![]() |
Inca o dacie berlina din cluj....
8 Attachment(s)
salut la toti.....sa va prezint si yo coaja:lol: ...deci este o dacie berlina din 85, reparatii capitale la tablarie,tot ce tine de mecanica,directie,etc este bun,urmeaza sa fac motorul ca este pe duca.....:sad:....de modificat nu prea am modificat la ea inca...doar la bord am facut cadranele albe si am pus leduri albastre..la fel am facut si cu ceasurile mici de ulei si apa si o consola "home made" de mine:shock: ......pe viitor(adica cand or fi bani:twisted: )....cum am zis...motorul.....niste jante si lasata mai jos....si mai vedem:???: .....pun niste poze mai vechi + o varianta facuta de mine in photoshop cam cum as vrea sa arate la exterior...intr-un final:D .....
o sa pun poze cu consola si cu ceasurile..... ps: prima poza este virtual:twisted: |
Re: Inca o dacie berlina din cluj....
sal..misto masina imi place fff ingrijita din cate vad.poate iti pui niste capace mai pline asa pana itit iei jante sau poate le intorci pastea...am vaz o dacia care avea jante destea de canada intoarse...erau negre si se vedeau super..dar la tene ar mere un alb fff lucios...vezi k poate niste prelungiri la barile astea tot din tabla dar poate pe la dezmembr se vede mai bene k ele(ascundea partea alba a caroseriei de sub bara care se vede)...succes in continuare ai o dacie frumoasa....
|
1 Attachment(s)
mersi mult;)....hmmm ce sa zic...nu prea sunt adeptul capacelor....imi plac mai mult modelul asta de jante(pana pun altele din aliaj)....sa le intorc pe astea...ar fi o idee...si prelungiri la barile astea...cred ca te referi la "spoilerul" acela mic din fibra care vine prins chiar sub bara(ca si in poza)...si la ala m-am gandit....insa toate pe rand....inca o data ms de sfaturi;)
|
da de prelung alea vb...se vede mai bene....si gasesti si in spate..imi place si masca la dacia din poza.. in leg cu jantele mie imi plac mai mult alea de dacie intoarse dekt modelul din poza dar..your choice..
|
pai poza am pus-o strict pt spoiler....jantele vor fi altele;)
|
2 Attachment(s)
Bv... Foarte ingrijita masinuta... Uite aici o idee cum sa ii faci botul ;)... Succes
|
nu-i rea ideea chiar deloc...doar ca intai vreau sa ma bag la jante si apoi poate si un body kit...si alte modificari la tablarie...oricum ms de idee;)
|
alte poze cu acea dacie nu mai ai ? sa o vedem si noi cum trebe ! :D
|
8 Attachment(s)
am eu cateva poze cu ea
|
ai fotoliu an masina...:D
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1167958776 |
nu man:lol:....ii schimbat doar scaunu de la sofer cu altu' din piele de la ceva masina straina.........de fapt asa am cumparat masina
|
3 Attachment(s)
niste poze cu consola centrala....facuta din osb.....imbracat in imitatie de piele, am taiat si din schimbator putin...pozele sunt mai vechi...in locasul acela gol unde e aeroterma suplimentara am pus niste difuzoare de aer cum sunt la masinile straine(am gasit la dezmembrari).....
ps: misto cassu' nu?:lol: :lol: ...oricum multe zile nu mai are:twisted: edit: stickerele din ultima poza nu mai exista;) |
Vlade faina DRACIUTA ai .. bafta la tunarit ... da si dacia ai de mai sus ii criminala de tot ... in ori ce caz Vlad RESPECT
|
Marfa e dacia si a ta si aia de mai sus consola de bord...merge dar iti dau un sfat fao un pic mai lunga poate bagi si frana de mana in ea si nu ai imbracat-o bine in piele sau imitatie.Trebuia sa o imbraci peste sa nu se vada imbinarile lemnului
|
de continuat o sa o continui si la frana de mana sa aiba o linie...dar asta dupa ce schimb scaunele(sa nu lucru de 2 ori)...si chestia cu imbracatu'....daca o imbracam dupa ce prindeam osb-ul....daca vroiam sa o dau jos...iara trebuia sa o imbrac...dar asa desfac 4 holsuruburi si ii jos
|
4 Attachment(s)
poze cu ceasurile de bord.....calitatea pozelor ii naspa ca ii naspa telu':D .....in realitate lumina de la ledurii ii mai misto....am facut io o mica greseala si am vopsit si carcasa alba....trebuia sa las doar ceasurile albe si restu negru sa aibe putin contrast...sper sa am vreme sa modific....si o poza cu ceasurile de ulei si apa:rolleyes2 ....cam atata pentru moment:!:
|
Foarte marfa ceasurile.... Imi place mult culoare ledurilor.... Succes!!!....
|
Ai dreptate la asta nu m-am gandit...dar puteai cu un ciocan
|
pare fff...ingrijita masina....dar la ceasurile de bord zic ca mergea mai bine sa lasi doar cadranele albe si restu negru ...parerea mea....bv in continuare
|
Quote:
|
Niceeeeeeeeee imi place la nebunie ... Vlade tu ce leduri ai pus la bord ???
|
1 Attachment(s)
gata....am si eu mult ravnitul sticker.....:D :D :D
|
Felicitari man felicitarile mele ... si nu uita de ce am vb noi doi ... tot RESPECTUL
|
ms...nu uit;)
|
cum ai facut gradatia la kilometraj?spor la treaba in continuare!
|
pai vezi ca sunt aici pe 4 tuning gata facute pe alb cu gradatie cu tot
|
salutare.am eu o poza cu o dacie frumusica, dar nu e a mea :-SS..ca as pune poza, pacat ca nu prea stiu cum :-??
|
4 Attachment(s)
masca in lucru....o sa pun poze si cu ea pe masina:???: ....sper sa deie bine:shock:
|
chiar imi place cum arata asa masca
|
mersi;)..sper sa iasa bine.....sa arate bine si pe masina ca daca nu am lucrat de-a lela
|
daca iese cum trebuie imi zici si mie ..
ca si eu la cam acelasi lucru m-am gandit sa fac |
2 Attachment(s)
urmeaza lasata mai jos:twisted: ......
|
1 Attachment(s)
auzi da ti-ai facut telescoapele? nu so tras mosu pe cur sa tzi le faca cam asa ii obiceiu uite poate te ajuta cu ceva eu am taiat 2 spire fata si 2 jumate spate da cred ca am mai vb spor in continuare poate te mai pot ajuta cu ceva numa bine
|
3 Attachment(s)
am nevoie de niste pareri.....sa las masca in culoarea in care ii acuma sau sa o fac neagra.....io as face-o neagra....chiar nush:D .....voi ce ziceti....sau sa o dau jos ca ii naspa:rolleyes2
ps...masca ii pusa provizoriu deaia sta asa |
eu zic ca ii sta bine asa cum e ea
o intrebare ... daca ai avut grila din aia veche de dacie si doar ai taiat ce era in mijloc cu ce ai acoperit gaurile de pe lateral ? |
cu mastic si peste un strat subtire de chit ca sa fie cat de cat drept si apoi vopsea neagra ;)
|
Quote:
|
Quote:
P.S.:imi place cum ai montat sita |
si eu m-am gandit ca un negru mat ar merge mai bine....ca asa iti sare prea tare in ochi......
|
eu zik k ar da mai bine neagra ;)
fa-ti si u un VT sa vezi cum da ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:59. |
- Copyright 2026 4Tuning