![]() |
Dacia Nova 1.8 16v
1 Attachment(s)
Salut!!! Numele meu este Mihai,pretenii imi spun Fly.Am o Dacia Nova GT(lol) echipata de fabrica cu un motor dacia de 1.6 pe carburator.
A urmat un proces de inlociure a motorului si cutiei cu unele de provenienta renault 19 mai exact:motor 1.8 16v+cutie,servodirectie,frane,discuri frana spate. Nu sunt multumit de performantele actuale ale masinii(136cai)...deci urmeaza....... |
Re: Dacia Nova 1.8 16v
Felicitari...,sa duci la capat proiectu... va fi o nova care va surprinde foarte mult...din nou felicitari si .. ne vedem noi...
|
felicitari pt tot ce ai facut la masina si pt munk depusa si sper k in viitorul apropiat sa iti vad proiectul mult visat dus la finish!!!!!!! respect!!!!!
|
Multumesc mult pt aprecieri...sfaturi...pana acum nu am vazut critici.....doar Lucian cu bateria ..Astept critici multe si taioase...doar asa iese ceva frumos
|
Ce critici frate, noroc ca stai departe de BV ca altfel imi era frica de toate novele albastre :D
|
Laso incolo!!...ca doar no fi dracu asa de negru.....de ce sa iti fie frica de toate novele albastre?...e de ajuns numai de una.....de a mea..glumeam.Nu e chiar asa de rea.
|
modestia asta...:D
|
Am vazut masina sambata aceasta vs bertone 2.2 si se misca intr-un mare "stil" sau cel putin eu am ramas placut surprins. Felicitari posesorului.
|
Si eu am ramas placut surprins...chiar nu ma asteptam....oricum nu eram la forma maxima...cu bagaje...si rezervoru full.....si efix95.....se putea mai bine...cam inca o masina mai bine(distanta).
Si sa stii ca sunt modest......nu ma laud.......prefer sa ii las pe altii sa o faca justificat. |
4 Attachment(s)
Aaaa...am uitat sa ma laud....mi-am pus suspensie sport...
Masina e lemn acum...zdruncina si tzopaie....si sa lasat mai jos...deci sa imbunatazit si aspectul extrior.Inca nu m-am obisnuit cu rigiditatea...dar imi place manevrabilitatea. Multumiri lui Sorin .......... |
Fly Low ... ;)
|
La mine nu mai zice nimmeni nimic?.....nici un comentariu?...asa masina impecabila am?.....nimeni nu are nimic de obiectat?
|
Pacat ca nu e turbo .... :P
|
Mda...mare pacat....o sa fac eu cumva sa rezolv acest handicap.....poate imi creste o turbina peste noapte.
Ideea e ca indiferent ce se intampla...aceatsa tigaie va fi turbo...nici nu ma gandesc altfel. Daca nu imi eis socotelile o sa jefuiesc o banca...o casa de pensii.....o sa fur un bancomat...si tot o rezolv.Eventual donez un rinichi...vad eu. |
aia cu bancomatu nu merge....am incercat. M-au prins si mi-au confiscat liza. :D
|
Ma gandeam sa il iau cu totul...din perete...si sa vad au surprize surprize acasa.Bineinteles era o gluma.....
Ma mai gandesc si la casa de pensii...sau la vreun postas.....sau masina de la banca.Sunt alternative viabile. |
Urla modestia in tine ! Pana una alta FLY-ul tocmai a lesinat un X5 3.0d , un 320d , de Fiat barca-etta ca sa mai zic ....
|
Astea nu sunt victime notabile...poate doar din punct de vedere al pretului...320d...si x5....si mai erau si diesel.....
AAA..despre un x5 poate sa va spuna Aditza ca era in masina...la drum lung....si aveam si greutate considerabila..motorul lui 2.0 turbo pe bancheta din spate pe post de pasager. Nu stiu cum naiba facca eu numai peste bmw -uri dau.....sau norocul meu..poate erau soferii prosti. |
1 Attachment(s)
liza facem rost ... acum sa cautam un bancomat mai "greu"
|
:D parca ne si vad...fugiti bha garda, si trage FLYu liza...bwahahaha
|
1 Attachment(s)
un fel de intrecere..cu un nevinovat....curajos......cameraman..lukas
|
pacat ca lipseste partea de la sf ...a salutat respectuos omu` :D :D :D
|
ee asa da Felicitari maestre spor la treaba dak zici k nu te satisface dak eu zic k este destul d eoki masinutza imi place
|
Nu e cazul sa ne agitam...era un biet renault megane diesel care a crezut ca poate.....
La faza asta eu am fost meschin ca m-am luat de el.....pt ca in mod normal nu ar fi avut ce discuta sau manca din mine(motorizat dacia). |
morala : nu te pune cu daciile pe care scrie Speedline pe undeva pe acolo ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Bwahahaha ce tare mergea Meganeu' cu spatele :D
Absolut bestial sunetul... |
In realitate nu se aude asa.....se aude mai ascutit.Bine zis: mergea cu spatele...hihihihi
|
A dreq masnina....a facut pana....de una singura...
Sa lasat o roata.....cred ca a intrat in greva |
Quote:
|
Semn ca ce?...ceva rau?......sper sa nu.
|
Quote:
|
Fly-ule...am eu o reclamatie la masina ta... sau mai bine zis o critica... REPARA NAIBI ODATA USHA AIA DIN STANGA SPATE....ca am numai sechele cu ea....numai cand ma gandesc de cate ori s-a deschis de la bucuresti pana acasa... sa nu mai zic ca.. MYU nu avea loc de mine si vroia sa ma darame....
|
Quote:
In 99.9 la suta din cazuri eu sunt pe locul soferului...deci.....daca mai vreti sa mergeti cu mine undeva...veniti si reparati usa.....hihihiihihih |
Quote:
|
tare masina...! ce mai ai de gand cu ea ?
|
Quote:
O sa vad ce fac...oricum sper la ceva frumos..... |
la capitolul curse......esti deja un pericol ptr cei din grupa ta :)
|
Quote:
adik la c......numai criminali gsi gti...diversi |
| All times are GMT +2. The time now is 13:36. |
- Copyright 2026 4Tuning