![]() |
E36 - coupe Sonderlack :x
5 Attachment(s)
Salut baieti in sf am reusit sa mi se indeplinesca visul :X... dintr-o combinatie in alta am ajuns la masina care me-am dorito de mai bn de jumatate de an ...este vb de un coupe cu motor de e 46 2.3 plus alte modificari la exterior ...
De modificat la masina asta nu cred ca mai ar fi cine stie ce ...deocamda ii lipseste difuzoru pe spate si plasa din fata de la bara ... Cu prima ocazie ii zboara si stikerele alea cu siguranta ... Ast sfaturi si pareri din partea voastra in legatura cu masina !!! In special as vrea tare mult sa gasesc propietarul la aceasta masina asa ca daca cunoasteti masina as vrea sa imi ziceti cum as putea sa dau de propietar :rolleyes2 |
Re: e 36 coupe Sonderlack :x
pune'i numarul ala la locu lui ca tare ciupalie arata cu el intr-o parte asa!
mie nu-mi plac jantele alea,sunt pentru altceva! poate iti gasesti ceva pentru ea mai frumos! s'o stapanesti sanatos!:-) |
fostul propietar era obsedat de NFS cred ca :))) la cate stickere a pus pe ea...masina arata f bine sa ai noroc de ea :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Superba culoarea :shock:
|
Quote:
|
Mie mi-ar fi placut ai mult daca iti faceai masina cealalta.. e o vorba cu tuningul asta "Built not bought" care spune multe despre o masina modificata. Cand o cumperi gata aranjata (desi asta nu mai arata ca altadata) nu mai e aceeasi senzatie, nici apreciere.
Legat de motor, cred ca te-a mintit cineva cand ti-a zis ca e motor de e46 2.3L monstru. Pe e46 nici macar nu s-a pus 2.3L, e motorul de 2.3L de pe e36le din 95 incoace, 170 cai, M52B25. Mai sunt multe de facut la ea, bara spate M + vopsit care va costa, bandouri, praguri, interiorul vad ca e stock si textil deci trebuie schimbat, grilele nu par a fi in ordine. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Sa o stapanesti sanatos, o gramada de proprietari a avut masina asta daca nu ma insel eu, ultima oara a fost cumva si prin PH?
S-a montat pe e46 motor de 2.3 |
Quote:
|
Quote:
Daca functioneaza lasa-l acolo, asta doar daca nu vrei sa faci upgrade ca atunci se justifica. Macar interior sport daca ii pui o sa fie mare diferenta. Sa nu mai zic de unu vadere, vezi tu, usor usor, in timp cu banii :D |
Quote:
|
Quote:
Subscriu! |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Deja o sa arate altfel.:-)
|
Quote:
|
ar merge niste gume mult mai mici pe jantele alea, va arata ca un tractor cu ele asa, 215/40/17 sunt ce trebuie.
|
Motorul care il ai pe masina este motor de e36 si nu de e46. Ai motor M52 care poate fi 2.0, 2.3(2494cmc) si 2.8, in a doua poza pe care ai pus-o este motor M50.
Daca tii tare ideea ca este motor de e46 te-as ruga sa te documentezi putin sa vezi cum arata motoarele de e46 in 6 cilindri. Sa o stapanesti sanatos si fa-o asa cum iti place tie, cum te face pe tine fericit dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa iei in si unele idei care sunt bune. P.S. N-ai avut probleme cu politia datorita pozitionarii numarului de inmatriculare fata? |
Quote:
|
Cunosc foarte bine masina. Am mers cu ea si in ea.
Motorul este de e36 intr-adevar, este cel de 170 cai, dar cu o admisie de m50b25 ridici puterea pe la 190 cai. Masina trage f bine, stiu asta intrucat m-am dat cu ea cu ea pe la paralele ||. Eu nu as schimba motorul daca as fi in locul tau. La RAR ... stie toata lumea ce si cum. Bafta cu masina! P.S.: cu inca cateva modificari de bun gust va arata perfect. |
fosta masina a lui Mielu' raceru....:))
in acte parca e 1.6....daca ai ceva cunostinte prin DB poate te ajuta sa dai de propietar |
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Pozeee !!!
|
3 Attachment(s)
Motanu meu ast un motor 1,6 .... Daca auziti un motor de vanzare 1,6 M43 lasati un pm ms :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
Hai ca exagerezi deja cu asta , 1.6 e ok ca motor pentru cei care vor sa mearga linistiti , in plus baiatul vrea 1.6 ca sa isi treaca masina pe numele lui si tot. |
dar 1.6le e mai lent dar consuma chiar mai mult decat motoarele mai mari, 1.8is si 2.0 chiar :) el vrea doar sa fie ok cu actele sa si-o treaca pe nume si tot ce trebuie. Eu as pune un 1.6 pana rezolv cu actele, verificare si ce mai trebuie, si apoi as pune la loc asta de pe ea ca e bun de tot :D
|
Quote:
daca mergi ca un om normal si intelegi ca acel motor nu este de alergat masina consuma putin! Nu facea neamtu' un motor mai mic sa consume mai mult decat 1.8 sau 2.0 ... NU MAI ABERATI !!!!!!!!!!!!! |
1 Attachment(s)
De pasti iepurashu a venit cu un set de bandouri iem :twisted:
Paste fericit !!! Hristos a inviat ... |
de ce nu incerci sa-l treci in carte motorul care e pe ea???....este posibil si daca tot e pus sus si trage bine si e facut calumea lasa-l acolo....o sa fie taxele mai mari, dar, daca vrei sa fi in regula cu actele este OK...
am avut 1.6 si crede-ma ca nu e cu mult mai mic consumul. e adevarat acum am 2.0 nu 2.3, dar cred ca nu e foarte mare diferenta daca mergi normal. diferenta este ca daca vrei sa alergi o poti face cu 2.3 ul si clar va creste si consumul.... afara aveam acelasi consum pana in 7% (pana in 120-130 km/h), iar in oras in jur de 11% la 1.6 si 12% acum la 2.0 mers lejer fara figuri ;) bafta si fa-i ce iti place tie la ea.... |
Quote:
Sal din cate am inteles ca sa o trec cu motorul asta trb sa treaca de niste teste nu stiu nici eu prea bn .. in legatura cu consumul daca mergi ca un om normal fara figuri nu cred ca ,consuma asa cum zic majoritatea de pe aici ... am avut si eu motor 1,6 si nu consuma asa mult !!! e adevarat daca trageai de el era si normal sa consume :rolleyes2 |
ai rezolvat cu fiscalul?.......ai dat de propietar?
|
Quote:
Da l.am gasit ... acum ast rasp de la "emu" ca am gasit un motor la el de 1,6 ... dar vad ca nu rasp la tlf !!! :rolleyes2 |
Foarte tare culoarea !! :oops:
Cum se numesc jantele? Bafta cu masina. |
Quote:
MS !!! nu stiu ,trb sa demontez o roata sa vad ce scrie ... multi me.au zis ca rondel ,orcum o sa le vand !!! :lol: |
Masina ai loato de prin zona Comarnic-Sinaia?park am vazut multa vreme pe acolo era de vanzare..
Am avut 1.6 si vreu sati zic ca in Buc la mers mai sportiv aveam consum de 13-15..Si eu sunt de parere ca nu trebuie sa te sperii daca auzit ca ai motor de 2.0 am avut si vreu sa spun ca am fost pana la CT pe autostrada mers pana in 140 si aveam consum de 8 . |
Quote:
|
Quote:
Acum depinde de modul de sofat si dc nu si de motorul masini in ce stare e. |
Multumesc de rasp !!! pe mine nu ma intereseaza consumul ci ca sa fiu in regula cu masina si in primu rand sa o trec pe numele meu !!! ori cu 2-3 litri +/- e tot dracu ala !!!! ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
- Copyright 2026 4Tuning