Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Old School (https://forum.4tuning.ro/647-masina-mea-old-school.html)
-   -   Trabant 601 (https://forum.4tuning.ro/647-masina-mea-old-school/303110-trabant-601-a.html)

Laszlo Karoly Attila 09-02-12 13:57

Trabant 601

20 Attachment(s)
Salutare tuturor iubitorilor de fiare ! Ma numesc Laszlo Karoly Attila am 20 de ai sunt elev si sunt din Hunedoara oras Petrila.Sunt un mare iubitor de Trabant si masini vechi.Pasiunea mea pentru trabant s-a infiripat in mine de cand eram mic,primul trabant a fost loat de bunicul meu,acest trabant este si acuma in familie si se circula cu el,al doilea l-am cumparat in vara anului 2011 din Bucuresti care a fost dezmembrat tot las pozele sa vorbeasca

Laszlo Karoly Attila 09-02-12 14:03

Re: Trabant 601

10 Attachment(s)
Acum arata asa

FED express 09-02-12 17:51

Foarte frumoasa restaurare ati facut voi acolo !
Felicitari !

Laszlo Karoly Attila 09-02-12 19:05

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 4872943)
Foarte frumoasa restaurare ati facut voi acolo !
Felicitari !

multumesc de urare,a fost foare mult de lucru precum se vede,ma bucur ca va place.

hufo 10-02-12 19:09

Quote:

Originally Posted by Laszlo Karoly Attila (Post 4873110)
multumesc de urare,a fost foare mult de lucru precum se vede,ma bucur ca va place.

Atti,vezi ca am eu ceva piese de trabbi,
poate te intereseaza,,dac aiei la pachet iti fac un pret bun,ca vad ca faci treaba faina!

https://forum.4tuning.ro/646-piese-ol...r-clasice.html

Laszlo Karoly Attila 10-02-12 21:45

Quote:

Originally Posted by hufo (Post 4874819)
Atti,vezi ca am eu ceva piese de trabbi,
poate te intereseaza,,dac aiei la pachet iti fac un pret bun,ca vad ca faci treaba faina!

https://forum.4tuning.ro/646-piese-ol...r-clasice.html

Ms fain deoacamdata am destule daca o sa am nevoie de cv o sa iti scriu,ms de apreciere!

White_Dragon 13-02-12 09:58

Ce tare e masinuta, spor la treaba in continuare.

julaikos 19-02-12 11:28

Ce simpla e dupa ce o desfaci,cred ca e o plecere sa lucrezi la ea ca ai acces cam peste tot nu ca la altele... ;) Arata bine ce ai facut acolo ,poate la interior nu e pe gustul meu dar tie trebuie sa iti placa :P

Laszlo Karoly Attila 20-03-12 15:36

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 4888079)
Ce simpla e dupa ce o desfaci,cred ca e o plecere sa lucrezi la ea ca ai acces cam peste tot nu ca la altele... ;) Arata bine ce ai facut acolo ,poate la interior nu e pe gustul meu dar tie trebuie sa iti placa :P

da este simpla,placerea a fost ft mare pt mn .La interior mai am un pic de lucru husele nu vor ramane,le-am pus doar ca sa nu murdaresc scaunele ca ma urcam murdar in ea .
Acuma mai adaug niste poze facute astazi cu ea la lumina zilei

Laszlo Karoly Attila 24-03-12 15:14

5 Attachment(s)
Cam asa arata acuma !

cruizer11 24-03-12 15:48

Foarte faina masinuta insa cred ca ar da mult mai bine fara prelungirea din fata!:-)

R.Equinox 24-03-12 18:39

Quote:

Originally Posted by cruizer11 (Post 4947904)
Foarte faina masinuta insa cred ca ar da mult mai bine fara prelungirea din fata!:-)

Subscriu!!...Da jos porcaria aia!...daca chiar vrei asa ceva..cauta ceva mai finut...o buza de caucicuc...etc..sau Deloc!...Tine-o clasica..Multa bafta!

FED express 24-03-12 22:34

Renunta repede la plasticul ala.E pacat de masinuta asta...

Mht'u 25-03-12 08:00

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 4948090)
Subscriu!!...Da jos porcaria aia!...daca chiar vrei asa ceva..cauta ceva mai finut...o buza de caucicuc...etc..sau Deloc!...Tine-o clasica..Multa bafta!

+1
Cauta una de-aia originala de Trabant

andi_cimpean 26-03-12 12:31

Frumos faptul că ai restaurat un trabi. Păcat acum că nu ai dat atenţie la detalii. Poate pe viitor vei remedia şi acest aspect!

P.S. Poţi reda strălucirea triplelor/stopuri, dându-le o mână de lac auto. Vor străluci ca în prima zi!

P.P.S. Renunţă la ideile de tuning. O astfel de masină nu se pretează la aşa ceva (mici excepţii). Cel mai frumos arată recondiţionată complet, aşa cum a ieşit ea din fabrică!

Laszlo Karoly Attila 26-03-12 16:09

Acea bara alba am puso provizoriu,va ramane asa pana gasesc o schema cu toate masurile pt a ii confectiona o tabla cum avea ea din fabrica.Originala nu mai este,am ranuntat la ornamentele de pe laterale care nu-mi placeau,insa mai am un trabi care este in familie de la bunicul meu,cu acela am de gand sa il fac original 100%.

Laszlo Karoly Attila 12-05-12 15:01

9 Attachment(s)
Primul drum cu traby !Am parcurs 200 km fara probleme doar o schimbare de bobina ! urmeaza poze si un video https://www.youtube.com/watch?v=FYjfKs08hbU

danny125 13-05-12 21:18

Foarte frumoasa masinuta ... imi place cum a iesit, vad ca nu ai renuntat totusi la prelungirea aia din fata :???: , parca nu e de acolo nu stiu nu arata prea bine, dar daca tie iti place e bine pana la urma asta conteaza ;)

Ce planuri de viitor mai ai cu ea? :D

Laszlo Karoly Attila 14-05-12 13:04

Quote:

Originally Posted by danny125 (Post 5021999)
Foarte frumoasa masinuta ... imi place cum a iesit, vad ca nu ai renuntat totusi la prelungirea aia din fata :???: , parca nu e de acolo nu stiu nu arata prea bine, dar daca tie iti place e bine pana la urma asta conteaza ;)

Ce planuri de viitor mai ai cu ea? :D

Multumesc frumos !
Am renuntat la prelungirea aia din fata,cealalta era alba din plastic de pe un citroen saxo ,iar acuma ca si cea din poze este facuta dupa una originala de trabant.
Ca planuri am ca saptamana aceasta vineri sau sambata sa ma duc cu ea la Intalnirea Trabantistilor din Sibiu.
La masina mai vreau sa ii pun o folie pe geamurile din spate si luneta,sa ii fac plafonul stil sah cam atata deocamdata .

danny125 14-05-12 13:35

Quote:

Originally Posted by Laszlo Karoly Attila (Post 5022731)
Multumesc frumos !
Am renuntat la prelungirea aia din fata,cealalta era alba din plastic de pe un citroen saxo ,iar acuma ca si cea din poze este facuta dupa una originala de trabant.
Ca planuri am ca saptamana aceasta vineri sau sambata sa ma duc cu ea la Intalnirea Trabantistilor din Sibiu.
La masina mai vreau sa ii pun o folie pe geamurile din spate si luneta,sa ii fac plafonul stil sah cam atata deocamdata .

Tii neaparat sa ii pui folie? :???: pentru ca e o masina old school nu cred ca i-ar sta bine cu folie...eventual daca vrei sa ii pui folie pentru prcaticalitate si nu pentru aspect adica protejare de radiatii UV pui una mai deschisa la culoare ... si eu aveam de gand sa ii pun folie dar dupa cateva incercari esuate (am incercat sa o pun eu acasa) si dupa cateva virtual tuning-uri facute pe calculator am ajuns la concluzia ca nu ii sta bine ... dar am mai spus-o si o mai spun e masina ta si conteaza sa iti placa tie ;)

Plafonul in stil sah ar fi o idee buna...imi plac masinile care au ceva deosebit ceva ce iti sare in ochi si iti raman in minte deci + pentru asta ;)

Nu gasesti pe nimeni pe la tine pe acolo sa iti intoarca jantele? ar arata foarte bine :lol:

Laszlo Karoly Attila 14-05-12 14:10

Quote:

Originally Posted by danny125 (Post 5022786)
Tii neaparat sa ii pui folie? :???: pentru ca e o masina old school nu cred ca i-ar sta bine cu folie...eventual daca vrei sa ii pui folie pentru prcaticalitate si nu pentru aspect adica protejare de radiatii UV pui una mai deschisa la culoare ... si eu aveam de gand sa ii pun folie dar dupa cateva incercari esuate (am incercat sa o pun eu acasa) si dupa cateva virtual tuning-uri facute pe calculator am ajuns la concluzia ca nu ii sta bine ... dar am mai spus-o si o mai spun e masina ta si conteaza sa iti placa tie ;)

Plafonul in stil sah ar fi o idee buna...imi plac masinile care au ceva deosebit ceva ce iti sare in ochi si iti raman in minte deci + pentru asta ;)

Nu gasesti pe nimeni pe la tine pe acolo sa iti intoarca jantele? ar arata foarte bine :lol:

Consider ca i-ar sta bine cu folie pegeamuri ar da bn negru cu alb si cu rosu.
Folia o so pun si eu acasa ;)).De plafosn la fel consider ca i-ar da bn .Jantele le pot intoarce si eu da nu ar fii cu succes deoarece mi-ar da in aripa.Am mers si pe principiul sa nu ii fac prea multe modificari ,oricand pot sa o fac originala cum a iesit din fabrica.
Maine poimaine imi vin numerele preferentiale HD 92 ATY .Am trecut masina pe numele meu,trecut in carte culoarea,serie motor.

Laszlo Karoly Attila 02-12-12 19:12

9 Attachment(s)
N-am mai scris de ceva vreme aici sa va arat cum arata masina acuma !

julaikos 02-12-12 20:03

Tare :)
Chiar azi eram prin brasov si era o tanti destul de tanara,cu mamaliga in geam intr-un trabantel verde destul de ingrijit,foarte haioasa prezenta in trafic a trabantului :) Felicitari

Tis-ul 02-12-12 20:33

arată foarte bine trabi-ul, îi stă foarte bine pe roșu.. dar ce caută acel parasolar cu street racing :cry: ?

Laszlo Karoly Attila 03-12-12 08:48

Quote:

Originally Posted by Tis-ul (Post 5271039)
.. dar ce caută acel parasolar cu street racing :cry: ?

Pai mi-a placut mie si l-am pus !

Hudson Hornet 19-02-14 19:46

Respect din Rep.Moldova .La noi am vazut doar un trabbi,in Moldova e criza de masini retro.Tine-o tot asa in continuare.

NTZ03 22-02-14 20:40

Frumoasa masina dar usor si sigur o umpli de stickere care nu isi au rostul..

AdamRs50 23-02-14 10:33

felicitari pentru munca depusa!!!! respect pentru pasiune si pentru timpul acordat unei doamne asa batrane:) bravo !!

All times are GMT +2. The time now is 11:06.

- Copyright 2026 4Tuning