm asa a avvut evacuarile sau leai pus tu '
geamu stg fata merge bine ..:!: |
Quote:
sper ca tu sa ai mai multa grija de ea! Bafta multa! |
Lasi impresia ca stii masina . BN , de acolo am cumparat`o.Da, geamu stanga-fata facea ceva figuri si evacuariile asa erau. :D Stii masina , nu ?
|
Quote:
Merci fain.Da,masina nu era in cea mai buna conditie din pacate :(.Chiar am gasit pe ea lucruri care m`au surprins intr`un mod neplacut.Cu niste bani si idei , fac masina sa arate cum trebuie. |
da o stiu
R TREBUI Sa aibe furtunu de la debitmetru aer clapeta acceleratie nou |
Exact.Are probleme cu debitmetru si sta destul de prost cu acceleratia.Bine , nimic ce nu se poate rezolva dar era mai bine daca nu erau probleme.
|
Stie cineva sa`mi spuna si mie ce model de jante sunt pe masina ? Am cautat pe internet,am intrebat in stanga-dreapta,l`am intrebat pe fostu proprietar dar nimeni nu stie sa imi zica ceva concret.Am cautat si pe un site http://felgenkatalog.auto-treff.com/ unde cica ar trebui sa fie dar tot nimic. Apreciez
|
Unde pot gasi prin Timisoara un magazin de piele ? Sau cine ar putea sa ma ajute ?
|
Caut motor 1.8is la pret rezonabil.Daca se poate sa fie din Timisoara.Astept oferte.
|
2 Attachment(s)
uite jantele , nu au , zgarieturi minore de la borduri , daca iti plac iti fac cu fiecare in parte.
|
Is ok ,dar nu prea imi place modelu.Plus ca un hardtop ii ceva mai scump decat modelu ala de jante.Oricum merci de oferta
|
Frumos cabrio... si dau si bine jantele pe ea.
|
Da,arata bine doar ca daca am posibilitatea de`a alege niste jante parca nu alea ar fi.
|
Quote:
|
Da, parca altcumva arata..Niste roti cu care m`as putea obisnui.Eventual da`mi mai multe detalii despre ele si niste poze sa putem sta de vorba
|
|
Quote:
|
Ce sanse as avea sa gasesc doar lip`u pentru o bara M ? Sa stiu daca merita sa`mi achizitionez una fara lip sau nu??
|
Quote:
|
Vezi ca era in Lugoj un magazin care au bari, praguri etc. la preturi OK.Are si lip pe la 50-60 de euro. Dar cel mai bine ar fi sa-ti cumperi bara noua cu tot cu lip(iesi mai bine ca pret).
|
Mie bara mi`ar iesi intr`un schimb de piese.Dar cum am zis , nu are lip.Prin Lugoj mi`o spus cineva ca este un depozit si la 120e iti iei bara fata+spate de M doar ca nu sunt originale , is turnate.Oare vorbim de acelasi magazin?
|
Nici pe ebay nu exista asa ieftin,fata-spate 120 de euro.
Eventual facute din fibra si la prima piatra luata se sparge in 12 bucati. |
Da, din fibra sunt.Aia stiu sigur 100% ca o zis.
|
poti sa faci caca pe ea atunci.
Eu am luat un rand de pietre de la cel din fata mea pe la 100 km/h intre Sag si Jebel pe podul de la frigorex si n-are nimic bara originala,doar cateva zgarieturi,ciupituri. Mai sifonat a iesit parbrizu. Mai bine tine originala si strange bani de ceva calumea,ori plastic ABS,ori originala,ca dupa aia din fibra s-ar putea sa plangi dupa 2-3 zile. |
Da tu ce cod ai pe bara ? Sa vad daca ii cat de cat asemanator cu codu de pe bara astalalta.Cam din cate cifre/litere ii si cum incepe ? Ca o oarecare asemanare ar trebui sa fie.Omu o spus ca bara ii originala cu tot cu cod si vreau sa ii fac o verificare inainte de toate.
|
pai ii bara originala stock.
Alea de M3 din plastic ABS sunt la fel.Acelasi lucru si pentru cele originale. citeste mai bine aici https://forum.4tuning.ro/642-bmw-styl...36-pareri.html Dar eu iti mai bine sa lasi barile si figurile si pune mana pe partea mecanica sa o repari si rugina de pe ea. O sa ramai intr o zi cu kitul pe masina,iar tu o sa cazi din ea. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning